Dodaj do ulubionych

>>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 08:42

Witam !
Co się z Wami dzieje ???
Myślałam że ktoś z WAS domyśli się, że wątek >miecz przeznaczenia< jest znakiem
wywoławczym ???
Czyżbym się aż tak pomyliła ???
Pozdrawiam cieplutko. Nala
P.S.
Byłam na filmie, ryczeć mi się chce !!! Kompletne dno !
Obserwuj wątek
    • Gość: Ina Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 09:18
      hej po "wakacjach". Naprawde tak źle? Bo ja chce tam dzis dotrzeć.
      Konkretnie co najbardziej Cie wkurzyło? Ja się obawiam, ze jak na film kinowy
      bedzie zbyt zagmatwanie i dopiero serial może mieć szansę powodzenia.
      • Gość: Nala Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 10:45
        Gość portalu: Ina napisał(a):

> hej po "wakacjach". Naprawde tak źle? Bo ja chce tam dzis dotrzeć.
        > Konkretnie co najbardziej Cie wkurzyło? Ja się obawiam, ze jak na film kinowy
        > bedzie zbyt zagmatwanie i dopiero serial może mieć szansę powodzenia.

Cześć Ina.
        Napisałam do Ciebie mail'a.
        Pozdrawiam.

• Gość: Ina Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 10:49
          A wogóle cos tam ciekawego było w BB? Arek wciąż wkurzający, ale Agnieszka też
          juz na mnie źle działa :o) Coś chyba się wydało, ze nie lubią sie z Marzeną.
          • Gość: Nala Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 11:09

> A wogóle cos tam ciekawego było w BB? Arek wciąż wkurzający, ale Agnieszka też
            > juz na mnie źle działa :o) Coś chyba się wydało, ze nie lubią sie z Marzeną.

Nuuuudyyyyy !!!
            Ania wyleciała i na koniec wszystko wskazuje na to, że może pociągnie za sobą
            Juraska.
            Wzięła od niego list do rodziny, który beztrosko wręczyła synowi Jurka w Ringu.
            No i może w końcu coś się zacznie dziać ? WB ma "rozpatrzeć" sprawę.
            Teraz znowu wszyscy "mieszają z błotem" Ankę, twierdą że mogła dać list później
            ale ja uważam że to nie robi żadnej różnicy. Przecież każdy widział jak brała ten
            liścik. Gdyby nie wzięła, to nazwaliby ją lizusem lub w inny sposób zgnoili.
            Każdy pretekst jest dobry. Byle było na kim używać !!!
            Trochę to wszystko przestaje mnie już bawić, ludzie na tym forum są momentami
            straszni.
            pa, pa. Nala

• Gość: monia Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: 217.97.138.* 19.11.01, 11:11
            Hej, a czy tam się jeszcze ktokolwiek lubi? Sprawiają wrażenie osób odbywających jakąs karę - i to już
            chyba wszyscy. Pozdrawiam
            • Gość: Ina Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 11:19
              Haj Monia, a czy Ty wszystkich lubisz w pracy, czy na studiach? :o) A oni tu sa
              zmuszeni siedziec z soba non stop. I to właśnie jest zabawne, jak długo
              wytrzymają ze swoją obłudą, nie?

Co do Ani: akurat jestem pewna, ze dała list celowo wtedy, gdy miała pewność,
              ze to wszyscy będą widzieć. Ale ciekawe co zrobią z Juraskiem.

Tranasparent żony Jurka - szok. O co w nim chodziło? I chyba przygotował go TVN.

Poza tyma, ja wiem, ze nie ma brzydkich kobiet, ze wina... itd. Ale, Nala, czy
              zona Juraska nie znalazłaby jakiejś rólki w "Wiedźminie"? ;o)
              To tak troche złośliwości z rana. Trzeba się w poniedziałek rozruszać.
    • Gość: Meve Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 11:23
      Witam, witam :)))
      watek z"miecz przeznaczenia' zobaczylam 3 minuty temu, watk "Do ...."
      zobaczylam 4 minuty temu :-))
      geralt odpisal na watku MP, pisze o nowej powiesci sapk. , to jest "narretum
      albo narretaum - cos podobnego, sorry za literowki,
      okropnir malo mm czasu , w kazdym razie to powiesc, ktorej akcja rozgrywa sie
      gdzies w sredniowiecznym Slasku, trylogia.
      pozdrawiam, moze pozniej uda mi sie cos jeszcze skrobnac
      Meve
      • Gość: Geralt Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 12:29
        zobaczymy jak Sapek poradzi sobie z historią bez magii...
        • Gość: Ina Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 12:38
          Proszę mnie troche wtajemniczyć...
          • Gość: Geralt Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 12:41

> Proszę mnie troche wtajemniczyć...

W co mamy Cię wtajemniczyć Szanowna Ino ?
            Chodzi o nową książkę Sapkowskiego?

• Gość: Ina Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 12:45
              Hi, hi... Skoro sadzisz, ze jest coś jeszcze o czym powinnam wiedzieć ;o)
              Ale pytałam akurat o tą nową książkę. :o)
              • Gość: Nala Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 13:22
                Dotarłam w końcu do Was !
                Też coś słyszałam, albo raczej czytałam, na temat nowej książki.
                Ja natomiast wciąż nie mogę przeboleć tego "gniota", jakim jest film.

Jak myślicie, jakie będą konsekwencje liściku, wyniesionego przez Ankę ?
                Uważam że Jurasek powinien wylecieć. I to szybko.
                • Gość: Ina Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 13:30
                  Mnie zastanawia dlaczego to było takie oficjalne. Juz nie danie listu przez
                  Ankę, tylko przekazanie go Ance przez Jurka. Przecież mogli to zrobić duuużo
                  wcześniej i rzeczywiście w ukryciu. Czyżby BB ich namówił? A moze namówił tylko
                  Jurka? Będzie teraz znów jakis durny problem do roztrząsania, bo już nie mają
                  co emocjonujacego wymyślać.
    • Gość: Pirx40 Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 13:35
      Oczywiście zrozumiałem hasło "miecz przeznaczenia", ale nie widziałem (i nadal
      nie wiem ) czy Wasza wspaniała paczka ma chęć na dyskusje ze starym piernikiem
      Pirxem ( to broń Boże nie kokieteria ).
      Co do Jurka to być może przewidział on swoją następną nominację i "wylot"
      z domu BB więc na swój sposób chce odejść z "Honorem" ( a przynajmniej tak mu
      się wydaje ).
      • Gość: Nala Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 13:51
        Gość portalu: Pirx40 napisał(a):

> Oczywiście zrozumiałem hasło "miecz przeznaczenia", ale nie widziałem (i nadal
        > nie wiem ) czy Wasza wspaniała paczka ma chęć na dyskusje ze starym piernikiem
        > Pirxem ( to broń Boże nie kokieteria ).
        > Co do Jurka to być może przewidział on swoją następną nominację i "wylot"
        > z domu BB więc na swój sposób chce odejść z "Honorem" ( a przynajmniej tak mu
        > się wydaje ).

Witaj Stary Pierniku Pirxie !
        Myślę że Jurek trochę się "zagalopował". Jestem bardzo ciekawa jak będzie
        wyglądał gdy Wielki poinformuje go naruszeniu regulaminu.
        Jak się będzie tłumaczył.
        Czy naprawdę myślisz że Jureczek sam naraziłby się na takie konsekwencje, nawet
        za cenę, jak piszesz, swojego honoru ???

• Gość: Geralt Re: >>> DO GERALTA, MEVE, I NY !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:40
          Gość portalu: Nala napisał(a):

> Gość portalu: Pirx40 napisał(a):
          >
          > > Oczywiście zrozumiałem hasło "miecz przeznaczenia", ale nie widziałem (i n
          > adal
          > > nie wiem ) czy Wasza wspaniała paczka ma chęć na dyskusje ze starym pierni
          > kiem
          > > Pirxem ( to broń Boże nie kokieteria ).
          > > Co do Jurka to być może przewidział on swoją następną nominację i "wylot"
          > > z domu BB więc na swój sposób chce odejść z "Honorem" ( a przynajmniej tak
          > mu
          > > się wydaje ).
          >
          >
          > Witaj Stary Pierniku Pirxie !
          > Myślę że Jurek trochę się "zagalopował". Jestem bardzo ciekawa jak będzie
          > wyglądał gdy Wielki poinformuje go naruszeniu regulaminu.
          > Jak się będzie tłumaczył.
          > Czy naprawdę myślisz że Jureczek sam naraziłby się na takie konsekwencje, nawet
          >
          > za cenę, jak piszesz, swojego honoru ???
          >
          Pirx co Ty z tym wiekiem ?! Przecież Nala jest w Twoim wieku a wszyscy z nią
          gadają:-))) (tak Nala wiem że się narażam zdradzając takie tajemnice)
          Swoją drogą Pirx naprawdę myślisz że Jurek myśli o przegranej ? On będzie walczył
          do upadłego. Zobaczysz jak będzie nominowany z kimś mocnym. On tam poszedł
          wygrać!!!
    • Gość: Pirx40 Re: Nala IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 13:57
      Cholera wie co w takim zalanym ( z sikawki ) łbie siedzi.
      Mam wrażenie, że uczestnicy drugiej edycji BB w ogóle zachwują się
      irracjonalnie.
      A pomoc specjalistów potrzebna jest nie tylko ( i obecnie nie przede wszystkim )
      Irkowi.
      • Gość: Ina Re: Jurek IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:01
        Ja tu i tak czuję podstęp BB. :o)
        • Gość: Geralt Re: Jurek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:12
          Mnie też coś nie pasuje z tym listem. Jurka uważam za największego cwaniaka
          który jest nastawiony na zwycięstwo. Nie wierzę żeby chciał się poddać. Być
          może że tajemnica tkwi w liście.Bo załużmy hipotetycznie że Jurek wie że będzie
          dziś nominowany. Właściwie z każdym może przegrać. Ale jeśli dziś ujawniony
          zostanie list (np. przepojony miłością do dzieci) jego akcje pójdą do góry. O
          treści listu sam może opowiedzieć w pokoju zwierzeń. Zdobywa przewagę. Do tego
          zagospodaruje "elektorat" buntowniczy który nie ma faworyta po odejściu Irka.
          List mógł dać Ani zaraz po nominacjach, nie zrobił tego. To nie jest przypadek.
          Ciekawe jest też zachowanie Sołtysika. Złamał 2 krotnie regulamin. Najpierw
          opowiadał Jurkowi o żonie a potem nie odebrał listu. Tak wiem że odebranie
          listu płaczącemu dziecku to byłby faszyzm ale to oni sami "rygorystycznie"
          przestrzegają zasad.
          Zobaczymy co będzie dziś wieczór
          • Gość: Nala Re: Jurek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:22
            Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Mnie też coś nie pasuje z tym listem. Jurka uważam za największego cwaniaka
            > który jest nastawiony na zwycięstwo. Nie wierzę żeby chciał się poddać. Być
            > może że tajemnica tkwi w liście.Bo załużmy hipotetycznie że Jurek wie że będzie
            >
            > dziś nominowany. Właściwie z każdym może przegrać. Ale jeśli dziś ujawniony
            > zostanie list (np. przepojony miłością do dzieci) jego akcje pójdą do góry. O
            > treści listu sam może opowiedzieć w pokoju zwierzeń. Zdobywa przewagę. Do tego
            >
            > zagospodaruje "elektorat" buntowniczy który nie ma faworyta po odejściu Irka.
            > List mógł dać Ani zaraz po nominacjach, nie zrobił tego. To nie jest przypadek.
            > Ciekawe jest też zachowanie Sołtysika. Złamał 2 krotnie regulamin. Najpierw
            > opowiadał Jurkowi o żonie a potem nie odebrał listu. Tak wiem że odebranie
            > listu płaczącemu dziecku to byłby faszyzm ale to oni sami "rygorystycznie"
            > przestrzegają zasad.
            > Zobaczymy co będzie dziś wieczór

Kurczę, masz rację.
            Zapomniałam zupełnie o tej, niby przypadkowej, informacji o prawie jazdy.
            Zupełnie umknęło mi to.
            Coś to szyte zbyt grubymi nićmi !
            Czyżby TVN liczyło na większy przypływ gotówki za sms-y, w przypadku
            rozstrzygania kwestii przez telewidzów ???

• Gość: Ina Do Geralta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:23
            "...odebranie listu płaczącemu dziecku to byłby faszyzm..."
            Hm, hm...
            Reszta ok i jestem za :o)
            • Gość: Geralt Re: Do Geralta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:43
              Naprawdę tak myślę. Szkoda mi tych chłopaczków. Tobie nie ?
              • Gość: Ina Re: Do Geralta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:46
                Ojejku! :o) Mi chodzi tylko o słowo "faszyzm". A chłopaczki bardzo fajne,
                szczególnie ten w okularkach, Maksymilian. Naprawdę wyglądali na fajne
                dzieciaki. Szkoda, że ten jeden się popłakał. Za duże emocje jak na nich. Kto
                wie, czego muszą się nasłuchać w szkole. A jeszcze jeśli mają dostęp do tego
                forum?!?!?
                • Gość: Geralt Re: Do Geralta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:48

> Ojejku! :o) Mi chodzi tylko o słowo "faszyzm". A chłopaczki bardzo fajne,
                  > szczególnie ten w okularkach, Maksymilian. Naprawdę wyglądali na fajne
                  > dzieciaki. Szkoda, że ten jeden się popłakał. Za duże emocje jak na nich. Kto
                  > wie, czego muszą się nasłuchać w szkole. A jeszcze jeśli mają dostęp do tego
                  > forum?!?!?

Jakoś tak się utarło wśród znajomuch że pojęcia faszyzm używamy (trochę je
                  wypaczając) np. w zastępstwie słowa bandytyzm. A generalnie określając jakieś
                  mocno negatywne zachowania. O K ?
        • Gość: asia Re: Jurek IP: *.telia.com 19.11.01, 14:56
          To prawda,opieka specjalisty jest potrzebna mieszkancom ,,BB2,,.1.Agnieszka,
          ktora juz teraz nie spiewa a wyje odwala operetke,,,zrobila sie bardzo
          niepszyjemna,,.2.Marzenka,ktora straszy mieszkancow Rafalkiem ze ich pobije,jak
          wszyscy wyjda.3.Wojtek,ktory chodzi tak jak by ktos go walnal mlotem,zapomina
          zdjac okulary przed,,,PANEM SOLTYSIKIEM,,,.4.Jurek w szoku ze pozwolono mu
          zostac przekazal liscik i zlamal regulamin.5.Kuba,ktory dostal troche olsnienia
          ze gdzies kiedys byla tam jakas,,,Gosia,,,.6.Dawid nie traci wcale glowy
          jest ,,najbardzjej madry chlopak,,,7.Arek ,jest dopiero chyba tydzien,takze nie
          mozna nic konkretnego napisac.
      • Gość: Geralt Re: Nala IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 07:21
        Masz rację Pirx pisząc o Irku.
        Ogladałeś wczoraj tą manipulację BB żeby ratować Jurka od kolejnej nominacji ?
        Na szczęście mu się to nie udało ale było blisko.
        Jakoś jestem spokojny o Arka myślę, że padnie Juras lub Kuba.
    • Gość: Ina A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:25
      Jak w temacie...
      Słucham.
      • Gość: Geralt Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:30
        Ja zastawiałem się czy są na świecie ciemniejsze okulary od tych które miał
        Irek. Ładne musi miać oczka, nie ma co. W mojej ocenie był na prochach i tyle.
        Słowa nie powiedział o szpitalu to nie przypadek.
        Może dostał jakąś kasę. Nie sądzę żeby mu to coś zrekompensowało.
        A dziołchy co w tej Gali napisali. Czekam na relację!
        • Gość: Ina Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:38
          "A dziołchy co w tej Gali napisali. Czekam na relację!"

No no, tylko bez obrazy! :o)
        • Gość: Ina Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:42
          "Może dostał jakąś kasę. Nie sądzę żeby mu to coś zrekompensowało."

Irek to prosty człowiek. Cwaniacy z TVN postraszyli go podpisanym kontraktem,
          dodatkowo postraszyli pewnie żonę, ta przekonała męża, dali nacisk na to, że "i
          tak juz jest gwiazdą", pewnie przekonali, że na takiej postawie (wg ich
          scenariusza) moze jeszcze tylko zyskać no i będziemy mieli Irka-kukiełkę.
      • Gość: monia Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: 217.97.138.* 19.11.01, 14:33
        Nowy Irek zdecydowanie lepiej widzi w okularach przeciwsłonecznych i czasem gubi wątek w trakcie
        rozmowy, ale podobieństwo udało im się zachować.
        • Gość: Nala Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:36
          Opowiedzcie, proszę, o co chodzi ???
          • Gość: euzebio Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:44

> Opowiedzcie, proszę, o co chodzi ???

witaj Nala!!
            zamiast komentarza
            "Po obejrzeniu bebekółka ogłaszamy całemu światu co następuje:

1. Włosy Rolnika to nie jest peruka.
            2. Włosy żony Rolnika to nie jest peruka.
            3. Włosy Andrzeja Sołtysika to też nie jest peruka. (Tego chyba nikt się nie
            spodziewał, a jednak...)
            4. Anna Ruchacz ma teraz swoje 5 minut. (Martyna nie może się mylić, więc niech
            Ruchacz nie liczy na 6 lub choćby 5,5 minuty zainteresowania społeczeństwa!)
            5. Wkrótce będziemy mogli śledzić fascynujące wydarzenie: Big Szwagier będzie się
            zastanawiał nad karą dla Straszaka za złamanie regulaminu. (To dobrze, że
            Dziarska Telefizja wydobywa na światło dzienne te złamania regulaminu, które mają
            miejsce podczas bebekółek - najbardziej oglądalnych relacji z nory. Dzięki temu
            najliczniejsza rzesza fanów SajkoExperimętu da się naciągnąć na esemesowanie na
            temat: "Ukatrupić Straszaka czy nie?" Dla kumających inaczej: przypomnijcie sobie
            wyjebkę LatoPici przygotowaną przez Sepke-Zjepke-Posełke.)

Niestety nie dowiedzieliśmy się, czy straszaczątko martwi się, że jego tatusiowi
            przedłużono pobyt w domu sękocińskim. Oczywiście nie możemy o tę niewiedzę
            oskarżać Austina Sołtysika, ps. "Naturalnie Owłosiony", gdyż jego przenikliwy
            dziennikarski umysł sformułował, a usta różane wypowiedziały odpowiednie pytanie
            do straszaczątka."
            pozdra

• Gość: Nala Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:49
              Gość portalu: euzebio napisał(a):

> Gość portalu: Nala napisał(a):
              >
              > > Opowiedzcie, proszę, o co chodzi ???
              >
              > witaj Nala!!
              > zamiast komentarza
              > "Po obejrzeniu bebekółka ogłaszamy całemu światu co następuje:
              >
              > 1. Włosy Rolnika to nie jest peruka.
              > 2. Włosy żony Rolnika to nie jest peruka.
              > 3. Włosy Andrzeja Sołtysika to też nie jest peruka. (Tego chyba nikt się nie
              > spodziewał, a jednak...)
              > 4. Anna Ruchacz ma teraz swoje 5 minut. (Martyna nie może się mylić, więc niech
              >
              > Ruchacz nie liczy na 6 lub choćby 5,5 minuty zainteresowania społeczeństwa!)
              > 5. Wkrótce będziemy mogli śledzić fascynujące wydarzenie: Big Szwagier będzie s
              > ię
              > zastanawiał nad karą dla Straszaka za złamanie regulaminu. (To dobrze, że
              > Dziarska Telefizja wydobywa na światło dzienne te złamania regulaminu, które ma
              > ją
              > miejsce podczas bebekółek - najbardziej oglądalnych relacji z nory. Dzięki temu
              >
              > najliczniejsza rzesza fanów SajkoExperimętu da się naciągnąć na esemesowanie na
              >
              > temat: "Ukatrupić Straszaka czy nie?" Dla kumających inaczej: przypomnijcie sob
              > ie
              > wyjebkę LatoPici przygotowaną przez Sepke-Zjepke-Posełke.)
              >
              > Niestety nie dowiedzieliśmy się, czy straszaczątko martwi się, że jego tatusiow
              > i
              > przedłużono pobyt w domu sękocińskim. Oczywiście nie możemy o tę niewiedzę
              > oskarżać Austina Sołtysika, ps. "Naturalnie Owłosiony", gdyż jego przenikliwy
              > dziennikarski umysł sformułował, a usta różane wypowiedziały odpowiednie pytani
              > e
              > do straszaczątka."
              > pozdra
              >

Cześć Euzebio !
              Zjawiasz się z nienacka i od razu zaczynasz bredzić :o) !
              Co ci jest, czego się "najadłeś" :o) ???

Mam nadzieję że odczytasz to jako żarty ? Wolę od razu napisać, żeby nie było
              jakiś nieporozumień !!!
              Pozdrawiam. Nala

• Gość: euzebio Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:54
                nie wiem tylko, co mam odczytac jako żart, to co Ty napisałaś, czy to co ja
                zacytowałem?
          • Gość: Geralt Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:45

> Opowiedzcie, proszę, o co chodzi ???

Uprzejmie donoszę że chodzi o zachowanie Irka we wczorajszym ringu BB.
            Czarne okularki wolna mowa i takie klimaty,.
            • Gość: Nala Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:52

> Gość portalu: Nala napisał(a):
              >
              > > Opowiedzcie, proszę, o co chodzi ???
              >
              >
              > Uprzejmie donoszę że chodzi o zachowanie Irka we wczorajszym ringu BB.
              > Czarne okularki wolna mowa i takie klimaty,.

Dalej nic nie wiem.
              Oglądałam samą końcówkę, tzn. ogłoszenie wyników i wyjście Ani.

• Gość: Ina Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:52
              I jedyny komentarz dotyczący tego co napisały chyba wszystkie dzienniki i część
              tygodników, to "przyczepka" do ogolenia Irka na łyso.
              Ani jednego słowa nt. pobytu w szpitalu. Jakimkolwiek.
              Zreszta streszczenie Euzebio oddaje dokładnie ten mikrowywiadzik.
            • Gość: monia Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: 217.97.138.* 19.11.01, 14:55
              A Sołtysik starał się być spontaniczny (cha, cha), kompetentny i na luzie. Pilnował Irka, żeby ten nie
              powiedział za dużo, pilnował sam siebie, żeby pytania były jak najbardziej mętne, i tylko cos
              ta Irka żona taka srednio szczęsliwa była, no, naprawdę, trudno tych ludzi zadowolić, chcieli być
              gwiazdami a teraz jakies fochy, no ale nic to.
              • Gość: Geralt DO NALI ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:56
                Dostałaś mojego e-maila ?
                • Gość: Nala Re: DO NALI ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 15:00

> Dostałaś mojego e-maila ?

Tak, tego rano !
                  Jeżeli teraz jakiś jest, to go przeczytam jutro, przepraszam.
                  Ja już muszę iść !
                  A czy mój doszedł do Ciebie ?
                  Pozdrawiam. N.

• Gość: Nala Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:58
                No nic !
                Już chyba dzisiaj niczego nowego się nie dowiem. Ja już się ewakuuję.
                Żegnam wszystkich, pa, pa, do jutra. Może na tym samym wątku ???
                Nala
                • Gość: Ina Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 15:01
                  Od rana niech będzie nowy, bo łatwiej mi sie ładuje. :o)
                  pa Nala.
                  • Gość: monia Re: A jak Wam się podobał występ kukiełki zw. Irkiem? IP: 217.97.138.* 19.11.01, 15:02
                    Pa, pa!!
                    • Gość: Geralt Wielka obrona Jurasa przez BB IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 08:41
                      Wczoraj byl niezły cyrk w BB. Wielki Brat postanowił zrobić wszystko byle tylko
                      Jurek nie byl nominowany. Najpierw pytanko do uczestników czy zgadzają się by
                      Jurek byl automatycznie nominowany.Oczywiście brak sprzeciwu. A teraz
                      szybciutko do pokoju zwierzeń i nominujemy. Kilka pierwszych osób dało się
                      złapać na ten trik(przed chwila nie chciałem nominować Jurka a teraz mam . no
                      co ludzie powiedzą kumie ?) ale kolega Arek zagral niezwykle cwanie i nominował
                      2 tanich cwaniaczków. I niechaj ktos z 2- Jurek , Kuba idzie do domu.
                      Geralt
                      • Gość: Ina Re: Wielka obrona Jurasa przez BB IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:43
                        Geralt - jestesmy na innym watku - "NALA i reszta", tam jest tez cos dla Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka