znajacysprawe 05.02.07, 20:04 img330.imageshack.us/img330/7830/swiatoc0.jpg To Jędrzejewska jest "vipem" i "gwiazdą" ? a to ci dopiero ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janinaniezbedna3 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 20:27 ale numer:)))) Wiesławo Siemiątkowska- jesteś słynna:)))) "Wielka dziennikarka i akorka" najpierw się na forum zażarcie broniła ( sama siebie wychwalając) a teraz kłamie,że się postami Wiesławy ubawiła:))) No widzisz, Wieśka ... ty to umiesz dopiec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:00 Droga Elu J., ani z Ciebie gwiazda ani VIP ani felietonistka ani koleżanka Joasi Brodzik ani świetnie ubrana (w czerwień) modelka ..., no jak to mawia Kononowicz? nic z Ciebie Elu J., NIC!!! ps. a i jeszcze także daleko Ci do naszej Wiesławy S. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:07 A poza tym wątek Wiesławy było osobach bez dokonań (a nie o gwiazdach typu Asia Brodzik), które namiętnie chadzają na rauty i bankiety i obfotografowywują się w szmatławej prasie. Nikt tam się nie przyszpilał do Szyca, Jołaśki itd- bo ich obecność na tych imprezach jest jasna i zrozumiała. Oraz w prasie obcność. A kto i z czego zna panią Elę? Z felietonów do pisemka dla ćwiećinteligencji? Wieśka górą:))) A pani Eli autolans nie wyszedł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:07 'rycząc ze śmiechu'-typowe dla zakompleksionej pseudo gwiazdeczki,która to nic poza bywaniem nie potrafi.Taka Pani Redaktor a tematu na to cos(bo artykułem tego nie można nazwac)szuka na forum tv. cyt.:"...że mamy tylko w Polsce trzy aktorki...trzy seriale..." hahahahahaha zapomnij kobieto że kiedykolwiek ty dostaniesz jakąs nagrode wiec sie przestań dopominać:P chociaż życie pokazuje że gnioty również są wyrózniane Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:18 Dziewczyny, za dwa tygodnie skompleksiała i bezrobotna "gwiazda" Jędrzejewska wyprodukuje kolejną zbitkę słowną, że jesteśmy Wiesią S. i opluwamy ją pod innymi nickami :) A Wieśce gratuluję, chociaż przyznam, ze od dość dawna jej osoba mnie intryguje. Kim ona jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw414 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 11:26 nie rozumiem tych wszystkich obelg pod adresem pani Eli!!!!!!!!!! Czyzby kompleksy wziely gore???? Czyzby zazdrosc doprowadzila do takiego stanu desperacji,ze pisze sie takie bzdury? Wiem,ze forum jest po to zeby sie wypowiadac bo w koncu ktos madry wymyslil to dla ludzi z kompleksami i brakiem odwagi!!!!!!!!!!!!! Pani tipsiaro!!!!!!!!!!!!! Wspolczuje !!!!!!!!! Albo brak sexu tak pania przytlacza albo wyglad mowi sam za siebie!!!!!!!!! proponuje jakies spa z dala od ludzi!!!!!!!!!1 badz bezludna wyspe ,tam na pewno zazna pani szczescia wsrod bananow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 11:33 waclaw414 napisał: > nie rozumiem tych wszystkich obelg pod adresem pani Eli!!!!!!!!!! Czyzby > kompleksy wziely gore???? Czyzby zazdrosc doprowadzila do takiego stanu > desperacji,ze pisze sie takie bzdury? Wiem,ze forum jest po to zeby sie > wypowiadac bo w koncu ktos madry wymyslil to dla ludzi z kompleksami i brakiem > odwagi!!!!!!!!!!!!! Pani tipsiaro!!!!!!!!!!!!! Wspolczuje !!!!!!!!! Albo > brak sexu tak pania przytlacza albo wyglad mowi sam za siebie!!!!!!!!! > proponuje jakies spa z dala od ludzi!!!!!!!!!1 badz bezludna wyspe ,tam na > pewno zazna pani szczescia wsrod > bananow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! === Pani Elu, może i sexu ma Pani pod dostatkiem, ale rozumu już raczej nie. Idź kobieto na jakiś casting, może wreszcie gdzieś zagrasz to i forum przestaniesz się przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 13:12 waclaw414 jest bardzo wiarygodnym obrońcą pani Elżbiety, zwłaszcza,że jego działalność na forum =zero postów;))))) coś mi się wydaje,że już i vipy z pani J polewkę mają to i sama się broni niewprawnie;)))) więcej luzu, mniej głupich zachowań;> Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 13:16 arleta.czysz napisała: > waclaw414 jest bardzo wiarygodnym obrońcą pani Elżbiety, zwłaszcza,że jego > działalność na forum =zero postów;))))) > coś mi się wydaje,że już i vipy z pani J polewkę mają to i sama się broni > niewprawnie;)))) > więcej luzu, mniej głupich zachowań;> Waclaw414 jest ewidentnie Lala.kowalska czyli Elą J- wsakzuje na to choćby ten sam styl pisania i brak spacji. Jeżeli chodzi o vipy, to polewkę z Elusi mają od dawna:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 13:22 dalej jest jeszcze jeden obrońca michal cośtam ( też zero postów), w sumie nie rozumiem czemu pani Ela zakłada ,że tylko mężczyźni mogą jej bronić? naprawdę nie przyczepiałabym się tak dop Eli ( może to sympatyczna prywatnie kobieta, choć niezbyt lotna) ale sama się prosi... Nie docenia naszej inteligencji ( by "Ojciec Chrzestny"). Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 13:41 Widać wg pani Eli- jest idolką i marzeniem wszystkich facetów:P Nie ma to jak megalomania i " rozdęte ego". Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw414 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 16:22 Oj chyba nie znasz pani Eli!!!!!!!!!!!!!!! skoro nie odrozniasz stylu pisania! No coz,pomylka kazdemu sie nalezy!!!! Skad ta zawisc!!!!!!!!!!!! I nie jestem lala,tylko kims kto zna prawdziwe oblicze osoby ktora sie tak pietnuje!!!!!!!!!!!!! Polecam sex-schop na al.jerozolimskich,moze pomoze w rozladowaniu stresu i braku akceptacji wlasnej aktracyjnosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tez to przerabialam................ Kolezanko,dobra dieta i mysl o tym ,ze jestem atrakcyjna robi swoje.......... Pozdrawiam-Waclaw.............hmmmm.......... Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 16:35 Weź kobieto już zamilknij, kimkolwiek jesteś. Jak widać nawet sex-shop w al. Jerozolimskich Ci nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 16:41 a niby komu te sex shopy potrzebne?? Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw414 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 17:08 akurat tu masz problem!!!!!!!!!!!!!!! Skoro al.jerozolimskie cie nie zaspokoily to masz problem!!!!!!!!!!!!!!! ale nie o tym mowa!!!!!!!!!!!!!! Kompleksy??? Proponuje seans u pani x..... pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
esse26 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 19:00 "Też to przerabiałam" Och, doprawdy, "Wacławie" tą jedną frazą się zdemaskowałeś (a raczej zdemaskowałaś) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:18 pani elu!czy to oznacza że kolejny twórczy felieton bedzie o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:20 oooto to to .., droga tipsiaro, biedaczce Eli J. z zazdrości (o role w telenowelach, statuetki, "bywanie" itp.) wątroba zalała się żółcią to i poszła cygarka zadymić dla spokojności, że też durna o tym pisze? Ech, marny mały światku niby-VIPów, niby-gwiazd ...marny malusi światku Eli J ...! pozdrowki dla Wieslawy S.! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 06.02.07, 01:09 Oj chwila moment! Akurat co do tych trzech seriali i Durczoka to kobieta ma absolutną rację. Na każdej imprezie te same tytuły, te same twarze, garnitury pewnie też te same. Przecież nawet jak się widzi zajawki Świadka koronnego, to wygląda to tak jakby Leśna Góra bawiła się w Ojca chrzestnego. pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 06.02.07, 09:41 aga.p.p napisała: > Oj chwila moment! Akurat co do tych trzech seriali i Durczoka to kobieta ma abs > olutną rację. Na każdej imprezie te same tytuły, te same twarze, garnitury pewn > ie też te same. Przecież nawet jak się widzi zajawki Świadka koronnego, to wygl > ąda to tak jakby Leśna Góra bawiła się w Ojca chrzestnego. > > pzdr, > Aga Co oznacza, że z Jedrzejewskiej wylała się zawiść, pisząc te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 06.02.07, 10:08 Albo po prostu spostrzegawcza jest:) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 14:04 aga.p.p napisała: > Albo po prostu spostrzegawcza jest:) > > pzdr, > Aga nie trzeba być spostrzegawczym, żeby sie zorientować, ze w każdym filmie widać te same twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:19 o, rany... ale ta kobieta jest żałosna... buuu Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:22 Wiesia żałosna ? Chyba Jędrzejewska żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:24 no przeca o królowej mówię Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 21:38 Eluniu droga osmieszyłaś się na całej linii, gwiazdą to ty nigdy nie byłaś i nie będziesz w żadnej dziedzinie, jedyna Twa umiejętność- to pozowanie na bankietach przy bardziej znanych koleżankach i kolegach. Nawet dystansu do siebie nie umiesz zachować i " ego rzeczywiście rozdęte" jak to trafnie okresliła Wiesia. I nie " ryczałaś ze śmiechu" vipie, czytając to forum- jeno płakałas rzewnymi łzami, skoro wylałaś swoje żale w tym czymś co tam spłodziłaś. Wiesi gratuluję :))) PS. Walnij Elunia setę zanim podobne żale z siebie wylejesz, nawet na Telekamerach " gwiazdo: musiałaś wyjść - hmmm, pewnie koleżanki nagrody odbierają, oj to musi boleć... Dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 22:00 Też, przecież przy " lali.kowalskiej" vel Elżbietce J. to się sama Krystyna Janda może schować ze swoim dorobkiem i nagrodami;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 22:12 Żenująca kobieta z Jędrzejewskiej. Wiesiu nie daj jej satysfakcji i nie odpowiadaj na forum. Wyszedł żal, żółć i ból " dlaczego nikt mnie nie docenia" " dlaczego nigdzie nie gram" po płaszczykiem pisania o swoich " felietonach" czy " materiałach filmowych" ( btw w Dwóojce to jej od dawna nie ma). Nawet Telekamery były bee, bo " w Polsce istnieją tylko 3 aktorki" a wśród nich nie ma Elżbiety Jędrzejewskiej:DDD Jedno mnie dziwi- dlaczego redakcja zaakceptowała coś tak głupiego w gazecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 22:22 ale jaja kto by pomyslał ze "hrabianka" zajeta aktorka i w ogole prawie laureata nagrody nobla w niczym czyta forum gazety w hahahaha i do tego osmiesza siebie samą podszywajac sie pod nieznane nicki:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 22:28 Masz wątek " polskie vipy" poniżej, tam występuje Elutka J. jako " Lala.Kowalska" :))) Komedia:D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 22:49 A Ela nic nie napisze? Może jak z bankietu wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 23:22 napisze ja sobie tylko nowy login wymyśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 05.02.07, 23:28 Tylko komu z nas poświęci tym razem swoje wypociny ? Ciekawe co ponownie odkryje na forum tv ? Pani Elu- a jakie mam inne loginy ? Wie coś Pani na ten temat ?? Proszę tez chcę być sławna jak Wiesia i też chcę być bohaterką Pani " zlepku słów". Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 08:56 Zapomnieliście, że pani Ela wystąpiła w przecudownej,przeodkrywczej, wielkopomnej reklamie" hhihi nie uwierzysz ale to barszcz biały z torebki Winiary"!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 10:46 Sorry, ale czy nie wiecie dlaczego mniej znani aktorzy chadzają po wszystkich bankietach; a gwiazdy typu Janda czy Gajos nie?? To chyba jest jasne. Ci pierwsi muszą sie pokazać, zaitnieć, zawrzeć znajomość czy przyjaźń, żeby dostac jakąś mniejszą czy większą rolę czy zagrać w reklamie. Konkurencja jest ogromna. Gwiazdy nie musza tego robić. Nie rozumiem tego jadu wiesławy. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 11:41 A się uczepiłaś tej Wiesławy na wszystkich forach. Tobie krzywdę zrobiła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 11:48 Nie zrobiła mi żadnej krzywdy. Wiesława od stu lat wypowiada sie na różnych forach- zawsze mnie drażniły jej wypowiedzi. Wczoraj pierwszy raz wypowiedziałam sie na jej temat na tbo, dzisiaj drugi raz na telewizji. To chyba nie są 'wszystkie fora'??? Nie uczepiłam się, tylko po prostu uważam, że jest to osoba niespełna rozumu (wiele ników i dialogi z samą sobą), więc pozwoliłam sobie wypowiedzieć się, że mnie akurat nie zachwyca jej pseudo humor, wątpliwe rewelacje i wyimaginowana znajomość światka artystycznego. Dziwi mnie natomiast kult tej osoby na forach telewizyjnych oraz zniesmacza przyklaskiwanie takim ześwirowanym panienkom. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 12:12 kochani, jak ktos jest aktorem to sie ceni, wystepuje w teatrze, w filmach, ma swoje zycie, ma klase i poczucie godnosci jak ktos jest aktorzyna w stylu pani J, grywa jakies ogony w marnej jakosci serialu, o grze w filmie moze tylko pomarzyc, ma przerost ambicji nad trescia - to czego sie mozna spodziewac? bywa na tych wszystkich bankietach bo najesc sie mozna za darmo a ijakis prezencik sie zawsze dostanie w firmowej reklamowce. kto bywa na bankietach wszystkich i wszedzie>? zera, nie majace ambitniejszego zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 12:27 nie zgodze się z Tobą- mój kolega z liceum, ukończył szkołę aktorską w Warszawie. Będąc jeszcze na studiach zagrał w reklamie, potem jakiś ogon w serialu. Od tego czasu posucha- do teatru ciężko sie dostać, do filmu jeszcze trudniej. Pozostaje mu biegać na castingi, promocje, prezentacje i na bankiety, gdzie można poznać aktorów, reżyserów, czy tez znajomych aktorów itp i niejako 'wejść' w ten światek. Mój kolega twierdzi, że przy tak dużej konkurencji- nawet najmniejszą rólkę mozna dostać tylko przez znajomości. I co ma robić? Oczywiście castingi, cv do teatrów, ale również lanserskie imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 13:32 z calym szacunkiem, ale twoj kolega powinien szybko zmienic zawod skoro do tej pory nie ma ani angazu w teatrze ani zadnej roli w niczym to znaczy ze sie nie nadaje, nie ma talentu i juz nie kazdy musi byc aktorem twoj kolega moze zostac graczem w reklamach na przyklad ale niech nie mowi o sobie ze jest aktorem, aktor to nie ejst ten tylko co skonczyl szkole aktorske, aktor to przede wszystkim ten kto ma talent i kto wystepuje, Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 13:59 Nie wiem czy jest dobrym aktorem. Nigdy go nie widziałam w żadnym filmie, bo nikt mu szansy zagrania nie dał. W szkole aktorskiej był dobrze zapowiadającym się... Z tego co mówi, to niestety jest tak, że wybili się tylko ci, co mieli szczęście lub znaleźli się we właściwym miejscu i czasie lub też znali tego czy owego, albo dzieci ludzi z tego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 14:32 Pod jakimi innymi nickami pisze jeszcze Wiesława ? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 17:59 Vipa Elżbiety J. zapytaj, haha:) Wg niej całe forum to jedna Wiesława S:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 20:35 wielka teoria spiskowa ciekawe jak wyglada Wiesia sprawdzilabym w lustrze czy nia nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 21:38 Co bedziesz sprawdzać, według pani EJ wszyscy Tu jesteśmy Wiesią i gadamy sami ze sobą, bo nikt nie podejmuje tematu;) Chyba za dużo wódy na bankietach "vip" pije:DD Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 07.02.07, 23:19 Tak sobie myślę,że droga gwiazda po przeczytaniu tylu krytycznych postów pod swoim adresem, chyba popełniła harakiri- skoro tak ciężko odchorowała dwa zdania szczerej prawdy o sobie. I nie będzie o nas w następnym felietonie, buu. Aha, oczywiście chciałem dodać, że jak cała reszta forum jestem Wiesią i gadam sam ze sobą;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 00:23 alescie się wypisali! dla odmiany podam, że Jędrzejewska mi się podoba, robi całkiem sympatyczne wrażenie - w przeciwieństwie do wirtualnej zawistnicy i plotkary, ukrywającej się pod nickiem W.Siemiątkowska. i tyle. wylewajcie sobie dalej te swoje żółcie. dla mnie spadajcie na bambus. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 00:54 Ela przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 02:38 Co za zbiorowisko idiotek, zawistnic i wazeliniarzy z "wszystkowiedziącą i wszystkichznającą" Martą, tzn. Wiesławą S. Śmieszne jesteście dziewczyny, stworzyłyście kółko wzajemnej adoracji. Może pochwalcie się swoimi dokonaniami, proszę bardzo. Zbieranina pasztetów podniecająca się możliwością anomimowego dokopania komuś. Jestem facetem i bardzo podoba mi się Ela. Jest seksi, szkoda że nie zagrała jakiejś poważniejszej roli. Podoba mi się, patrzę na nią z przyjemnością w odróżnieniu od większości polskich aktorek. Elu, jeśli to czytasz - pozdrawiam ;-)) A wam baby z magla, kit w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaw17 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 09:39 To nie chodzi o zawiść i anonimowe dokopanie. Każdy za swoją pracę jest oceniany. Pani Ela wybrała taki zawód, gdzie oceniającym jest każdy, kto ma telewizor. Jeśli oceny są złe to czas albo się dokształcić albo zmienić zawód a nie się obrażać. To tak jakby krawcowa sie obraziła, że wracasz z reklamacją sukienki, która jest źle uszyta. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 09:40 Pani Elu, niech się Pani nie dalej nie kompromituje, o ktorej z nas następny " felieton" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 10:07 Niechże sobie Wiesia będzie kim chce- dziennikarką, sprzątaczką, kelnerką- lubię ją czytać, bo ma ostry język, duże poczucie humoru i duży dystans do siebie i całej reszty. Zreztą teraz to nie wiem o co ta walka i personalne ataki : Bo napisała prawdę- że Ela J. jest nikim, nigdzie nie gra i lata po imprezach. A tak nie jest ?? Jaki zawodowy dorobek ma pani J ? Byłam na www.filmpolski.pl- mierniutki. Problem tkwi w tym, że to z pani J. wyszedł jad, zawiść, zazdrość wobec innych koleżanek po fachu i tym " felietonem" udowodniła tylko, że bardzo źle znosi prawdę o sobie. Jakby miała klasę, to nie odniosłaby się do takiej błahostki. To co ma zrobić Lis, Smoktunowicz czy Kożuchowska, po tym co internauci wypisują na ich temat- powinni iść do Wisły i się utopić. Personalne ataki na Wiesławę są tu nioeuzasadnione, szczególnie, że ona sama nie zabiera głosu. Aha Wiesławą nie jestem, EJ także nie:) Ale marzę, aby stać się bohaterką w kolejnym ss. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 10:19 Jak dla mnie to Ty jesteś żałosny i żenujący." Zbieranina pasztetów"- "pochwalcie się swoimi dokonaniami" " zawistnice"- a czego mogę np ja zazdrościć pani Eli ? Bycia samotną matką- nie dziękuję, bywania po bankietach- tymbardziej nie, braku jakichkolwiek sukcesów w zawodzie- hmmm, patrzenia zawistnym oczkiem jak koleżanki na Telekamerach odbierają nagrody- hahaha. Nie Wiesia czy inni " zawistni" internauci mają prooblem- problem ma zawistna Ela, która tym bzdurnym feleitonem udowodniła, ze tak naprawdę Wiesława przywaliła w jej bardzo czuły punkt i powiedziała prawdę. Jeżeli pani Ela wybrała zawód aktora/ choć w jej przypadku o aktorstwie trudno mówić- raczej lansiara nie aktorka/ to powinna być odporna na krytykę i umieć znieść ją z klasą. A tym czymś w SS udowodniła, że klasy nie ma. karmapa5 napisał: > Co za zbiorowisko idiotek, zawistnic i wazeliniarzy z "wszystkowiedziącą i > wszystkichznającą" Martą, tzn. Wiesławą S. Śmieszne jesteście dziewczyny, > stworzyłyście kółko wzajemnej adoracji. Może pochwalcie się swoimi dokonaniami, > > proszę bardzo. Zbieranina pasztetów podniecająca się możliwością anomimowego > dokopania komuś. Jestem facetem i bardzo podoba mi się Ela. Jest seksi, szkoda > że nie zagrała jakiejś poważniejszej roli. Podoba mi się, patrzę na nią z > przyjemnością w odróżnieniu od większości polskich aktorek. Elu, jeśli to > czytasz - pozdrawiam ;-)) A wam baby z magla, kit w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 11:27 Rosa.rosa - jeśli tak Cię bawią plotkarskie bzdury, wylewane w tym wątku litrami, to proszę bardzo - to tylko świadczy o Twoim poziomie. Marta (Wiesława S.) przypomina mi najgłośniejszą babę z magla, a Wy wszystkie grono praczek i kucharek stojących dookoła niej z nabożną czcią. Zachwycacie się niespełnioną dziennikareczką, a ona - to przyznam - umiejętnie buduje na forum legendę osoby obytej, znającej tego i owego. Hehehe, niby elity ;-))) Faktycznie, znalazłyście sobie, Drogie Forumowiczki, prawdziwą liderkę ;-))) A Elżbieta Jędrzejowska jest niezła. Fajny towarek, naprawdę szkoda że mało grywa. Z chęcią bym na Nią popatrzył częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 11:40 Owszem bawią, bo mniej więcej taka jest idea tego forum- jednych pochwalić, innym przywalić, jeszcze innego skrytykować, obgadać która gwiazda ma krzywe nogi czy brzydką kieckę. Wiesia swoimi postami nie odbiega od normy, czy spełniona czy nie- nie obchodzi mnie to, grunt, że można się przy niej pośmiać bo w przeciwieństwie tego co zaprezentowała pani EJ ma przynajmniej poczucie humoru. Chyba raczej " niespełnienie zawodowe" jest bólem pani Eli, bo ono aż przebija z jej " felietonu". Czy jest seksi czy nie, nie mnie oceniać- ja oceniam ją jedynie po tym co zaprezentowała na forum jako lala.kowalska- i w gazecie. a zaprezentowała brak klasy, brak dystansu do siebie i poziom magla. I chyba raczej trudno z takimi cechami dostać jakąkolwiek rolę- który reżyser zatrudni babę- co załatwia porachnuki w nędznym pisemku, będzie się bał, że jeszcze jemu dupe obrobi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakp Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:07 Rany Boskie! NIe obrażajcie Magla!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:30 karolinakp napisała: > Rany Boskie! NIe obrażajcie Magla!:))) Pani Karolino, " Magiel" jest super programem- nawisem mówiąc coś mi się wydaje, że "vip" głupiutka Elżbieta dostarczyła Pani fajnego materiału na swój temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:35 > Pani Karolino, " Magiel" jest super programem- nawisem mówiąc coś mi się > wydaje, że "vip" głupiutka Elżbieta dostarczyła Pani fajnego materiału na swój > temat:) oj tak, sama chciałam o to zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 14:47 a pokiwacie Forumowiczom w nastepnym odcinku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 20:19 karolinakp napisała: > Rany Boskie! NIe obrażajcie Magla!:))) Karlajno:) Czy to oznacza,że sprawa trafi do telewizji i ją z Tomaszem przemaglujecie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:14 Zwisa mi Wiesia, ale rozśmieszył mnie zgodny chór potakiwaczek w tym wątku. Same nie widzicie jakieto żałosne. Łatwo Wami manipulować, wystarczy napisać że Iksińska ma krzywe nogi, a za moment pojawi się 20 wpisów w stylu "i jeszcze gruba jest", "nie ma za grosz talentu", "ona nazywa siebie aktorką?". Powtarzam, jesteście żałosne. Zresztą popatrzcie na Jędrzejewską - ale tak z ręką na sercu - która z Was szczerze przyzna że jest od Niej ładniejsza? A? Typowo kobieca zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:20 Ja jestem ładniejsza:) Przynajmniej mam zgrabne, szczupłe nogi i ładny tyłek:D I czego mam zazdrościć Pani Eli ? Jakbym miała być aktorką tej ligi co ona, wolałabym sprzątać pod domach. Przynajmniej zawiść by się mi nie wylewała uszami, gdy koleżanki odbierają nagrody i banda " zazdrosnych bab" by mi nie dokuczała i nie obśmiewała po forach:PP Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:45 anekk2 napisała: >> Jakbym miała być aktorką tej ligi co ona, wolałabym sprzątać pod domach. Ależ oczywiście anekk2, nie jesteś zawistna. Nie, skąd! A piękno Twojego charakteru na pewno dorównuje pięknu fizycznemu. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 20:24 Ty, karampa5 a cś ty taki aktywny na tym wątku skoro ci sprawa zwisa jak twierdzisz, co? Jakiś romansik z Elą miałeś, czy rodziną jej jesteś? Coś za aktywnie się tu udzielasz Eluni broniąc i chwaląc jej image'u, jak na osobę obojętną emocjonalnie w kwestii tej ... Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 20:37 Tak, oczywiście romansik, rozgryzłaś mnie, przyznaję. Równo trzymasz poziom magla. Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 20:39 Heh, do tego arleto zapomniałaś włożyć okulary. Kto to jest karampa? Nie znam tego nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 14:51 karmapa5 napisał: Elu, jeśli to czytasz - pozdrawiam ojj na bank czyta!! Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 14:55 anaila napisała: >..w przeciwieństwie do wirtualnej zawistnicy i plotkary, ukrywającej się pod nickiem W.Siemiątkowska. hmmm nie znamy takiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
kiostucha Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 10:45 nioma napisała: > z calym szacunkiem, ale twoj kolega powinien szybko zmienic zawod > skoro do tej pory nie ma ani angazu w teatrze ani zadnej roli w niczym to > znaczy ze sie nie nadaje, nie ma talentu i juz > nie kazdy musi byc aktorem Z całym szacunkiem, ale jak masz się wykazywać taką ignorancją to lepiej nie pisz nic. Według twojego ptasiego rozumku Brodzik jest cholernie utalentowaną artystką bo "dostaje role" - polecam trochę zadumy. Przy okazji - poczytaj trochę a dowiesz się, że na całym świecie jest wielu naprawdę wspaniałych aktorów, którzy wypłynęli dopiero po 40-tce. Nazwisk nie wymienię - sama pogłówkuj. To tak a propos twoich żałosnych wnioskowań "Po czym poznać dobrego aktora który się nadaje". Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:00 Ktoś tu EJ zarzucił, że mało gra. A kiedy ma grać, skoro cały czas poświęca łażeniu na bankiety? Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 12:24 Wczoraj trafilem na watek, potem na artykul. Samo zabranie glosu przez ta Pania, podszywanie, artykul. Zalosne. Jezeli sie ktos czyms takim przejmuje tzn ze nie ma silnej psychiki za grosz. A w zawodzie w jakim pracuje bez tego sie ginie. I moze to jej problem. Sek w tym ze jak spojrzalem na filmpolski.pl ma 39 lat. Jesli ukonczyla szkole teatralna i do tej pory ma na koncie 11 rol (nie wiem jak u niej z teatrem, ale nie pisze by byla jakiegos aktorka), z tego 3 razy nie bylo jej na liscie plac, jakies obsady dubbingu to trzeba powiedziec wprost, ze w wyuczonym zawodzie nie osiagnela nic. I nic juz nie osiagnie. Owszem. Zdarzaly sie kariery po 40-tce ale kogo i kiedy? Wiele lat temu Waclaw Kowalski, Krystyna Feldman. Jesli sie nie dostaje sie propozycji to trzeba sie z czegos utrzymac. I tu sie pojawiaja chaltury. Problem w tym ze wiecznie trwac nie beda i wtedy pojawi sie problem, bo z wiekiem propozycji coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 13:03 Teatr to pani E. ogląda jedynie z pozycji widza na widowni / o ile chodzi, zważywszy na codzienną obecność na bankietach/, niestety:P Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 20:31 Ale za to Elcia twierdziła w "Mieście Kobiet",że jest podobna do Cindy Crowford:))) Taka z niej gwiazda aktorstwa i vip jak i Cindy Crowford:)))) A w ogóle to bardzo mnie ta pani i jej perypetie z forum rozbawiły. Szkoda,że np często atakowany na forach Lis nie loguje się i nie przechwala albo nie broni ( oczywiście jako postronny obserwator)a potem nie pisze polemik w prasie, wylewając pomyje na jakiegoś formera:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 20:48 Proste Lis ma klasę, a "Gwiazda" jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
katomierz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 21:17 A Wiesława przywaliła, po czym dyplomatycznie nabrała wody w usta. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 21:56 a gdzie wlasciwie ta Jędrzejewska gra? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 22:14 Statystuje w "Samym Życiu" (tak ktoś napisał. :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 22:17 shatmach napisał: > Statystuje w "Samym Życiu" (tak ktoś napisał. :) ) Nie ktoś tylko WIESIA S. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 22:17 Nie wiesz kim jest vip i gwiazda Elżbieta J. ?? Poważnie- nigdzie nie gra, poza tym, że raz na 20 odcinków postoi w tle w " Samym Życiu". O to cala awantura, bo wg samej siebie EJ jest wielką gwiazdą polskiego kina i teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 08.02.07, 22:21 no wlasnie nie wiem;) ,tzn.wiem ,ze sie lansuje niemiłosiernie zaraz obok Jarosińskiej i Samusionek ,raz widzialam ja w samym zyciu -chodzila z jakims kubkiem do kawy w takim dziwnym brokatowym bolerku na swetrze;),poza tym kto to jest ale ale jest jeszcze jedna taka babka -na bank nie wiem kto to Tatiana Sosna Sarno czy sarna Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw414 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 16:24 you now what?????????? kiss her ass!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska jeeesteeem! 08.02.07, 22:22 i mocno się ubawiłam, i zalecam rozwagę oraz zadumę, zanim sie przystapi do wypisywania podobnych bzdur. -- Z poważaniem, Wiesława Siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: jeeesteeem! 08.02.07, 22:25 Tyś ledwie nędzna podróba prawdziwej Wiesi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: jeeesteeem! 08.02.07, 22:27 Nieprawda! Zapomniałam hasła do tamtej Wiechy i tyle! Odszczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oszustka! 08.02.07, 22:28 Właśnie. Ta prawdziwa to wieslawa-siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: oszustka! 08.02.07, 22:30 Shatmach, ale Ty przecież znasz prawdziwą Wiesię, pisywaliście do siebie !! Dlaczego ona siedzi cicho ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: oszustka! 08.02.07, 22:32 Pomylona jesteś? Jak mogę siedziec cicho, skoro pisze a z zadnym shatem nie korespondowalam, wypraszam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oszustka! 08.02.07, 22:33 Wie o całej sprawie bo ostatnio się z nią kontaktowałem. Nie wiem dlaczego nie chce sie wypowidać. Jej należy zapytać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: oszustka! 08.02.07, 22:32 Siemiatkowska wypad stąd, sygnaturka Ci nie pomoże. Prawdziwej Wiesławie nie dorastasz do pięt. Ty przywaliłaś pani EJ ? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: oszustka! 08.02.07, 22:37 Wiesia staje się tu prawdziwą gwiazdą. Świądczą o tym te kolejne podróbki. To chyba nie pierwsza, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
katomierz Re: oszustka! 08.02.07, 22:41 Wieslawa to w realu też lubi pogwiazdorzyć i pobłyszczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: oszustka! 09.02.07, 11:33 katomierz napisał: > Wieslawa to w realu też lubi pogwiazdorzyć i pobłyszczeć. Jak kazdy w tej branzy ;P Znalam ze studiow kolesia, co opisywal bankiety do jednej z bulwarowek. Facet myslal, ze jest gwiazda prawie jak Malaszynski. :O A pani Eli, moge tylko pogratulowac. Czy dobrze, czy zle, ale MOWIA o Pani, wreszcie ktos Pania zauwazyl, powinna sie Pani cieszyc... I zycze tej roli zycia, bo choc niezle jest Pani zakonserwowana, to jednak latka plyna... Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: oszustka! 09.02.07, 12:07 Hihi, " wreszcie ktoś Panią zauważył"-szkoda, że nie żaden reżyser, hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
oorchidea Re: oszustka! 09.02.07, 12:33 Kim jest Jędrzejewska- bo ze zdjęcia nie kojarzę tej aktorki ? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: oszustka! 09.02.07, 13:03 oorchidea napisała: > Kim jest Jędrzejewska- bo ze zdjęcia nie kojarzę tej aktorki ? Nabijmy jej licznik odwiedzin :))) www.jedrzejewska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: oszustka! 09.02.07, 13:08 Oorchidea czy Ty sobie jaja robisz ? Jędrzejewska jest vipem i gwiazdą, udało jej się wyszarpać zaproszenie na Telekamery i poszła na nie w krwistoczerwonej sukience ! A że nigdzie nie gra, nic nie robi to nie szkodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: oszustka! 09.02.07, 13:27 anekk2 napisała: > A że nigdzie nie gra, nic nie robi to nie szkodzi !!! Nic nie robi?:) Dużo zdjęć na pół-goło robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach <a href="http://www.jedrzejewska.pl" target="_blank">www.jedrz 09.02.07, 13:46 Nie mogę wejść na vipowską stronę pani Eli. :( Niezły ruch musi się tam teraz odbywać. Odpowiedz Link Zgłoś
oorchidea Re: <a href="<a href="http://www.jedrzejewska.pl"" target="_bl 09.02.07, 13:53 Strona niczym reklama burdelu i te " pseudo-seksi" foty.. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: <a href="<a href="<a href="http://www.jedrzeje" target 09.02.07, 13:59 Dżisus, ja tam byłam i poczytałam księgę gości. Pochwalne wpisy na swój temat, to ani chybi Pani Ela sama generuje na swój temat, bo dziwnym trafem poziomem są zbliżone do jej wypocin w SS. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 09.02.07, 14:04 wyobraźcie sobie,że i ja wpisałam się do księgi gości ale widać działa cenzura , bo wpisu nie ma:( nawet się nie pojawił, chociaż żadnych zasad dobrego wychowania nie łamał. Tylko problem w tym, że mnie pani Elcia nie zachwyca i to jej napisałam A tam się tylko zachwycać panią Elcią można, jak ktoś ma inne zdanie to image Wielkiej Gwiazdy psuje i już go pani Elżunia nie dopuszcza do wypowiedzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
katomierz Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 09.02.07, 14:10 Kuźwa, coraz bardziej się upewniam, że to kółko potakiwaczek Wiesi to jej dwór z reala,po..e przyjaciółeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 09.02.07, 14:12 Dwór z reala ? Przecież te 90 wpisów i całe forum GW to jedna Wiesia! Nie wczytałeś się w felieton vipa ? Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 09.02.07, 14:13 katomierz na schizy cierpisz? i uważaj na słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 09.02.07, 14:32 Jejku jaka piękna strona! Zawsze o takiej marzyłem! Jak myślicie jak zrobie sobie taką stronkę jak boska Elżbieta to też bede takim fajnym vipem jak ona? Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 09.02.07, 14:38 Musisz jeszcze zacząć pisać artykuły do "Świata seriali" albo "Faktu". Wtedy będzież też takim fajnym vipem;) Odpowiedz Link Zgłoś
babetka_blue Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 09.02.07, 14:43 b_mka napisała: Droga Elu J., ani z Ciebie gwiazda ani VIP ani felietonistka ani koleżanka Joasi Brodzik ani świetnie ubrana (w czerwień) modelka ..., no jak to mawia Kononowicz? nic z Ciebie Elu J., NIC!!! ps. a i jeszcze także daleko Ci do naszej Wiesławy S. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wazboa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 09.02.07, 15:34 Nareszcie ktoś przy.. Eli w jej ptasi móżdżek, ona utożsamia się z vipami i gwiazdami- weź przestań kobieto, gdyby te vipy wiedziały skąd się bierze i od kogo wiekszosc plot po gazetach, zdziwienie byloby zapewne duze:) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 09.02.07, 16:11 Czy sugerujesz,że przyjaciółka vipów i gwiazd- Elżbieta Jędrzejewska jeszcze na nich donosi do Faktu i Superekspresu za kilka groszy wynagrodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 09.02.07, 21:14 Dżisus, ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 12:46 Dziś magiel towarzyski- premiera, ciekawe czy KPP pojedzie po Vipie w krwistoczerwonej sukience :P Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 12:50 Myślę,że nie bo Magielek nagrywają z pewnym wyprzedzeniem a z p Elunią ubaw jest chyba całkiem świeżutki:) Zobaczymy zreszą;) Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 19:38 Tak czytam wasze wypowiedzi i zastanawiam się skąd w was tyle nienawiści? Czy pani Ela J. zrobiła wam jakąś krzywdę? To chyba jej sprawa gdzie i po co chodzi na imprezy? Może lepiej zajmijcie się swoim życiem. I śmieszne jest, że uważacie iż Ela J. wypowiada się tu pod różnymi nickami. Nie przychodzi wam do głowy, że ktoś może mieć inne zdanie niż wy? Ehh Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 19:43 Mnie ona krzywdy nie zrobiła, ale uważam, ze tym pseudo-czymś co wysmarowała skompromitowała się doszczętnie. Tego właśnie dotyczy dyskusja- przeczytaj uważnie całość. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 19:57 też nie żywię do tej pani żadnej nienawiści, jest mi obojętna, ledwo ją kojarzę nawet ( choć ona się ma za gwiazdę). Po prostu uważam,że swoimi wypocinami w brukowcu się skompromitowała, ośmieszyła i nie jest zbyt mądra. Meluzna12 ma rację- czytaj ze zrozumieniem a potem komentuj. Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 20:34 Przeczytałam ze zrozumieniem zarówno wypowiedzi w tym wątku jak i te, do których odnosiła się pani Ela w swoim felietonie. Nie sądzę też żeby skompromitowała się swoimi wypowiedziami. Cieakawe jak wy byście się czuli czytając takie krytyczne wypowiedzi osób, które was nie znają i nic o was nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 20:58 To przeczytaj jeszcze raz, bo chyba nie zrozumiałaś. Pani Ela- jako "vip" i " gwiazda" ( niestety tylko bankietów) podlega krytyce i każdy ma prawo do wyrażenia opinii na jej temat. Wiesława to zrobiła,a że pani EJ zareagowała histerią to ona ma problem. A tymi wypocinami udowodniła, że klasy nie ma, jest głupia i próżna, czy Lis, Torbicka czy ktoś inny odnosili się gdzieś do opinii z internetu ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 22:49 Cała ta dyskusja, wychwalanie i obrona Wiesi (której ona kompletnie nie potrzebuje) podniecanie się rozwojem tematu i dalsze obrażanie Jędrzejewskiej jest wyjątkowo żałosne. Rozumiem entuzjazm z powodu zaistnienia forum i tego wątku w prasie oraz Wasze przekonanie o swoim olbrzymim wkładzie w ten stan rzeczy. Jednak, miłe panie (i co najmniej jeden pan), stało się to już dosyć dziecinne. Domyślam się, że obecnie celem tej dyskusji jest albo "najdłuższy wątek", artykuł o tym w Fakcie czy SE albo wzmianka w Maglu, w których być może nick którejś z Was zostanie wymieniony. Czyżby szczyt marzeń? A co do Lisa - kiedyś to tu był częsty gość :> Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 23:16 Dlaczego Wiesia nie potrzebuje obrony ? Tak, chcę być wymieniona albo w SS, albo w Maglu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 13:15 michal_12, następny obrońca Eli z zerową liczbą postów na Forum. Pani Elu ile jeszcze Pani lipnych kont założy żeby walkę toczyć, nie łatwiej się zdystansować i sobie odpuścić?:))) I taaaa, marzę o wymienieniu w Maglu, pliiiiizzz;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 14:43 hehe, arleta zobacz co ty piszesz, kto to jest michal_12, gdzie ty widzisz żeby ktoś taki się wypowiadał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 14:48 aaaa, masz rację, mea culpa. Kolega ma dorobek, to co innego. Cyferka mi się zamieniła, sorry;) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 20:55 wiesz co? Ja myślę, że bym olała to co na forach wypisują o mnie, a nie w szmatławej gazetce szum robiła, podkreślając jaka to ze mnie super gwiazda i przekłamując szczegóły dyskusji na forum.A już na pewno nie włączłabym się do tejże dyskusji na forum, pod nie swoim nazwiskiem ( lala kowalska), siebie wybielając i zachwalając pod niebiosa . To dla mnie idiotyzm, przykład wielkiego ego a małych możliwści (też intelektualnych). A np Karolina Korwin-Piotrowska do nas pod nazwiskiem pisuje, jako osoba publiczna, chociaż przecież nie wszyscy tu ją lubią. I to jest dla mnie przkład klasy i odwagi. A jak się robi głupstw jak E.J to trzeba ię liczyć z tym, że ludzie to zauważą i mogą wypomnieć. A w ogóle to naprawdę ta pani EJ mało nie obchodzi- sama sprawę zaogniła i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 21:04 Vip Jedrzejewska nie mogła olać f.gazeta, bowiem pierwszy raz w życiu poczuła smak popularności:P Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 22:11 Tak też sobie pomyślałam: kobieta tak się podnieciła jak zobaczyła, że ktoś ją z imienia i nazwiska na forum wymienił, że sama sztucznie aferę rozpętała pisząc o sobie jaka to jest wielka i jak to Wieśka na nią jedzie:) A prawda jest taka ,że przed sprawą z Wieśką i wystąpiniem samej p Eli prawie nikt jej z niczego nie kojarzył ( oprócz bankietów). No ale teraz jest Królową Forum. Ma upragnioną popularność, sławę;>> Ot, wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 22:23 Eli to nadal nikt nie kojarzy, poza jedną Wiesią- bo przecież wg " vipa" w krwistoczerwonej kiecce, całe forum telewizja to jedna siemiankowska! Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 22:50 A na jakiej podstawie twierdzisz, że lala kowalska to Ela J.? Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 23:13 Zbyt żarliwa, zbyt emocjonalna obrona samej siebie a resztę doczytaj w " pseudo- felietonie". Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 10.02.07, 23:27 Czytałam i felieton i wypowiedzi lali kowalskiej. Rzeczywiście są one emocjonalne i w jednym poscie jest dużo szczegółów na temat Eli. Może po prostu ten ktoś ją dobrze zna i lubi, to nie musiała ona pisać. A ten felieton...No cóż, każdy inaczej reaguje na krytykę. Jedni mają gdzieś opinię innych, a drugich to wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 16:30 Chciałam UTRZEĆ NOSA wszystkim ktorzy obrażają EleJĘDRZEJEWSKĄ. Nie wiem i nie rozumiem jaki mają w tym cel.Jeśli ktoś nie wie kim jest Ela trudno jego strata ale po co pisze oszczerstwa na Jej temat.Co ja moge powiedzieć o Eli to to że jest fantastyczną osobą, piękną i utalentowaną kobietą. Kontakt z Elą mam od czasu prowadzenia przez nią w stacji tvn MINI PLAYBACK SHOW od którego mineło juz dobrych kilka lat a Ela od tego czasu zupełnie się nie zmieniła.Jestem jej fanką i wiem że zawsze moge napisać do niej maila, zadzwonić zawsze mnie wysłucha.CO jeszcze to mało jest takich osób które mają chwilkę dla swoich fanów a Ela zawsze znajdzie.Podziwiam ją za wytrwałość i dążenie do celu.I wszyscy Ci którzy powiem dosadnie pomiatają tutaj osobą Eli powinni się wstydzic!!!A dla wszystkich którzy nie wiedzą kim jest Ela proszę sobie przypomnieć serial Samo Życie, programy MiniPlaybackShow, Ciężko Ranne Pantofle a także mase reklam gdzie Ela była i użyczała głosu.Ze swojej strony Eli życze wszystkiego co najlepsze a ludziom obrażającym Ele jakiegoś opamiętania i kultury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 16:34 A dla wszystkich którzy nie wiedzą kim jest Ela proszę sobie > przypomnieć serial Samo Życie, programy MiniPlaybackShow, Ciężko Ranne Pantofle Ach, cóż za fascynujący dorobek. Toż to Janda, Komorowska czy Gajos mogą się schować. Hihi, EJ zauważyła, że ktoś ma rację pisząc, że loguje się tylko pod męskimi nickami, więc teraz dla odmiany stała się 24-letnią Magdaleną. Pani Elu, kończ waść, wstydu oszczędź!! Chyba, że szczytem Pani marzeń jest wystep w Maglu... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 16:47 ;))))Zwłaszcza,że ta fanka zagorzała pani Eli też dziwnym cudem dorobek ma zerowy:))) no, ale teraz p Ela dała do zrozuienia,że kobiety ją kochają i za piękną uważają. Ja też podziwiam wytrwałość pani Eli w dążeniu do celu: zbłaźnienia totalnego:)))Ach, chce człek zapmnieć o sprawie to się nie da bo ciągle jakieś "michałki" się pojawiaą;))) A jeśli to prawdziwa fanka- to gratuluję obiektu adoracji, jak mawia jeden former: na poziomie gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 16:54 Pani Arleto Pani to chyba nie ma co robić albo ma kikanaście nicków i z jakiegoś powodu nie trawi Eli ale to Pani problem!!Więc troche szacunku dla drugiej osoby!! Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:05 Pani Karolino:) Mam jeden nick i pani Elżunia jest mi emocjonalnie obojętna, chociaż mnie bawi:)Na tyle bardzo,że często w przerwie innych zajęć na ten wątek dziś zaglądam, bo "michałki" tu co chwila.:) Nie ma potrzeby zakładać,że pisze tu osoba pod jednym nickiem, bo to nieprawda. Ps.No to teraz czekam na artykulik w szmatławcu nt podłej Arlety.Cz. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:18 Pani Arleto interpunkcja interpunkcją nie miała się juz Pani czego doczepić??? Więc skoro osoba Pani Eli jest Pani obojętna czemu żle Pani pisze an temat Eli?? Nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:26 Proszę pani, proszę przeczytać uważnie WSZYSTKIE posty.Ze zrozumieniem Nie piszę o p Eli jako takiej źle, po prostu pani Ela nie jawi się jako specjalnie mądra osoba i jej działania, komentarze mnie rozbawiły. A teraz już znudziły śmirtelnie, nastąpiło zmęczenie materiłu. Ale wreszcie wiem kim jest Elżbiet Jędrzejewska, bo przedtem nie wiedziałam. Zresztą Pani jako ortodoksyjna fanka talentu , urody i osobowości Aktorki nie jest zbyt wdzięcznym materiałem do racjonalnej dyskusji;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:32 Pani Arleto wiec po co ta dyskusja skoro Pani ma swoje zdanie zdanie ja swoje i nie życze sobie obrażania mnie ani tymbardziej Pani Eli a Pania Arleto pozdrawiam i więcej pokory Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:38 Pani Karolino: dyskusja z Panią faktycznie jest równie zbędna co aktorskie wysiłki Pani Ideału. Jeśli poczuła się Pani urażona, to trudno. Panią Aktorka zachwyca, mnie nie. I tyle. Nawiasem mówiąc strasznie pani drażliwa ( zapewne przez to zwrócenie uwagi na interpunkcję) Również pozrawiam i więcej dystansu i poczucia humoru, oraz znalezienia lepszych wzorców życiowych.Tego właśnie życzę. BO Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:40 Pani Arleto troche taktu bo tutaj Panią nikt nie obraża a sama Pani to robi no cóż ale skoro sprawia to Pani przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:50 BO, napisałam, BO. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:54 BO to znaczy: Bez Odwrotu? czy Będę Obok? bo nie wiem:) Ech, baby, baby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:55 Bez przesady Pani Arleto!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:57 Bez Odbioru, Pani Karolino:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:00 Bez Odbioru bo nie mamy o czy rozmawiać Pani Arleto Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:02 karolinabn83 napisała: > Bez Odbioru bo nie mamy o czy rozmawiać Pani Arleto Twierdzę tak już od kilku postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:56 karolinabn83 napisała: > Pani Arleto troche taktu bo tutaj Panią nikt nie obraża no, cóż skoro tak sobie zwracamy wzajemnie uwagę na poprawność językową, to nie: "nikt panią nie obraża" ale "nikt pani nie obraża":) Dobra, napisałam i milknę:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:58 Juz proszę taka polonistką nie być Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:24 > Juz proszę taka polonistką nie być o widzę ,że jest sie sporoym lajkonikiem w polskim;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:28 oj ilu tu mamy polonistów.................myślałby kto Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 16:52 Ludzie ile w Was nienawiści to szok troche samokrytyki wobe siebie lepiej a nie czepiliście się Eli i dawaj...po prostu wstyd mi czytając te wszystkie oszczerstwa że można byc tak mściwym. Żal mi Eli jeśli czyta te wasze glupoty..ciekawe kto nastepny pójdzie pod Wasze ostrze by chyba na nikim nie zostwicie suchej nitki.Powiem tak Ci którzy Ele szanują i podziwiają będą to robić nadal czytając nawet takie forum a Ci inni no cóż będa dlej pisać oszczerstwa .prawdą jest że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:10 Buahahahaha....niezłe zbyty tu są:)))) Tak tylko chciałam zaznaczyć swoją mało istotną obecność i oto moje nieistotne zdanie na ten temat: kur.ka, naprawdę już nie ma o czym pisać? Nic się nie dzieje w tv? Mało ciekawych programów? Zajrzyjcie do TVP Kultura albo na Mezzo. W Ale kino! też się coś znajdzie. Jest o czym pisać, serio! Po drugie: wypominanie komuś małego dorobku zawodowego jest niegrzeczne i niepotrzebne. Proszę krytykantów o przedstawienie swoich osiągnięć zawodowych. Spodziewam się co najmniej laureatów Nagrody Nobla... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:22 > niepotrzebne. Proszę krytykantów o przedstawienie swoich osiągnięć zawodowych. > Spodziewam się co najmniej laureatów Nagrody Nobla... zacznij wiec od siebie ,no słuchamy... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:12 polecam pani Karolinie korepetycje z zastosowania interpunkcji:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 17:45 No nie mogę, jaki ubaw...Pani Elu, teraz to nie tylko do Magla, ale i może do Teraz my, czy Miasta kobiet Panią zaproszą? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakp Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:30 Do "Magla" nie zaproszą na pewno....Ups... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:32 no to zdechł pies:( Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:34 Pani Karolino, ale coś mi się widzi, ze jednak fajnego tematu vip Elunia Wam dostarczyła na swój temat, hihi. BTW- wczorajszy Durczok był świetny, klasa facet. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:36 Kazdy ma prawo do swojego zdania ale bez przesady z tym obrażaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:21 karolinakp napisała: > Do "Magla" nie zaproszą na pewno.... Ale chyba nie odmówicie sobie takiego tematu? Nawet bez zaproszenia Eli Jot.? Odpowiedz Link Zgłoś
satko1 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:12 a za co ją podziwiać? Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:18 Oż Wy w życiu, nie było mnie pół niedzieli i cóż widzę- Eluśka tym razem jako Karolina, tylko tak samo spacji nie stawia jak lala.kowalska i waclaw414. Elu, czy Ciebie już do wariatkowa zabrali z nadmiaru popularności i stamtąd piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:27 Ludzie wy zescie chyba poszaleli!!!Nie ma to jak coś umyślić i trzymać się tej wersjii a znający sprawe myśli chyba że życie Pani Eli to otczy się wokół tego durnego forum które ją obraża!! Odpowiedz Link Zgłoś
angee12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:28 tak czy owak zgodziliśmy się że z p.Eli to miernota i lansujące się beztalencie,czy czasami nie robimy reklamy na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:34 Kto sie zgodził ten się zgodził i prosze nie mówić tu o wszystkich bo Ela jest naprawdę utalentowaną osobą i trudno jeśli ktoś tego nie zauważa.Dziwi mnie również to że żle pisza na temat Eli osoby które jej wogóle nie znają. Żałosne co robicie! Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:35 A czym ten talent pani Eli się objawia ? I gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.jedrzejewska Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:37 Poziom tej dyskusji, jak również poziom ogromnej większości piszących na tym forum jest po prostu żenujący. Autentycznie momentami brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.jedrzejewska Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:38 Zapomniałam dodać - podejrzewanie mnie o tworzenie fikcyjnych postaci wyłącznie w celu pisania dobrze o sobie jest po prostu śmieszne! ____________________________ jedrzejewska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:41 Ja pierdzielę, pani Ela nareszcie zalogowała się pod własnym nickiem. Pani Elu, taki poziom dyskusji jak i poziom Pani i Pani felietonu. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:49 anekk2 napisała: > Ja pierdzielę, pani Ela nareszcie zalogowała się pod własnym nickiem. > Pani Elu, taki poziom dyskusji jak i poziom Pani i Pani felietonu. muszę się zgdzić w 100 procentach z anekk2, po co było nicki zmienić , nie można było tak od razu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
angee12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:44 zapomiała też dodać że ''podejrzenia państwa są całkowicie bezpodstawne ta pani przyszła w tym kożuchu i w nim wichodzi'' Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:46 No w końcu! Czekałam, czekałam i w końcu się doczekałam! Fajnie, teraz magiel juz murowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:47 " Vip" próbuje ratować resztki twarzy. Co za żałosna kobieta- ktoś jej kazał pluć jadem w szmatławcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:52 To co Rosa Rosa wypisuje to już jest żałosne doprawdy. Pania Ele znam kilkanaście lat na forum wszyscy pisza że jest bankieciarom a nikt nie wie że dzieki właśnie akcji Pani Eli słyszy 300 dzieci również dziewczynka grająca córke serialowej Agnieszki, Pani Ela pomaga fundacją jak również utrzymuje dziewczynkę z Afryki ale jest osobą skromną i nie chwali sie na lewo i prawo co zrobila a powinna może wtedy nie pisalibyście tyle zawiści na Jejtemat Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.jedrzejewska Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:58 karolinabn83 napisała: (...) Dziękuję bardzo, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:00 Odpadłam w tym momencie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:02 Mnie to dziecko w Afryce wykończyło. Zaraz się okaże, że Ukochana Pani Ela jest nominowana do pokojowej nagrody nobla. A może juz ją dostała, tylko nasze perfidne media skutecznie to przed nami ukrywały? Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:03 anekk2 napisała: > Odpadłam w tym momencie :)))))) Jędrzejewska dała czadu, trzeźwa jest chociaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:01 Oho, Arleta albo któraś z jej nowych koleżanek się wydurnia, bo jej mało. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:04 michal_82 napisał: > Oho, Arleta albo któraś z jej nowych koleżanek się wydurnia, bo jej mało. > > ;) A mnie dziwi,że obok pani Eli pojawiła się naraz dwójka jej wielbicieli. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:05 > A mnie dziwi,że obok pani Eli pojawiła się naraz dwójka jej wielbicieli. > Przypadek? Wszystko już ci się pokręciło. Na szczęście ferie są krótkie i wkrótce wrócisz do zeszytów. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:10 muszę cię zasmucić, matołku- szkołę już dawno skończyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:13 Kiedyś faktycznie po podstawówce można było zakończyć swoją edukację. Ale jak widać nie wyszedł ten przepis Tobie na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:17 hohoho to się dowcipasek trafił, a jaki cięty:I Michałku ja ci nie bronię o pani Eli marzyć i śnić, to zdrowo nawet, no może w Twoim wieku już nie... ale co tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:07 Ile Pani Arleta śle domysłów to głowa mała Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:12 karolinabn83 napisała: > Ile Pani Arleta śle domysłów to głowa mała :)))) ty powinnaś dziewczyno książki pisać , bo twoja polsczyzna jest lepsza niż bohaterów "Pawia Królowej":),Lep Katarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:58 O kurde, zaraz sie posikam ze śmiechu. nie spodziewałam się takiej dawki atrakcji w niedzielny wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:02 dirgone napisała: > O kurde, zaraz sie posikam ze śmiechu. nie spodziewałam się takiej dawki > atrakcji w niedzielny wieczór. Szczrze Ci powiem,że ja też:) Cały czas się od pracy odrywam dzisiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:08 karolinabn83 napisała: <wszyscy pisza że jest bankieciarom raczej " bankieciarą" Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:10 ooo jakbym mogla znow ta interpunkcja i gramatyka Pani Arleta jest uczulona ale na pisanie obelg na czyjs temat to uczulenia nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:13 no dobra, dziecinko, sorry, muszę kończyć. BO na dobre. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:16 Widać nie którym juz się wena skonczyla i nie maja co wymyslac an czyjs temat Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 18:50 angee12 napisała: > zapomiała też dodać że ''podejrzenia państwa są całkowicie bezpodstawne ta pani > przyszła w tym kożuchu i w nim wichodzi'' a to pysznie powiedziane:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angee12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:12 zawsze mi się wydawało że tylko dla minie ten nasze VIP-y są tragiczne,okazuje si ę że nie!może oprócz Eli weżmiemy kogoś innego na tapetę Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:25 karolinabn83 napisała: .Dziwi mnie > również to że żle pisza na temat Eli osoby które jej wogóle nie znają. Żałosne > co robicie! a niby ela zna Wiesławę skoro o niej napisała????przecież ela jest gwiazdą i to o jej dorobku artystycznym gadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa99 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 17:00 Witaj Elu!! Bo to na pewno ty jestes. Fani Eli?? Gdzie, jacy?? Przeciez ty nigdzie nie grasz, jakies ogony w serialu, piszesz jakies wypociny do szmatlawca. Wszystkie twoje wypowiedzi na tym forum to kompromitacja. Kobieto, powinnas nabrac do siebie dystansu. Uspokoj sie, wypij melise. Porazkowa z ciebie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:06 O cholera, czytam, czytam ten wątek i mym oczom nie wierzę :) Na nasze forum wpadają VIPy. :) BTW - ktoś kiedyś pytał kto znany tu zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:20 No nie wierzę, chwilę mnie nie było, a przegapiłam wejście VIPa :((( Pani Eluniu, to o czym następny felietonik? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:23 Vip Jędrzejewska pokonała nawet pewnego aktora z MjM, co swego czasu prał brudy z ex narzeczoną na serialach. Jej wystąpienia są lepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:25 > Vip Jędrzejewska pokonała nawet pewnego aktora z MjM, co swego czasu prał brudy > > z ex narzeczoną na serialach. a czy mi się wydaje, czy ową narzeczoną była właśnie Wiesława S.? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:26 Dobrze Ci się wydaje. To była ona. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:27 Czy przyzna sie ten kto sie podszywa pod nick elajedrzejewska??i w jakim to celu robi podburzenia atmosfery tego forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:27 Mam kontakt z Ela i wiem ze jest za granicą.Wiec kto jest tak bezczelny i poszywa sie pod nia?? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:29 > Mam kontakt z Ela i wiem ze jest za granicą. a to za granicą nie mają komputerów? No patrzcie, a mówią, że Polska to biedny i zacofany kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:30 Gwiazdo,a zagranicą nie ma netu ? Chyba, żeś pojechała do swojego afrykańskiego dziecka do dżungli. Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:31 :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:31 SZCZYTEM JEST NAŚMIEWANIE SIĘ ZE SZCZYTNYCH CELÓW PATRZ AFRYKAŃSKIE DZIECKO Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:33 karolinabn83 napisała: > SZCZYTEM JEST NAŚMIEWANIE SIĘ ZE SZCZYTNYCH CELÓW PATRZ AFRYKAŃSKIE DZIECKO nie rozumiem co autor miał na myśli:I Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:33 To prosze czytać uważnie wszystkie posty Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:34 To proszę zacząć pisać po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:36 Jesli nie rozumiesz trudno sami poloniści.........myslałby kto Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:41 elka przez ten cały cyrk który zrobiła w koło siebie stała sie mało wiarygodną osobą tak samo jak i info na jej temat.proste Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:44 tipsiaro a znasz ELE osobiście ze się tak wypowiadasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:23 Myślenie logiczne jest ci obce,wiec:to ela jest vipem a nie ja wiec to ja o niej mogę pisać a nie odwrotnie :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:28 a gdzie jest naisane ze vip nie moze na ciebie napluc Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:29 a gdzie jest napisane ze vip na ciebie napluc nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:44 VIP nie może bo ma klase ale zakompleksiona szmata zawsze może Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:45 Bez przesady z takimi wyzwiskami Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:30 karolinabn83 napisała: > Mam kontakt z Ela i wiem ze jest za granicą.Wiec kto jest tak bezczelny i > poszywa sie pod nia?? to koniecznie pozdrów ją od Nas!! Odpowiedz Link Zgłoś
katomierz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:34 Pomyśleć, że wszystko przez jedną Wiesię. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:39 O którego aktora z MjM chodzi, też tu był ? Jest gdzieś wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:42 O Roberta Moskwe i jego narzeczoną, Martę z Fucktu, znaną szerzej jako Wiesława S. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:46 kto to jest Robert Moskwa? A kto to jest Marta z Fuctu, oprócz tego,że to Wiesia? Bo mnie to zaintrygowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:48 a już wiem - Moskwa gotuje z Geslerową w Stylach. A czy ta Marta Była kiedyś w Mieście Kobiet, szatynka taka w kucyku? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:48 Robert Moskwa gra w MJM, ale nie wiem kogo, a nie chce mi się specjalnie google odpalać, a o Marcie vel Wiesi nic więcej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:49 Robert Moskwa gra lekarza w mjm a ta marta to kto to jest??i czemu sie podszywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:52 Kto sie podszywa i pod kogo? Bo nie rozumiem za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:53 ta jakas marta pod wiesie Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:54 Ale nikt się pod nikogo nie podszywa, Wiesia naprawdę nazywa się Marta i już. Odpowiedz Link Zgłoś
katomierz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:55 Marta w Fakcie nigdy nie była, jest szczupłą długowłosą blondynką ! Wiem, bo pracowałem z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:59 a jaki ona ma cel obrażanie ELi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:01 karolinabn83 napisała: > a jaki ona ma cel obrażanie ELi ?? A widzisz tu gdzieś jej wypowiedzi ? Wiesia widać olała to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:59 A skąd Wy wiecie, jak Wiesia ma na imię ? Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:01 ano, może wcale nie Marta tylko jakaś dajmy na to Monika albo Karolina? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:05 > A skąd Wy wiecie, jak Wiesia ma na imię ? Bo nie jesteśmy na forum od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:19 Jak się nad tym głębiej zastanowić, to chyba tu chodzi o jakeś osobiste porachunki między Wiesią a Jędrzejewską. Tom odkrywczo napisała:I Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:33 Mafia, jednym słowem. Skąd Ci to przyszło do głowy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:33 co?? Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:36 proste: jedna osoba publiczna ma coś do innej osoby publicznej. nie zaraz mafia ale zwykła antypatia. a my pionki, niebożęta. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:38 My tu na Elkę najeżdżamy, Wiesia siedzi zaś cicho i się śmieje w kułak, że Ela po pupie od ludzi dostaje, a Wiesia czysta jako lelija, głosu przecież nie zabiera. Ot i cała sprytna sztuczka jak dopiec nielubianej znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:42 arleta.czysz napisała: > My tu na Elkę najeżdżamy, Wiesia siedzi zaś cicho i się śmieje w kułak, że Ela > po pupie od ludzi dostaje, a Wiesia czysta jako lelija, głosu przecież nie > zabiera. > Ot i cała sprytna sztuczka jak dopiec nielubianej znajomej. Jak to ? Przecież wg Eli wszyscy jesteśmy Wiesią :) Ty też:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:45 anekk2 napisała > > Jak to ? Przecież wg Eli wszyscy jesteśmy Wiesią :) Ty też:) Filozoficznie patrząc- po części racja:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:38 Ale nie trzeba swoich antypatii odrazu na forum rzucac Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:20 karolinabn83 napisała: > Ale nie trzeba swoich antypatii odrazu na forum rzucac wybacz Karolina, nie chcę Cię urazić jeśli jesteś prawdzwa, ale zaczynam się zastanawiać czytając Twe posty, czy aby nie jesteś podstawioną pacynką, która ma wykazać, że fanów Jedrzejewskiej charakteryzuje powolny proces myślowy i intelektualna ospałość... To było apropo's wszystkich Twych wypowiedzi a nie akurat tej przytoczonej. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:23 POsłuchaj jeśli ty nie dażysz symaptią osoby Eli ok twoja wola ale po co tyle oszczerstw wylewać an jej temat tego nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:26 taaa, zdecydwanie jesteś podstawiona. dobra robota. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:28 Twoja opinia moje zdanie to to ze podszywasz sie pod kilka nickow Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:32 dziecko drogie nie rozumiesz słowa "podszywać" się. a twoje zdanie mnie nie obchodzi ( mylne zdanie) bo jestś stworzonym na potrzeby chwili tworem. Jest też opcja 2) jesteś trochę slow motion. Ale optuję za pierwszym. miłego trollowania. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:40 Droga Arleto ja Ciebie nie obrazam wiec i nie obrazaj mnie.Mnie Twoje zdanie też nie obchodzi ale na obrażanie bezpodstawne kogoś spokojnie nie da sie patrzeć. BO Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek6 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:48 Aj głupie baby, głupie- owa Wiesia sprawczyni całego zamieszania milczy i zapewne przed kompem ma świetną zabawę jak cudzymi rękami niszczy się tu jej wroga:D Cwana dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
angee12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:55 Dobra,napiszę to bo we mnie się burzy.Pracuję w firmie która od czasu do czasu robi impry na które są zapraszane tzw VIP-y(bo przy okazji jest jakaś TV i teoretycznie przyciągają)Gó.. przyciągają,przychodzą się nażreć za darmoszkę i napić.LUDZIE zebyście widzieli ten tłum VIP-ów nacierający na stoiska z darmową wyżerką i alkoholem(czasami jest tylko wino)są zbulewsowani że za inne trzeba płacić.Jedna z która się pojawia na tych imprezach jest EJ ale jest mnóstwo jej podobnych w Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 19:59 jak byłam studentką to też pracowałam przy takich imprach i potem cała rodzina i przyjaciele mieli polewkę z tych opowieści jak to się JAśnie Państwo zachowują z klasą. Czasem była totalna żenada. Choć większość oczywiście była OK. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:15 Pani Elu, a gdzie jest Pani zagranicą ? Bedzie relacja w SS ?? i foty z afrykańskim dzieckiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:18 a jesteś fanem SS ze sie tak dopytujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
oorchidea Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 20:58 Ludzie, posikałam się ze smiechu:)))) Murzynek Bambo, 300 głuchych dzieci,Mini Playback Show, co jeszcze gwiazdo napiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 21:05 a co niby w tym takiego śmiesznego?? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 22:15 O matko sama pani Ela się tu pojawiła. I do tego pod własnym nazwiskiem. Ale teraz będzie tematów do rozmów na bakietach. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 22:22 www.kapif.pl./srednia.php?ssid=**56fb3fc8b9d12efd97c984a66a8fe10e&photoId=322916&referer=szukaj.php Shatmach, to Wiesia ? Ty ją chyba znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 22:25 Wiesia nie jest osobą publiczną więc nawet gdybym wiedział to bym nie potwierdził. :) Z Wiesią mam kontakt wyłacznie mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 22:27 Sadząc po dacie mysle, ze to na bank nie jest Wiesia. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 22:44 A Wiesia zabrała głos tylko raz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=56781112&a=56846597 Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:17 Już pisałam na ttamtym forum- spodobała mi sie jej reakcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.jedrzejewska Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:20 Pozwolę sobie znów zabrać głos. Naśmiewanie się z pomocy dla ubogich afrykańskich dzieci przemilczę... Nazywanie kogokolwiek "zakompleksioną szmatą" uważam za wielce niestosowne i świadczy to wybitnie o autorze tych słów. PS. Dziękuję Ci Karolinko za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:27 Elcia ! Znalazłaś kafejkę internetową w afrykańskim buszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:28 anekk2 napisała: > Elcia ! Znalazłaś kafejkę internetową w afrykańskim buszu ? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielka.wyprz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:27 > Naśmiewanie się z pomocy dla ubogich afrykańskich dzieci przemilczę... > Nazywanie kogokolwiek "zakompleksioną szmatą" uważam za wielce niestosowne i > świadczy to wybitnie o autorze tych słów. A tu się zgodzę. Ale, ale, Pani Elu, od dawna Pani cierpi na schizofrenię? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.jedrzejewska Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:36 Trudno jest mi kontynuować tę dysputę na tak przeraźliwie niskim poziomie. Z tego co zaobserwowałam zdecydowana większość użytkowników tego forum jest zainteresowana wyłącznie opluwaniem mnie w mniej lub bardziej dotkliwy sposób. Zawiść ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:40 No bo Karolina83 pisała, że Pani to nie Pani, bo prawdziwa Ela Jot jest w Afryce, pomaga dzieciom i się tutaj nie logowała !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 00:39 Droga pani Elu, jeżeli to naprawdę pani, a wiele na to wskazuje. Tudzież powinnam napisać pani Lalu;-) Z dobrego serca radzę, proszę skończyć się ośmieszać na forum publicznym i zamilknąć wreszcie. Czy jest pani tak naiwna, że nie zdaje sobie pani sprawy, jak dziennikarski i artystyczny światek ma używanie i jak śmieje się w kułak z pani? Czy jest pani na tyle niemądra, że nie zdaje sobie sprawy z tego, że wątek już dawno wyniesiono poza forum, po to, by więcej ludzi mogło się pośmiać?! Przecież każdy, kto przeczytał wypowiedź lali.kowalskiej nie ma wątpliwości kto to pisał. A trzeba było tyle nie spożywać na bankiecie i nie odpowiadać na świeżo, bo jak wiadomo, emocje są bardzo złym doradcą. Zresztą, po co było w ogóle odpowiadać? Psy szczekają, karawana idzie dalej. Ehhh, no i ten tekst w SS, przykro mi, że ludzie to przeczytali, bo żenujące to było, niestety. Po prostu wyszedł brak klasy. No i na przyszłość, radzę być jednak milszą dla dziennikarzy, bo jak się okazuje taka Marta vel Wiesia nieźle potrafi narobić koło pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:40 Myślałem, że żaden artysta nie jest w stanie mnie zaskoczyć:) A tu proszę. Elżbietko, idźże spać, czy się poseksić, może klepki na swoje miejsce wskoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:51 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to jest p. Ela. No bo powiedzcie mi kto z tzw. vipów chciałby uczestniczyć w takiej dyskusji? Sama pisze, ze jest na cholernie niskim poziomie i bierze w niej udział? Mysle, ze trzeba nabrać troche dystansu. Nie jest jedyną po której tutaj sie jedzie. Sam obserwowałem masę dyskusji o Kindze Rusin czy na przykład Edycie Górniak (na to zwracam uwagę). Zadna z nich nie przybiegła tu by sie wykłócać i bronić. Po prostu olały wszelkie fora. Szkoda im na to czasu i zdrowia. To samo radze Pani Eli (o ile to ona). Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 11.02.07, 23:55 O tym jk niski poziom reprezentuje, mogliśmy się przekonać w " felietonie"- widać i tu postanowiła zabrac głos. Odpowiedz Link Zgłoś
katomierz Re: Wiesia 11.02.07, 23:58 Wasza idolka Wiesia to was równo wszystkich wyrolowała- przywaliła, zniknęła, głosu nie zabiera, wy się tu prujecie na 300 postów, a ona kuźwa sie cieszy, że cudzymi rączkami niszczy ele. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 12.02.07, 00:13 A ja na forum nowa nie jestem, gimnazjum już dawno skończyłam i do Eli Jot nic nie mam, chociaż rozpływać się w zachwytach nad nią też nie będę. Tylko Pani Elu, na co to Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Wiesia 12.02.07, 07:31 wszystko prawda, ale medal ma dwie strony. my jesteśmy anonimowi a ona zdaje się nie i będzie musiała na jawie pić to piwo, którego naważenia była inicjatorką.przyznasz, że w sumie dosyć plugawa rola... a wszystkiego można by uniknąć gdyby niezbyt mąda Ela dyskusji nie podjęła i w SS artykuliku odwetowego nie napisała. Cóż ,stara to prawda,że nie prowokuje się mocniejszego od siebie. A teraz Ela to synonim idiotki i beztalencia, a Wiesia cwanej, skutecznej ale bez skrupułów . Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka no to nizle mnie zaskoczyliscie ta dyskusją :-) 12.02.07, 08:17 witam:-) Człowiek odpala po weekendzie komputer - a tu proszę - mega akcja z Panią Elą:- ) Jako osoba postronna i niezaangażowana emocjonalnie w ten wątek pragnę dodać kilka słów od siebie. Uważam, że "nagonka" na Panią Elę przerosła znacznie oczekiwania wszystkich, jest niepotrzebna i jadowita a także poniekąd krzywdząca tą Panią ... jednak w 70% stało się tak na życzenie Pani Elżbiety, która niepotrzebnie "spłodziła" artykuł o wpisach na forum. Niestety w tym przypadku sprawdza się zasada - najlepiej nie ruszać Gówna bo zacznie śmierdzieć(przepraszam za dosłowność:-)). Niestety ale Pani Elżbieta na własne życzenie zatopiła się w tym bagienku - czego mamy tutaj konsekwencje. Dodatkowo, artykuł sam w sobie było napisany bezpoczucia humoru co zaowocowało mniej lub bardziej słusznym forumowym wyśmianiem. Doceniam próby ratowania swojego honoru poprzez zalogowanie się pod swoim imieniem i nazwiskiem - ale raczej to już nic nie zmieni:-( Współczuję Pani tej chorej sytuacji i ostrych ataków - i myślę, że Pani zachowanie będzie dobrą nauczką dla innych "VIP-ów" co robić (a raczej czego NIE ROBIĆ) w takich sytuacjach :-(( Szkoda tylko, że ta śmieszna dyskusja związaną z Panią zapisze się siłą rzeczy w świadomości internautów! Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza Panią Elę - życzę dużo spokoju i dobrych ról! Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: no to nizle mnie zaskoczyliscie ta dyskusją : 12.02.07, 11:35 Kto da Jędrzejewskiej rolę, chyba samobójca- po to, aby potem go opluła w SS czy na forum jako lala.kowalska ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ta! 12.02.07, 13:21 wiele nicków w tym wątku to ta sama osoba!!! dzisiaj znajomy komputerowiec z Gazety , po odczytaniu numeru pocztowego, da mi znać i potwierdzi kto tak naprawdę pruje z tym tematem i dlaczego? zainteresowanym, prześlę mejla! Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: ta! 12.02.07, 13:29 Ja też, ale uważam to co zrobił Dzrejms za niewybaczalną głupotę- już ktoś podniósł ten temat na FoF, że komputerowcy z Agory zdradzają IP forumowiczów i ktoś może mieć z tego tytułu kłopoty, przez swego " usłużnego kolegę". Trzeba było po cichu porozsyłać maile. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: ta! 12.02.07, 15:58 widze ze wczoraj znow sie ktoś poszył pod Ele Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: ta! 12.02.07, 13:30 a to ciekawe ?? :-) daj znać jak bedziesz cos wiedział - może być poczta gazetetowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Odpowiedź admina 12.02.07, 13:52 • Re: Komputerowcy z Agory zdradzają IP forumowiczó ols 12.02.07, 13:47 + odpowiedz Bzdura. "Komputerowcy" niczego nie zdradzają. PS. W wypowiedzi Drzejmsa może być ziarnko prawdy - można odczytać IP komputera, przyglądając się nagłówkowi otrzymanego od nadawcy maila. Ale do tego nie potrzeba "komputerowca z Gazety". Chyba, że pan Drzejms porozsyłał 300 maili i sam sprawdza IP. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: ta! 12.02.07, 14:01 Nie ma się czym chwalic a i kłopotów możesz narobić znajomemu komputerowcowi. --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
wariatwariat [...] 12.02.07, 17:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.jedrzejewska Re: 12.02.07, 20:46 Poświęciłam dziś nieco czasu i przestudiowałam prawie 300 wypowiedzi w tym wątku na forum. Wnioski, które wyciągnęłam niestety do najweselszych nie należą... Ogromna większość z piszących nie ma właściwie niczego do powiedzenia, ograniczając się jedynie do wylewania jadu. Z jakich pobudek? Hmm... trudno mi powiedzieć, ale pierwsze co przychodzi do głowy to zawiść, taka perfidna zawiść człowieka ukrytego za anonimowym nickiem. Pewnie wiele osób boli to, że jestem osobą publiczną, rozpoznawaną i lubianą. Zasłużyłam na to, zapracowałam latami ciężkiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: 12.02.07, 21:51 Zasłużyłam na to, zapracowałam latami ciężkiej pracy. Buahhahah...jak górnik conajmniej))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: To nie Ela 12.02.07, 22:17 Przestancie. To nie ona. Teraz to juz nie wierze po tej wypowiedzi. Owszem mogła sie wkurzyć i napisać ten felieton, ale chyba nie będzie tutaj pisac, ze jest taka super i lubiana przez wszystkich. Wygląda mi to na zwykła prowokacje. Ta osoba liczy teraz na to, ze za chwile rozpęta sie tu kolejna burza. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: To nie Ela 12.02.07, 22:29 Ciekawe jest kto kto sie podzywa pod Ele i jaki ma w tym cel Odpowiedz Link Zgłoś
aczywiesz Re: To nie Ela 12.02.07, 22:53 A czy przypadkiem, drogi shatmachu, nie przypomina ci się pewna sytuacja która miała tu miejsce blisko rok temu? Czy nie zauważasz zadziwiających podobieństw? Te same metody, nawet argumenty te same! zmieniła się tylko osoba, którą się wrabia. Ale już wrabiający....??? hmmm... Powinieneś pamiętać, bo sam zachodziłeś wtedy w głowę o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Po prostu, proszę, skojarz fakty. Skojarz i podziel się z nami przemyśleniami. I, żeby było jasne: ja się ciebie nie czepiam! I od razu się przyznam nim zostanę bezlitośnie zdekonspirowany: tak, założyłem konto przed chwilą, by napisać ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: To nie Ela 12.02.07, 22:58 aczywiesz napisał: > A czy przypadkiem, drogi shatmachu, nie przypomina ci się pewna sytuacja która > miała tu miejsce blisko rok temu? Czy nie zauważasz zadziwiających podobieństw? > Te same metody, nawet argumenty te same! zmieniła się tylko osoba, którą się > wrabia. Ale już wrabiający....??? hmmm... Powinieneś pamiętać, bo sam > zachodziłeś wtedy w głowę o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Po prostu, > proszę, skojarz fakty. Skojarz i podziel się z nami przemyśleniami. I, żeby był > o > jasne: ja się ciebie nie czepiam! > I od razu się przyznam nim zostanę bezlitośnie zdekonspirowany: tak, założyłem > konto przed chwilą, by napisać ten post. Przyznam szczerze, że nie pamiętam tego. O kogo wtedy chodziło? O Tomka Lisa? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: To nie Ela 12.02.07, 23:05 aczywiesz napisał: > A czy przypadkiem, drogi shatmachu, nie przypomina ci się pewna sytuacja która > miała tu miejsce blisko rok temu? Czy nie zauważasz zadziwiających podobieństw? > Te same metody, nawet argumenty te same! zmieniła się tylko osoba, którą się > wrabia. Ale już wrabiający....??? hmmm... Powinieneś pamiętać, bo sam > zachodziłeś wtedy w głowę o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Po prostu, > proszę, skojarz fakty. Skojarz i podziel się z nami przemyśleniami. I, żeby był > o > jasne: ja się ciebie nie czepiam! > I od razu się przyznam nim zostanę bezlitośnie zdekonspirowany: tak, założyłem > konto przed chwilą, by napisać ten post. Może chodzi o Moskwę ? Tylko to było na serialach, tam występowała Wiesia, ale tu jej nie ma. No to ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: To nie Ela 12.02.07, 23:10 No faktycznie! Było coś takiego, ale chyba na Telewizji bez ottka. Pojawił sie tam niby kolega Moskwy który go bronił i wyzywał Wiesie. Ja uwazałem, ze to sam aktor. O to chodzi? Ja prawdę mówiąc nie widzę związku. To przecież p. Ela rozpoczęła sprawę swoim felietonem w gazecie. Sama siebie wrobiła. Gdyby nie to to ja nawet bym nie wiedział, ze był taki wątek gdzie o niej pisano bo nie zaglądałem tam. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: To nie Ela 12.02.07, 23:15 wrobiła bo nie jest sobą przewidującą:)za to niemądrą:) a login elzbieta.jendrzejewska, chamowaty waldek cośtam ( ten od sex shopu w jerozolimskich) i powolna umysłowo osoba karolina cośtam83 ( ta od obrony i Murzynka) to imho jedna i ta sama osoba. Co nie znaczy faktycznie,że prawdziwa Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinabn83 Re: To nie Ela 12.02.07, 23:17 Wypraszam sobie droga Arleto obrażania mnie ja złego słowa na Ciebie nie powiedziałam wiec nie zycze sobie tekstu typu powolna umyslowo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dodi.dodi1 Re: To nie Ela 12.02.07, 23:14 aczywiesz napisał: > A czy przypadkiem, drogi shatmachu, nie przypomina ci się pewna sytuacja która > miała tu miejsce blisko rok temu? Czy nie zauważasz zadziwiających podobieństw? > Te same metody, nawet argumenty te same! zmieniła się tylko osoba, którą się > wrabia. Ale już wrabiający....??? hmmm... Powinieneś pamiętać, bo sam > zachodziłeś wtedy w głowę o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Po prostu, > proszę, skojarz fakty. Skojarz i podziel się z nami przemyśleniami. I, żeby był > o > jasne: ja się ciebie nie czepiam! > I od razu się przyznam nim zostanę bezlitośnie zdekonspirowany: tak, założyłem > konto przed chwilą, by napisać ten post. Robert, kiedy oddasz pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
dodi.dodi1 Re: To nie Ela 12.02.07, 23:18 aczywiesz napisał: > A czy przypadkiem, drogi shatmachu, nie przypomina ci się pewna sytuacja która > miała tu miejsce blisko rok temu? Czy nie zauważasz zadziwiających podobieństw? > Te same metody, nawet argumenty te same! zmieniła się tylko osoba, którą się > wrabia. Ale już wrabiający....??? hmmm... Powinieneś pamiętać, bo sam > zachodziłeś wtedy w głowę o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Po prostu, > proszę, skojarz fakty. Skojarz i podziel się z nami przemyśleniami. I, żeby był > o > jasne: ja się ciebie nie czepiam! > I od razu się przyznam nim zostanę bezlitośnie zdekonspirowany: tak, założyłem > konto przed chwilą, by napisać ten post. Sam się zdekonspirowałeś, styl masz rozpoznawalny na kilometry. Odpowiedz Link Zgłoś
aczywiesz Re: To nie Ela 12.02.07, 23:22 no to ja juz nie mam pytań:):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz a ja z prośbo do tej Pieńkowskiej ze Styla Twego 12.02.07, 23:36 Może by pani naczelna kogoś inego do komentowania zdjęć z bankietów zatrudniła, bo straszne błędy aktualnie zatrudniona osoba robi: o Brodzik pisze ,że to już jej druga Telekamera, bo pierwszą za Kasię i Tomka dostała ( a figa: Wilczak wtedy dostał, a Jołaśka:nie), że Doda dziewicza jest jeśli chodzi o Telekamery ( a figa: w ubiegłym roku dostała) i tp. Bo ja mam Kandydaturę do opisywania rautów i gal: -znana -lubiana - z doświadczeniem diennikarskim - sama VIP z pewnością wszystko bezbłędnie opisze, nie jak ta lebiega co teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
dodi.dodi1 Re: To nie Ela 12.02.07, 23:55 aczywiesz napisał: > no to ja juz nie mam pytań:):):):):):):) No widzisz Robercie... To konto równiez zostalo zalożone przed chwilą:) Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: 12.02.07, 22:14 elzbieta.jedrzejewska napisała: > Poświęciłam dziś nieco czasu i przestudiowałam prawie 300 wypowiedzi w tym > wątku na forum. Wnioski, które wyciągnęłam niestety do najweselszych nie > należą... > Ogromna większość z piszących nie ma właściwie niczego do powiedzenia, > ograniczając się jedynie do wylewania jadu. Z jakich pobudek? Hmm... trudno mi > powiedzieć, ale pierwsze co przychodzi do głowy to zawiść, taka perfidna zawiść > > człowieka ukrytego za anonimowym nickiem. > Pewnie wiele osób boli to, że jestem osobą publiczną, rozpoznawaną i lubianą. > Zasłużyłam na to, zapracowałam latami ciężkiej pracy. > ło jesssuniu śmioć sie czy płokoć nad to dziewko? a wies cu? zasłuzyłoś babino zasłuzyłoś. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 13.02.07, 00:12 No no no ale polewka :D Kurcze kiedyś miałam przyjemność toczyć spory z Wiesławą S i jej wieloma klonami... :D Swego czasu było ich na forum z 10 i gadały ze soba ;) Nie sądziłam że bedzie aż tak sławna że wielka gwiazda Ela Jot poświęci jej felieton w tak poczytnej gazecie jak ŚŚ... No cóż taki poziom Eli jak i jej felietonów... Prawdę napisała Wieśka, żadnym Vipem ta pani nie jest... dokonania aktorskie też raczej żadne. Za to jak widać ogromny brak dystansu do samej siebie i całej tej afery... Pamietam swego czasu w Coffe Time w warszawie koleżanki mi ją pokazały że niby gra w Samym Życiu ;) miałysmy z niej niezłą polewkę... Trza było widzieć tą akcje ;) No ale teraz co do meritum sprawy... Wieśka zarzuciła gwieździe, że chodzi na bankiety. Ano chodzi bo musi. Musi bo my mamy pożywkę z życia idotek właśnie pokroju naszych znamienitych gwiazdek. Vipem nie jest to fakt. Ale czymże jej dokonania, beztalęcie i bufonada różni się poziomem od innych naszych gwiazdeczek serialowych ? Kim niby są Cichopek, Mucha, Brodzik bracia Xero itp ? Niestety naszą bolączką jest to że gwiazdeczki 1 serialu stają sie od razu sławne i potem odbija im palma. Niewiele sobą reprezentują zawodowo za to uważają się za wielkich aktorów. Ludzie zastanówcie się trochę. Jedyne co ich odróżnia to pewnie to że w odróżnieniu od EJ mają klase i nie wypisują głupot na forach pod różnymi nickami. Pokazując tym samym jak im słoma z butów wychodzi. Taka prawda droga Elu... masz co chciałaś. Sama swoimi głupawymi wypocinami to sprowokowałaś... TO bardzo pięknie że utrzymujesz sieroty w Afryce, ale nie czyni to z Ciebie Vipa ani tym bardziej utalentowanej aktorki... A i jeszcze jestem winna wam jedno wyjaśnienie. Michal_82 na 100 % nie jest klonem EJ... i wcale nie ma zerowego dorobku na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 13.02.07, 19:48 Po lekturze tego wątku w szoku jestem;) Artykuł pani Eli pokazał, że nie ma ona za grosz samokrytyki i poczucia humoru. O stylu też trudno mówić. Ale to co sie dzieje na tym forum to jest co najmniej niesmaczne:P Wylewacie na nią pomyje jakby Wam coś zrobiła. Co z tego, że dorobek ma zerowy? Różnie sie w życiu układa, nie trzeba od razu w taki sposób zgniatać ludzi. Zgoda. Jędrzewjewska jest osoba publiczna i podlega krytyce, ale to co sie tu dzieje, to nie jest już krytyka tylko chamskie mieszanie z błotem. Nie wiem skąd w Was tyle jadu. I naprawde nie wiem jak Wam sie udaje byc tak na czasie z bankietami i vipami, bo szczerze się przyznam, ze próbowałam w to sie w ciągnąc, ale po trzech topicach na vipnews wymiękłam. Czytając to miałam wrazenie, że niektórzy forumowicze wręcz czerpia przyjemność z wyzwania kogos od 'umysłwych niedorozwojów' ;> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 13.02.07, 20:22 confused.girl napisała: > Po lekturze tego wątku w szoku jestem;) No, ja też. W ogóle kto to jest ta Elżbieta Jędrzejewska? Pierwsze słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 17:10 Dziś byłam w kiosku i przejrzałam SS, co rzuciło mi się w oczy na okładce " Koktajl towarzyski redaguje dla Was Ela Jędrzejewska- gwiazda " Samego Życia". GWIAZDA ! pogłupieli w tych redakcjach, albo Elutka sama kazała taką bajdę zamieścić:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 17:20 Nie ma tam nic o gwieździe. Jest dokładnie tak: "Koktajl Towarzyski! Redaguje dla Was Elżbieta Jędrzejewska 'Samo Życie'". Mam ten numer przed sobą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Wikipedia 14.02.07, 18:02 Nie ma to jak dobra promocja. Od przedwczoraj p. Elżbieta ma już swoją stronę na Wikipedii pl.wikipedia.org/wiki/El%C5%BCbieta_J%C4%99drzejewska Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Wikipedia 14.02.07, 18:11 a kogo ona grała w Oficerze? zupełnie jej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: Wikipedia 14.02.07, 18:27 filmpolski.pl/fp/index.php/1121827 Stała w tle, jak zwykle. W teatrze TV nie zagrała nigdy- co widać na www.filmpolski.pl, a biografię zapewne sama stworzyła:D Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:04 Niech mnie ktoś oświeci, please! O co w tym wszystkim chodzi, bo się pogubiłem ;) O co chodzi z RM i dwiema paniami? Stawiam dużą kawę :) Pozdro, Virr Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:30 Z miesiąc temu Wiesia skrytykowała EJ w wątku " Żałosne polskie vipy" czy jakoś tak, że Elka nigdzie nie gra, tylko lansuje się po bankietach. " Gwiazda" poczuła się bardzo dotknięta, odpisała w wątku jako lala.kowalska, gdzie zachwalała samą siebie. Post Wiesi chyba jednak uderzył w bardzo czuły punkt Eli, bo ze dwa tygodnie temu Elka w " Świecie seriali" stworzyła głupi feleiton, gdzie żali się na Wiesię itp. Stąd całe zamieszanie, a jeżeli chodzi o RM to ja niewiele wiem, poza tym,że wystąpił tu jako " aczywiesz" i pisał maile do forumowiczów ( podobno- ja nie otrzymałam), że zniszczeniem Elki steruje Wiesława czy jakoś tak. Shatmach z nim korespondował to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:33 Dzięki limuzyna! A po co RM miałby się w to mieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:37 A to musisz pana Roberta zapytać:) Zdaje się po lekturze wątku, że on jest byłym facetem czy przyjacielem Wiesi, Wiesi spytaj, ona wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:41 Dzięki. Dziwne to trochę, że załatwiają swoje sprawy na forum. A może ktoś sie pod nich podszywa? Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:48 Teraz ja nie rozumiem, kto się podszywa pod Wiesię ? A Robert Moskwa został zdemaskowany poprzez IP, styl pisania itd. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:55 Ale "aczywiesz" napisał raptem 2 posty. Jak można rozpoznać styl MR, zakladajac, ze się wie, jak on pisze? A może już tu pisał wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 19:59 " A czy wiesz" napisał jeszcze dwa długie maile do Shatmacha- on chyba sfowardował je Wiesi, ona rozpoznała styl, a do tego jeszcze IP nadawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 20:01 Acha. Sprawa jednak wydaje się dziwna. Nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mika974 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 20:09 Virr- szszszacunek za dochodzenie do "prawdy" i dociekliwość. Dawno sie tak nie uchchałam jak na tym wątku. Bareja by tego nie wymiślił lepiej...Trochę dystansu, uśmiechu i życzliwości życzę Ludzie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 20:54 Cześć Mika, myślę sobie po prostu, że sprawa szyta grubymi nićmi. Dziwne, ... Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 20:21 To są jaja, normlanie. Nieby nic do tej Wiesi nie mam, ale baba wredna jest strasznie. Jak już ktoś jej podpadnie, to niszczy, plotkuje, brudy pierze-po nazwisku. Ciekawe co na to pan redaktor naczelny czy kto tam rządzi w tych szmatlawcach niemieckich, gdzie Wiesia też pracuje. Razem z Elką))) Niezli śledczy z niektorych forumowiczów IP ich naprowadzilo-dobre sobie. --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
katomierz Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 21:02 Ich to nie obchodzi. O nich w necie nie pisze, a po redakcjach i bufecie odbywają się takie same ploty jak tu, jak nie gorsze. Kto komu daje, kto ćpa, kto ma długi, na jaki bankiet warto skoczyć- to są ich główne tematy rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 21:13 Pewnie masz Katomierz rację. Całą sprawę można tak streścić: Jedna Pani drugiej Pani coś(ik) stara się udowodnić. Sprawa się jednak komplikuje, bo ktoś się wciela się w jedną z pań. Dyskusja wydaje się przebiegać dwutorowo, ktos dostaje maila od forumowicza, w ktorym jedna z pań (bądź osoba wcielajaca się) widzi RM (mnie nawet żona nie rozpozane po stylu, ale nic to). Dżizys! Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 21:09 krzaczekbzu napisał: > To są jaja, normlanie. > > Nieby nic do tej Wiesi nie mam, ale baba wredna jest strasznie. Jak już ktoś > jej podpadnie, to niszczy, plotkuje, brudy pierze-po nazwisku. > Ciekawe co na to pan redaktor naczelny czy kto tam rządzi w tych szmatlawcach > niemieckich, gdzie Wiesia też pracuje. Razem z Elką))) > > > Niezli śledczy z niektorych forumowiczów IP ich naprowadzilo-dobre sobie. > > --------------------------------- > Zwisa mi co kto ma w swojej teczce As sie uczepiła tej Wiesi, krzywdę Ci zrobiła ? Niesmaczne to jest to co Ty wyprawiasz, w co drugim poście plujesz na nią. Ona na Twój temat nie pisze ani słowa, a Ty ją ciągle personalnie kąsasz. Weź jej napisz na priva, co tam do niej masz i finito. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Dubbing 14.02.07, 21:59 Może faktycznie nie grała za wiele w filmach, ale jesli chodzi o dubbing to nie można powiedzieć, że nie robiła nic. Aż 19 pozycji. To chyba też sie liczy no nie? Kojarzy ktoś może co to był za Puszek w Smerfach bo nie pamietam takiej postaci? Pewnie to w tych nowszych odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Dubbing 14.02.07, 22:03 Ii tam z dubbingiem, nikt nie kojarzy tych co podkładają głosy, toż to forma anonimowej chałturki dla aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Dubbing 14.02.07, 22:14 Kto to jest? [URL=img260.imageshack.us/my.php?image=k322916fvr1.jpg][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/9576/k322916fvr1.th.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Dubbing 14.02.07, 23:17 odpuście już tej Eli,że tak mało gra,nie każdemu udaje sie zrobic kariere,radzi sobie kobieta jak może co innego jej żałosne występy na forum i felieton - z tego można sie nabijac do woli Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Dubbing 15.02.07, 09:30 Wcale tak nie uważem, wręcz przeciwnie jeśli kojarze zkądś głos to chce sie dowiedzieć kto to. Dla Stuhra to też był anonimowa chałturka? Dla mnie odegranie samym głosem postaci zwykle bardzo charakterystycznej i sprawienie, że bez tego głosu nie jest już tą samą postacią to większa sztuka niż granie w filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Dubbing 15.02.07, 09:28 Królowa Migdala w Gwiezdenych jajach- Zemsta świrów;] Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 23:23 anekk2 napisała: > > As sie uczepiła tej Wiesi, krzywdę Ci zrobiła ? Niesmaczne to jest to co Ty > wyprawiasz, w co drugim poście plujesz na nią. Ona na Twój temat nie pisze ani > słowa, a Ty ją ciągle personalnie kąsasz. Weź jej napisz na priva, co tam do > niej masz i finito. > Oj taka mądra w stosunku do innych jesteś to moze zaproponuj Wiesłaiwe, żeby jak cos do kogos ma to tez to na priva zalatwiala, bo juz mnie mdli od tego wszystkiego :| > Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 14.02.07, 23:32 No i dobrze niech sprawy z artystami załatwia publicznie, przynajmniej się człowiek czegoś dowie o ich sprawkach :) A krzaczka sie nie czepia, ma ją w d.., ale krzaczek jej ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 09:19 To co Tu tu uskuteczniasz jest przesmaczne za to. Az slina cieknie.Razem z Wiesią prowokatorką. >>>No i dobrze niech sprawy z artystami załatwia publicznie, przynajmniej się człowiek czegoś dowie o ich sprawkach >>> A jakie Ty masz prawo do roztrząsania publicznego życia innych ludzi. --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 11:53 anekk2 napisała: > No i dobrze niech sprawy z artystami załatwia publicznie, przynajmniej się > człowiek czegoś dowie o ich sprawkach :) Rozwalilas mnie na calego:| A co Cie ich sprawki obchodza??? kup sobie bravo, vive, czy szmatlawy fakt. tam odnajdziesz to czego tak pragniesz. Bo juz pomijam fakt, ze budowanie opinii o kims kogo nie znasz kompletnie jedynie na podstawie jakies tam Wiesi, ktora anonimowo opluwa innych i ciagle tylko sugeruje jaki ktos jest, jest co najmniej zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 12:25 Kto się podszywa pod Wiesię? Marta T Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 12:32 A Ty przypadkiem nie jesteś RM ? Bo wiele na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 12:43 Anekk2, jasne a ty jesteś W.S/M.T. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 12:43 anekk2 napisała: > A Ty przypadkiem nie jesteś RM ? Bo wiele na to wskazuje. Ty juz zeswirowalas. proponuje Ci maly odwyk. Nie wchodz na to forum przez jakis tydzien, bo niezdrowo szukasz wszedzie spisku. Prosze, zmien takze swoja sygnaturke, bo wstyd mi, ze jestesmy z tego samego miasta :( Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 12:59 To Ty sobie zrób odwyk od forum- skoro nie chcesz mnie czytać, a sygnaturkę bedę miała taką jaka mi się podoba i nic Ci do tego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 13:01 anekk2 napisała: > To Ty sobie zrób odwyk od forum- skoro nie chcesz mnie czytać, Ja sie tylko martwię o twoje zdrowie psychiczne skoro wszędzie doszukujesz się RM i rozbudowujesz plotki najbardziej na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 13:14 A co Ty matka moja jesteś, że się martwisz o moje zdrowie psychiczne ? Troszcz się o siebie. Sama również przyczyniasz się do rozbudowywania takich wątków swoimi moralizującymi postami. Ja ploteczki baaaardzo lubię, a Fakt jest moją codzienną lekturką:D Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: " Królowa bankietów" Ela J o forum i Wiesi S. 15.02.07, 13:42 anekk2 napisała: > Sama również przyczyniasz się do rozbudowywania takich wątków > swoimi moralizującymi postami. Nie wiem w ktorym miejscu sa one moralizujace, ale dla kogos kto codziennie czyta fakt to chyba kazde stwierdzenie, ze takie mielenie jezorem moze byc dla kogos bardzo krzywdzace jest forma moralizowania:| I masz racje, niestety też się przyczyniłam (nieznacznie ale jednak) to rozbudowy tego wątku, ale ciezko byc obojetnym na glupote ludzka, bo inaczej nie moge nazwac tego co wyprawiacie. zycze powodzenia w dalszej lekturze faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji O co chodzi w wtym watku?? 15.02.07, 19:30 Nie jestem na biezaco z forum telewizja. O co chodzi z tym kiepskim czyms z linka? (felieton toto nie jest na pewno) Kto to jest jedrzejczak (nigdy o niej nie slyszalam) a Wieslawa S??? Moze byc na @ jesli ktos tak łaskawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: O co chodzi w wtym watku?? 16.02.07, 11:22 " Gwiazda" EJ jednak nie wyciągnęła wniosków z lektury naszego wątku i dalej zapieprza po bankietach ile wlezie, oj biedna pseudoaktoreczka, biedna. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: O co chodzi w wtym watku?? 16.02.07, 11:38 a skąd wiesz?:) może to dlatego,że tam jeść dają. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw414 Re: O co chodzi w wtym watku?? 18.02.07, 08:14 jest takie jedno fajne powiedzenie: jak daja to bierz,jak bija to uciekaj. Nie wiem dlaczego ale skoro ktos to kiedys wymyslil to dlaczego nie mozna z tego korzystac! Kobieto,cos sie tak przyczepila do pani Eli!!!!!!! Ja,jako facet,ktory nie znam sie na kobiecej zazdrosci jestem sklonny napisac,ze po prostu zzera cie zazdrosc przed darmowym jedzeniem,bo pewnie ty musisz spedzac kupe czasu w kuchni dogadzajac swojemu mezowi badz facetowi badz komus tam!!!!!!!!! A pani Ela? Jako obiektywny samiec stwierdzam ,ze w srodowisku pelnym hien swietnie daje sobie rade i mimo narazenia na takie kobietki jak ty dalej swietnie prze do przodu. Ciekawe jak ty bys sie zachowala po takim ataku? Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: O co chodzi w wtym watku?? 18.02.07, 08:41 wacek- marsz do ulubionego sexshopu w jerozolimskich. kup tam kasetę porno , obejrzyj i się rozładuj. bo na psychploga to ty się nie nadajesz i wnioski mylne wyciągasz. więc zajmij się czym tam lubisz najbardziej i na czym się znasz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: O co chodzi w wtym watku?? 18.02.07, 17:26 Jędrzejewska tak prze, prze, prze do przodu i nic z tego parcia nie wynika, żaden reżyser ani myśli o zatrudnieniu "vipa" i "gwiazdy". Jedynie darmowe żarcie i picie na bankietach musi lansiarze wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw414 Re: O co chodzi w wtym watku?? 18.02.07, 17:59 a skad ty wiesz o jej zyciu? Czyzby caly twoj czas wypelnialo czytanie i sledzenie zycia pani Eli? Wspolczuje bardzo,bo jest tyle ciekawszych rzeczy na tym swiecie ! No coz,inteligencja to chyba nie jest dobra strona pani badz pana..... Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: O co chodzi w wtym watku?? 18.02.07, 19:16 Wystarczy wejśc tu: filmpolski.pl/fp/index.php/1121827 aby zobaczyć,że dorobek pani Eli jest żaden i tu: vipnews.pl aby zobaczyć, że lansuje się na każdej imprezie. I nie potrzeba do tego śledzenia, wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw414 Re: O co chodzi w wtym watku?? 18.02.07, 20:56 no kochana!!!!!!!!!!! zle wiadomosci!!!!!!!!!!!! lepiej juz zakoncz ten watek bo ci sie nicki skoncza! jestes zalosna i wspolczuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rikitikitak5 Re: O co chodzi w wtym watku?? 26.02.07, 21:29 ZAZDROŚNICY !!! zAZDROŚCICIE PANI eLI SUKCESÓW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś