Dodaj do ulubionych

.....Nawrócenie Wiary...

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 14:35
....nie tak szybko .Ale uwaga wydam oświadczenie!
Po długim namyśle i rozpatrzeniu wielu faktów i zdarzeń ,oświadczam z całą
świadomóścią że ,....strażak Jerzy Kulicki zrobił /w pewien sposób/ korzystne
wrażenie.
Zaczyna chłopina ,naprawdę walczyć o tą kasę i robi to zawzięcie ,oczywiście ze
swoimi starymi potknięciami.Może i brak konkretnego przeciwnika skłonił mnie do
napisania tego ,a nie innego oświadczenia,bo prawdę mówiąc pozostał tam jedynie
Arek ,reszta to mdłe tło.
Dzisiejsze nominacje zapewne będą dla "liderów" ,Jurek i Arek -ma ktoś inne
typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktośtam Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: 192.168.3.* 26.11.01, 14:40
      Jurek i Arek to dzisiejsze ''pewniaki''! Myślę, że wspaniały "żuczek'' z tego
      forum mógłby napisać w imieniu domowników uzasadnienia nowminacji - tak
      doskonale wczuwa się w ich role!
    • Gość: beasia Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.*.*.* 26.11.01, 15:13
      Myślę, że dzisiejsze nominacje będą już prawdziwą walką o pieniądze. Dlatego
      też wcale bym się nie zdziwiła, gdyby Jurkowi dano spokój (jako "gladiatorowi"
      - hi, hi), a i nie jestem pewna czy w ten sam sposób nie obroni się Arek
      (towarzystwo wzajemnej adoracji wpadło w popłoch i jest z lekka zdezorientowane
      - wczoraj było to widać). Może warto nominować dziewczyny, jako te teoretycznie
      bez szans ? Nie wiem czy taki proces myślowy będzie przebiegał u uczestników,
      ale jest to możliwe... Najbardziej klarowną sytuację ma tutaj Arek. On wie
      jakie kto ma notowania i mam nadzieję, że swoją wiedzę mądrze wykorzysta . W
      każdym razie życzę Mu finału.
      • Gość: kumek Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 16:40
        Gość portalu: beasia napisał(a):

> Myślę, że dzisiejsze nominacje będą już prawdziwą walką o pieniądze. Dlatego
        > też wcale bym się nie zdziwiła, gdyby Jurkowi dano spokój (jako "gladiatorowi"
        > - hi, hi), a i nie jestem pewna czy w ten sam sposób nie obroni się Arek
        > (towarzystwo wzajemnej adoracji wpadło w popłoch i jest z lekka zdezorientowane
        >
        > - wczoraj było to widać). Może warto nominować dziewczyny, jako te teoretycznie
        >
        > bez szans ? Nie wiem czy taki proces myślowy będzie przebiegał u uczestników,
        > ale jest to możliwe... Najbardziej klarowną sytuację ma tutaj Arek. On wie
        > jakie kto ma notowania i mam nadzieję, że swoją wiedzę mądrze wykorzysta . W
        > każdym razie życzę Mu finału.

Całkiem dobre rozumowanie ,może i tak być ....całkiem to nie wykluczone,naprawdę
        spodobało mi się.

Pozdrawiam
      • Gość: Stary Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 17:03
        Moje dzisiejsze typy nominacji (bez uzasadnienia)
        Agnieszka: Jurek i Arek,
        Marzena: David i Arek,
        Jurek: Agnieszka i Arek,
        David: Marzena i Arek,
        Arek: Jurek i Marzena/Agnieszka,
        Wojtek: Arek, Jurek lub jedna z pań.

Wniosek: nominowani na pewno Arek, a także Jurek i być może jedna z pań.
    • Gość: kumek Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 18:19
      Wiedziałem,Jurek to jednak Anioł ,już nie tylko żonka tak uważa ,moje
      przeczucia się sprawdzają,olśniło mnie światło ........
      Chyba mam grypę!

PS. Ma ktoś wątpliwości,kto będzie grał ,gdy Juras wyjdzie?
      • Gość: dżastina Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.acn.waw.pl 26.11.01, 18:35
        Pięknie popłynął, lepszy od Szymborskiej. Było i o niebie, i trochę o ziemskim
        piekle, i pomocnej dłoni (pewnie w dzieciństwie należał do klubu Niewidzialnej
        Ręki).
        Ty zobaczyłeś światło, a mi przed oczami przeleciało całe moje życie
        podzielone na stop klatki - myślałam że to już mój KONIEC, choć na umieranie
        nie czas jeszcze. Mdłości uspokoiłam mineralką.
        Rany, jak on piep..... ! Z jednego małego anioła zrobił zaraz mszę w katedrze
        Notre Dame.
        Już miałam nawrócić się na Jurasa ;-) - to żart! - ale nie ... pozostanę jednak
        niewierną.

pozdravki i ..... chyba cyk!
        • Gość: npojazd Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.01, 18:41
          Dżastina, ty znowu?:) drineczki? Ja pozazdrościłem wczoraj Hanowi Solo i dziś
          wyprodukowałem(i wypiłem z kobietą) grzańca. Very good grzaniec:)
          • Gość: dżastina Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.acn.waw.pl 26.11.01, 18:44
            Tylko małe piwko. Pod monolog Jurasa - dlaczego ja tak pięknie mówić nie
            potrafię????, buuuu!!!!
            Grzaniec mówisz.... - zrobię za tydzień imprę, będzie grzaniec.

pozdravki
            • Gość: npojazd Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.01, 18:46
              taaak. te jego monologi, też zzieleniałem z zazdrości:)
          • Gość: kumek Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 18:46
            Robi się barowo ....ale pierwszy zaczoł Juras.Czy aniołom to przystoi?
            No więc jak ...na tacę,czy z tacy...?
            • Gość: npojazd Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.01, 18:48
              Dżastina ja The Cure słucham od 10 lat.Chyba
              • Gość: dżastina Re: .....Nawrócenie Wiary... - do npojazd IP: *.acn.waw.pl 26.11.01, 18:57
                Ja od jakichś 13 lat. Masz jakiś ulubiony ich kawałek?
                Ale mam tych music-faworytów jeszcze kilku.
                To jest temat rzeka ... o mojej muzie mogę nawijać non stop; chyba zapodam
                osobny wątek, nie wiem czy dziś (mam dużo pisania, znów!), ale jak będziesz w
                okolicach w środę, czwartek to zapraszam.
                • Gość: npojazd Re: .....Nawrócenie Wiary... - do npojazd IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.01, 19:30
                  Jeszcze jestem w domu, nie ma to jak czekać na kobietę:)
                  Ja jestem bardzo chętny do rozmów o muzyce, więc Dżastinko zacznij jakiś wątek
                  a ja postaram się dołączyć. Pozdr.
            • Gość: dżastina Re: .....Nawrócenie Wiary... - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 26.11.01, 18:51
              Dnia siódmego - "na"
              Dziś - "z" , z tym że ja już "passe" ;-)

Juras powiedział, że jest upadłym aniołem, coś w tym stylu. Jak to zabrzmiało!!!

A U2 jest bardzo w porzo z tym, że ja wolę wczesne U2 np. ich WAR, bardziej niż
              te ostatnie dokonania.

pozdravki Kumek
              • Gość: npojazd Re: .....Nawrócenie Wiary... - do Kumka IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.01, 18:54
                Ja was opuszczę bo idę do pubu.Miłego wieczoru.Jutro zobaczę co dzisiaj
                wymyślicie.A i napiszcie o nominacjach. Pozdr:))))))))))))
        • Gość: perli Re: .....Nawrócenie Wiary... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:57
          Jak nic janioł.W aureoli z kart bankomatowych ,a imię jego Mamon, zbroja ze
          złota ,mózg ze stali z diamentowymi neuronami. Ale odgryzie sobie wkrótce
          zielone skrzydła i zostanie wzorowym Bankomatem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka