aszmig 26.03.07, 22:00 goscie (Wisniewscy) popsuli program Szymona M., jestesm uczulona na wisnie, cale show fajne, z tym malym wyjatkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarlette Re: goscie popsuli program 26.03.07, 22:14 ja też, żenujący jest Wiśniewski, nie mówiąc o Ani, i te jego teksty "najbardziej zabawniejsze" i "pierwsza okładka" - a ile jest okładek???? aha, czy jeśli będzie reklamował np. Erę jego włosy będą niebieskie??? masakra Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: goscie popsuli program 26.03.07, 22:43 o gosciach juz sie ni wypowiem... superniania extra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: goscie popsuli program 26.03.07, 23:03 Zgadzam się. Szymon jest w ekstra formie. Superniania i wróżka Kadencja są bezbłędne. I Rozmowy w Tłoku również. Tylko Wiśniewscy niepotrzebni byli. TVN już naprawdę przegina z promocją tej dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: goscie popsuli program 26.03.07, 23:17 Totalna klapa! Dwoje żenująco durnych ludzi ... mógł Szymon przypuszczać że zepsują mu program, ich głupota rozprzestrzenia się bez zahamowań w każdym środowisku obojętnie czy jest zasadowe czy kwaśne! Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 No, popsuli 26.03.07, 23:51 Ale żona Wiśni jest mądra w innym znaczeniu, traktuje Wiśnię jak moherowe kobity Ojca Dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: No, popsuli 27.03.07, 09:50 Masakra dawno takiej żenady nie widziałam... Goście totalnie położyli program a Szymon niestety sie dostosował do ich poziomul. A ich teksty o "mazi" to już w ogóle porażka. Jeszcze szkoda że jak Chylińska nie opowiadała o rozklapiosze. Buraki i z cyrku, szkoda mi w sumie Mandaryny bo ona przynajmniej w wywiadach pajaca z siebie nie robi i widać że ją to wszystko jeszcze boli. A Wiśnia kolejną omotał. Ta Świątczak wydaje sie być bardzije lotna od Mandaryny ale chyba jest głupsza skoro się z nim związała widząc co wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś