Dodaj do ulubionych

MYSZKA DO MORTONA!

IP: 195.82.169.* 27.11.01, 16:31
Napisałam coś do Ciebie, Dżastiny i Maka, kliknij na dół pt. "Rybitwa do
Dżastiny" i szukaj tam mnie. To taka prywatna refleksja. Prosiłeś mnie o zdanie
nt. Zapisków - odpowiedziałam. Teraz proszę o to Ciebie. 5kisses.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pneuma Re: MYSZKA DO MORTONA! IP: 158.75.35.* 28.11.01, 09:27
      Cociaż nie jestem Panem Mortonem, to niniejszym chcę wyrazić naprawdę szczerą
      symapatię do Ciebie, a właściwie do tego co piszesz w sieci.
      Jako wyraz te sympatii chcę ci sprzedać najlepszy dowcip na świecie -
      oczywiście o Myszce. Tylko prosze mnie opacznie nie rozumieć. Sympatia jest
      szczerze szczera.

Słoń spotyka myszkę i mówi: "Myszka, chciałem ci to powiewiedzieć, że jesteś
      bardzo brzydka; te twoje uszka, takie jakieś odstajace, takie jakieś
      przezroczyste, przekrwione, albo te twoje pazurki - rózowe jakieś, bezbarwne, a
      jak widze ten twój ogonek to po prostu mnie mdli - wije się to to, sterczy,
      skręca - no po prostu obrzydliwość. A ten nosek z tymi wyrasającymi wąsiskami
      ruszający się i odsłaniający dwa przerażające zębiska - no po prostu dramat! I
      te twoje guzikowate, wypukłe, świdrujące oczka - koszmar! A już szczyt
      wszystkiego to te twoje futerko - szare takie, nieprzyjemne ...
      Myszka na to: "Wiesz, ja ostatnio trochę chorowałam ...."

Jeśli dalej opacznie, to pogadaj z Dżasem.

Trzymalski
      • Gość: Myszka Re: Do PNEUMY! IP: 195.82.169.* 28.11.01, 10:36
        Podoba mi się kawał, choć ja tak szkaradnie chyba nie wyglądam - przynajmniej
        dziś, jak spojrzałam w lustro. Dzięki za miły akcent w rozpoczynającym sie
        kolejnym dniu pracy.Pa.
        • Gość: Pneuma Re: Do PNEUMY! IP: 158.75.35.* 28.11.01, 10:39
          Na miłość boską - a jednak opacznie.
          • Gość: MAK Re: Do PNEUMY! IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 11:25
            Wiesz co dzieje się na forum, więc nie dziw się, że podchodzi się do Ciebie
            trochę jak do gorącej fajerki.
            A tak przy okazji, czemu PNEUMA tak późno się pojawiła?

Ciekawski
            • Gość: Myszka Re: Do MAKA IP: 195.82.169.* 28.11.01, 11:44
              Hej, może Ty mi wytłumaczysz o co chodzi z Pneumą. Gdzeis juz słyszałam ten
              nick i nie wiem czy nie było to przy wymianie niezbyt milych postów.
              • Gość: MAK Re: Do MAKA IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 12:00
                Witaj Myszko!!!
                To z naszej strony powiało chłodkiem w kierunku Pneumy.
                Zazdroszczę Ci Myszko.

• Gość: monia Re: MYSZKA DO MORTONA! IP: 217.97.138.* 28.11.01, 12:09
        Oj, a to mi przypomniało inny (choć trochę podobny) dowcip:
        Kocha się ropuch z ropuszką."Jakie ty masz wyłupiaste oczy, ropucho" mówi "jaką kostropatą skórę,
        łapy takie krzywe"..i tym podobnie. Ona na to, rozżalona "Czy naprawdę nie ma we mnie nic ładnego?"
        "Jest" on odpowiada "i zaraz to z ciebie wyjmę".
        Też proszę tego źle nie zrozumieć, po prostu takie skojarzenie.
        • Gość: Myszka Re: Do PNEUMY I MAKA! IP: 195.82.169.* 28.11.01, 13:27
          Hej. Nie zrozumiałam chyba tego jednak opacznie, ale wolałam sama z siebie
          zakpić, tak na wszelki wypadek. MIło jest słyszeć od kogoś, że jest szczerze
          szczery w swej uprzejmości, ale ja nie otwieram sie tak szybko na innych.
          Potrzebuje troche czasu. Za wyjątkiem Rodzinki, w której jestem Szarą Myszką i
          jest mi tak dobrze. Pozdrawiam.
          MAK! Dlaczego mi zazdrościsz?
          • Gość: MAK Re: Do PNEUMY I MAKA! IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 17:57
            Przepraszam Myszko, że się nie odzywałem, obowiązki wezwały.
            Zazdroszczę Ci, że zostałaś doceniona przez znawcę.

Pozdrawiam
    • Gość: Pneuma Re: MYSZKA DO MORTONA! IP: 158.75.35.* 29.11.01, 09:37
      Oświadczenie:

Niniejszym mianuję siebie pierwszym, nadwornym Myszołowem.

Pneuma.
      • Gość: Myszka Re: DO PNEUMY IP: 195.82.169.* 29.11.01, 11:01
        Czy już mam zacząć się bać?
        • Gość: Pneuma Re: DO PNEUMY IP: 158.75.35.* 29.11.01, 12:22
          Gość portalu: Myszka napisał(a):

> Czy już mam zacząć się bać?

A...

• Gość: Myszka Re: DO PNEUMY IP: 195.82.169.* 29.11.01, 12:36
            No co A...? Dlaczego nie możemy porozmawiać normalnie jeżeli chcesz. Nie lubię
            takich półsłówek, kawałów, nawet jeśli nie znaczyły tego co miały znaczyć. Nie
            bardzo mam ochotę powtarzać lekcje ze szkoły pt. "Co poeta miał na myśli
            pisząc...?
            • Gość: Pneuma Re: DO PNEUMY IP: 158.75.35.* 29.11.01, 12:47
              OK - już mnie nie ma. Ale i tak pamiętaj; jesteś fan-ta-sty-czna!

Dobranoc.
              • Gość: Myszka Re: DO PNEUMY IP: 195.82.169.* 29.11.01, 12:54
                Całkiem nieźle ci to wychodzi PNEUMO. Najpierw nic nie znaczące półsłówka i
                kawały /albo może własnie wiele znaczące/, a potem DOBRANOC z dopiskiem o
                mojej "fantastyczności". Liczysz na to, że złapiesz mnie, że jak każdy człowiek
                jestem troche próżna i bardzo ciekawska i nie pozwolę Ci tak po prostu odejśc z
                dopiskiem Dobranoc? Zgadza się, właśnie to Ci się udało, jeden zero dla Ciebie.
                Czekam na wyjaśnienia, bo również chciałabym zrewanżowac się w jakiś miły
                sposób. Zresztą bardzo ciekawi mnie na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem
                fantastyczna /to duże słowo/, a my się chyba niezbyt dobrze znamy. Pa.
                • Gość: Pneuma Re: DO PNEUMY IP: 158.75.35.* 29.11.01, 13:36
                  Pomimo, że już śpię, to siła Twojego ostatniego tekstu jest tak dla mnie
                  poruszająca,że muszę Ci we śnie wyznać jedno i jest to wyznanie szczere,
                  chociaż senna mara - Myszka ... no, gdybym nie była kobietą to bym się z Tobą
                  ożenił!

I żeby już odstąpić od spraw nieistotnych; skoro nie lubisz dowicipów, chcę
                  sprezentować Ci wierszyk mojego autorstwa /rocznik 93/ pod tytułem LIBIDO;

Ludzka
                  Istoto
                  Biologiczna
                  Infantylna
                  Dotknij
                  Ostamotnienia ...

Przypominam tylko, o czym w kółko maglowali nas w szkole średniej; podmiotu
                  lirycznego nie można utożsamiać z autorem.

A teraz śpijmy już.
    • Gość: kumek Re: MYSZKA i Pneuma lub Pneuma i MYSZKA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 13:03
      C.D.N ???

Pozdravki (obie jesteście F A N T A S T Y C Z N E )
      • Gość: MAK Re: MYSZKA i Pneuma lub Pneuma i MYSZKA IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 13:07
        No proszę, teraz się pojawiacie, a ja muszę wyjść.

Mam nadzieję, że wszyscy będą wieczorem.

Pozdrawiam
        • Gość: Myszka Re: DO MAKA IP: *.necik.pl 29.11.01, 20:49
          Ja już jestem, tylko gdzie wy jesteście.
          • Gość: MAK Re: DO MYSZKI. IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 21:03
            Bedę o 22.00, muszę dopuścić rodzinkę do internetu.

Pozdr.
            • Gość: Myszka Re: DO MAKA IP: *.necik.pl 29.11.01, 21:25
              Och,wiem coś na ten temat. Z rodzinką tak już jest, a im jej więcej tym
              trudniej o dostęp do Kompa. To cud prawdziwy, że ja dorwałam się teraz do tego
              czarodziejskiego urządzenia i tak sobie pstrykam po postach w poszukiwaniu
              wirtualnej rodzinki. A tu cisza. Czyżby wszyscy przygotowywali się do
              Andrzejek? Mnie niestety nie uda się lać wosku i wróżyć, bo mam dyżur i nie
              wiem kiedy wrócę. Zresztą miałam już dwa w tym tygodniu i przyznam się, że
              dzieląc obowiązki między pracę a dom, z wielką przyjemnością myślę o spokojnym
              piątkowym wieczorze. Na razie.
              • Gość: MAK Re: puk! puk! już jestem. IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:24
                Poznikali jakoś wszyscy.
                • Gość: MAK Re: znalazłem jakieś ślady, idę za tropem. IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:30
                  • Gość: Myszka Re: znalazłem jakieś ślady, idę za tropem. IP: *.necik.pl 29.11.01, 23:01
                    Sorry MAK. Przegapiłam 22.00, ale skusił mnie Czat, a Pan Bóg pokarał za
                    ciekawość. Tam rzeczywiście nie ma czego szukać, chyba że na prywatnej
                    rozmowie. Wszyszy rozmawiają ze wszystkimi a jednocześnie z nikim i o niczym.
                    Sama kiedyś to zaproponowałam, ale teraz widzę, że to nie to co Forum.
                    Nie wiem jakie znalzłeś tropy i gdzie jesteś, bo ja Ciebie nie mogę nigdzie
                    znaleść. I pewnie pójdę już spać, bo jak nie ma Rodzinki to trochę smutno. Do
                    jutra. Pa.
    • Gość: MAK Re: MYSZKA DO MORTONA! IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 23:12
      Ja sobie jeszcze trochę posiedzę. Trudno by Ci było mnie odszukać, mało
      zostawiłem śladów. Z chatem dawno sobie odpuściłem, chyba, że na jakiejś
      stronce u znajomych.

Dobranoc Myszko.

Ps. Będę o 22.00. Taki los.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka