Gość: Ala IP: *.zigzag.pl 28.11.01, 20:12 Jak myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Pieski??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 21:55 no cóż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pieski??? IP: *.telia.com 28.11.01, 22:57 Pojebalo juz ich na calego, zobaczycie trzecia edycja zacznie sie po nowym roku ,,BB3,,w rolach glownych wystapia...PIESKI...PROSZE PANSTWA"" oczwiscie jak zdadza egzamin zeby wejsc do tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: Pieski??? IP: *.rol.ar.krakow.pl 29.11.01, 09:05 to byl jedyna madra zecz jaka wymyslil WB te pieski byly super kocham psy - tylko czy Ci debile w DWB zasugiwali na to by je zobaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skala Re: Pieski??? IP: *.chello.pl 29.11.01, 09:12 Paco już nie ma. Davidek oddał go z powrotem po trzech godzinach, bo nikt nie mógł już wytrzymać ciągłego ujadania jego pupilka. Mordka mu się dosłownie nie zamykała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasia Re: Pieski??? IP: *.*.*.* 29.11.01, 09:21 Fajny pomysł. Może dlatego tak uważam, że kocham psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Pieski??? IP: 217.97.193.* 29.11.01, 13:02 Jastem zawiedziona,że nie było konkursu dla fanów BB pt."Czyj to pupil???" Cóz za podobieństwo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Pieski??? IP: *.netia.pl 29.11.01, 13:12 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Jastem zawiedziona,że nie było konkursu dla fanów BB pt."Czyj to pupil???" > > Cóz za podobieństwo!!!!! A już myślałem że tylko ja to zauważyłem. Ciekawe też było zachowanie i pupilków i panów i pańci tez oczywiście. David i Paco - radość i wariactwo na podłodze - trudno orzec kto sie bardziej ucieszył Marzena i Szaman - rzucamy se klasycznie kijkiem Wojtek i Emilka - postawienie na stole ( na stole to sie je a nie stawia psy) i prezentacja w pełnej krasie połaczona z dyskretnym czochraniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Pieski??? IP: 217.97.193.* 29.11.01, 13:24 To chyba jednak były sygnały do świata zewnętrznego: Dawid-tez Cię tak przywitam moja droda dziewczyno! Wojtek-Ado,jak wyjdę z tego domu,to też chcę takie spinki Marzena-ten kijek mi się przyda,bo juz ,nudne jak straszę Tobą-ukochany.Wyręczę Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: Pieski??? IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 13:15 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Jastem zawiedziona,że nie było konkursu dla fanów BB pt."Czyj to pupil???" > > Cóz za podobieństwo!!!!! Bravo Kobieto, ....ze Sweetczakiem to na bank bym trafił! Pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madman Re: Pieski??? IP: *.devs.futuro.pl 29.11.01, 13:18 Gość portalu: Ala napisał(a): > Jak myślicie??? Moim zdaniem to zagrywka TVN'u w stylu 'tonący chwyta się brzytwy'. Nie wiem co oni sobie mysleli, że skoro juz nic ciekawego sie nie dzieje i skoro nikt nie chce ogladać mieszkańców to może chociaż przełączą na TVN żeby sobie pieski pooglądać. Te przynajmniej nie są w stosunku do siebie bezinteresownie złośliwe. Wydaje mi się ze TVN zdaje sobie sprawe że program sie wypala i próbują wszystkiego żeby ludzie jednak klikali w klawiatury swoich komórek... Odpowiedz Link Zgłoś