Dodaj do ulubionych

oj Skrzynka, Skrzynka...

28.06.07, 23:20
widzieliście KAsię Skrzynecką w reklamie "Przyjaciółki"? Naprawde 35-40 latce
nie przystoi wystepowac ze spineczką we włosach. Może jeszcze zawiazać 2
kucyki by wygladać jak piętnastolatka (bo chyba póżniej już nie wypada), co?
Pomijam już tapetę na twarzy (niestety widoczną) i łaszenie się do pieska.
Kto zrobił te durny spot?
Beznadzieja...

Kasiu a taka fajna kobietka z Ciebie... Dlaczego stawiasz sie w takich
dziwnych sytuacjach?
Obserwuj wątek
    • zla_krolowa Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 28.06.07, 23:25
      ja sobie myślę, że w sumie
      to pani Kasia to biedna osoba. Samotna, popularna, starzejąca się
      i robiąca wszystko, żeby być fajna....
      Tylko takie "spineczki we włosach" nie są aż takie fajne...
      ja sama je lubię - owszem - ale w domu przy odkurzaniu- i żadna ze mnie
      medialna osoba - więc - teoretycznie - mogę.
      Może Pani Kasi potrzeba normalnej- nie gwiazdroskiej - przyjaciółki?
      Ja chętnie - bo Panią Kasię lubię.
    • janinaniezbedna3 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 28.06.07, 23:33
      No sorry, co za niedorzeczność.:I
      Kobiecie w każdym wieku wypada występować w spinkach, wszystko zależy od typu
      urody kobiety i rodzaju spinek.
      Pewnie, że Skrzynia wytapetowana ciężkim scenicznym makijażem ,wyglądająca na
      dychę więcej niż ma, z tą jej opitoloną na skos przez Hupało grzywą wygląda w
      spineczkach przekomicznie. No ale w końcu ona sama mówi o sobie "dzidzia
      piernik"- i zupełnie się z nią zgadzam.
      No ale i Przyjaciółka to nie jest jakieś fajne pismo dla estetów i
      wyrafinowanych intelektuaistów- gospodynie wiejskie ten look kupią.Nie łudźmy
      się Skrzynia nie działa na target z wyższej czy nawet średniej półki- stąd te
      pasztety itp.

• bonnie75 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 09:28
      A Ty, malgosiu1983, gdy stuknie ci 35 lat, zwiniesz swoje przetykane siwizna
      wlosy w kok, nalozysz druciane okularki i cieple bambosze i siadzesz w bujanym
      fotelu robiac na drutach ponczochy? Czy tez bedziesz za wszelka cene chciala
      zatrzymac czas, modnie farbujac wlosy i uzywajac kremu przeciwzmarszczkowego?
      Kazdy ksztaltuje swoj wizerunek po swojemu, Skrzyneckiej tez wolno wpinac spinki
      i chodzic do solarium. Dajcie juz jej spokoj!
      W ogole co to za haslo "nie przystoi"? Nie przystoja tez wulgarne wyrazy w
      ustach 24 latki, a spotyka sie nagminnie!!!!

• malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 10:26
        jakie wulgarne wyrazy???
        Kobieto...czytaj co jest napisane, a nie atakuj bezpodstawnie
        • bonnie75 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 17:34

Alez malgosiu, ja Cie nie atakuje, ja tylko pytam, co zrobisz jak Ci stuknie (a
          moze juz stuknelo?)?

A rzeczone wulgaryzmy to byl tylko przyklad, co komu nie przystoi.
          Wiec juz tak sie nie oburzaj, bo zylka peknie w 24-letnie glowce!
    • bardu Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 09:51
      malgosia1983 napisała:
      > widzieliście KAsię Skrzynecką w reklamie "Przyjaciółki"? Naprawde 35-40 latce
      > nie przystoi
      O kurczę! Ale mi głupio - ja, 50-tka skończona jakiś czas temu chodzę w
      dżinsach, tiszertach i adidasach. A przecież powinnam się ubierać w czarną
      kieckę, zapiętą pod szyję i sandałki na płaskich obcasach. I koczek - koniecznie
      koczek, bo taka staruszka bez koczka ani rusz. A może Małgosia1983 ma jakieś
      propozycje dla mnie? Chętnie poczytam!
      • bonnie75 bardu! 29.06.07, 10:15
        Nie zapomnij o bamboszach! :-)))))))
        • nioma Re: bardu! 29.06.07, 10:21
          Bardzo lubie pania Skrzynecka
          Wkurza mnie ten medialny atak na nia. To jak sie ubiera czy maluje to jej
          sprawa.
          Kika miesiecy temu widzialam ja na zywo w sklepie - jest sliczna.
          • krzaczekbzu Re: bardu! 29.06.07, 10:28
            Z całym szacunkiem p.nioma obrończyni uciesnionych.
            Innych to wolno krytykować?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=64671334
            • bardu Re: bardu! 29.06.07, 15:37
              Krzaczkubzu - a gdzie Nioma krytykuje Kasię C.? Bo jakoś nie widzę.
          • janinaniezbedna3 Re: bardu! 29.06.07, 10:43
            nioma napisała:

> Bardzo lubie pania Skrzynecka
            > Wkurza mnie ten medialny atak na nia. To jak sie ubiera czy maluje to jej
            > sprawa.
            > Kika miesiecy temu widzialam ja na zywo w sklepie - jest sliczna.

O pani Skrzyneckiej dużo można powiedzieć, ale nie to że na żywo jest śliczna-
            bo nie jest. Oczywiście IMO.Kiedyś była niezła ale teraz...
            A na ataki medialne zasłużyła sobie swym bezrozumnym postępowaniem.

Co zaś do Małgosi i tych jej spineczek- jestem Z Bardu i gorąco ją popieram,
            nośmy spineczki, nośmy, nośmy- i cieszmy się z tego. A Małgosia zaraz skończy
            25 lat i jako stateczna matrona odłoży dżinsy i wdzieje biały czepiec z koronką
            na głowę.:D
      • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 10:28
        zobacz reklamę to pogadamy
    • chiton [...] 29.06.07, 17:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 18:38
        A mnie zastanawia do jakiego stopnia trzeba być nietolerancyjnym i rydzykowo-
        zaściankowym, żeby mieć odwagę narzucać innym jak powinni lub jak nie powinni,
        wyglądać...
        Autorko wątku, czy naprawdę jesteś przekonana, że świat powinien podporządkować
        się Twoim gustom? Czy nie przyszło Ci do głowy (w jej rozmiary nie wnikam), że
        może Kasi życie i image to jej sprawa, a Twoje to Twoja? Że każdy rozporządza
        jednym życiorysem i guzik ma do innego, bo to bezczelność tak włazić w cudze
        życie bez zaproszenia i meblować je po swojemu?

Tolerancja to właściwość umysłów otwartych- nie wiedziałaś?

Dedykuję Ci fraszkę mądrego człowieka , jakim był J. Sztaudynger:

"Nie narzucaj światu swojego formatu"

Przemyśl to sobie.
        • syriana Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 19:10
          akurat sama reklama jest dla mnie znośna - tzn. biorąc pod uwagę to, że jest to
          reklama "Przyjaciółki" ;)

Skrzyneca jest w niej taka jaka jest w programach na żywo - akurat naturalności
          mówienia, bycia i swobody przed kamerą odmówić jej nie można

wygląda tak jak zawsze, więc nie wiem skąd oburzenie
          taki styl ma nie od dziś

ale dołączam się do grona przeciwniczek spinek w pewnym wieku i ogólnie na siłę
          wciskania sie w ciuchy stylowo już nie pasujące do peselu
          to tzw. "z tyłu liceum, z przodu muzeum"
        • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 19:54
          oj widzę jad się sączy...
          Marcin Wojciechowski z TOK FM miał rację, mówiąc, że tu naprawdę jest niezłe
          bagno.
          Nie można wyrazic swojej dezaprobaty? Trzeba tylko przyklaskiwac polskim
          gwiazdom? czy napisałam że zieje nienawiścią do pani K.S? Swierdziłam że po
          prostu że to nie pasuje do kobiety, która mogłaby być elegancka a robi z siebie
          coś diametralnie innego.
          Nie mam nic do jej wieku. 40 lat to nie deska grobowa! Ja <sama zresztą za 16
          lat tyle bede miec> Jestem daleka od ageizmu.
          • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 19:56
            problem tylko w tym ze nie nazywam sie Tomasz Jacykow czy inny stylista i moga
            mnie zjeść na forum.
            Owszem cenię prostotę, elegancje i piękno.
            I dlatego taką mam percepcję świata. Koniec kropka

I nie rozumiem tych sugestii rydzykowych!?! Co ma piernik do wiatraka?
            • janinaniezbedna3 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 20:32
              malgosia1983 napisała:

> problem tylko w tym ze nie nazywam sie Tomasz Jacykow czy inny stylista i
              moga
              > mnie zjeść na forum.

Małgosiu , ależ Tomusia J nikt nie traktuje tu poważnie:)

• janinaniezbedna3 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 20:29
            Małgosiu droga:)
            Napisałam jakiś czas temu, że nie jestem zwolenniczką stylu i sposobu bycia
            (medialnego dodam) pani Katarzyny.
            Jednak pisanie, że każdy kto ma 35 i w górę lat powinien nosić się jak nobliwa
            pańca stojąca nad grobem jest głupie i bezmyślne. Są osoby Małgosiu, które-
            może dla Ciebie to niewyobrażalne- w tym schyłkowym wieku kasują swym wygląddem
            siedemnastolatki, o 24-latkach nie mówiąc. Są też różne rodzaje spinek.Zależy
            co komu pasuje.

Co tam jakiś Marcin z TOK FM napisał czy powiedział specjalnie mnie nie
            interesuje- po prostu dano Ci do zozumienia, że kierowanie się uprzedzeniami
            typu "nie wypada bo jest za stara, za gruba" etc jest niemądre a Ty jako 24-
            latka powinnaś być nieco bardziej dojrzała.
            Dosyć niefortunnie sformułowałaś swoje spostrzeżenia.
            • lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 20:39
              Ależ Małgosiu droga piszesz o jadzie co się sączy?:) Czyżbyś nie zauważyła
              swojego postu:)))???
              A ja też nie twierdzę, że mi się spinka podoba, ale twierdzę, że ma do tego
              prawo jeśli podoba się jej:)
              Przecież to chyba nie jest trudne do zrozumienia, że ma prawo ubrać sobie różową
              spinkę jeśli jej się podoba, bo nie ubiera jej na moją głowę , tylko swoją.

Nie rozumiesz co to znaczy,że każdy ma prawo być sobą?:)

Wyrażenie "mieć prawo" powtórzone celowo wiele razy- może dotrze:)

• malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 20:53
              musze zmienić nick wobec tego.
              Co ma do tego mój wiek?
              Ktoś może miec 60 i nadal być idiotą
              • janinaniezbedna3 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 20:57
                malgosia1983 napisała:

> musze zmienić nick wobec tego.
                > Co ma do tego mój wiek?
                > Ktoś może miec 60 i nadal być idiotą

Małosiu nie dość ,że piszesz niedorzecznie to jeszcze jesteś tchórzem.:DDD
                Zmień nick, ale istnieje obawa,że ze względu na specyficzy sposób rozumowania i
                tak zostaniesz rozpoznana:DDDD

• mlusca Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 22:45
                  Od razu domyśliłam się,że 1983 to rok kiedy urodził Ci się pierwszy
                  prawnuczek,małgosiu 1983,bo moje córki blizniaczki ur.1984 i liczne grono ich
                  znajomych nigdy nie mówiłyby takich głupot jak Ty.
                  • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 22:46
                    wobec tego gratuluję córek
              • lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 20:58
                Malgosiu ponoszą Cię emocje i brzydko się wyrażasz:(
                Oby Ci tak nie zostało do 60, bo jak na to nie spojrzeć, 24 lata zobowiązują już
                do tego, by nad sobą jednak panować:)
                • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:08
                  hehehe! oj kobiety, kobiety...
                  tak jestem tchórzem, dokładnie tak samo jak Wy, o przecież przedstawiacie sie z
                  imienia i nazwiska...
                  Z dzisiejszej rozmowy mogę wywnioskowac tylko tyle ze z wiekiem (bo obydwie
                  lalka z janiną jesteście ode mnie starsze, w kazdym razie stawiacie sie w
                  takim swietle) rośnie poziom zawisci.
                  Nie jestem dziennikarką ani osobą z tej branży.
                  Najzwyklejsza normalna studentka i nie z Warszawy drogie panie.

O i lalka, cytując Ciebnie: "MAM PRAWO" do wyrażania wlasnych opinii.
                  • lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:27
                    Małgosiu nie buduj swojego ego na fałszywych przesłankach:)
                    Twierdzisz, że jesteś studentką,a więc prawdopodobnie będziesz reprezentować
                    inteligencję tego kraju- czy nie uważasz, że to jednak do czegoś zobowiązuje?
                    Nawet to Twoje "hehehe" jest strasznie prostackie. Przyjechałaś z prowincji, czy
                    tylko jesteś prowincjuszką z charakteru?
                    Jesli to pierwsze to jest nadzieja, że studia w jakiś sposób Cię wypolerują,
                    jeśli drugie- nadziei nie ma...:(
                    Cóż, mnóstwo jest tzw. inteligentów - Rydzyk i Giertych też są po studiach , a
                    myslą jak myślą i co gorsza, chcą , by wszyscy myśleli jak oni:(((
                    • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:39
                      jezeli Poznań jest dla Ciebie prowincją to gratuluję...
                      Jezeli ktoś chce kogoś wtłoczyć na określone tory to raczej lalko jesteś ta
                      osobą Ty. Nawet jeśli uwazasz mnie za prowincjonuszke to nie widze w tym nic
                      złego. Lubię prostych ludzi, bo oni często mają wspaniałe serca.
                      Dlaczego wmawiasz mi ze chce żeby inni myśleli tak jak ja? Powtarzam po raz
                      setny: Wyraziłam swoja opinię. Nie wolno? Jestem krytyczna wobec tego co mi sie
                      podoba i nie podoba.

Inteligencja kochana tego kraju to nie beton (o skonktetyzowanych pogladach na
                      jedną opcję), nie chełpię się tym że mam wyższe wysztłałcenie czy kogokolwiek
                      reprezentuję. Odpowiadam tylko i wyłacznie za siebie i swoje opinie.
                      A poza tym juz chyba za późno na polerowanie;)
                      Tyle
                      • lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:59
                        Masz rację-Poznań prowincją nie jest:), więc jednak mamy do czynienia z drugą
                        opcją:(. Właściwie od początku to podejrzewałam.
                        A jeśli twierdzisz, że lubisz prostotę i elegancję, to sama sobie chociażby
                        słownictwem jakim się posługujesz-mało eleganckim:)

Pewnie, że jak się ma 24 lata, to juz za późno na to by polerować. Dobrze, że
                        sam a to powiedziałaś, nie chciałam być niegrzeczna:) Linda by Ci powiedział kto
                        Ty jesteś w tym wieku:))) Ja oczywiście Ci nie powiem, gdyż ...nie wypada:)))

I na koniec przyznam Ci rację...Cieszysz się?:)
                        Oczywiście, że masz prawo wyrazić swoją opinię.Co jednak było w Twoim poście, że
                        wzbudzilaś tak negatywne emocje? Zastanow się czy na pewno ta Twoja opinia byla
                        z taką klasą , jaką ponoć reprezentujesz- o czym nas tu pragnęlaś przekonać:)
                        • janinaniezbedna3 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 22:04
                          Lalka, bezbłędnie.:)
                          Małgosi chcę zaproponować obejrzenie filmu, który lukam teraz jednym okiem,
                          American Beauty- dotyczy on pewnego "zgrzybiałego starucha" Lestera, który w
                          pewnym momencie otrzeźwiał....
                          • lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 22:14
                            O, dzięki za przypomnienie o filmie , już sobie włączyłam:)

Pa:)
                        • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 22:09
                          Z czego mam się cieszyć?
                          Przecież nie wytaczam artylerii medialnej przeciw pani Kasi.
                          Ja mówiłam coś o swojej że jestem reprezentantką mody, urody itp itd? Vide post
                          wyżej!

Zacytuj mi gdzie użyłam obelżywych słów?
                          Wiesz czasami by być powodem czyiś negatwnych emocji wystarczy że dyskutant
                          wstanie lewą noga z łózka, lub ma zły dzień. Jak coś dżdżownica trafi na
                          porządny grunt to drąży. Bez pomocy innych robaczków. Sama.
                          Dziekuję
                      • mlusca Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 22:52
                        Ojojoj byłam w ostatnią niedzielę w Poznaniu,poznałam wielu młodych ludzi-
                        tolerancyjni,mili,otwarci na innych ludzi,sprawili doskonałe wrażenie,ale
                        Ciebie,małgosiu 1983 tam razem z nimi nie było,bo nie zauważyłam tam żadnej
                        prostaczki.
                        • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 23:02
                          dziekuję za uznanie;)
                          zwłaszcza ze sprawa zaczela sie od spinki.

Ktoś popełnił tu błąd logiczny.
                          Nazywa się mnie prostaczką ponieważ napisałam ze nie lubię spinek na włosach
                          dojrzałych kobiet (kucyków zresztą tez nie)
                          Takie jest moje wrażenie estetyczne
                          Proszę obejrzeć reklamę i wyrazić na ten temat zdanie, nie obracając sprawy o
                          360 stopni. NIe napisałam, że tępię osoby ze spinkami. Nie znam K.S.
                          Nie podoba mi się tylko to zjawisko.
                  • janinaniezbedna3 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:30
                    Małgosiu, wybacz ale nie mam litości dla głupoty, więc nie będę pisać co myślę
                    o Twoim rozumku:DDD
                    Tak, obie z Lalką jesteśmy zawistne (z wiekiem poziom zawiści wg Ciebie wszak
                    rośnie:))),tylko czego ma ta zawiść dotyczyć, hę? Bo nie rozumiem. Tego ,że
                    ktoś jest głuptakiem i myśli steoretypowo?
                    No bo chyba nie urody, zawiść jest mi uczuciem obcym i z postów Lalki wnoszę,że
                    Jej też.:)
                    Małgosiu, rozczaruję Cię- nie osiągnłam JESZCZE wieku 35 lat, tego wieku (wg
                    Ciebie) nobliwych przyodziewków i braku ozdób głowy. Ale nawet gdy osiągnę-
                    spinki dla Ciebie założę na pewno.:DDD

• lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:36
                      Janka:) przybijam Ci "piątkę":)
                      • janinaniezbedna3 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:37
                        Miałam Ci, kochana, to samo zaproponować:)
                        Bardzo fajna jesteś.:)
                        • lalka-mi Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 29.06.07, 21:39
                          :)
    • becikowe5 najnowsze fotki 29.06.07, 21:22
      muzyka.wp.pl/id,40237,size,2,galeria.html
      • malgosia1983 Re: najnowsze fotki 29.06.07, 21:29
        no tu mi się podoba, bez spineczek
      • syriana Re: najnowsze fotki 29.06.07, 21:29
        na tych zupełnie całkiem fajnie wygląda
        a swoją drogą - nie miała żadnego przeboju a "Best of" wydaje..?
        • janinaniezbedna3 Re: najnowsze fotki 29.06.07, 21:34
          syriana napisała:

> na tych zupełnie całkiem fajnie wygląda
          > a swoją drogą - nie miała żadnego przeboju a "Best of" wydaje..?
          >
          Dokładnie to powiedziała Chylińska U Karo w Maglu: "jakie ,k...a, The best
          of???"

Ale na zdjęciu wygląda oki.:)bez solary i grzywki hupałówki . ładnie.:)
          • jollaa Re: najnowsze fotki 29.06.07, 22:36
            Ta płyta nazywa sie Moja kolekcja, a nie The Best of... Niepotrzebnie Chylinska
            byla złosliwa. A pani Kasia wyglada na miłą osobe, której nie przeszkadzają
            spineczki.
            • syriana Re: najnowsze fotki 30.06.07, 10:43
              no i co z tego jak się nazywa ta płyta, skoro w zamierzeniu ma być składanką
              "największych hitów", które popełniła Kasia..?
      • lotta79 Re: najnowsze fotki 29.06.07, 21:31
        Ktoś chyba jej zasugerował żeby przestała tak często chodzić na solarium, całe
        szczęście; ślicznie wygląda.
    • corgan1 dlaczego "Kasia" a nie "Katarzyna"? 29.06.07, 21:45
      Tak jak 40-50 letnie kobiety mówią na siebie "dziewczęta" tak Skrzynecka o
      sobie i prasa o niej mówi "Kasia". Syndrom zdziecinnienia naszych czasów?
      • mlekodwuprocentowe Re: dlaczego "Kasia" a nie "Katarzyna"? 29.06.07, 21:48
        a mowi tak o sobie? ja jeszcze nie slyszalam. i na plycie tez napisane jest
        katarzyna a nie kasia.
        muzyka.wp.pl/id,40239,size,2,galeria.html
        • mlekodwuprocentowe Re: dlaczego "Kasia" a nie "Katarzyna"? 29.06.07, 21:51
          a nie! wycofuje! na oficialnej stronie jest kasią :)
      • janinaniezbedna3 Re: dlaczego "Kasia" a nie "Katarzyna"? 29.06.07, 21:53
        corgan1 napisał:

> Tak jak 40-50 letnie kobiety mówią na siebie "dziewczęta" tak Skrzynecka o
        > sobie i prasa o niej mówi "Kasia". Syndrom zdziecinnienia naszych czasów?

Dżissss, no nie załamuj mnie...:DDDD
        Mówią na nią "Kasia", bo tak się mówi o osobach , które się lubi.
        Podejrzewam,że za kilkadziesiąt lat też będę mówić ( jako wesoła
        starucha) "dziewczęta" i "chłopcy" o moich przyjaciołach.:)
      • bardu Re: dlaczego "Kasia" a nie "Katarzyna"? 29.06.07, 22:51
        Jeśli może być Radek Sikorski, dlaczego nie może być Kasia Skrzynecka? Nawet
        gdzieś słyszałam o jakiejś Goni (ale nie mam pojęcia kto to jest).
        • janinaniezbedna3 Re: dlaczego "Kasia" a nie "Katarzyna"? 29.06.07, 22:56
          Gonia Wielocha:)
    • veritas1 kolejna pokrzywdzona miss world [o autorce mowie] 29.06.07, 21:55
      No tak, tradycyjnie w telewizji sa same stare i brzydkie baby a na forum same
      Wenus, wylaniajace sie z piany. Szkoda ze te piane tocza ze swych perlowych
      usteczek.

Malgosia w wieku 35-40 lat: atrakcyjna laska na ktora leca wszyscy faceci.
      Bardzo chce to zobaczyc buahahahahahahhahaha
      • malgosia1983 Re: kolejna pokrzywdzona miss world [o autorce mo 29.06.07, 21:59
        oczywiscie zgadzam sie z tytułem postu...
        LUDZIE!!!!
        NIe mozna miec swojego zdania?
        • bm_ka malgosia1983 30.06.07, 00:01
          Ależ tak kochanie, masz rację: wolno Ci wyrazić swoją opinię! Tak, tak, tak!!!!
          Powiedz nam jednakże jak powinna się ubierać Kasia Skrzynecka aby Cię zadowolić?
          Jaką fryzurę powinna zaprezentować w następnej reklamie żebyś poczuła się
          usatysfakcjonowana i nie wypisywała o niej podobnych bzdur jak ta z postu
          inicjującego powyższy wątek?
          ps. Żydzi, cykliści, geje, lesbijki, 40-latki ze spineczką we włosach, 50=latki
          w jeansach ... do gazu! (taki żarcik w tonacji naszej yntelegentnej
          /bo studiującej/ malgosi1983)
          • malgosia1983 Re: malgosia1983 30.06.07, 00:31
            ??? po co aż takie emocje ???
            Co to za forum? Egzaltacji gwiazd?
            Proponuję walerianę, by uspokoić rozkołatane serce.
            Nie ma się czym podniecać.
            Czy ja kogoś OSOBIŚCIE tu uraziłam? Tak wyglada jakby sama p. Kasia to
            przegladała...
            Ale w to akurat nie wierzę...

• knidyjka Re: malgosia1983 30.06.07, 08:56
              idą sobie wpiąć spineczkę(nie wiem czy się utrzyma, mam włosy ściętę na zapałkę-
              tak jak lubię-ani śladu koczka),
              na sobie tiszert,dżinsową bluzę i rybaczki.
              O,a na nózkach bamboszki:))).
              Za chwilę jadę w górki powspinać się troszkę-bo lubię.

59-letnia dziewczyna.
            • niewyparzony_jezyk Re: malgosia1983 30.06.07, 09:02
              "(...)Bądź sobą!
              Nie Rysiem Ochódzkim, nie Kubą Wojewódzkim i nie Majdanem, i nie Dodą.
              Bądź sobą! I tylko sobą(...)"

Wyrażaj swoje opinie i dyskutuj tylko z merytorycznymi postami, bo cała reszta
              to bełkot.
              IMHO Katarzyna Skrzynecka we wspomnianej reklamie ze spineczkami i pieskiem
              wygląda idiotycznie. I nikt nie każe nosić jej koka i kiecki zapiętej pod szyję,
              bo ma ileś tam lat, ale ta stylizacja była po prostu nietrafiona.
              • bonnie75 Re: malgosia1983 30.06.07, 10:43
                Niestety merytoryczne posty do dla autorki watku tylko te, ktore jej
                przyklaskuja (w tym twoj).
                Osoby majace inne zdanie sa juz z miejsca zdyskwalifikowane, aczkolwiek autorka
                watku pragnie za wszelka cene dac do zrozumienia, ze kazdy ma prawo wyrazic
                wlasna opinie. Wlasna, byle taka sama jak jej!
                Aha, i jesli ktos ma czelnosc nie zgadzac sie z jej zdaniem - podejrzewa o jad,
                zolc i inne tam brzydkie rzeczy.
                Ot co!
                EOD
                • malgosia1983 Re: malgosia1983 30.06.07, 10:53
                  w ten sposób odpowiadam tylko na wątki, które atakują mnie personalnie.
                  Przyjrzyj się droga bonnie.

Jezeli ktoś wypowiada się w temacie nie jątrzę.

Po prostu nie znosze ludzi którzy mówią tyle o tolerancji a tak naprawde nie
                  maja jej kompletnie w poważaniu.
                  • kaprysia Re: malgosia1983 30.06.07, 11:38
                    Dajcie ku.. już spokój tej Małgosi. Wam się Skrzynecka w tej reklamie serio
                    podoba??? Nie chodzi o wiek i spineczki, chodzi o to, że wyglada koszmarnie,
                    niekorzystnie, w złym guście. To nie jest brzydka kobieta, a robi sama sobie
                    krzywdę fatalnymi ciuchami, zapiekaniem się w solarium, hodowaniem pudzianowych
                    bicepsów, tłustymi przylizanymi loczkami i stylem bycia dzidzi piernik. I
                    bzdura, że "taki target Przyjaciółki". Target taki, bo się go karmi takimi
                    Skrzyneckimi. Myślicie, że te kobiety nie kupiłyby Przyjaciólki, gdyby ja
                    reklamowała kobitka z klasą???
                    • janinaniezbedna3 Re: malgosia1983 30.06.07, 11:46
                      Kaprysiu, mnie się Skrzynecka podoba średnio.
                      Ale nie o to chodzi.
                      Kobieta w każdym wieku ma prawo do noszenia spinek i kucyków, a nie zakładania
                      nobliwych strojów i eleganckich nudnych garsonek, tylko dlatego,że osoba lat 24
                      twierdzi, że pewne rzeczy w jej wieku już "nie przystoją". I to klarujemy
                      zasadniczej Małgosi.:)
                    • louloulou Re: malgosia1983 01.07.07, 20:02
                      Za to Ty wyglądasz bardzo korzystnie zapewne," magiczna, piękna, blondynka" z
                      willi na Żoilborzu DDD kompleksy w necie leczysz ?

kaprysia napisała:

> Dajcie ku.. już spokój tej Małgosi. Wam się Skrzynecka w tej reklamie serio
                      > podoba??? Nie chodzi o wiek i spineczki, chodzi o to, że wyglada koszmarnie,
                      > niekorzystnie, w złym guście. To nie jest brzydka kobieta, a robi sama sobie
                      > krzywdę fatalnymi ciuchami, zapiekaniem się w solarium, hodowaniem
                      pudzianowych
                      > bicepsów, tłustymi przylizanymi loczkami i stylem bycia dzidzi piernik. I
                      > bzdura, że "taki target Przyjaciółki". Target taki, bo się go karmi takimi
                      > Skrzyneckimi. Myślicie, że te kobiety nie kupiłyby Przyjaciólki, gdyby ja
                      > reklamowała kobitka z klasą???
                      • wiemduzo Re: malgosia1983 01.07.07, 22:28
                        louloulou napisała:

> Za to Ty wyglądasz bardzo korzystnie zapewne," magiczna, piękna, blondynka" z
                        > willi na Żoilborzu DDD kompleksy w necie leczysz ?

O tak, pani Kaprysia niewątpliwie jest " piękną, magiczną, estetyczną
                        blondynką" jak pisze na swoim mitomańskim blogu:DDD Ot tłusty, wsiowy babus, na
                        grubych girach ubliżający innym na necie. Czekaj, jak Ci ktoś w końcu proces
                        wytoczy za zniesławienia w publicznym medium.
                        • traktorowa Re: malgosia1983 01.07.07, 22:53
                          Gdzie ta Kaprysia ma bloga, w którm pisze o sobie takie bzdety? Sama też
                          chętnie się pośmieję.:))))
                          Małgosi i Kaprysia to ta sama para kaloszy- zgrzybiałe umsłowo baby, pouczające
                          innych co mają robić i jak się ubierać w jakim wieku,same zapewne wyglądają jak
                          suprmodelki, akurat.
                          • traktorowa Re: malgosia1983 01.07.07, 22:58
                            eee, Kaprysia to jakaś gó..ara z liceum. No, panienko teraz ja Cię pouczę:
                            k...rwami to się na forach publicznych nie rzuca, kobieto z klasą. Bo inaczej
                            będzie manto i skarga do dzienniczka.
                            Małgosia ma godną nastęczynię w osobie rozwydrzonej Kaprysi.
                            • wiemduzo Re: malgosia1983 01.07.07, 23:33
                              Kaprysia w liceum była 25 lat temu,stare pudlo po 40 do tego panna z dzieckiem
                              z wyrokiem sądowym na koncie ( ciekawe czy prezes wie?). brzydka, gruba, wsiowa
                              baba dowartościowująca się pisaniem mitomańskiego blogu w necie.

traktorowa napisała:

> eee, Kaprysia to jakaś gó..ara z liceum. No, panienko teraz ja Cię pouczę:
                              > k...rwami to się na forach publicznych nie rzuca, kobieto z klasą. Bo inaczej
                              > będzie manto i skarga do dzienniczka.
                              > Małgosia ma godną nastęczynię w osobie rozwydrzonej Kaprysi.
                              • wiemduzo Re: malgosia1983 01.07.07, 23:35
                                jolie.blox.pl/html
                                :))) magiczna, piękna blondynka, apartament na Powiślu, willa na Żoliborzu:DDD
                                niektórzy za dużo harlequinów czytają:DDDD
                              • niewyparzony_jezyk Re: malgosia1983 02.07.07, 08:32
                                wiemduzo napisała:

> Kaprysia w liceum była 25 lat temu,stare pudlo po 40 do tego panna z dzieckiem
                                > z wyrokiem sądowym na koncie ( ciekawe czy prezes wie?). brzydka, gruba, wsiowa
                                >
                                > baba dowartościowująca się pisaniem mitomańskiego blogu w necie.

Twoje zachowanie jest poniżej krytyki i to Ty pokazałeś/ łaś zero klasy,
                                personalnie obrażając usera, chociaż wątek jest o czymś innym.

I Ty, traktorowa, do tej pory w miarę kulturalna forumowiczka, kibicujesz czemuś
                                takiemu?

Jeśli nie wiesz, co napisać, to lepiej nie pisz.
                                Wielka szkoda, ze się chamstwo szerzy.
                                EOT.
                                • traktorowa Re: malgosia1983 02.07.07, 08:43
                                  W miare kulturalna , tak?:D
                                  Ja Ciebie akurat kojarzę z wypowiedziami w różym gatunku, na co zresztą nick
                                  wskazuje, więc nie jesteś kompetentną osobą do zwracania mi uwagi.
                                  I jeszcze raz powtórzę: kaprysia niech do nauki wraca, albo do prania zamiast
                                  pouczac ludzi i rzucać mięsem. Bo wciry tato da.
                                  • wiemduzo Re: Niewyparzony język 02.07.07, 10:24
                                    ty się zamknij niewyparzony języku, jak nie wiesz o co biega.
                                    • niewyparzony_jezyk Re: Niewyparzony język 02.07.07, 13:44
                                      Taaaak, młoda Małgosia śmiała napisać, ze jej zdaniem coś jest nie halo, już-
                                      huzia na Józia! Dokopać jej, wytknąć młody wiek, "prowincjonalizm", IQ i Bóg
                                      wie, co jeszcze.
                                      Bezczelna małolata, patrz Pani jedna z drugą, wypomina starszej gwieździe, co
                                      wypada, a co nie wypada, no brak jakichkolwiek zasad, ta małgosia1983, studentka
                                      niby, a taka głupia, no. A przecież nie jest w końcu taka młoda! Nie to, co my,
                                      proszę Pani, wykształcone, kulturalne forumowiczki, my to potrafimy się
                                      zachować, czemu dajemy wyraz w kolejnych postach.

forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                                      • traktorowa Re: Niewyparzony język 02.07.07, 15:31
                                        niewyparzony_jezyk napisała:

> Taaaak, młoda Małgosia śmiała napisać, ze jej zdaniem coś jest nie halo, już-
                                        > huzia na Józia! Dokopać jej, wytknąć młody wiek, "prowincjonalizm", IQ i Bóg
                                        > wie, co jeszcze.
                                        > Bezczelna małolata, patrz Pani jedna z drugą, wypomina starszej gwieździe, co
                                        > wypada, a co nie wypada, no brak jakichkolwiek zasad, ta małgosia1983,
                                        studentk
                                        > a
                                        > niby, a taka głupia, no. A przecież nie jest w końcu taka młoda! Nie to, co
                                        my,
                                        > proszę Pani, wykształcone, kulturalne forumowiczki, my to potrafimy się
                                        > zachować, czemu dajemy wyraz w kolejnych postach.
                                        >
                                        > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html

Ochłoń kobieto i nie gorączkuj się tak, bo najpierw histerii dostaniesz a potem
                                        na zawał zejdziesz. Panuj nad emocjami:DD
                                        • niewyparzony_jezyk Re: Niewyparzony język 02.07.07, 18:37
                                          Jestem do bólu opanowana, na temat wspomnianej reklamy i stylizacji Skrzyneckiej
                                          w tejże już się wypowiedziałam.
                                          Bo to jest głównym tematem.
                  • janinaniezbedna3 Re: malgosia1983 30.06.07, 11:41
                    malgosia1983 napisała:

> w ten sposób odpowiadam tylko na wątki, które atakują mnie personalnie.
                    > Przyjrzyj się droga bonnie.
                    >
                    > Jezeli ktoś wypowiada się w temacie nie jątrzę.
                    >
                    > Po prostu nie znosze ludzi którzy mówią tyle o tolerancji a tak naprawde nie
                    > maja jej kompletnie w poważaniu.

Małgosiu droga:)
                    Jeśli chodzi o mnie - to denerwuje, w zasadzie drażni mnie tylko bezmyślość.
                    Upierasz się przy "własnym zdaniu" i wolno Ci.
                    Właściwie powinnam napisać,że powinnaś poczekać aż dobijesz do schyłkowego
                    wieku lat 35, 40 i wtedy zobaczysz , czy to właścwy czas na bycie matroną. Bo
                    na razie straszna z Ciebie hojraczka:)))Widzę,że pewne rzeczy możesz zrozumieć
                    tylo z autopsji, bo na głębszą refleksję Cię nie stać. No ale masz do tego
                    prawo:D
                    Przejrzałam Twoje posty o aktorze, który bardzo chciał mieć dzieci - tolerancja
                    i zrozumienie oraz empatia po prost z nich biją:DDD
                    Zaścianek.
                    • malgosia1983 Re: malgosia1983 30.06.07, 11:55
                      hehe no comments;)
                      skończ juz prosze to przedstawienie.
                      Powracasz ciągle do jednego: jestem za głupia bo za młoda na zrozumienie
                      Twojego widzenia tej sprawy.

Owszem nie podoba mi się instytucja surogatki.
                      W przeciwnieństwie do Ciebie nie intersuje mnie co Ty pisałaś w innych wątkach
                      bo rozmawiamy o pewnym zjawisku, innym niż tutaj poruszony. Ciekawi mnie TYLKO
                      jak postrzega sie stylizacje pani Kasi w tej rekalmie. Nic poza tym.

Świadczy to dalej tylko o Tobie ze uwielbiasz gnoić inne osoby, które nie godzą
                      się z wizją Twojego świata. Lubimy zabawiać się w agenta, co janinko,
                      przeszukjac wątki. Zobacz na całej gazecie forum.O OOoooo to będzie dopiero
                      obraz całej mnie.I na pewno 100 procentowy;)
                      Będe bronić własnych pogladów, nie wstydze się ich.
                      Zmartwie CIe, świat nie ma Twoich barw.
                      • janinaniezbedna3 Re: malgosia1983 30.06.07, 12:07
                        malgosia1983 napisała:

> hehe no comments;)
                        > skończ juz prosze to przedstawienie.
                        > Powracasz ciągle do jednego: jestem za głupia bo za młoda na zrozumienie
                        > Twojego widzenia tej sprawy.

Za młoda nie jesteś, 24 lata to już wiek , który do czegoś zbowiązuje (uwaga:
                        wiem to z AUTOPSJI). Więc pozostaje opcja nr 2 . Ale to Ty to napisałaś.:D

> Owszem nie podoba mi się instytucja surogatki.
                        > W przeciwnieństwie do Ciebie nie intersuje mnie co Ty pisałaś w innych
                        wątkach
                        > bo rozmawiamy o pewnym zjawisku, innym niż tutaj poruszony. Ciekawi mnie
                        TYLKO
                        > jak postrzega sie stylizacje pani Kasi w tej rekalmie. Nic poza tym.

A mie zainteresowało, lubię wiedzieć z kim mam do czynienia, czy tylko raz
                        napisał coś niemądrego, czy to wypadek przy pracy, czy po prostu cecha
                        wrodzona.:) Nie oceniłaś tylko stylizacji Skzynki ale wydałaś opinię o tym co
                        wypada a co nie kobiecie w jej wieku. I to mi się nie podoba.:/
                        >

> Świadczy to dalej tylko o Tobie ze uwielbiasz gnoić inne osoby, które nie
                        godzą
                        >
                        > się z wizją Twojego świata. Lubimy zabawiać się w agenta, co janinko,
                        > przeszukjac wątki. Zobacz na całej gazecie forum.O OOoooo to będzie dopiero
                        > obraz całej mnie.I na pewno 100 procentowy;)
                        > Będe bronić własnych pogladów, nie wstydze się ich.
                        > Zmartwie CIe, świat nie ma Twoich barw.

Droga Małgosiu, nie lubię goić osób, odnosisz mylne wrażenie. Ale głupoty
                        podobnie jak braku przyzwoitości- nie znoszę.
                        Zmartwiłaś mnie : mój świat ma piękne barwy i jest pełen ludzi bez uprzedzeń,
                        pięknych, grubych, młoych i tych starszych. Szkoda, że nie ma "moich barw" ten
                        świat.

A broń swych poglądów, im bardziej ich bronisz, tym bardziej się pogrążasz.
                        Ale na zdrowie.
    • jolla7 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 30.06.07, 11:48
      Do Małgosi dziewczyno dorwałaś się do komputera i piszesz bzdury nie lubisz
      kogoś oglądać to nie oglądaj , a tak naprawdę to Ci bardzo zazdroszczę chciała
      bym mieć takie problemy jak TY .
      • malgosia1983 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 30.06.07, 11:59
        to jest forum telewizja, tak?
        Dobrze trafiłam?
        Komentuje sprawę z nią zwiazną.
    • malgosia1983 Reklama tv 30.06.07, 13:28
      dla padlinożerców
      przypominam o co toczy się dyskusja... S-P-I-N-K-A

pl.youtube.com/watch?v=gXaWNfp2Ru4http://pl.youtube.com/watch?v=gXaWNfp2Ru4

Kasia Skrzynecka brzydka nie jest. Razi tylko chybiony traf stylisty. Bazarowa
      spineczka.

• malgosia1983 Re: Reklama tv 30.06.07, 13:29
        pl.youtube.com/watch?v=gXaWNfp2Ru4
    • jola1969 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 01.07.07, 11:52
      co się uczepiłyście Małgosi?
      chciała porozmawiać o tym fakcie i już, a wy jej przywalacie jakieś
      nietolerancje i uważacie że krytykując ją same jesteście takie świetne. pogląd
      Małgosi był taki jak większość tutaj- nie krytykował a wyrażał jej zdanie.
      widać wszystkie krowy w stadzie ryczą tak samo i dobrze im z tym bo jak to
      krowy nie zmieniają poglądów. Małgosia jestem z Tobą! zastanówcie się nad
      swoją "tolerancja" wy atakujące
      • woitek9 Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 02.07.07, 02:29
        Czy tu nikt nie czyta ze zrozumieniem oprócz janiny i lali.MAŁGOSIU!!!!!!!!!!!!
        24 lata,studia a IQ na poziomie Foresta(nie obrażając go).Mogłaś napisać że
        Kasia z tą spinką wygląda jak kaszalot a nie że"kobiecie w wieku 35-40 lat nie
        przystoi".
        • pepsic Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 02.07.07, 09:00
          Z zainteresowaniem przecztytałam dyskusję nt. spineczki pani Kasi, a następnie
          obejrzałam reklamę. Spodziewałam się kiczu i tandety,a tu miłe zaskoczenie, bo
          pani Kasia wyglądała w reklamie bardzo ładnie (spinka mnie nie raziła). Nie
          rozumiem jednak zmasowanego ataku na autorkę postu. Obiektywnie stwierdzam, że
          to większość rozmówczyń jakby troszeczkę ją obrażała m.in. wytykając młody wiek
          i co gorsza "posądzając" o prowincjonalizm. Uważam, że Małgosia miała prawo
          wyrazić swoją opinię i wcale mnie nie obraziła nawiązując do wieku.
          • traktorowa Re: oj Skrzynka, Skrzynka... 02.07.07, 09:15
            Małgosia już nie jest taka młoda.
            Kolega wyżej trafnie zauważył, że tu nie chodzi o to jak Skrzynia wygląda w
            reklamie, tylko o to ,że Małgosia poucza co wypada a co nie w wieku Skrzyni.
            Take wywody to Małgosia sobie może prowadzić na Forum Moda, na którym
            uzyskałaby może trochę poklasku, ale i tego nie jestem pewna, bo tam są nie
            tylko 17-letnie anorektyczki ale też myślące moderatorki.

O, my God- Skrzynia wg Małgosi jeszcze ma czelność łasić sie do pieska. To nie
            wypada.
            Reklama jest tandetna - lecz nie o to chodzi. Każdy jednak, kto będzie
            pouczał, czy to Skrzynię, czy kogoś innego jak się ubierać i zachowywać (o
            łaszeniu się do pieska nie ma nawet co myśleć) stosownie do wieku- napotka na
            mój odpór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka