olga.maria 15.05.12, 19:08 A wydawało się, że po tym jak doktor Karol został odprawiony, to właśnie Miron byłby (znów) idealnym kandydatem dla boskiej Agnes :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
kelle1986 Re: Klan - Miron nie żyje 15.05.12, 19:13 Beznadziejnie zakończony wątek, Miron był jedynym facetem z jajami w Klanie. Link Zgłoś
vandikia Re: Klan - Miron nie żyje 16.05.12, 19:33 bo był kryminalistą na skalę krajową (jak nie międzynarodową?) to jest dla ciebie facet z jajami? gratuluję. Link Zgłoś
capraia Re: Klan - Miron nie żyje 15.05.12, 19:15 Hehe, nie bój się, napewno wkrótce jakiś nowy amant się pojawi:) A może Agnieszka podbierze kuratora Rafała swojej siostrzyczce i będą rywalizować ? :) -- Włochy - ciekawostki Link Zgłoś
tullia.blair Re: Klan - Miron nie żyje 15.05.12, 19:16 A ja Wam mówię, że za jakieś 200 - 300 odcinków Miron nagle się pojawi i okaże się, że wypadek był ukartowany, żeby umożliwić mu ucieczkę ;-) Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Klan - Miron nie żyje 15.05.12, 19:26 Albo został porwany przez bardzo bogatą Arabkę, która go sobie upatrzyła. Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Klan - Miron nie żyje 15.05.12, 19:25 Jak to idealnym? Bardzo dawno nie oglądam tego badziewia, ale majaczy mi się, że kiedyś siedział w więzieniu. Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Klan - Miron nie żyje IP: *.unknown.vectranet.pl 15.05.12, 19:30 Co ty tam wiesz... Link Zgłoś
olga.maria Re: Klan - Miron nie żyje 16.05.12, 20:03 to idealnie, przecież Agnes nie lubi zbyt grzecznych facetów ;) Link Zgłoś
kosheen4 Re: Klan - Miron nie żyje 15.05.12, 20:12 jak na więźnia, to dość mobilnym był miron ów :) Link Zgłoś
lilith76 Re: Klan - Miron nie żyje 15.05.12, 22:31 Wypadku nie pokazali. Niedoróbka w scenariuszu. W temacie zejść nagłych amantów serialowych - to lata temu, Łukasz, ukochany Agnes zginął w wypadku i pokazane to było jakoś dyskretnie chyba. A teraz dokładnie scena po scenie, krew, spaliny, sanitariusze. Link Zgłoś
lilith76 Re: Klan - Miron nie żyje 16.05.12, 01:20 Właśnie piszę, że w NW taki naturalizm, a Klan w symbolizm poszedł ;) Link Zgłoś
Gość: jaggna Re: Klan - Miron nie żyje IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 11:16 oczywistym jest że będzie świadkiem koronnym i za 100 odcinków się ujawni Link Zgłoś
conena Re: Klan - Miron nie żyje 16.05.12, 14:13 akurat oglądałam wczoraj:) i, moim zdaniem, będzie tak: - śmierć Majrona ukartowana, ale to oczywiste, - kolega ksiądz okaże się fałszywym podszywaczem, pomagającym Majronowi w ucieczce z więźnia, - fałszywy ksiądz oczywiście zakocha się w Agnieszce, będzie rywalizował o jej względy z dzikim tłumem innych fascynatów jej urody. Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Klan - Miron nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 14:24 conena napisała: > > - Majrona > - Majronowi błagam, tylko bez popisywania się "angielszczyzną" Link Zgłoś
conena Re: Klan - Miron nie żyje 16.05.12, 15:16 nie błagaj, nie ma tu żadnego popisywania się, zresztą, co to za popisywanie się? imię Miron zawsze kojarzy mi się z Majron Mejden, ot co;-) Link Zgłoś