Gość: Mimi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 18:58 Czy nie uważacie że to lekka przesada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niunia Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.chello.pl 08.12.01, 22:23 No cóż, widać recesja dotkneła też TVN. Za mało sms-ów czy co? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 22:33 Gość portalu: Mimi napisał(a): > Czy nie uważacie że to lekka przesada? Mimula, moze Ty jestes w gronie nielicznych, ktore cenią mycie ponad życie. To tak, jak ja. Ale i na tym forum,jak donoszą moi znajomi, i w domu BB jest masa ludzi, ktorzy wolą mieć skorupe w dupie lecz za to w gardle wino i ciasteczka. Gdyby bylo inaczej, mieszkańcy wybraliby talon na wodę zamiast durnych słodkości, alkoholu i ziolowych herbatek. Mieli taką mozliwość, ale to olali. Podobnie jak od 3 miesięcy przeszlo olewaja prawdziwe i rzetelne mycie dupska,sromu, jaj, kutafonow... Grzebną ledwo łapą przez majtki, bo sie....wstydza porządnie to to umyć . To są jaja dopiero. A resztek nieświeżego sluzu, wydzielin z pochwy w zakamarkach warg sromowych, resztek wydzielin fiuta , starych plemnikow z nocy nieprzespanych w rowkach łba i napletka - to sie nie wstydza nosić ?! Jedyna , ktora sie myła to była ILona - okrzyczana przez wielu bezwstydnicą za to, ze gacie sciagała i myła sie porządnie jak się patrzy. No i powiedz, Mimula, jak mozna lubić takich ludzi? Jak mozna pisywac na jednym forum z takim hihiotą czy chello czy myszą , ktorzy robią to samo - rozsiewają naokolo bakterie ze swych niemytych narządow intymnych. pa Mimula - jedyna, ktora sie wodą cieplą przejela tak trzymaj ,moja czyscioszko pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 22:56 Gość portalu: pan laga napisał(a): > A resztek nieświeżego sluzu, wydzielin z pochwy w zakamarkach warg sromowych, > resztek wydzielin fiuta , starych plemnikow z nocy nieprzespanych w rowkach łba > i napletka - to sie nie wstydza nosić ?! rany facet , ale ty masz wizje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.gazeta.pl 09.12.01, 00:19 Czytam wpisy pana lagi od jakiegos czasu rycze ze smiechu ale pan laga jest jedynym znanym mi przypadkiem potwierdzajacym teorie Freuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: 156.17.61.* 09.12.01, 00:41 Gość portalu: Jac napisał(a): > Czytam wpisy pana lagi od jakiegos czasu rycze ze smiechu ale pan laga jest > jedynym znanym mi przypadkiem potwierdzajacym teorie Freuda Z tą lagą to jak z Lepperem wszyscy potępiają i wszyscy czytają , z tąd jst na topie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 22:08 Gość portalu: p napisał(a): z t > ąd > jst na topie... O BOże, że zacytuję suchara Marzkę. "stąd" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!! Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 22:23 Gość portalu: pan laga napisał(a): > Gość portalu: p napisał(a): > > z t > > ąd > > jst na topie... > > O BOże, że zacytuję suchara Marzkę. > "stąd" !--laga ty cwiczysz j.polski na tym forum ?dyktando sie skonczylo, a dowalanie sie do szczegolow zalatuje mi dolegliwosciami psychiatrycznymi > Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Brak ciepłej wody do końca programu 09.12.01, 01:39 Gość portalu: pan laga napisał(a): > No i powiedz, Mimula, jak mozna lubić takich ludzi? > Jak mozna pisywac na jednym forum z takim hihiotą czy chello czy myszą , ktorzy > > robią to samo - rozsiewają naokolo bakterie ze swych niemytych narządow > intymnych. > pa Mimula - jedyna, ktora sie wodą cieplą przejela > tak trzymaj ,moja czyscioszko > pan laga ................ nieprawda myłem sie w marcu w ciepłej wodzie !!! a sperme spod napletka usuwam co 2 tygodnie pozdrawiam pana panie laga ps. ciągle szukam mózgu dla pana hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 22:14 hi-hi napisał(a): > Gość portalu: pan laga napisał(a): > > > > No i powiedz, Mimula, jak mozna lubić takich ludzi? > > Jak mozna pisywac na jednym forum z takim hihiotą czy chello czy myszą , k > torzy > > > > robią to samo - rozsiewają naokolo bakterie ze swych niemytych narządow > > intymnych. > > pa Mimula - jedyna, ktora sie wodą cieplą przejela > > tak trzymaj ,moja czyscioszko > > pan laga > > ................ > nieprawda > myłem sie w marcu w ciepłej wodzie !!! > a sperme spod napletka usuwam co 2 tygodnie > > pozdrawiam pana panie laga > > ps. ciągle szukam mózgu dla pana > > hi-hi > pzdr > ;-) Hihioto-idioto, poszukaj lepiej swej konsekwencji. Zapowiadales przeciez parę dni temu, ze nie bedziesz sie do mnie odzywac. Tyczasem nie tylko podejmujesz wątek swego napletka (co 2 tygodnie !!!!!!!!!!! Na milość boską, ty syfiarzu !!!!!!!!!! Spermę wyplukuj zaraz po nocnym śnie i polucji - na coż ci lazic z zaschnętymi pleminkami w rozporasie 2 tygodnie ?! Takimi suszkami już nic nie zdziałasz i nawet myszy nie zaplodnisz, ze o szczurzycy nie wspomnę. A gdyby nawet....- czy ty wiesz jakie dziecko powilaby zaplodniona twymi plemniasami nieszcześnica ? Bo ja, gdy o tym mysle, to topię sie wprost w zimnych potach.....) No wiec zamiast sie do nie nie odzywac, ty klepiesz o swoim napletku, olewasz temat BB i na dodatek noce spedzasz przy kompie tworząc tekstu , ktore podpisujesz mym nickiem - tak ci mnie brakuje w nocy......... Ale chujowizna z tobą prawdziwa....!!!!!!!!!!!!!!!111111 pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yut Re: Brak ciepłej wody do końca programu IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.12.01, 01:54 > Podobnie jak od 3 miesięcy przeszlo olewaja prawdziwe i rzetelne mycie > dupska,sromu, jaj, kutafonow... a co ty zboczencu podgladasz ich przez kamery 24 na dobe 7 w tygodniu i stad mozesz z przekonaniem powiedziec ze rzetelnie sie nie myja?? czy moze jestes tak naiwny iz myslisz ze kapia sie tylko wtedy kiedy leci nocny bb?? Odpowiedz Link Zgłoś