jollaa 05.10.07, 08:20 by Zbigniew Ziobro minister sprawiedliwości we wczorajszym Magazynie 24 godziny w TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmanika Re: "nadepła" Donaldu Tusku 05.10.07, 10:20 Aplikacji też nie zrobił w afekcie? Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodny Re: "nadepła" Donaldu Tusku 05.10.07, 11:17 anmanika napisała: > Aplikacji też nie zrobił w afekcie? A skoro nie zrobił tzn że nie jest prawnikiem bo nie wykonuje zawodu. Skończył po prostu prawo. To tak samo jak lekarz kończący studia dyplomem który poszedł do pracy jako np przedstawiciel handlowy firmy farmaceutycznej - nie uprawia zawodu więc lekarzem nie jest ;) - medykiem z wykształcenia tak. Nie wiem po co to piszę - ale wiem dlaczego: wykorzystuję każdą okazję żeby się przyczepić do PiS - podobnie jak PiS wykorzystuje każdą okazję żeby się przyczepić do innych. PS: Oczywiście nie musi być aktywnym prawnikiem żeby być "ministrum sprawiedliwościu" Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: "nadepła" Donaldu Tusku 05.10.07, 19:34 chiba "monstrum sprawiedliwościu":) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina monstrum sprawiedliwości 06.10.07, 11:36 MONSTRUM sprawiedliwości - lepszego określenia nie spotkałam! 100% trafności. Odpowiedz Link Zgłoś
vasconcelos Re: "nadepła" Donaldu Tusku 05.10.07, 23:32 wyksztalciuch napisał: > To było w afekcie. Zbrodnia na języku popełniona w afekcie. Podoba mi się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś