Gość: doris IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.07.03, 20:02 dzisiaj o 23.00 na TV4.Uwielbiam ten film Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ill loco Re: Hotel New Hampshire IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 00:04 Spóźniłem się:(Może następnym razem,czyli za jakieś 10 lat;)A ten film jest na podstawie książki Irvinga,tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Hotel New Hampshire IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 00:07 Gość portalu: ill loco napisał(a): > Spóźniłem się:(Może następnym razem,czyli za jakieś 10 lat;)A ten film jest na > podstawie książki Irvinga,tak??? Oj, jak najbardziej.Dla mnie nie jest to jego najlepsza powieść i dlatego sobie film odpuściłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Hotel New Hampshire IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 02:01 Kapitalny film.Jeden z moich ulubionych.Od dawna mam go na kasecie video, oglądany chyba z 10 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: Hotel New Hampshire 29.07.03, 09:30 niezwykły film .. nie lubie czytac książek po obejżeniu filmu a wcześniej jakoś sie nie złożylo ..i dlatego nie czytałam Irvinga a szkoda :( ale co dziwne ten film jest dość często poakzywany w naszych telewizjach ... Odpowiedz Link Zgłoś