kea100 30.11.07, 12:20 Powinna występowac jako ostrzezenie przed nadmiarem operacji plastycznych.Rany twarz nieruchoma,bez mimiki,maska.Jak ostatnio mialam ochotę "podciągnąć"się tu i ówdzie tak natychmiast ochota mi przeszła.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: Grażyna Kulczyk w DDTVN 30.11.07, 12:38 rzeczywiście rzuca się to w oczy i chyba źle dobrany makijaż (oczy!) ale ogólnie nie wypadła źle w tym wystąpieniu odnisłam za to wrażenie, że Prokop i Wellman się jej bali:) i nie rzucali żartów w obawie, że się nie będzie śmiała (chyba słusznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jansen25 Re: Podaj linka 30.11.07, 20:58 kobieta.onet.pl/spotkania/2911427,film.html Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Podaj linka 01.12.07, 12:06 Ma tzw. dziewczęcy typ urody, jednak jest niemożliwie naciągnięta, bardzo sztucznie to wygląda. fajną ma fryzurę, miły glos. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Grażyna Kulczyk w DDTVN 01.12.07, 12:19 Na zywo wyglada dziwnie, tzn niby zadbana, ladnie ubrana, fajn makijaz ale twarz naciagnieta na maxa i cera prawie krzyczy zostawcie mnie w spokoju wreszcie, nie robcie mi juz zadnych zabiegow :) od tamtej pory spotkania przypadkiem pani K. wiem ze przesada moze byc tez w tą drugą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: Grażyna Kulczyk w DDTVN 01.12.07, 22:15 Faktycznie wyglada strasznie.Sztuczna,nieruchoma twarz naciagnieta,okropny, zly makijaz. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Grażyna Kulczyk w DDTVN 02.12.07, 10:18 IMO wyglada lepiej niz wczesniej,duza zasluga zmienionej fryzury- w koncu odrobina kobiecosci- poprzednia krotka, wystrzepiona fryzura czynila ja zupelnie aseksualna.Ma mily, dziewczecy glos.I nie jest juz pomarszczona jak sliwka, co czesto spotyka szczuple kobiety. I jakos nie sadze, ze to operacje spowodowaly, iz perliscie sie nie smieje,ze brak jej mimiki- to owe opanowanie i sposob bycia,przed operacjami pewnie tez tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Grażyna Kulczyk w DDTVN 03.12.07, 19:24 Wyraźnie zrobiony nos i kilka/naście liftingów. Co kto lubi... mnie samookaleczenia nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
flyingfiga23 Re: Grażyna Kulczyk w DDTVN 04.12.07, 09:22 i do tego nadęta tak bardzo, że człowiek juz boi się jej słuchać i oglądać, sztywna i sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka podobna jest do tej aktorki 04.12.07, 10:23 kurcze,zapomniałam jej nazwisko.Nie Jędrusik tylko Pola Raksa? Oczywiście w młodości.Teraz Kluczykowa wyglada z tym zadartym noskiem jak Jackson a głos ma jak Weronika Rosatti. Ją mąz chyba zostawił więc może uderza w operacje? Odpowiedz Link Zgłoś