wieslawmal 30.05.01, 01:08 co myśleć o jasiu,jest taki układny!Naprawdę czy pracuje na naszą sympatję? Swoim zachowaniem zgredzik wszystkich zbajeruje i wygra,Spryciarz czy....taka szlachetna dusza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miluszka Re: jasio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 01:02 Jestem za Jasiem. Zrownowazony, kazdego pocieszy, ladnie spiewa ( patrz tydzien wloski) , zaopiekuje sie zwierzyna , podleje ogrodek a w razie czego obroni kobiete przed chuliganami. Prawdziwy facet. Pisze serio, nie dla jaj. Brawo Jasio!! Miluszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: jasio IP: *.toya.net.pl 30.05.01, 09:50 Zły człowiek to on nie jest tylko jak wszedł między wrony musi krakać jak i one.Takie są prawa "rynku". Gdzie dwóch się bije trzeci korzysta i ma szanse na wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: jasio IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.05.01, 09:50 szlachetna dusza (serio, jestem za nim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: jasio IP: 195.94.222.* 30.05.01, 09:56 Witam, Janusz jest w porządku facet. Chciałbym mieć takiego krewnego (i nie o kasę mi tu chodzi ;-))) pzdr adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze byc Re: jasio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 01:07 Gość portalu: adam_ski napisał(a): > Witam, > > Janusz jest w porządku facet. Chciałbym mieć takiego krewnego (i nie o kasę mi > tu chodzi ;-))) a mi chodzi o kase ... i nie chcialbym miec takiego krewnego, hmm z reszta moze byc Odpowiedz Link Zgłoś