Dodaj do ulubionych

WTF is this?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 18:28
Co to jest... jakim cudem w takim medium, jak Internet, dyskutuje sie o
programie "by morons, with morons, for morons", czyli Swinskim Bracie, a.k.a.
Pig Brother? WTF is "Alicja", "Klaudia", "Janusz", co to mnie obchodzi i po co
promowanie czegokolwiek zwiazanego z tym obrzydlistwem w Internecie? Czy
ktokolwiek poza paroma bezmozgimi dresami to oglada? Nie - a przeciez dresy z
Internetu nie korzystaja. Zatem skad bierze sie to bredzenie na temat tego
smiecia w Sieci? Z nudy? Z potrzeby zerkniecia na wszystko? Mnie ciekawi duzo
rzeczy, ale nie obejrzalem ani sekundy tych wymiocin i nigdy nie mialem na to
ochoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: voyka Re: WTF is this? IP: 62.179.8.* 18.06.01, 23:10
      masz sporo racji koleś,ale gdyby aż tak krytycznie oceniać informacje i tematy
      w sieci to trzeba by było zakwestionować z 50% (ᡪ ?) jej zawarości..
    • Gość: manek Re: WTF is this? IP: *.mov.pl 18.06.01, 23:13
      Gość portalu: Beowulf napisał(a):

[...]
      >Mnie ciekawi duzo
      > rzeczy, ale nie obejrzalem ani sekundy tych wymiocin i nigdy nie mialem na to
      > ochoty.

jedna z naszych cech narodowych: wypowiadamy sie o sprawach o ktorych nie mamy
      zielonego pojecia. tak robisz wlasnie ty i 3/4 tego forum (ze mna na czele).
    • Gość: Nick Re: WTF is this? IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 19.06.01, 10:56

> Co to jest... jakim cudem w takim medium, jak Internet, dyskutuje sie o
      > programie "by morons, with morons, for morons", czyli Swinskim Bracie, a.k.a.
      > Pig Brother? WTF is "Alicja", "Klaudia", "Janusz", co to mnie obchodzi i po co
      > promowanie czegokolwiek zwiazanego z tym obrzydlistwem w Internecie? Czy
      > ktokolwiek poza paroma bezmozgimi dresami to oglada? Nie - a przeciez dresy z
      > Internetu nie korzystaja. Zatem skad bierze sie to bredzenie na temat tego
      > smiecia w Sieci? Z nudy? Z potrzeby zerkniecia na wszystko? Mnie ciekawi duzo
      > ochoty.

Jesli nie obejrzałes ani sekundy to skad wiesz ze sa to wymiociny, w radiu maryja
      uslyszales?
    • Gość: ameba Re: WTF is this? IP: 195.117.174.* 19.06.01, 11:07

> Pig Brother? WTF is "Alicja", "Klaudia", "Janusz", co to mnie obchodzi i po co
      > ochoty.

Niestety, nie masz racji. BB oglądają nie tylko dresiarze. Znam parę
      inteligentnych na oko osób, które też oglądały to nudziarstwo. I myślę, że
      program ten odniósł taki sukces właśnie dzięki nim, a nie dresiarzom.
      P.S.Poza tym, korzystanie z internetu nie przekracza możliwości przeciętnej małpy
      człekokształtnej, więc to nie jest znów takie ograniczenie. Co innego, gdyby to
      wymagało sięgnięcia po książkę...
    • krzysztof.r.m Re: WTF is this? 19.06.01, 11:19
      Witaj druhu krakowski,
      wszystko zgoda, wszystko fajnie. Ale jesli zaproponuje Ci rozmowe o Impresjonistach w Narodowym, przedstawieniu "Koncowki" Becketta w Teatrze 38 czy Portrecie Cecyli G. u Czartoryskich, to pogadamy, a na koniec mi oznajmisz zes nie widzial?
      No tego nam nie rob.
      Ale co do niskiego poziomu takich ekperymentow jak BB, to zgoda.
      Pozdrawiam
      krm
    • Gość: ona Re: WTF is this? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.06.01, 11:59

> ochoty.

zgoda, niezgoda, tralalala
      ja nie rozumiem PO CO tacy ludzie jak ty wypowiadaja sie na tym forum.
      nie ogladasz? nie chcesz? nie musisz? gardzisz?
      prosze bardzo! wolna wola. nikt cie zmuszal nie bedzie, masz pare innych
      programow do ogladania! wypowiadac sie tez nie musisz, znajdz sobie inne watki,
      tematy, forum(y), kawiarenki internetowe, w ogole znajdz sobie KOGOS z kim
      MOGLBYS POROZMAWIAC, bo chyba cierpisz na braki, nie tylko w osobach, ale i w
      tematach. Internet to baaardzo szerokie i baaardzo glebokie morze, wypusc sie na
      nie, byle dalej od nas.
      DAJ ZYC!!!! MY SOBIE CHCEMY POGADAC O TEJ NUDZIE!!!

innymi slowy i w skrocie: SPLYWAJ!

z bardzo serdecznymi pozdrowieniami!
      • Gość: ameba Re: WTF is this? IP: 195.117.174.* 19.06.01, 12:21
        Gość portalu: ona napisał(a):

> Gość portalu: Beowulf napisał(a):
        >
        > > Co to jest... jakim cudem w takim medium, jak Internet, dyskutuje sie o
        > > programie "by morons, with morons, for morons", czyli Swinskim Bracie, a.k
        > .a.
        > > Pig Brother? WTF is "Alicja", "Klaudia", "Janusz", co to mnie obchodzi i p
        > o co
        > > promowanie czegokolwiek zwiazanego z tym obrzydlistwem w Internecie? Czy
        > > ktokolwiek poza paroma bezmozgimi dresami to oglada? Nie - a przeciez dres
        > y z
        > > Internetu nie korzystaja. Zatem skad bierze sie to bredzenie na temat tego
        >
        > > smiecia w Sieci? Z nudy? Z potrzeby zerkniecia na wszystko? Mnie ciekawi d
        > uzo
        > > rzeczy, ale nie obejrzalem ani sekundy tych wymiocin i nigdy nie mialem na
        > to
        > > ochoty.
        >
        > zgoda, niezgoda, tralalala
        > ja nie rozumiem PO CO tacy ludzie jak ty wypowiadaja sie na tym forum.
        > nie ogladasz? nie chcesz? nie musisz? gardzisz?
        > prosze bardzo! wolna wola. nikt cie zmuszal nie bedzie, masz pare innych
        > programow do ogladania! wypowiadac sie tez nie musisz, znajdz sobie inne watki,
        >
        > tematy, forum(y), kawiarenki internetowe, w ogole znajdz sobie KOGOS z kim
        > MOGLBYS POROZMAWIAC, bo chyba cierpisz na braki, nie tylko w osobach, ale i w
        > tematach. Internet to baaardzo szerokie i baaardzo glebokie morze, wypusc sie n
        > a
        > nie, byle dalej od nas.
        > DAJ ZYC!!!! MY SOBIE CHCEMY POGADAC O TEJ NUDZIE!!!
        >
        > innymi slowy i w skrocie: SPLYWAJ!
        >
        > z bardzo serdecznymi pozdrowieniami!

1.liczba mnoga od rzeczownika forum brzmi fora
        2.w morzu pływa wiele gówna
        3.w tym kraju jest chyba wolność słowa, skoro takie programy jak BB istnieją,
        więc należy się liczyć, że nie wszyscy podzielą Twoje poglądy...
        • Gość: ona Re: WTF is this? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.06.01, 12:26
          Gość portalu: ameba napisał(a):

> Gość portalu: ona napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Beowulf napisał(a):
          > >
          > > > Co to jest... jakim cudem w takim medium, jak Internet, dyskutuje sie
          > o
          > > > programie "by morons, with morons, for morons", czyli Swinskim Bracie
          > , a.k
          > > .a.
          > > > Pig Brother? WTF is "Alicja", "Klaudia", "Janusz", co to mnie obchodz
          > i i p
          > > o co
          > > > promowanie czegokolwiek zwiazanego z tym obrzydlistwem w Internecie?
          > Czy
          > > > ktokolwiek poza paroma bezmozgimi dresami to oglada? Nie - a przeciez
          > dres
          > > y z
          > > > Internetu nie korzystaja. Zatem skad bierze sie to bredzenie na temat
          > tego
          > >
          > > > smiecia w Sieci? Z nudy? Z potrzeby zerkniecia na wszystko? Mnie ciek
          > awi d
          > > uzo
          > > > rzeczy, ale nie obejrzalem ani sekundy tych wymiocin i nigdy nie mial
          > em na
          > > to
          > > > ochoty.
          > >
          > > zgoda, niezgoda, tralalala
          > > ja nie rozumiem PO CO tacy ludzie jak ty wypowiadaja sie na tym forum.
          > > nie ogladasz? nie chcesz? nie musisz? gardzisz?
          > > prosze bardzo! wolna wola. nikt cie zmuszal nie bedzie, masz pare innych
          > > programow do ogladania! wypowiadac sie tez nie musisz, znajdz sobie inne w
          > atki,
          > >
          > > tematy, forum(y), kawiarenki internetowe, w ogole znajdz sobie KOGOS z kim
          >
          > > MOGLBYS POROZMAWIAC, bo chyba cierpisz na braki, nie tylko w osobach, ale
          > i w
          > > tematach. Internet to baaardzo szerokie i baaardzo glebokie morze, wypusc
          > sie n
          > > a
          > > nie, byle dalej od nas.
          > > DAJ ZYC!!!! MY SOBIE CHCEMY POGADAC O TEJ NUDZIE!!!
          > >
          > > innymi slowy i w skrocie: SPLYWAJ!
          > >
          > > z bardzo serdecznymi pozdrowieniami!
          >
          > 1.liczba mnoga od rzeczownika forum brzmi fora
          > 2.w morzu pływa wiele gówna
          > 3.w tym kraju jest chyba wolność słowa, skoro takie programy jak BB istnieją,
          > więc należy się liczyć, że nie wszyscy podzielą Twoje poglądy...

moje czy jego(jej)?
        • krzysztof.r.m Re: WTF is this? Amebie 19.06.01, 12:28
          Jest prawda, ze to co wskazujesz jako plywajace, plywa. Ale tez jest prawda, ze w tym samym morzu tonie kamien. Takze szlachetny. Sporo trudu by go kiedys wydobyc, a zainteresowanych wielu.
          Ale jasne, ze Fora temu sluza, by rozni sie spotykali. A o czymze i jak rozmawiac, jesli wszyscy jednego zdania?
          Wiec zgoda ?
          Dnia dobrego i sprawnych interlokutorow
          krm
        • Gość: ona Re: WTF is this? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.06.01, 12:29
          1.liczba mnoga od rzeczownika forum brzmi fora

jestes pewna??? wg jakiej gramatyki?

> 2.w morzu pływa wiele gówna

sa tam tez istoty przerabiajace to gowno na cos bardziej pozytecznego...

> 3.w tym kraju jest chyba wolność słowa, skoro takie programy jak BB istnieją,
          > więc należy się liczyć, że nie wszyscy podzielą Twoje poglądy...

juz pytalam: moje czy jego?
          ale fakt jest faktem. kazdy ma prawo do wypowiedzi, a potem musimy polemizowac z
          takimi Beowulfami. a! nie musimy!!!

• Gość: Ewa Re: WTF is this? IP: 149.156.213.* 19.06.01, 13:04
            Po co wlaczasz sie do dyskusji, skoro z gory wiadomo, ze sie absolutnie nie
            zgadzasz z pierwsza wypowiedzia. Podlacz sie tam, gdzie bedziesz mogla pogadac
            z tymi, ktorzy choc raz widzieli ten program. Jest ponad 100 hasel!
            A tak na marginesie, Twoj komentarz jest troche chamski.
            Znizajac sie do Twojego poziomu: SPLYWAJ.
          • Gość: ameba Re: WTF is this? IP: 195.117.174.* 19.06.01, 13:57
            1.polskiej (forum z łac.)tak jak muzeum, liceum , apogeum
            2.zgadzam się
            3.i twoje i moje i jego.Nie musimy z nikim polemizować.Chyba, że chcemy
            • Gość: john doe Re: WTF is this? IP: *.*.*.* 19.06.01, 14:25
              Gość portalu: ameba napisał(a):

> 1.polskiej (forum z łac.)tak jak muzeum, liceum , apogeum
              > 2.zgadzam się
              > 3.i twoje i moje i jego.Nie musimy z nikim polemizować.Chyba, że chcemy
              niestety znakomita wiekszosc jest w BB zakochana
              wiec z kim tu dyskutowac

• Gość: Adam Re: WTF is this? IP: *.pl-net.pl 19.06.01, 21:19
      Ty to jestes niezle pojebany. Po cholere czytasz to
      forum?

Adam

> Co to jest... jakim cudem w takim medium, jak
      Internet, dyskutuje sie o
      > programie "by morons, with morons, for morons", czyli
      Swinskim Bracie, a.k.a.
      > Pig Brother? WTF is "Alicja", "Klaudia", "Janusz", co
      to mnie obchodzi i po co
      > promowanie czegokolwiek zwiazanego z tym obrzydlistwem
      w Internecie? Czy
      > ktokolwiek poza paroma bezmozgimi dresami to oglada?
      Nie - a przeciez dresy z
      > Internetu nie korzystaja. Zatem skad bierze sie to
      bredzenie na temat tego
      > smiecia w Sieci? Z nudy? Z potrzeby zerkniecia na
      wszystko? Mnie ciekawi duzo
      > rzeczy, ale nie obejrzalem ani sekundy tych wymiocin i
      nigdy nie mialem na to
      > ochoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka