Dodaj do ulubionych

WINDYKACJA Z CYFRY PLUS...!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 18:45
Witam... dostałem dziś pisemko z niejakiej firmy KRUK z informacją że firma
ta rozpoczyna proces windykacyjny w stosunku do mojej osoby, chyba że w ciągu
czterech dni wpłacę kwotę za dekoder (800 PLN) i jakieś tam odsetki... Dodam
jeszcze że posiadam dekoder Philipsa który otrzymałem kiedyś tam od WIZJI TV

Czy ktoś z Was miał podobną sytuację...??
Co robić dalej? Płacić czy czekać?
Z góry dzięki za rady.
Pzdr.
Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: mamosz Re: WINDYKACJA Z CYFRY PLUS...!!! IP: *.acn.pl 18.08.03, 22:35
      Zadzwonić do firmy Kruk albo wysłać maila z podaniem w załąxczniku z prosba o
      rozłożenie w/w sumy na raty, wydłużenie terminu spłaty lub zapłacić -w kazdym
      razie nawiazać z nimi kontakt i negocjować,pózniej przestają być mili.
    • Gość: yannis z tego co wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 15:44
      kruk działa nielegalnie. każdy prawnik to powie. celem jest - nie wiem - chyba
      zastraszenie, i to działa.
      jeżeli masz kopię umowy z wizją i jest na niej zaznaczone, że dekoder stanowi
      Twoją własność, zadzwoń do c+, prześlij umowę faxem i spróbuj to wyjaśnić.
      z doświadczenia wiem, że na info nie ma z kim gadać, ale moze warto spróbować
    • Gość: mosley Re: WINDYKACJA Z CYFRY PLUS...!!! IP: *.petrobaltic.com.pl 01.09.03, 13:04
      tez kiedys do mnie przyslali pisemko, twierdzili ze maja moj dlug z banku i
      zamiast 2500 mam zaplacic z kosztami okolo 8000 :) od razu list wyladowal w
      koszu (nie byl nawet polecony)pozniej jeszcze raz cos nasmarowali, ale tego to
      nawet nie otworzylem tylko od razu wypieprzylem. przestali sie oddzywac a z
      banku sami zadzwonili zeby sie ulozyc. widocznie celem dzialania tej smiesznej
      firemki jest zastraszenie frajerow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka