Dodaj do ulubionych

Patrycja Redo w TVN24

05.09.03, 21:00
no własnie dzis prowadziła normalne serwisy rano i troche zagubiona była,
zwłaszcza na pogodzie i przegladzie prasy
Obserwuj wątek
    • Gość: fiuta Re: Patrycja Redo w TVN24 IP: *.rtk.net.pl 05.09.03, 21:15
      wypchaj się. ja jestem na TAK. pati jest o.k.!
      • Gość: orkel Re: Patrycja Redo w TVN24 IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 22:49
        Byłem zaskoczony jak ją zobaczyłem, ale to zaskoczenie baardzo miłe. I nawet na
        debiut dostała przedpołudniwy Magazyn 24h.
    • glosuj_na_nie Re: Patrycja Redo w TVN24 05.09.03, 22:49
      no jest ok nie było nawet za bardzo widac kwadratowej twarzy, ale i tak jest
      lepsza od Kutyny i tej od magazynu zdrowie
      • Gość: orkel Re: Patrycja Redo w TVN24 IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 15:02
        Zdaje się, że magazyn Zdrowie to ma i zawsze miała p.Kuligowska.
        • Gość: rzubr Re: Patrycja Redo w TVN24 IP: *.crowley.pl 07.09.03, 16:06
          co wy opowiadacie to było po prostu żałosne ona sobie nie radziła, nie
          potrafiła na bierząco interetować depesz panna umie tylko uroczo czytać coś do
          czego przygotowywała się przez cały dzień przy improwizacji, rozmowach siada,
          ale może sie wyrobi dobrze by było bo w faktach ją naprawdę lubię
          • Gość: mrówka fo rzubra z crowley.pl IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 19:36
            gościu wytłumacz mi jedną rzecz: po jaką cholerę oczerniasz własną firmę
            (TVN24) i w dodatku robisz to z firmowego komputera i za pomocą firmowych łączy
            (crowley.pl)????? Czy to nie jest _całkowity_ BRAK _lojalności_??? :-(
            • cholera1 Re: do pana mrowki 08.09.03, 19:04
              oczywiscie mrowka to tez kolega, ktory przedstawia sie jako abc. Jesli tak
              doczytaj sobie liscik, ktory jest do Ciebie na temacie K..Damiana Kurasa
          • lahaine3 Rzubr- POMOCY!!! ;-) 08.09.03, 14:21
            Pomoz mi prosze dotrzec do zielonego_smoka. To nie zart. To wazne.
            • celeste Re: Rzubr- POMOCY!!! ;-) 08.09.03, 19:57
              Zielony Smok został poinformowany...
              Pewnie niedługo sie odezwie.
          • michal_82 Re: Patrycja Redo w TVN24 09.09.03, 01:31
            Ja też ją bardzo lubię. Też mam wrażenie, że w Faktach (nie tylko Pati) uczą
            się wszystkiego na pamięć. Pamiętam przez mgłę jakies Fakty, które prowadziła z
            Pawłowskim i na żywo rozmawiali z jakimś Amerykańcem (Bushem, Rumsfeldem czy
            kimś) i powiedział coś co zbiło obydwoje z tropu i przez ponad minutę było w
            ich wykonaniu yyyyy... yyyyy...

Z drugiej strony kiedyś była jej rozmowa w głównych Faktach z Huebner (po
            szczycie w Kopenchadze-grudzień 2002?) i rozmowa wypadła świetnie. Do tego Pati
            pokazywano z profilu (co się zadko zdarza) i wtedy aż się ciepło na serduchu
            robiło. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka