Gość: wika IP: 81.15.148.* 06.09.03, 20:36 Oglądam właśnie prolog nowego Baru. Pojawiła się tam znów Doda. Czy wiecie co się z nią dzieje??? Czy wyszła jednak za mąż, czy nadal gra w swoim zespole...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: Doda IP: *.chello.pl 06.09.03, 21:10 gra nadal z virgin czy ona będzie prowadzić ten program??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Doda IP: *.chello.pl 07.09.03, 00:16 sam sie sobie dziwie, ale dzis bardzo mi sie podobala jako twor syntetyczny byla zachwycajaca :) mysle, ze bylaby lepsza od Ibisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Doda IP: 212.160.135.* 07.09.03, 00:21 Gość portalu: wika napisał(a): > Oglądam właśnie prolog nowego Baru. Pojawiła się tam znów Doda. A kto to jest? Naprawdę nie wiem i dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Doda IP: *.rtk.net.pl 07.09.03, 00:37 Gość portalu: Anita napisał(a): A kto to jest? Naprawdę nie wiem i dlatego pytam. taka wulgarna pinda, usiłująca jakoś sie przebic na muzycznym rynku - ale mierna, tyle że klnie i lubi sie pokazywać prawie goła Odpowiedz Link Zgłoś
mijka Re: Doda 07.09.03, 12:40 podobno jest z Majdanem i trasa pomiędzy W-wą a Szczecinem stała jej się bardzo bliska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mijka Re: Doda 07.09.03, 14:22 Tak, z nim... Dowiedziałam się o tym od kumpla wczoraj, a potem weszłam na stronę Virgin i Doda to "potwierdza" w swoim blogu: dorota-rabczewska.blog.pl/archiwum/?rok=2003&miesiac=07 "Z pamiętnika Doroty Rabczewskiej Archiwum 2003 : czerwiec lipiec sierpień lipiec 2003 16:14:16 2003-07-03 4 kilo kurwa kurwa kurwa kurwa!!!!przytyłam 4 kilo..czuje jak popadam w depresje.ide dziś robić dziare,a co najbardziej ciekawe to dziara będzie przedstawiac imie "m"....no cóż..chyba się wyleczyłam,siedzi obok mnie i narazie w skrócie:myślałam,że jest popierdolonym w łepetynke gwiazdorem,potem szpanerem,który chce pobzykać,a teraz wiem,że jak wyjade i on pojedzie do Turcji to nie zasnę i nie będę mogła jeść-jedyny plus z całej sytuacji? SCHUDNE!!!minus-z miłości...chyba.. skomentuj (31) 12:55:47 2003-07-07 o Bożena..... mam wieeeelki dług co do świętego Mikołaja-wtajemniczeni wiedzą,że spełnił moje życzonko!!normalnie nic mi sę mi już nie chce!!!!!!!tylko bzy bzy bzy z moim "m".niedługo jadę do niego do Szczecina bo tu zgnije z razpaczy,kurwa.KAROLINA!!!!!!dawaj zdjęcie-ciekawe czy dobrze wychodzimy na fotach he he.pa skomentuj (24) 15:20:34 2003-07-11 panika za godzinę nastąpi armagedon,matka wyrzuci mnie z domu,ojciec wydziedziczy,a babcie przedwczesnie uda się wąchać kwiatki od spodu...za godzine będę miec dziareczkę na przedramieniu w języku hebrajskim..no ale trzeba być twardym,z bloku sie rzuciłam to parę literek mi nie zaszkodzi he he.jestem w Szczecinie,"m" siedzi obok mnie także nic więcej do szcześcia mi nie potrzeba- polecam ten stan!!!trzymajcie kciuki za Doduś-GLEBA skomentuj (38) 15:00:04 2003-07-15 dziara Lepiej grzeszyć i potem żałować niż żałować,że się wogóle nie grzeszyło..mam dziare i jest zajebista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest specjalny krem,dzięki któremu nic nie boli-kurwa dosłownie zero bólu.jutro robie sobie kolejny,ale ten zdjecia??zaraz mam samolot,więc sie to tajemnica- można tu wysyłać streszczam-ogólnie jestem obłąkańczo zakochana,po 2 szaleńczo zakochana i po 3 zupełnie z innej beczki kurewsko zakochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnieeee....właśnie siedze na szkoleniu w mojej pięknej szkole ,w której mam zamiar studiowac.wszyscy grzecznie ucza się zapisywać na zajęcia przez internet,a ja .....he he he.życie jest piękne-bóg zamyka drzwi by otworzyć okno.przesłanie na najblizszy czas- szukajmy okien.ps:najlepiej takich,w które łatwo strzelić gola-napewno się uda bo najlepszego bramkarza mam pod swoją "opieką" he he-GLEBA skomentuj (49) 20:20:17 2003-07-25 BLA BLA NO I ZNOWU SZCZECIN,MOJA MAMA SIĘ ŁAPIE ZA GŁOWE...JA W SUMIE TEŻ..NIE BEDĘ ZANUDZAĆ BO JAK MAM COKOLWIEK POWIEDZIEĆ TO:MAJDAN,MAJDAN,MAJDAN,MAJDAN-JAK WIDZICIE TO CIĘŻKI PRZYPADEK.IDE SIĘ LECZYC-PA skomentuj (14) 19:05:24 2003-07-29 RING DZISIAJ DOSTAŁAM PIERŚCIONEK OD "M"-ZA DUŻY...HE HE..DZISIAJ TEŻ JEST NASZ POWIEDZMY OSTATNI DZIEŃ BO JUTRO WYJEŻDŻAM DO WAWY,CHŁOPAKI Z KAPELI SIĘ NA MNIE WKURWIAJĄ BO GENERALNIE OD 3 TYG. OLEWAM WSZYSTKO I WSZYSTKICH! a teraz coś od "M":"STRASZNIE JESTEM SZCZĘŚLIWY Z TĄ WARIATKĄ....POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FANÓW POGONI SZCZECIN"-TA DRUGA CZĘŚĆ JEST WIADOMO NIEISTOTNA!!!!!!!! WIDZIELIŚCIE NASZE PIĘKNE ZDJĘCIE W GAZECIE??KURWA,ALE JESTEM FOTOGENICZNA.NIECH JUŻ JEDZIE,WKOŃCU ZAJMĘ SIĘ TERAZ MOJĄ DRUGĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ- MUZYKĄ,TROCHE CZUJE SIĘ ZANIEDBANA PEWNIE AŻ MAM WYRZUTY SUMIENIA,ALE CÓŻ..HI HI-GLEBA skomentuj (176) Odpowiedz Link Zgłoś
mijka Re: Doda 07.09.03, 16:12 c.d. Z gazet Artykuł z "Super Expressu: Sport" (28.07.2003) "Miłość z Baru" Radosław Majdan bezskutecznie szuka nowego klubu. Znalazł za to nową miłość. Jest nią 19-letnia blondynka Dorota Rabczewska. Były reprezentacyjny bramkarz pierwszy raz zobaczył Dorotę w programie telewizyjnym „Bar”. Było to w ubiegłym roku, kiedy grał w piłkę w Salonikach. - Poprosiłem swojego przyjaciela, żeby zorganizował w Szczecinie koncert grupy Virgin, w którym Dorota jest wokalistką- opowiada Majdan. Kolega stanął na wysokości zadania i Dorota zjawiła się kilka miesięcy temu w Szczecinie. Niestety zauroczony Dorotą Radek nie mógł przyjechać w tym czasie do Polski, gdyż zatrzymały go obowiązki w tureckiej Bursie, dokąd przeniósł się z Salonik. Dorota zostawiła w Szczecinie dla Radka swoją płytę z numerem telefonu. Piłkarz odebrał prezent po powrocie do Polski i zaproponował randkę. Doszło do niej w czerwcu w Ustce, dokąd Majdan wybrał się do przyjaciela Tomasza Iwana na plażowy turniej piłki nożnej. Miedzy Dorotą a Radkiem coś zaiskrzyło. - Związek z Dorotą, jest czymś, czego dawno nie przeżywałem- zwierza się Radek. - Długo byłem sam i podoba mi się tak, jak jest teraz- mówi lekko łamiącym się głosem. Już po dwóch tygodniach znajomości oboje zrobili sobie tatuaże. Ten na prawej ręce Radka oznacza imię Dorota w języku hebrajskim. Dlaczego w tym języku? - Gdyby było po polsku, wszyscy by to mogli przeczytać- wyjaśnia.- A tak jest bardziej prywatnie, tajemniczo. Dorota ma tatuaż na lewej ręce. Dzięki temu gdy idą, trzymają się za ręce, ich imiona są blisko siebie. - Słowo „Radek” w języku hebrajskim składa się tylko z trzech liter- mówi Dorota. - Dlatego dodałam jeszcze słówko „kocham”. Jestem osobą, która nie zakochuje się z dnia na dzień. Jest to ewenement w moim życiu. Dlatego postanowiłam napisać tekst piosenki dla Radka, znajdzie się ona na mojej drugiej płycie, która ukaże się we wrześniu. Dorota marzy o karierze piosenkarskiej, ale jednocześnie nie zaniedbuje nauki. Jest studentką psychologii klinicznej w Prywatnej Szkole Psychologii Społecznej w Warszawie. Pochodzi z Ciechanowa, jej ojciec, Paweł Rabczewski, był przed laty znanym sztangistą, reprezentantem Polski. Dorota tak wspomina swój udział w telewizyjnym „Barze”: - Znalazłam się tam przypadkowo. Potrzebowali kogoś, kto by rozruszał towarzystwo, a ja mam opinię osoby kontrowersyjnej. Sam program był zresztą kiczowaty. Oboje cieszą się sobą, ale zastanawiają się, co będzie dalej. Radek chce kontynuować karierę za granicą. Dorota na razie nie chce słyszeć o opuszczeniu Warszawy. - Planujemy wspólną przyszłość, bo lubimy planować- mówi pół serio, pół żartem Majdan. - Mamy takie hobby- śmieje się Dorota. Piłkarz, który kilka lat temu rozwiódł się ze swoją pierwszą żoną, myśli o stabilizacji życiowej. - Mam już 31 lat. Chciałbym założyć rodzinę i mieć trójkę dzieci, najlepiej dwóch synów i córkę. Jeden z synów mógłby być piłkarzem. Jako dumny tata mógłbym chodzić na mecze z jego udziałem albo jako trener udzielać mu wskazówek. Na razie Majdan musi się martwić o swoją dalszą przyszłość piłkarską. Turcy z Bursasporu, w którym grał ostatnio, są mu winni prawie 40 tysięcy dolarów. Do rozpoczęcia nowego sezonu coraz bliżej, a konkretnych ofert z zagranicy nie ma. Piłkarz ostatnio nawiązał kontakt z firmą menedżerską, z Niemiec działającą na terenie Anglii, Hiszpanii, Francji i Portugalii. - Mogą zadzwonić w każdej chwili, gdy znajdą mi klub w jednym z tych krajów- mówi Majdan. - Obecnie trenuję z drugoligową Pogonią i całą życiową energię czerpię ze związku z Dorotą. Jerzy Chwałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Doda IP: 212.160.135.* 07.09.03, 23:32 Gość portalu: fiuta napisał(a): > taka wulgarna pinda, usiłująca jakoś sie przebic na > muzycznym rynku - ale mierna, tyle że klnie i lubi sie > pokazywać prawie goła Dzięki za odpowiedź. Że wulgarna, i to wyjątkowo, to zauważyłam od razu, bo aż razi. Ale z rozumkiem też krucho, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś