IP: 81.15.148.* 06.09.03, 20:36
Oglądam właśnie prolog nowego Baru. Pojawiła się tam znów Doda. Czy wiecie co
się z nią dzieje??? Czy wyszła jednak za mąż, czy nadal gra w swoim
zespole...???
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: Doda IP: *.chello.pl 06.09.03, 21:10
      gra nadal z virgin czy ona będzie prowadzić ten program???????
      • Gość: kubu Re: Doda IP: *.chello.pl 07.09.03, 00:16
        sam sie sobie dziwie, ale dzis bardzo mi sie podobala
        jako twor syntetyczny byla zachwycajaca :)
        mysle, ze bylaby lepsza od Ibisza
    • Gość: Anita Re: Doda IP: 212.160.135.* 07.09.03, 00:21
      Gość portalu: wika napisał(a):

> Oglądam właśnie prolog nowego Baru. Pojawiła się tam znów Doda.

A kto to jest? Naprawdę nie wiem i dlatego pytam.
      • Gość: fiuta Re: Doda IP: *.rtk.net.pl 07.09.03, 00:37
        Gość portalu: Anita napisał(a):

A kto to jest? Naprawdę nie wiem i dlatego pytam.

taka wulgarna pinda, usiłująca jakoś sie przebic na
        muzycznym rynku - ale mierna, tyle że klnie i lubi sie
        pokazywać prawie goła
        • mijka Re: Doda 07.09.03, 12:40
          podobno jest z Majdanem i trasa pomiędzy W-wą a Szczecinem stała jej się bardzo
          bliska :-)

• Gość: max Re: Doda IP: *.chello.pl 07.09.03, 13:44
            radkiem majdanem???????
            • mijka Re: Doda 07.09.03, 14:22
              Tak, z nim... Dowiedziałam się o tym od kumpla wczoraj, a potem weszłam na
              stronę Virgin i Doda to "potwierdza" w swoim blogu:

dorota-rabczewska.blog.pl/archiwum/?rok=2003&miesiac=07
              "Z pamiętnika Doroty Rabczewskiej
              Archiwum 2003 : czerwiec lipiec sierpień

lipiec 2003

16:14:16 2003-07-03

4 kilo
              kurwa kurwa kurwa kurwa!!!!przytyłam 4 kilo..czuje jak popadam w depresje.ide
              dziś robić dziare,a co najbardziej ciekawe to dziara będzie przedstawiac
              imie "m"....no cóż..chyba się wyleczyłam,siedzi obok mnie i narazie w
              skrócie:myślałam,że jest popierdolonym w łepetynke gwiazdorem,potem
              szpanerem,który chce pobzykać,a teraz wiem,że jak wyjade i on pojedzie do
              Turcji to nie zasnę i nie będę mogła jeść-jedyny plus z całej sytuacji?
              SCHUDNE!!!minus-z miłości...chyba..

skomentuj (31)

12:55:47 2003-07-07

o Bożena.....
              mam wieeeelki dług co do świętego Mikołaja-wtajemniczeni wiedzą,że spełnił moje
              życzonko!!normalnie nic mi sę mi już nie chce!!!!!!!tylko bzy bzy bzy z
              moim "m".niedługo jadę do niego do Szczecina bo tu zgnije z
              razpaczy,kurwa.KAROLINA!!!!!!dawaj zdjęcie-ciekawe czy dobrze wychodzimy na
              fotach he he.pa

skomentuj (24)

15:20:34 2003-07-11

panika
              za godzinę nastąpi armagedon,matka wyrzuci mnie z domu,ojciec wydziedziczy,a
              babcie przedwczesnie uda się wąchać kwiatki od spodu...za godzine będę miec
              dziareczkę na przedramieniu w języku hebrajskim..no ale trzeba być twardym,z
              bloku sie rzuciłam to parę literek mi nie zaszkodzi he he.jestem w
              Szczecinie,"m" siedzi obok mnie także nic więcej do szcześcia mi nie potrzeba-
              polecam ten stan!!!trzymajcie kciuki za Doduś-GLEBA

skomentuj (38)

15:00:04 2003-07-15

dziara
              Lepiej grzeszyć i potem żałować niż żałować,że się wogóle nie grzeszyło..mam
              dziare i jest
              zajebista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              jest specjalny krem,dzięki któremu nic nie boli-kurwa dosłownie zero bólu.jutro
              robie sobie kolejny,ale ten zdjecia??zaraz mam samolot,więc sie to tajemnica-
              można tu wysyłać streszczam-ogólnie jestem obłąkańczo zakochana,po 2 szaleńczo
              zakochana i po 3 zupełnie z innej beczki kurewsko
              zakochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnieeee....właśnie siedze na
              szkoleniu w mojej pięknej szkole ,w której mam zamiar studiowac.wszyscy
              grzecznie ucza się zapisywać na zajęcia przez internet,a ja .....he he he.życie
              jest piękne-bóg zamyka drzwi by otworzyć okno.przesłanie na najblizszy czas-
              szukajmy okien.ps:najlepiej takich,w które łatwo strzelić gola-napewno się uda
              bo najlepszego bramkarza mam pod swoją "opieką" he he-GLEBA

skomentuj (49)

20:20:17 2003-07-25

BLA BLA
              NO I ZNOWU SZCZECIN,MOJA MAMA SIĘ ŁAPIE ZA GŁOWE...JA W SUMIE TEŻ..NIE BEDĘ
              ZANUDZAĆ BO JAK MAM COKOLWIEK POWIEDZIEĆ TO:MAJDAN,MAJDAN,MAJDAN,MAJDAN-JAK
              WIDZICIE TO CIĘŻKI PRZYPADEK.IDE
              SIĘ LECZYC-PA

skomentuj (14)

19:05:24 2003-07-29

RING
              DZISIAJ DOSTAŁAM PIERŚCIONEK OD "M"-ZA DUŻY...HE HE..DZISIAJ TEŻ JEST NASZ
              POWIEDZMY OSTATNI DZIEŃ BO JUTRO WYJEŻDŻAM DO WAWY,CHŁOPAKI Z KAPELI SIĘ NA
              MNIE WKURWIAJĄ BO GENERALNIE OD 3 TYG. OLEWAM WSZYSTKO I WSZYSTKICH!
              a teraz coś od "M":"STRASZNIE JESTEM SZCZĘŚLIWY Z TĄ WARIATKĄ....POZDROWIENIA
              DLA WSZYSTKICH FANÓW POGONI SZCZECIN"-TA DRUGA CZĘŚĆ JEST WIADOMO
              NIEISTOTNA!!!!!!!!
              WIDZIELIŚCIE NASZE PIĘKNE ZDJĘCIE W GAZECIE??KURWA,ALE JESTEM
              FOTOGENICZNA.NIECH JUŻ JEDZIE,WKOŃCU ZAJMĘ SIĘ TERAZ MOJĄ DRUGĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ-
              MUZYKĄ,TROCHE CZUJE SIĘ ZANIEDBANA PEWNIE AŻ MAM WYRZUTY SUMIENIA,ALE CÓŻ..HI
              HI-GLEBA

skomentuj (176)

• mijka Re: Doda 07.09.03, 16:12
                c.d.
                Z gazet

Artykuł z "Super Expressu: Sport" (28.07.2003)

"Miłość z Baru"

Radosław Majdan bezskutecznie szuka nowego klubu. Znalazł za to nową miłość.
                Jest nią 19-letnia blondynka Dorota Rabczewska.

Były reprezentacyjny bramkarz pierwszy raz zobaczył Dorotę w programie
                telewizyjnym „Bar”. Było to w ubiegłym roku, kiedy grał w piłkę w Salonikach.

- Poprosiłem swojego przyjaciela, żeby zorganizował w Szczecinie koncert grupy
                Virgin, w którym Dorota jest wokalistką- opowiada Majdan.

Kolega stanął na wysokości zadania i Dorota zjawiła się kilka miesięcy temu w
                Szczecinie. Niestety zauroczony Dorotą Radek nie mógł przyjechać w tym czasie
                do Polski, gdyż zatrzymały go obowiązki w tureckiej Bursie, dokąd przeniósł się
                z Salonik.

Dorota zostawiła w Szczecinie dla Radka swoją płytę z numerem telefonu. Piłkarz
                odebrał prezent po powrocie do Polski i zaproponował randkę. Doszło do niej w
                czerwcu w Ustce, dokąd Majdan wybrał się do przyjaciela Tomasza Iwana na
                plażowy turniej piłki nożnej. Miedzy Dorotą a Radkiem coś zaiskrzyło.

- Związek z Dorotą, jest czymś, czego dawno nie przeżywałem- zwierza się Radek.

- Długo byłem sam i podoba mi się tak, jak jest teraz- mówi lekko łamiącym się
                głosem.

Już po dwóch tygodniach znajomości oboje zrobili sobie tatuaże. Ten na prawej
                ręce Radka oznacza imię Dorota w języku hebrajskim. Dlaczego w tym języku?

- Gdyby było po polsku, wszyscy by to mogli przeczytać- wyjaśnia.- A tak jest
                bardziej prywatnie, tajemniczo.

Dorota ma tatuaż na lewej ręce. Dzięki temu gdy idą, trzymają się za ręce, ich
                imiona są blisko siebie.

- Słowo „Radek” w języku hebrajskim składa się tylko z trzech liter- mówi
                Dorota.

- Dlatego dodałam jeszcze słówko „kocham”. Jestem osobą, która nie zakochuje
                się z dnia na dzień. Jest to ewenement w moim życiu. Dlatego postanowiłam
                napisać tekst piosenki dla Radka, znajdzie się ona na mojej drugiej płycie,
                która ukaże się we wrześniu.

Dorota marzy o karierze piosenkarskiej, ale jednocześnie nie zaniedbuje nauki.
                Jest studentką psychologii klinicznej w Prywatnej Szkole Psychologii Społecznej
                w Warszawie. Pochodzi z Ciechanowa, jej ojciec, Paweł Rabczewski, był przed
                laty znanym sztangistą, reprezentantem Polski. Dorota tak wspomina swój udział
                w telewizyjnym „Barze”:

- Znalazłam się tam przypadkowo. Potrzebowali kogoś, kto by rozruszał
                towarzystwo, a ja mam opinię osoby kontrowersyjnej. Sam program był zresztą
                kiczowaty.

Oboje cieszą się sobą, ale zastanawiają się, co będzie dalej. Radek chce
                kontynuować karierę za granicą. Dorota na razie nie chce słyszeć o opuszczeniu
                Warszawy.

- Planujemy wspólną przyszłość, bo lubimy planować- mówi pół serio, pół żartem
                Majdan.

- Mamy takie hobby- śmieje się Dorota.

Piłkarz, który kilka lat temu rozwiódł się ze swoją pierwszą żoną, myśli o
                stabilizacji życiowej.

- Mam już 31 lat. Chciałbym założyć rodzinę i mieć trójkę dzieci, najlepiej
                dwóch synów i córkę. Jeden z synów mógłby być piłkarzem. Jako dumny tata
                mógłbym chodzić na mecze z jego udziałem albo jako trener udzielać mu wskazówek.

Na razie Majdan musi się martwić o swoją dalszą przyszłość piłkarską. Turcy z
                Bursasporu, w którym grał ostatnio, są mu winni prawie 40 tysięcy dolarów. Do
                rozpoczęcia nowego sezonu coraz bliżej, a konkretnych ofert z zagranicy nie ma.
                Piłkarz ostatnio nawiązał kontakt z firmą menedżerską, z Niemiec działającą na
                terenie Anglii, Hiszpanii, Francji i Portugalii.

- Mogą zadzwonić w każdej chwili, gdy znajdą mi klub w jednym z tych krajów-
                mówi Majdan.

- Obecnie trenuję z drugoligową Pogonią i całą życiową energię czerpię ze
                związku z Dorotą.

Jerzy Chwałek
        • Gość: Anita Re: Doda IP: 212.160.135.* 07.09.03, 23:32
          Gość portalu: fiuta napisał(a):

> taka wulgarna pinda, usiłująca jakoś sie przebic na
          > muzycznym rynku - ale mierna, tyle że klnie i lubi sie
          > pokazywać prawie goła

Dzięki za odpowiedź. Że wulgarna, i to wyjątkowo, to zauważyłam od razu, bo aż
          razi. Ale z rozumkiem też krucho, niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka