Gość: Bałkan IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 17:23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trampek smrodek Re: Lis na prezydenta! IP: *.it-net.pl 10.09.03, 19:58 pieńkowska na premiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Lis na prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 20:07 resich-modlińska na ministra kultury Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Lis na prezydenta! 14.09.03, 13:28 A Jeneralski na ministra spraw wewnętrznych! Odpowiedz Link Zgłoś
norma.jean Re: Lis na prezydenta! 10.09.03, 20:42 Szanowny Panie, może tak Pan Redaktor Tomasz Lis? Bo posądzę Cię o niską kulturę osobistą i ucieczkę z zakładu dla upośledzonych mózgowo... Ale - wracając do tematu - czemu nie? Jestem jak najbardziej za, oł je, oł je, oł yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Do norma.jean IP: 217.153.116.* 14.09.03, 14:04 No, popatrz, popatrz. Jak kandydował George Bush Jr, to jego sztab lansował hasło "Bush na prezydenta". Widać w sztabie były same chamy, skoro nie lansowały hasła "Pan Gubernator Teksasu George W. Bush na prezydenta". Odpowiedz Link Zgłoś
norma.jean jeśli już - to do Normy Jean... 14.09.03, 17:28 ...zaś po wtóre - Wielce Szanowny Panie Tomaszu N. z Teleaudio z siedzibą przy ul. ... - mam dalej? a musi Pan wiedzieć, że od dziecka główną cecha mojego charakteru jest złośliwość - odniosłam, sądzę, słuszne wrażenie, iż autorem wątku miotały negatywne emocje - z którym to faktem w/w autor musi się zgodzić, gdyż nie jest to wymysł, ale suche stwierdzenie faktu - i dlatego też, dając im, tzn. tym negatywnym emocjom, które, jak zapewne Szan. Autor, pan, panie Tomaszu, jak również wszyscy potencjalni i realni Forumowicze, mają destrukcyjny wpływ zarówno na psyche, jak i fizis (zmarszczki mimiczne, tzw. marsowe spojrzenie i szereg innych), upust, zwrócił się, jako liryczne "ja" do swego wirtualnego adwersarza, czyli Red. Lisa, po nazwisku, czym chciał dać wyraz swemu - o zabarwieniu pejoratywnym - stosunkowi do Wielce Szanownego Pana Redaktora, a co i tak się nie ziści, gdyż z całą stanowczością mogę stwierdzić, że kto jak kto, ale Red. Lis nie czytuje tegoż forum... z poważaniem: NJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jeśli już - to do Normy Jean... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 18:32 on nie, ale inni z Faktów tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Lis na prezydenta! 14.09.03, 17:12 Już był kiedyś. Opis prezydentury znajdziesz w kronikach, w rozdziale "Szelmostwa Lisa Witalisa". Odpowiedz Link Zgłoś