Dodaj do ulubionych

Lis na prezydenta!

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 17:23
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: Lis na prezydenta! IP: *.chello.pl 10.09.03, 18:39
      czemu nie
      • Gość: trampek smrodek Re: Lis na prezydenta! IP: *.it-net.pl 10.09.03, 19:58
        pieńkowska na premiera
        • Gość: verte Re: Lis na prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 20:07
          resich-modlińska na ministra kultury
          • inny.obserwator Re: Lis na prezydenta! 14.09.03, 13:28
            A Jeneralski na ministra spraw wewnętrznych!
    • norma.jean Re: Lis na prezydenta! 10.09.03, 20:42
      Szanowny Panie,
      może tak Pan Redaktor Tomasz Lis? Bo posądzę Cię o niską kulturę osobistą i
      ucieczkę z zakładu dla upośledzonych mózgowo...
      Ale - wracając do tematu - czemu nie? Jestem jak najbardziej za, oł je, oł je,
      oł yeah!
      • Gość: Prześmiewca Do norma.jean IP: 217.153.116.* 14.09.03, 14:04
        No, popatrz, popatrz. Jak kandydował George Bush Jr, to jego sztab lansował
        hasło "Bush na prezydenta". Widać w sztabie były same chamy, skoro nie
        lansowały hasła "Pan Gubernator Teksasu George W. Bush na prezydenta".
        • norma.jean jeśli już - to do Normy Jean... 14.09.03, 17:28
          ...zaś po wtóre - Wielce Szanowny Panie Tomaszu N. z Teleaudio z siedzibą przy
          ul. ... - mam dalej? a musi Pan wiedzieć, że od dziecka główną cecha mojego
          charakteru jest złośliwość - odniosłam, sądzę, słuszne wrażenie, iż autorem
          wątku miotały negatywne emocje - z którym to faktem w/w autor musi się zgodzić,
          gdyż nie jest to wymysł, ale suche stwierdzenie faktu - i dlatego też, dając
          im, tzn. tym negatywnym emocjom, które, jak zapewne Szan. Autor, pan, panie
          Tomaszu, jak również wszyscy potencjalni i realni Forumowicze, mają
          destrukcyjny wpływ zarówno na psyche, jak i fizis (zmarszczki mimiczne, tzw.
          marsowe spojrzenie i szereg innych), upust, zwrócił się, jako liryczne "ja" do
          swego wirtualnego adwersarza, czyli Red. Lisa, po nazwisku, czym chciał dać
          wyraz swemu - o zabarwieniu pejoratywnym - stosunkowi do Wielce Szanownego Pana
          Redaktora, a co i tak się nie ziści, gdyż z całą stanowczością mogę stwierdzić,
          że kto jak kto, ale Red. Lis nie czytuje tegoż forum...

z poważaniem:
          NJ
          • Gość: :) Re: jeśli już - to do Normy Jean... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 18:32
            on nie, ale inni z Faktów tak:)
    • schabomil Re: Lis na prezydenta! 14.09.03, 17:12
      Już był kiedyś.
      Opis prezydentury znajdziesz w kronikach, w rozdziale "Szelmostwa Lisa
      Witalisa".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka