sonny07 03.10.03, 10:39 Tak trochę bez sensu, ale pomyslałem sobie, że to dopiero zrobiłby się show, gdyby Jadzie 'wprowadzić' do tej bandy intelektualistów :)) Wtedy to chyba wziąłbym urlop i live 24h/dobę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIRA Re: jadwiga_r do BARu IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 11:22 Hmmm byłoby ciekawie jakby rozdawała minusy i plusy, hahaha W ogóle wprowadziłaby zapewne "duże ozywienie"..... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: jadwiga_r do BARu 03.10.03, 11:24 Pewnie wjechała by na psychę Gerarda tak, że ten survival mozna by o kant d... roztrzasnąć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: jadwiga_r do BARu IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 11:39 Nie nie sonny, ona wjechałaby na Pawła, inteligent taki i proszę co sie mozna spodziewać po przedstawicielu załosnej inteligencj, no czego?...no włąsnie zakapował kolesi z baru O!!! jadzia_r miałaby pole do popisu OJEJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: jadwiga_r do BARu IP: *.chello.pl 03.10.03, 11:50 kim jest ta jadwiga właściwie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: jadwiga_r do BARu 03.10.03, 11:57 emerytowana agentka STASI ;) A tak serio, to nie wiem... na pewno uwielbia Rozmowy w toku Drzyzgi i potrafi nieźle przypierdolić każdemu kto ma na ten temat inne zdanie niż pozytywne. W ogole to lepiej przy niej nie pisać, bo odrazu posądza o brak inteligencji, kretynizm i takie tam jeszcze.. biedne dziewczę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: jadwiga_r do BARu IP: *.chello.pl 03.10.03, 11:59 aha czyli to bywalczyni tego forum, jakoś nigdy na nią nie zwróciłem uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: jadwiga_r do BARu IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 12:12 A niech dziewczę to tak żywo żyjące w naszych wspomnieniach, ogląda sobie co chce...tylko niech nie oddzywa się tak złosliwie i kąśliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 KIRA.... 03.10.03, 13:28 Ty też jesteś niezła zawodniczka....:o)))))))) Gość portalu: KIRA napisał(a): > A niech dziewczę to tak żywo żyjące w naszych wspomnieniach, ogląda sobie co > chce...tylko niech nie oddzywa się tak złosliwie i kąśliwie... Odpowiedz Link Zgłoś