ariwederczi Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 12.10.03, 20:55 Ale wcale nie twierdzę, że jest najlepsza w etapie klubowym. Są lepsi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.swic.dialup.inetia.pl 12.10.03, 21:05 faceci..ten ktory spiewal COllin(??) to super barwa, ten ktory spiewal Victorie (..nie znam imion jeszcze;)}, kobiety-monika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.chello.pl 12.10.03, 21:19 piosenkę the calling "wherever you will go" śpiewał Michał Karpacki i to on jest w tym odcinku moim faworytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.10.03, 21:51 w sumie najbardziej ja w programie promuja i pokazuja, no i jury ja chyba najbardziej chwali - a jak sie to okazalo w przypadku Ali Janosz jest to wazne dla glosujacych.. Uwazam ze dziewczyna jest zdolna i sympatyczna, ale nie lubie kiedy kogos natrętnie faworyzuja.. A dzis podobaly mi sie najbardziej chyba 2 pierwsze osoby, chociaz sluchalam jednym uchem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 12.10.03, 22:51 ariwederczi napisał: > Zobaczycie... tia... prokop z radości się zaślini ;) kurna ten gość ma naprawdę jakieś pedofilskie skłonności. pamiętacie takiego młodego chłopaczka z pierwszej edycji, jak na niego najeżdżali? jak po nim skakali, że za młody? w przypadku seksownej dupeczki wiek nikomu nie zawadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevilla Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 23:02 Oczywiscie,ze tak!! prokop tak gada, ze ma super kobietkę, którą tak kocha strasznie i w ogóle miodzio a na widok szesnastki ładnej oczka mu się błyszczą jak psu jajca na wiosnę:-) rozwalil mnie jeszcze jego text do następnego starego napalenca macieja m., mówiąc o monice -" ciekawe czy ma chłopaka" Lubię oglądac nawet z moim mężczyzną fajne kobietki, ale kazde przegięcie jest chore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.chello.pl 12.10.03, 23:06 soczewica napisała: > tia... > prokop z radości się zaślini ;) > kurna ten gość ma naprawdę jakieś pedofilskie skłonności. > pamiętacie takiego młodego chłopaczka z pierwszej edycji, jak na niego > najeżdżali? jak po nim skakali, że za młody? w przypadku seksownej dupeczki > wiek nikomu nie zawadza. A ja podejrzewam, że Prokop lubi lolity... Normalnie Humbert Humbert... I to mnie zniesmacza najbardziej! Dzisiaj podobał mi się Michał Karpacki i... długo, długo nikt. Fajnie zaśpiewała też ta, co wygrzebała z archiwum piosenkę Trojanowskiej. Brodka dobrze śpiewa, ale... no właśnie, nie mogę jej strawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevilla Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 23:12 ale czemu jej nie trawisz? Ja w trakcie jej słuchania mialam dreszcze, kupilabym jej płytę- serio! Jest rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.chello.pl 12.10.03, 23:23 Gość portalu: sevilla napisał(a): > ale czemu jej nie trawisz? Ja w trakcie jej słuchania mialam dreszcze, > kupilabym jej płytę- serio! Jest rewelka! Spiewa dobrze, ale czasem tak jest, że z jakiegoś niejasnego powodu kogoś się nie lubi. Ona tak dziwnie się krzywi, choć wiem, że to nie argument, szczególnie jeśli chodzi o śpiewanie :) Poza tym wydaje mi się trochę zarozumiała, ale może to tylko takie mylne wrażenie... No nie wiem, może jeszcze się do niej przekonam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryha Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.10.03, 22:56 Maleństwo złe nie jest ale jedną małolatę idola już mamy i wyszła tragedia - czy jury nie uczy się na błędach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowana Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: 80.51.36.* 12.10.03, 23:03 Daj spokój, wiek w tym przypadku o wiele za mało,zeby je wogóle porównywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevilla Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 23:04 ...ale ta o której mówisz nie miała za grosz charakteru, czy nie widzisz, że monika to istny dynamit z bardzo dobrym gustem muzycznym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 23:04 ale Janosz to była dziewczynka, to było dziecko, a Monika dzieckiem nie jest, powiedziałabym, że jest młodą kobietą i ma rewelacyjny głos a moim drugim faworytem jest Michał Karpacki oboje są moimi faworytami od pierwszego castingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryha Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.10.03, 21:10 Mam nadzieję że macie rację mówiąc że Monika jest dojrzalsza niż Ala. Szkoda tylko że promują ze względu na młody wiek - taki argument automatycznie przypomina mi Janosz. Najwyżej Janosz będzie polska britnej a Monika...? Może Krysia A? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: 217.153.143.* 13.10.03, 00:49 no napewno , ale moim zdaniem dzisiaj bylo kiepsko , Odpowiedz Link Zgłoś
ameelia Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 13.10.03, 01:07 a zwróciliście uwagę, że w programie po 22:00, kiedy podawali wyniki, Monika miała nowe zęby? *** Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 14:49 kurcze! nie oglądałam wyników! a zastanawiałam się kiedy ją zaprowadzą do ortodonty? myślałam, że stanie się to dopiero po finale... ciekawa jestem jak wyglad... bo tamte ząbki - szpileczki były rozkoszne, ale koszmarne jesli chodzi o wygląd ust w czasie śpiewania... Odpowiedz Link Zgłoś
mysia25 Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 23.10.03, 21:35 Gość portalu: koza napisał(a): > kurcze! nie oglądałam wyników! a zastanawiałam się kiedy ją zaprowadzą do > ortodonty? myślałam, że stanie się to dopiero po finale... ciekawa jestem jak > wyglad... bo tamte ząbki - szpileczki były rozkoszne, ale koszmarne jesli > chodzi o wygląd ust w czasie śpiewania... nie jestem w temacie. o co chodzi z zębami? uświadomcie mnie, proszę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 07:41 tak do końca nie jestem o tym przekonany jak powiedział J.Cygan - zobaczmy jak sprawdzi sie w innym repertuarze i chyba jest zarozumiała (vide lekceważący tekst o mamie) a teraz przytyk do prowadzących - najpierw M.Rock na początku potem chyba Ela - Monika jest (przyjechała)ze Śląska , województwo i owszem - śląskie, ale region żywiecki ze Śląskiem wiele wspólnego nie ma , natomiast mowa Moniki śląska na pewno nie jest, to gruby głos w połączeniu z naleciałościami wiejskimi daje taki komiczny efekt (Monika mieszka we wsi Twardorzeczka pod Żywcem) Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 13.10.03, 10:03 Obawiam sie, ze zadziala tutaj mechanizm: "jury tak ja chwali, to ja zaglosuje, zeby wyleciała" jest b. dobra, zauwazylam ja w jednym z pierwszych idoli i zapamietalam ja jako najlepsza, i widze, ze sie nie pomyliłam, wczoraj zmusilam sie do obejrzenia prawie calego odcinka, zeby doczekac jej występu. reszta wypada po prostu żenująco, jedyne na co mozna popatrzec ze zwyklej ciekawosci to metamorfozy tych ludzi pod wzgledem wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: britta Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.acn.waw.pl 13.10.03, 10:22 No wlasnie to mnie zastanawia, nie jest z zywca samego a tak mówi, po co?? przecież to bez sensu, moze znowu jakies kompleksy, albo jej kazali... twardorzeczka to twardorzeczka... szczerze mówiąć znam te okolice świetnie a o czyms takim nie słyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.pro.gdansk.sint.pl 13.10.03, 13:03 Blagam nie...glos rzeczywiscie super, gust muzyczny tez, ale tak zarozumialej dziewczyny to juz dawno nie widzialam, jest gorsza nawet od Goski Kunc!!! Spiewa cudnie, ale nie moge jej strawic. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 13.10.03, 13:46 Oby nie, choć fajnie śpiewa... Mam nadzieję, że tym razem publiczność wybierze Idola bardziej dojrzałego mentalnie, niż dotychczasowych dwoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitekat Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.zigzag.pl 13.10.03, 15:49 Nie sądzę, by była zarozumiała, jest po prostu pewna siebie, nikomu sie nie podlizuje, do nikogo fałszywie nie wdzięczy- to nie wada. A tak w ogóle, to większość "gwiazd" jest bardzo zarozumiała, takie ich gwiazdorskie prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 13.10.03, 15:51 Nie wdzięczy się??? Przestań... a zarzucanie rączek na szyję Maćka Rocka umknęło Twojej uwadze? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 13.10.03, 15:54 Gość portalu: kitekat napisał(a): > A tak w ogóle, to większość "gwiazd" jest bardzo zarozumiała, takie ich > gwiazdorskie prawo... tylko ze ona to chyba gwiazda jeszcze nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 13.10.03, 16:22 Bądźmy poważni, Monika jest za młoda i jeszcze może pójść śladami Ali. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 13.10.03, 16:24 forward napisał: > Bądźmy poważni, Monika jest za młoda i jeszcze może pójść śladami Ali. Mimo wszystko, Ala wzbudzała we mnie większą sympatię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 19:19 sympatie wzbudzala, owszem, ale byla dzidziowata nie emocjonuje sie idolem (moze pod koniec, jak podczas zawodow sportowych, cisnienie skoczy;)), bo nie wierze, zeby mozna bylo kogokolwiek wylansowac od razu na bozyszcze, idol musi miec charyzme (niekoniecznie sluch idealny, niespotykana barwe czy perfekcyjne poczucie rytmu) i byc TWORCA, a uczestnicy czasem genialnie interpretuja swiatowe hiciory, bywa, ze niektorzy sa w tym mistrzami, ale to za malo na idola (vide ewelina flinta, z konkretnym super zdefiniowanym gustem muzycznym - bedzie spiewac, costam tworzyc, moze nawet duzo sprzedawac, ale nie bedzie druga janis joplin) idol to po prostu fajny program, ktory stwarza szanse ludziom, ktorzy nie sa np patrycja markowska czy natalia kukulska i nie przebija sie w normalnym trybie dalej niz do chorkow wsrod uczestnikow podobaja mi sie trzy osoby - dokladnie zjechane tutaj wczesniej ;) -pawel kowalczyk 'z okiem' (ktore bylo imagem bardziej stylisty niz jego samego, a to, ze zgodzil sie na zabawe, tylko dobrze o nim swiadczy jako o estradowcu, poza tym wygladal inaczej niz pozostali zrobieni na jedno kopyto) -monika brodka, ktora absolutnie nie jest zarozumiala, ma w sobie spokoj i duzo naturalnego wdzieku, na macka rocka rzucala sie w usciskach nie raz i nie bylo to wdzieczenie sie tylko spontaniczna reakcja, wyglada tez o wiele dojrzalej (nie chodzi mi o fizycznosc) niz ala i ma ciekawy gust muzyczny, widac, ze chodzi swoimi drogami, szpera w starych plytach, a nie owczym pedem po najmniejszej linii oporu lyka co wpadnie w ucho w szkolnym radiowezle, przy tym bez obciachu wklada stroj ludowy i gra w zywieckiej kapeli, wybaczcie, absolutnie nie jest argumentem con dla mnie to, ze wszyscy ja tak chwala, ze trzeba miec jej dosc, u stylistow tez nie akceptowala wszystkiego jak ciele -adam kozlowski, za spokoj (ciekawe kiedy o nim zaczna mowic, ze zarozumialy bo nie chichocze na pochwaly) wszystkie te osoby nie tylko potrafia spiewac, ale czuja muzyke, jezeli cos osiagna to napewno wiecej niz klezmerowanie na weselach, czyli podspiewujki pod publiczke na idola to pewnie za malo, ale nie za malo zeby wygrac taki program pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.chello.pl 13.10.03, 19:53 wiesz, to ze ktos w liceum slucha Janis Joplin nie jest wynikiem jego wyrafinowanych gustow muzycznych w tym wieku wiekszosc mlodziezy siega po ten repertuar zadna w tym zasluga Moniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 21:55 piosenke janis spiewala, ale mowila o wykonawcach, ktorych sie w radiu nie uslyszy, nie jest to kwestia mody, nie kazdy licealista gra w kapeli ludowej i slucha bluesa i jazzu, i raczej j. lo zamiast joplin pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.u Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 14.10.03, 12:17 Gość portalu: s_l napisał(a): > piosenke janis spiewala, ale mowila o wykonawcach, ktorych sie w radiu nie > uslyszy, nie jest to kwestia mody, nie kazdy licealista gra w kapeli ludowej i > slucha bluesa i jazzu, i raczej j. lo zamiast joplin > pzdr :) nie jest taka fala w liceum u mnie w lo wszyscy byli intelektualistami i musowo słuchali doorsów, janis joplin , i innych mniej znanych ... im bardzie było to nieznane tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 12:30 to tylko pogratulowac takiej fali, gdzie wszyscy sa intelektualistami i sluchaja dobrej muzyki, nawet jesli to dla nich wykopaliska (dobra rzecz zawsze sie obroni, nie zgodze sie z leszczem i jego 'archaicznymi wykrzyknikami') w torunskiej budowlance raczej sie w intelektualistow nie bawili, znam sytuacje w roznych liceach na terenie polski - niestety przewaza model mtv (bron boze classic) pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 14.10.03, 16:12 mnie ona jakos wkurza, wydaje mi sie zarozumiala i zachowuje sie jakby pozjadala wszystkie rozumy swiata.i ciagle na tego Rocka "zarzuca rączki" jak juz ktos wczesniej napisal... no i ten nieznosny przepity glos...bleeeeeee choc spiewa fakt niezle. ale i tak to bedzie nastepna janosz. tamta tez jak spiewala to ciarki szly , a teraz taka sieczke nagrywa... a a zapendowska ma tendencje do dziewczynek.1- janosz, 2 kunc, 3 broda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzinx Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.10.03, 19:45 ....bo daje du** Prokopowi, a on korzysta z okazji ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Moniki Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: swiprox:* / 10.136.16.* 23.10.03, 06:33 Jest najpiękniejsza, najładniej śpiewa. Swoimi pięknymi oczami powala z nóg. A tym, którzy się śmieją z Jej zebów, mówię: Ma najpiękniejsze zęby na Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
psygalnij.klopka Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 23.10.03, 09:29 Gość portalu: wielbiciel Moniki napisał(a): > Jest najpiękniejsza, najładniej śpiewa. Swoimi pięknymi oczami powala z nóg. A > tym, którzy się śmieją z Jej zebów, mówię: Ma najpiękniejsze zęby na Świecie. A po co jej zeby? Kto patrzy na zeby podczas .. no wiecie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
psygalnij.klopka Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 23.10.03, 09:18 ariwederczi napisał: > Zobaczycie... > No wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Czy miałem rację prawie trzy miesiące temu? 04.01.04, 18:33 Czy miałem rację prawie trzy miesiące temu? Dzisiaj się przekonamy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Re: Czy miałem rację prawie trzy miesiące temu? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 18:57 zAŁOŻE SIE O KAŻDE PEINIADZE (TZN. DO PENEJ ROZSĄDNEJ GRANICY:)) ZE MIAŁEŚ RACJĘ... CO WIĘCEJ, 3MAM KCIUKI ZEBY SIE OKAZALO ŻE MIAŁEŚ RACJE MONIKA RULEZ, A KĘSY...COŻ, NIE CHCĘ PLUĆ JADEM, WIĘC POWIEM DELIKATNIE - NIE ZNAJDUJĘ W TYM SYMPATYCZNYM (WG NIEKÓRYCH FORUMOWICZÓW) CHŁOPCU NIC, CO PREDYSTYNOWAŁOBY GO DO ZOSTANIA (KIEDYŚ) GWIAZDĄ MUZYKI PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagusia niestety pewnie miales ;( IP: *.one.pl 04.01.04, 19:12 co raczej mnie nie cieszy jesli kiedys zrobia cos w stylu word idol 3 to moze do polakow przylgnie nowy stereotyp o ktorych niedawno zrobilo sie bardzo glosno (patrz 700 postow na forum reality ) och tak My Polacy Pedofile uwielbiamy male slodkie skaczace niegrzeczne ... dziewczynki wystaczy ze sa male i maja okolo 16 latek ale niewazne to moze nawet lepiej ze kuba nie wygra bo po wydaniu plyty i tak wszyscy stwierdza ze jest beznadziejny (patrz : AlA,KRZYSIEK) BO MY POLACY UWIELBIAMY PLAKAC NAD ROZLANYM MLEKIEM KOLEJNY STEREOTYP DOBRZE ZE O NICH WSZYSTKICH KUBA NIE MOWIL PODCZAS WI bo bysmy mieli jeszcze wiecej komentarzy nayzej wspomnianym forum och bardzo nam wstyd brrr Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 04.01.04, 21:14 Ona sepleni hihihihihih jak uroczo :)) pewnie przez te szpary w uzebieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 05.01.04, 17:25 "Idol" jest strasznie przewidywalny! Prawie trzy miesiące temu nazwisko zwycięzcy było do przewidzenia przeze mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.01.04, 18:04 oj, juz tak sie nie chwal - kazdemu zdarzaja sie chwile, ze akurat trafi :D Tobie zdarzyla sie teraz taka chwila i tylko CHWILA...... moze dlatego, ze twoim DRUGIM narzadeM jest mozg? :)))))) Gdyby byl PIERWSZYM bylbys moze jasnowidzem! A tak, nie roznisz sie niczym od wiekszosci meskiej populacji :))))))))) pozdrawki Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 05.01.04, 19:39 Byla jedyna osoba ze wszystkich III edycji, ktora zwrocila moja uwage juz na castingu. Zalewskiego i Janosz nie sposob bylo przewidziec, ze sie nawet w finale znajda. O Brodke bylem pewien, ze do finalu dojdzie, ale ze wygra - niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinni Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 19:49 skoro naród wybiera prostacka lolitke pozujaca na kobiete za idola to chyba jakis straszliwy wrzód gnebi takich ludzi . prostactwo cieknie z jej ust akcent nawet nie goralski tylko wiejski ona jakby wczoraj przegrała pochlastałaby sie na maxa mina w stylu K.Clarkson z WI;P. mała zaczeła PR od wstrzasajacych wyznań w brukowcach o tatusku i pewnie teraz te same pismidła pociagna temat . :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 19:52 Hahahah:D Biggy, widzisz, chyba jednak my nie jestesmy az takie straszne :D Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Monika Brodka zostanie IDOLEM... 05.01.04, 21:22 biedactwo :-) a teraz juz wracaj na onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś