papajosa 23.09.08, 23:04 Z kim sypia Mołek że tak idzie do góry? Nie powiecie mi przecież, że talentem i uporem wydeptuje sobie ścieżkę kariery i popularności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Kariera Mołek 23.09.08, 23:07 Ja ją lubię i podoba mi się jak prowadzi programy i gale - widocznie parę innych osób też tak myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Kariera Mołek 23.09.08, 23:08 Wolę styl Mołek - chłodny i konkretny - niż słodkopierdzący, który jest wszędobylski w polskiej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Kariera Mołek 24.09.08, 00:40 papajosa napisał: > Nie powiecie mi przecież, że talentem i uporem wydeptuje sobie ścieżkę kariery i popularności. Powiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek powiemy, ale to nic nie da. 24.09.08, 01:07 każdy i tak sądzi po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: powiemy, ale to nic nie da. 24.09.08, 09:32 ja sie nie moge do niej przekonac, jest sztywna, nienaturalna, ma taki koszmarny wymuszony usmieszek - taki Mołek Kołek Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: powiemy, ale to nic nie da. 24.09.08, 09:42 a ja wam powiem, ku własnemu zdziwieniu, że zaczełam ja lubić. Może to wynikać z tego, że w zestawieniu z Rusin Skrzynecką Cichopek czy kto tam jeszcze, wypada najlepiej ( IMHO oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes1996 Magda jest swietna... 24.09.08, 09:44 A polubilam ją dzieki programowi W roli glownej. Pytania mądre, z klasą nie przeszkadza w odpowiedzi , nie kpi itd, moim zdaniem odcinek z Kubą Wojewodzkim byl MAJSTERSZTYKIEM.. , zobaczylam pierwszy raz prawdziwego( mam nadzieje) Kubę- swietnego, cholernie inteligentnego faceta.. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Kariera Mołek 24.09.08, 10:20 A ja bardzo lubię Magdę Mołek i jej rozmowy. Zadaje ciekawe pytania, słucha odpowiedzi (co w ostatnich czasach rzadko się zdarza), widać, że lubi swojego rozmówcę - do tego jest inteligentna, kulturalna, ma ładny głos - świetnie się tego słucha i ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kariera Mołek 24.09.08, 11:30 nie wiem ale jej kariera jest jedna z tych, których w ogóle nie mogę zrozumieć mega gwiazda nie lubiana przez ludzi, na wszystkich patrzy z góry, dziennikarka z niej zadna, nie umie rozmawiac z ludźmi (widziałam wczoraj fragment "W roli głównej")... Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: Kariera Mołek 24.09.08, 12:00 Akurat "W roli głównej" to naprawdę ciekawy program. Paulinaa nie sugeruj się kawałkiem rozmowy;) W porannym programie z p. Sołtysikem wypada o niebo lepiej od pozostałych duetów.W ogóle widać,z pasują do siebie, fajnie się ich ogląda;) Po za tym nie sprzedaje swoich prywatnych zdjęć ze ślubu, rozwodu, narodzin dziecka itp. Fajnie wygląda i co więcej uważam, że jest sobą, nie nagina się do oczekiwań widzów ani chyba kogokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kariera Mołek 24.09.08, 12:04 ja jej nie lubię w ddtvn, w ogóle je nie lubię ale kazdy ma prawo do swojej opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kariera Mołek 24.09.08, 12:12 Teraz pewnie nie sypia, bo raczej już nie musi, bez wątpienia wyrobiła się w ostatnich 2-3 latach, pamiętam jak zaczynała i myliło jej się znaczenie słów reprezentacyjny z reprezentatywny/konkretnie chodziło o jej ulubioną kawiarnię w rodzinnym mieście, jakoś utkwiło mi to w pamięci/ dzisiaj już nie zauważyłam u niej takich wpadek, osobiście za nią nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Kariera Mołek 24.09.08, 13:39 Nie przepadam za nią, ale wczoraj natknęłam się na "W roli głównej" (nie ma TVN Style) i byłam mile zaskoczona. Powinna rzucić w cholerę gale, festiwale i telewizję śniadaniową. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Kariera Mołek 24.09.08, 13:44 Po prostu jest kimś w charakterze telewizyjnej hostessomodelki, a więc może i beznadziejnie głupia, ale nadrabia wyglądem i dobrą miną. Wczoraj przed "Wojewódzkim" natknąłem się na rozmowę prowadzoną przez panią Mołek i współczułem gospodyni programu, że mimo iż gość (którym była p. Chylińska) mówi prostym językiem, pani M(at)ołek ma problemy z jego zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Kariera Mołek 24.09.08, 23:33 markus.kembi napisał: > pani M(at)ołek ma problemy z jego zrozumieniem. Nie zgadzam się na chamskie odzywki na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: Kariera Mołek 24.09.08, 17:16 Czytam i oczom nie wierzę. Z jakiej racji widzicie w Mołek mega gwiazdę? Ogląda ją 10 mln Polaków, jest wszędzie, w każdym programie? Nie, prowadzi poranny program z widownią ok. 1 mln i wywiady w kanale tematycznym. Nie pojawia się w coraz to nowych programach, nie prowadzi "Tańca z gwiazdami" chociaż by sobie znacznie w nim zarobiła. Kariera? Zdegradowanie z własnej woli nazywacie karierą? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Kariera Mołek 24.09.08, 18:55 Prowadziła "TzG", tylko się nie sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: Kariera Mołek 24.09.08, 19:19 Widziałem wczoraj wywiad z Chylińską, któta jest niesamowicie wdzieczną rozmóczynią, i cięzko, żeby był drętwo, a było. To wyczyn. Magda Mołek bardzo się wyluzowała, użyła słowo "spoko":DD Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Kariera Mołek 24.09.08, 23:33 Widziałam na TVStyle, czy jak to się zwie, rozmowę Mołek z Wojewódzkim. Fakt, Wojewódzki wyszedł świetnie, ale Mołek... Boże, co za kretynka! Udawała chłodną i zdystansowaną, ale bez karteczki była tragiczna! Wojewódzki chciał jej przykomplemencić i przypominał, że kiedyś chciał się z nią umówić, a kretyka M., zamiast skwitować to dowcipnie, bez cienia uśmiechu na plastikowej buzi chciała mu coś dowalić, ale wyszło na to, że to ona jest beznadziejna. Cięta riposta to domena wujka Staszka, a nie Magdy M. Dla mnie kariera tej pani to jedna wielka pomyłka. Bezpłciowy manekin. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: Kariera Mołek 25.09.08, 08:37 Nigdy jej nie lubilam, jawila mi sie zgola odpychajaca. Natomiast ostatnio jakby poluzowala, zrobila sie bardziej w ludzkim wymiarze. Rozluznila i wydaje mi się, ze jest z nia lepiej, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Kariera Mołek 25.09.08, 09:05 ja wniej zaczełam cenic to, ze ona tak sie do widza nie wdzieczy nie ma u niej tiu tiu tiu ta ta ta ta, tylko jest sobą. fakt jest spieta, sztywna, chłodna i zdaje sie miec o sobie wysokie mniemanie co wg mnie jest przejawem kompleksów, ale ona taka jest. Poza tym nie powiedziałabym nigdy o niej gwiazda, ona jest prezenterką Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Kariera Mołek 25.09.08, 09:52 Dluuugo nie mogłam się przekonać do Mołek, no drażniła mnie niesamowicie. przekonałam się trochę po " w roli głównej" choć przyznaję że odcinek z Wojewódzkim w wykonaniu Magdy, był tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Kariera Mołek 25.09.08, 22:09 A ja polubiłam panią Mołek za program "w roli głównej...", podoba mi się też nieepatowanie własną prywatnością. Odpowiedz Link Zgłoś