nuova 04.03.10, 11:28 Czy byliście dwa razy w tym samym miejscu? Rok po roku. Czy to coś nienormalnego, jak ktoś po raz drugi z rzędu wybiera to samo miejsce wypoczynku? Jak się na to zapatrujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Deja vu ;-) 04.03.10, 12:17 Życie jest zbyt krótkie a Chorwacja zbyt piękna(o reszcie świata nie wspominając),by jeździć ciągle w to samo miejsce ;) Czyli na pewno nie rok po roku...natomiast powrót po latach do konkretnego miejsca bywa miłym przeżyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Deja vu ;-) 04.03.10, 12:19 mały OT. Cro nie na moją kieszeń. Nie watpię, że piękna, tylko dlaczego ceny tam sa z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Deja vu ;-) 04.03.10, 12:33 Takie OT-y kończa się kilkudziesiecio postowymi awanturami ;) Ja sie bede upierał ,że w nie najtanszym ,ale i też nie najdrozszym kraju ,można wzglednie tanio spędzić wakacje. Ceny noclegów ,uwzgledniając komfort apartamentów ,nie odbiegaja od polskich. Droga gastronomię można ominąć przy pomocy krajowego prowiantu i odrobiną inwencji. A koszty dojazdu ,ze wzgledu na odległość ,są najniższe do kraju z palmami i ciepłym morzem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Deja vu ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 13:50 Byliśmy 3 razy z rzędu - rok po roku, potem jeszcze 2 razy z rzędu i w tym roku znów wracamy z sentymentem. W sumie 6 raz w to samo miejsce, do tych samych gospodarzy, a 9 raz w ogóle do Chorwacji. Nie uważam tego za coś nienormalnego - po prostu wracamy z sentymentem do zaprzyjaźnionych gospodarzy i zaznaczam nie jesteśmy sami podróżujemy zawsze z przyjaciółmi ( oni też chcą wracać w to samo miejsce ). Byliśmy też w innych miejscach od Poreca po Dubrownik ) ale sentyment jest sentymentem i czujemy się tam jak u siebie w domu. Znam przykład, że Węgrzy przyjechali 15 raz w to samo miejsce i do tych samych gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Deja vu ;-) IP: *.promax.media.pl 04.03.10, 18:32 my tez jedziemy w to samo miejsce. nie ma w tym nic złego. Co więcej , na urlopie mam wypocząć po stresującej pracy, zatem wybieram miejsce, w którym czuję się swobodnie i mogę się zrelaksować. to jest myśl przewodnia . A że Trogir piękny i dobra baza wypadowa, to inna sprawa:-) Odpowiedz Link Zgłoś