Dodaj do ulubionych

Tancerka szczytuje...

16.10.03, 08:41
głupotą!!! Dżizus, ten wczorajszy BAR to po prostu masakra była!!! Najpierw o
17.55. odcinek, w którym Tancerka żaliła się na całą grupę, że olali ją a
także temat 'talk-showu', który 'Drzyzga Polszmatu' miała przyjemność
prowadzić. Tematem tego 'panela' były uczucia, możliwość poznania swojej
drugiej połówki w programie reality i inne sratytaty związane z miłością.
Iwona G. już na samym początku stwierdziła, że na wyżej wymienione tematy nie
ma nic do powiedzenia, a to spowodowało irytację Tancerki a w finale
opierdol, który puściła w stronę bokserki (delikatny ale jadowity). Reszta
barmanów robiła sobie jaja z Tomali i z jej wczuwania się w rolę prowadzącej
(Anna Maruszeczko wymięka!!). Krzysio podśmiechiwał, reszta odpowiadała
żartobliwie.. Tekst Tancerki (z pamięci cytuję): ... jakbym kogoś poznała i
to uczucie tu by się jakoś zaczęłó, to po programie dalej bym to ciągła..'
Odcinek o 20.00. Byłem strasznie happy, radosny i w ogóle, bo chwilkę
wcześniej Ibisz spuścił do szamba mistrzów-cwaniaczków z Awantury.. no i BAR.
Początek jak w 997! Scenki z tygodnia pokazywane jak to retrospekcja barowa
klasycznie w barwach czarno-białych, w tle komentarz Ibisza.. zapowiadało się
jak TELEWIZYJNE BIURO ŚLEDCZE!! Do rzeczy, szczyt tego o czym tak się
rozpisujemy na tym forum w związku z IQ Tancerki, wczoraj było widać chyba
najdobitniej. Barmani mieli znowu jakieś party w domku, na stole naliczyłem
chyba ze cztery flaszki gorzały.. Tancerka snuła opowieść Damianowi.. Po
oczach jej i Zena widać było, że coś około 1,5 promila to oni już we krwi
mają.. Nie potrafię dokładnie opisać tego co mówiła Tomala, ale był to
naprawdę niezły materiał :) 'wiesz, byłam z takim chłopakiem, on malarzem
był, i kochałam się z nim, a potem on powiedział chodź.. i wziął węgiel i
zaczął mnie malować, TITANICA widziałeś?? tak się czułam jak w TITANICU...
Później on wyjechał w Andy, ale kupe kasy płacił, żeby gdzieś w tych górach @
mi wysłać, znaleźć internet...' Później opowiastki o książętach w Maroku,
honorze, dumie, całowaniu obolałego palucha nogi jednego z książąt...
Cudeńko po prostu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kamu Re: Tancerka szczytuje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 08:59
      no tak a ja oczywiście nie oglądałam tego o 17' , ech ...
      kamu
    • dziad_borowy Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 09:57
      Dawno sie tak nie usmialem. Tomalisko przebija wszystko!!! Dawniej sadzilem, ze
      w swej glupocie Fryta nie ma rownych. Jakze sie mylilem. Opowiesci o malarzu,
      Tytanicu, brudnym paluchu ksiecia (hahahah), o dumie, honorze (hahahaha) byly
      majstersztykiem absolutnym.
      Tak na maerginesie: to jakis marokanski burdel chyba musial byc, bo jakos nic
      innego do glowy mi nie przychodzi. Ksiaze (hahahahahah)!!! Ale to nie o to
      chodzi, liczy sie wnetrze:-))))
      Postawmy pomnik glupocie - sprawmy, by Tomalisko wygralo Bar!!!!
      Dzierżbór Tomalisko - najlepszy rozbawiacz wszechświata!!!!
      • Gość: kicia Re: Tancerka szczytuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 10:15
        teraz dopiero dostrzeglam, ze jest drugi watek o wczorajszym
        ksieciu:))))))))))))
        dzisus!!!:)))))
        ja po prostu jak tego sluchalam to uszom nie wierzylam:))))
        to bylo COS NIESAMOWITEGO!!!! ja tylko mam nadzieje, ze to ktos z jej rodziny
        nagrywa, i jak wyjdzie z tego baru, to jej to pusci...
        a tak powaznie, to powinno sie ja skierowac do psychiatry - im szybciej tym
        lepiej:)))
        no nie moge - z tym paluchem, co go calowala i potem o godnosci i jak stala z
        boku:))))

a propos - czy ktos wie, kiedy na polsacie jest program "z kamera wsrod
        ludzi"?? frytka tam pojechala na wywiad:)
        • sosnowa_igielka Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 11:01
          A mnie powaliła Frytka, która klnie strasznie, ciska mięsem a oświadczyła, że
          diabeł ze snu powiedział do niej brzydkie zdanie: "i tak cię suko będę miał" ;-
          )))

Tomala w opowieści o księciu wciąż mówiła o innych dziewczynach, a potem
          szybko poprawiała z "nas" na "ja"... Zen ocierał oczy chusteczką - pewnie
          tłumił wewnętzny śmiech, słuchając słowotoku Tomali. Ona wciąż płacze że była
          niekochana, a z jej wypowiedzi wynika jasno, że kochało ją tylu mężczyzn a ona
          od nich odchodziła. Więc coś tu chyba nie pasuje...

Zresztą tych ludzi należy podziwiać - wiedzą, w jaki sposób telewizja kreuje
          uczestników reality show ale popełniają tyle błędów, a potem rozpaczają, że
          ludzie ich źle odbierają.
          • issis Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 15:03
            sosnowa_igielka napisała:

> Tomala w opowieści o księciu wciąż mówiła o innych dziewczynach, a potem
            > szybko poprawiała z "nas" na "ja"...

I ten książe powiedział: "witajcie dziewczy... eee...witaj Agnieszko"...
        • Gość: AlexK Re: Tancerka szczytuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 14:44
          "Z kamerą wśród ludzi" prowadzi W. Cejrowski, program jest pokazywany w
          niedzielę o 17.

Frytka u Cejrowskiego??? ło matko!!!
      • Gość: care Re: Tancerka szczytuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 11:53
        Fryta, mimo wszystko, nie jest wg mnie taka glupia, bo przynajmniej potrafi
        zlozyc jakies sensownie brzmiace zdanie, z ktorego wiadomo co miala na mysli,
        natomist tancerka chocby tlumaczyla godzine i tak nigdy nie moge jej zrozumiec.
    • super_malwina Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 10:34
      Ach ta Agnieszka! Jej życie rodem wyjęte z Harleqina! Tu książe, tu
      południowoamerykański kochanek! Bajka! Paluch księcia przebił jednak wszystko.
      Mistrzowstwo!
      • punia68 Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 12:18
        Jejku, że ja nie dotrwałam do tego palucha :( ! Padłam zemdlona wcześniej...
        Normalnie nie oglądam Baru, więc nie byłam przygotowana na taki wstrząs.
        Wczoraj niechcący mi się włączyło i z zainteresowaniem zaczęłam słuchać tego
        słowotoku, ale nerwy mi wysiadły w trakcie.
        Ona tak częściej ma?
        • Gość: goja Re: Tancerka szczytuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 12:45
          Ona niestety tak cały czas ma ja padam zemdlona znacznie wcześniej bo w chili
          otwarcia przez nią paszczy.Mnie już sama barwa jej głosu doprowadza do nerwicy
          (ta jej chrypka)i jej sposób mówienia,błagam zabierzcie ją z Baru!!!
          • Gość: MAIL Re: Tancerka szczytuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:07
            przed emisja programu bar, powinno byc ostrzezenie, ze nie mozna ogladac tego
            na trzezwo, tylko trzeba sie uchlac.. tylko wtedy bedzie sie w stanie obejrzec
            ten "program":)))))))
            stad pewnie wziela sie nazwa tego reality show:))))

normalna, zdrowa populacja nie da rady wysluchac wiecej niz pol zdania tancerki
            bez ataku histerycznego smiechu lub histerycznej nerwicy i zdumienia, ze ta jej
            glowa gada(cud - nie ma mozgu a gada)

no po prostu nie ma chuja - nie da rady
            • sonny07 Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 13:35
              anooo, z tym Marokiem to faktycznie jakiś burdel musiałbyć, chyba że.. może
              marokańska wersja KAWALERA DO WZIĘCIA !!?? Bo było dużo dziewczyn i jeden
              książę.. nic to - zdjoł skarpetkem, i ten paluch ja go pocałowałam.. :))
              • Gość: s_l Re: Tancerka szczytuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:41
                jeden ksiec
        • helmuts Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 14:53
          Całowała mu tego palucha, a on rósł i rósł :-)))
    • sonny07 Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 14:05
      jak o tym malarzu zaczęła nawijać to myslałem, że to jakiś starszy facet, 40,
      50-tka na karku, seks na sztalugach, ciała w farbach itp.. może i tak było..
      ale uśmiałem się najbardziej z tego, że malarzem okazał się jednak 19-latek :)
      pewnie poznany w nocnym klubie :)
      pytanie - czy to co Zen popoijał podczas 'Marocco story' to była czysta wódzia??
      • Gość: bb Re: Tancerka szczytuje... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 14:13
        Jesteście nieczuli, brak Wam wszystkim wrażliwości!! Przecież historia o
        książętach (odmiana tego słowa według Tancerki była ciekawsza, ale
        zapomniałam..."znam wielu księżąt"bodajże)była tak wzruszająca, że nawet dziś
        na samo wspomnienie łzy mi ciekną strumieniami. A ten 19-letni malarz, który w
        górach Chile znajduje zawieszone wśród skał komputery, by wysłać maila do
        Tancerki!! Doprawdy, wstydźcie się swojej bezduszności!! Aga Tomala mojom
        idolkom jest!!
        • sonny07 Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 14:16
          a! zapomniałem!! jak masakrystycznie pokazywała palcem w powietrzu jaki ten
          misio miał kształt.. 'takiego misia mu dałam, o!' temu ksiąciu, książu tego
          misia dała z serduszkiem taki, bo godność trzeba mieć.. :)
        • dziad_borowy Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 14:22
          Gość portalu: bb napisał(a):

> A ten 19-letni malarz, który w
          > górach Chile znajduje zawieszone wśród skał komputery, by wysłać maila do
          > Tancerki!!
          Ha!!! Gdyby one byly tylko zawieszone wsrod skal to luzik, ale on daje kupe
          szmalu by wyslac maila. Czyli nie dosc ze sie kolo wspina, trudzi to jeszcze na
          koncu tej wedrowki czeka jakis zadny kasy Chilijczyk i brudne lapsko do
          kieszeni po ostatni grosz naszemu dzielnemu, malarskiemu 19-latkowi wciska. To
          jest milosc!! Tylko, na Boga, po co ona jedzie do Meksyku, a nie do Chile czy
          innego Maroka??? Stawiam na to, ze w Meksyku tez na nia czeka jakis kochajacy
          ja gringo, ktoremu lizala nie tylko brudne paluchy u nogi ale i piete zapewne
          musnela.
          Dzierżbór Tomalisko!!!!!
          • Gość: kicia Re: Tancerka szczytuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 14:53
            hiiiiiii :DDDDDDDDDDDDD
            przestancie, bo sie malo nie zadlawilam:DDDDDDDDDDDD

lizala nie tylko brudne paluchy ale i piety musnela...ojjjjj:))))))))
            • Gość: kamu Re: Tancerka szczytuje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 15:15
              ale sie USMIAŁAM , wydrukuje sobie Wasze wypowiedzi ,
              pozdrawiam
              kamu
      • Gość: ada Re: Tancerka szczytuje... IP: *.comarch.pl 16.10.03, 15:54
        Tomala powiedziała wyraźnie: "Pojechałam do Maroko". Jeżeli tancerka ma kłopoty
        z polską składnią i odmiana słów, a języków obcych dopiero zamierza się uczyć,
        to w jakim języku rozmawiała z "księciem Maroko"?
        Wiem - był to międzynarodowy język miłości.
        A Zen - tak siedział i patrzył , patrzył i siedział, jak ten Wilk co chciał
        zjeść Czerwonego kAPTURKA. nIE - jego mina bardziej przypominała obleśnego
        satyra z tym przerzedzonym włosem na głowie.
    • punia68 Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 15:12
      Zaraz, zaraz... taka refleksja mię naszła... Po co ona mu właściwie ten paluch
      całowała?
      • Gość: kamu Re:ha ha ha , ide na strone polsatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 15:18
        chyba wykupie sobie abonament , może coś więcej poczytam ,
        ten "bar" jest najlepszy
        k
      • Gość: KIRA Re: Tancerka szczytuje... IP: *.crowley.pl 16.10.03, 15:48
        No jak to po co??? No wiesz co??? Zeby ulzyć ukochanemu cierpień, przeciez w
        końcu powiedzial jej że jest inna od wszystkich! Co racja to racja-jest inna
    • sonny07 Re: Tancerka szczytuje... 16.10.03, 15:49
      tekst z muskanom pientom gringo rewela :D
      ciekawe co dzisiaj nam pokażą na plusach/minusach? i kto będzie kandydował do
      wylotu?
      stawiam ponownie na Zena (chyba, że Magda Sing Hallelujah) a u drugich na
      Tancerkę (minus od Kusika, Leszka i Edyty na 100%). 'telewidzowie' i ich smsy
      zdecydują że usiądzie Tomala, wybierał będzie Leszek i ciekawe kogo wskarze..
      W przypadku posadzenia Tomali Polsat może zrobić niezły numer, podobnie jak z
      Erikiem. Mogą z Chile sprowadzić tego malarza, w czasie live'u będzie węglem
      malował nagiego Ibisza.. może wpadnie też ktoś z Maroka (firmy turystyczne mogą
      wywąchać interes, Maroko będzie teraz trendy..) Uuuuh, uwielbiam ten BAR!
      Zdecydowanie 'najciekawsze' postacie w tej edycji ;))
    • Gość: Ron Obvious Re: Tancerka szczytuje... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 19:12
      Taaa..widziała księcia...chyba w "Domu Księcis" w Cz-wie na Sobieskiego
      • Gość: goja Re: Tancerka szczytuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:10
        Niestety wybierać będzie Fryta więc nasza Tancereczka nie usądzie.Zastanawiam
        się dlaczego nie pokażą Frytce tego fimu gdzie Maciek całował się z nawiedzoną
        tancerką,która dużo w życiu przeżyła i ma spory bagaż(seksualnych)
        doświadczeń :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka