zoey7 08.10.08, 02:29 ...warto w toto zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: N - telewizja nowej generacji... 08.10.08, 17:09 ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ritaroll Re: N - telewizja nowej generacji... 12.10.08, 19:20 warto zainwestować, ja też mam i nie narzekam. teraz jest promocja że masz wszystkie pakiety tematyczne za 38 zł przez pół roku. może warto spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś
malicki88 Re: N - telewizja nowej generacji... 03.04.09, 19:56 Pozwólcie ze podniose wątek. Czy mozecie mi napisac jak wyglada sprawa z dekoderem ? Czy jest mozliowsc nagrywania filmów/bajek.... ? Pytam bo chce zainwestowac w N troszke ze wzgledu na córeczke aby móc miedzy innymi nagrywac jej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: N - telewizja nowej generacji... 03.04.09, 22:36 Jest w ofercie dekoder z nagrywarką (nbox recorder), więc nie powinno być kłopotów. Jednakże, w Nce jest chyba najwięcej kanałów dziecięcych spośród wszystkich platform, a więc chyba nawet nie będzie konieczności nagrywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
malicki88 Re: N - telewizja nowej generacji... 15.04.09, 20:37 Oj własnie jest co nagrywac, bo jesli mojej dziecko upodoba sobie bajke nie ma końca jej powtórek i nagrywanie jest tu podstawa.Wiec dekoder jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: N - telewizja nowej generacji... 06.04.09, 14:00 Warto..chociazby dla mozliwości nagrywania świetnych programów, które nadawane są albo , gdy jestem w pracy, albo gdy juz śpię . Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: N - telewizja nowej generacji... 03.04.09, 20:43 Pozwolę sobie zalinkować z innego forum. NIe wypowiadam się bo enki nie mam, ale tak mi się przypomniał ten wątek, jak zobaczyłam Twój post. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=89867908 Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: N - telewizja nowej generacji... 04.04.09, 21:05 no moim skromnym zdaniem warto ;) czytalem tamte posty, ale ja juz chyba od jakiegos roku mam nke i nie mialem zadnych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: N - telewizja nowej generacji... 04.04.09, 21:59 No widzisz. Pewnie ile ludzi, tyle opinii. I już. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neovol Re: N - telewizja nowej generacji... 04.04.09, 21:20 N'ka jest całkiem, całkiem. Problem jest jedynie przy wyłączaniu "darmowych" programów które były w promocji (kilka miesięcy temu tak było w przypadku HBO), nawet Janusz Weiss zainteresował się tym w swoim radiowym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
sugestywniak polecam fora 05.04.09, 11:14 www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=18997 i lepiej poczytaj konkretne posty a nie patz na wyniki ankiety. Ogólnie "n" wypada słabo. Na nic się zdadzą zaklinania użytkowników którym ITI sprzedała produkt dający wrażenie przynależności do lepszego, fajniejszego, droższego, bardziej luksusowego świata. Bo obciach mieć logo POLSATU CYFROWEGO na antenie, co innego "n" Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: polecam fora 05.04.09, 19:17 mi akurat wisi jaki symbol mam na antenie, bardziej interesuje mnie oferta filmowa, no i oczywiscie oferta sportowa, a tu mam co chce:) ale jak napisal ktorys z poprzednikow, ilu ludzi tyle opinii Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: polecam fora 05.04.09, 20:21 Jaki któryś, co?? :P Ja mam Cyfrowy Polsat, tak jakoś wyszło, jakoś chyba najtaniej było. Pakiet rodzinny czy coś, nawet nie wiem. Polsatu nie oglądam, najważniejsze, że jest TVN i TVN24, Style i parę zagranicznych (anglojęz.) Bo na przyklład jest jeszcze kilkadziesiąt kanałów włoskich, rosyjskich parę, słowackie, francuskie, niemieckie, jakieś tureckie (o dywanach o_O), Aljazeera... I tak skaczę po tych kanałach i się zastanawiam po co mi to. Jakieś programy o wróżkach, kanały z anonsami jakichś panienek, żeby to chociaż ładne były, z wdziękiem, a to jakaś totalna amatorszczyzna. Wyłączyli mi z biegiem czasu fajne kanały filmowe, z muzycznych zostały mi tylko 2... itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: polecam fora 06.04.09, 12:51 to wspolczuje, przyznam ze mi tez na konkretnych kanalach zalezy, ale mi na szczescie nic wylaczac nie musieli, co prawda polsatu nie mam,i szczerze nawet nie wiem czy nie mozna by bylo przypadkiem ustawic, ale jakos nie mam takiej potrzeby:P wiec jest dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
sugestywniak Re: polecam fora 06.04.09, 15:02 > Ja mam Cyfrowy Polsat, tak jakoś wyszło, jakoś chyba najtaniej było. > Pakiet rodzinny czy coś, nawet nie wiem. Polsatu nie oglądam, > najważniejsze, że jest TVN i TVN24 i to jest najlepsze, gostek kupił Polsat ale dla jasności podkreślił że zrobił to dla jedynie właściwej i powszechnie najlepszej stacji TVN ;-P i katuje się oglądanie plebejskiego Polshitu. Ale i tak jest frajer bo mógł wziąć Telewizję Na kartę i miałby TVN prawie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: polecam fora 06.04.09, 19:29 Ten post o frajerze kierowany do mnie? Jak już ci tak zależy na obrażaniu innych to chociaż weź się zorientuj co do płci. Z frajerami to sobie możesz uderzać do swoich znajomych, pewnie tego samego pokroju. > i miałby TVN prawie za darmo. No rzeczywiście "prawie" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=88616002&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 I jeszcze jedno... 06.04.09, 14:04 Możecie się ze mnie śmiać,bo ja też uważałam zatrzynywanie programu za głupie i niepotrzebne..do czasu... Teraz nie wyobrażam sobie, ze tej funkcji nie mam..masakra :/ Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: I jeszcze jedno... 06.04.09, 23:50 nie ukrywam ze dla mnie funkcja nagrywania jest nieoceniona.. zwlaszcza ze malzonka nie podziela moich pasji :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: I jeszcze jedno... 07.04.09, 16:55 radoslaw38 napisał: > nie ukrywam ze dla mnie funkcja nagrywania jest nieoceniona.. zwlaszcza ze > malzonka nie podziela moich pasji :) Ooooo...skąd ja to znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: I jeszcze jedno... 07.04.09, 17:23 No i na przykład taka "pierdoła" jak Wojewódzki, którego bardzo lubię, ale niestety o 21.30 to ja już śpię.. A dzięki nagrywarce "odpalę" sobie program w srodę o przyzwoitej godzinie i obejrzę :) Sorry, ale ja juz nie wyobrażam sobie telewizji nowej generacji :):):) bez funkcji nagrywania :) Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: I jeszcze jedno... 07.04.09, 19:20 Karmelku, czy nagrywanie cyfrowe jest na płytę czy do pamięci dekodera, czy na jakiś jeszcze inny nośnik? Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: I jeszcze jedno... 08.04.09, 19:09 brms napisała: > Karmelku, czy nagrywanie cyfrowe jest na płytę czy do pamięci dekodera, czy na > jakiś jeszcze inny nośnik? Do pamięci dekodera. Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: N - telewizja nowej generacji... 07.04.09, 10:25 Ponieważ pojawił się tu podtemat nagrywania, zapytam, czy oznacza to, że jeśli nie mam dekodera z nagrywarką, to nici z nagrywania programów z dekodera na magnetowid? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: N - telewizja nowej generacji... 07.04.09, 10:32 przyznam szczerze ze swoj magnetowid to musialem wywalic juz ladnych pare lat temu, wiec niestety nie pomoge, i nie wiem jak by to mialo przebiegac nawet.. znaczy takie podlaczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: N - telewizja nowej generacji... 07.04.09, 16:52 brms napisała: > Ponieważ pojawił się tu podtemat nagrywania, zapytam, czy oznacza to, że jeśli > nie mam dekodera z nagrywarką, to nici z nagrywania programów z dekodera na > magnetowid? Ups...nie mam pojęcia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: N - telewizja nowej generacji... 09.04.09, 21:10 w dobie dzisiejszej technologii po taka porade to chyba do jakiegos specjalisty trzeba sie udac Odpowiedz Link Zgłoś
mariol1 Re: N - telewizja nowej generacji... 16.04.09, 08:17 Mamy dekoder n-ki bez funkcji nagrywania, dlatego, że wczesniej kupilismy nagrywarkę i bez problemu mozna nagrywac. Szczegółow jednak nie zdradzę, bo to mój mąż sie tym zajmował i podłączał. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: N - telewizja nowej generacji... 17.04.09, 21:59 nie no spoko, rozumiem ;) swoja droga i tak bodajze od wczoraj doszlo kilka nowych funkcji w nce, z tym ze nie wiem czy zalezy to od posiadanego dekodera.. Odpowiedz Link Zgłoś
malicki8 Re: N - telewizja nowej generacji... 18.04.09, 18:07 Moim zdaniem tak,ale o szczegóły najlepiej jak zapytasz na infolini N-ki. Odpowiedz Link Zgłoś