loislane1 01.12.08, 20:24 ktoś oglądał? niby nic szczególnego ale zrobił na mnie wrażenie.Ciekawe jak wyobrażacie sobie ciąg dalszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: barbórka na kulturze 01.12.08, 22:40 cenię sobie cały cykl ,z którego pochodzi Barbórka,mianowicie `Święta Polskie` www.filmpolski.pl/fp/index.php/128562 `Barbórki` dziś nie oglądałam,ale w środę zamierzam ją obejrzeć na TVP Polonia o 21.10 www.filmpolski.pl/fp/index.php/1215092 Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: barbórka na kulturze 02.12.08, 16:42 Przegapiłam kiedyś "Barbórkę" w TV ogólnodostępnej. Bardzo chciałabym obejrzeć ten film, niestety nie odbieram TV Polonii, więc może w przyszłym roku? Szanowni Panowie Dyrektorzy TVP puszczajcie częściej w polskiej telewizji ogólnodostepnej polskie filmy!, a nie tylko amerykańskie i amerykańskie! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: barbórka na kulturze 04.12.08, 19:23 Obejrzałam i bardzo mi się podobało.Film o zwyczajnych ludziach i ich tęsknotach z fajnym zakończeniem. Odpowiedz Link Zgłoś