feminasapiens 16.01.09, 08:49 Jako że w TV od wielu-wielu lat nie ma powtórek tego kultowego "serialu", pytanko: gdzie można to kupić na płytach czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: Muppet Show 16.01.09, 09:55 pogugluj,widzę,że są do ściągnięcia,na dvd i trochę na youtube Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Muppet Show 16.01.09, 10:26 tu masz po kolei,od pierwszego odcinka: www.youtube.com/watch?v=zFjsmKX5HEA&feature=PlayList&p=BBA8D846A62E04DC&playnext=1&index=53 Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Muppet Show 20.01.09, 09:05 karen64 napisała: > pogugluj Łeee, liczyłam że mnie ktoś w tym wyręczy.... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Muppet Show 20.01.09, 12:39 W Polsce serial Muppet Show nie został, niestety, wydany na DVD. Wydano tylko chyba ze trzy filmy pełnometrażowe z Muppetami, ale to zupełnie inna bajka. No i niestety nie ma co liczyć na wydanie serii - "nie ma targetu". Bezpieczniej wydać "Daleko od noszy" czy "Szpital na perypetiach", bo to naród kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Muppet Show 22.01.09, 14:25 Kiedy target wlasnie jest - cale pokolenie, ktore pamieta Muppety z tv i chetnie obejrzaloby je jeszcze raz - z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhills Re: Muppet Show 22.01.09, 15:13 Ja uwielbiałam tych dwóch wrednych dziadków z loży, szwedzkiego kucharza i jego numer z indykiem biedaczkiem. Też bym sobie przypomniała Muppety... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: Muppet Show 22.01.09, 21:30 cherryhills napisała: > Ja uwielbiałam tych dwóch wrednych dziadków z loży a mnie sie te dziadki zawsze przypominaja jak widzę Przybylika i Miecugowa w "Szkle kontaktowym" Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Muppet Show 22.01.09, 21:47 Cherry, cala masa skeczow szwedzkiego kucharza jest na youtubie. Nie pamietam, czy jest numer z indykiem, ale na pewno z czekoladowym losiem i uciekajacym spaghetti :)) Dziadkowie tez, i swinie z kosmosu itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Muppet Show 23.01.09, 10:20 bene_gesserit napisała: > Cherry, cala masa skeczow szwedzkiego kucharza jest na youtubie. Oczywiście, mnóstwo rzeczy jest na youtube ale mnie chodzi o to żeby usiąść sobie "z popcornem" przed TV i OBEJRZEĆ - jak tu ktoś napisał - z dziećmi, to naprawdę humor z najwyższej półki, przy tym bezpieczny, taki dla wszystkich. A na youtube to po pierwsze nie wszystko, a poza tym jakoś tak z doskoku to nie ten urok. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Muppet Show 22.01.09, 16:16 Nie ma targetu. Na rynku wydawniczym target to nie ludzie, którzy chcą coś kupić, tylko ludzie, którym wmawia się, co mają kupić. Im bardziej podatni, tym bardziej są targetem. Jeśli kiedyś zostanie wydany Muppet Show, target zostanie odgórnie stworzony. Tak, ja wiem że to nienormalne, ale u nas właśnie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś