Gość: Hieronim Gąbka IP: *.int.warszawa.sint.pl 14.11.03, 18:13 Coś mi się obiło o uszy , że jakaś stacja będzie nadawała ten serial. Czy wiecie może kiedy ???? I która ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westpoint Czynnik PSI ??? 14.11.03, 18:18 Znowu to będą nadawać??? Po raz który już??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Czynnik PSI IP: *.ok.wroc.pl 14.11.03, 19:07 na niemieckim VOX jest w srody wieczorem. Intrygowal mnie zawsze tytul tego serialu PSI Factor, bo myslalem, ze ma cos wspolnego z ...psami :) Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Czynnik PSI 14.11.03, 19:14 Gość portalu: alex napisał(a): Intrygowal mnie zawsze tytul tego ser > ialu PSI Factor, bo myslalem, ze ma cos wspolnego z ...psami :) Ja też tak myślałam. Moja mama też i w żartach zawsze mówiła, że właśnie w telewizji idzie Czynnik koci...;)) Głupie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Czynnik PSI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 15:29 "Czynnik PSI" emitowany ma być w telewizji TELE5. W jednym z serwisów internetowych napisano, że ma to być przebój listopada, zapewne więc emisja rozpocznie się w tym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś