maciek_m1 03.06.10, 15:25 To jest nieprawdopodobne a jednaj Kabaret wraca. 11 czerwca o godzinie 21.10 w programie drugim TVP !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koperczak5 Re: Kabaret wraca 12.06.10, 08:32 Niestety długo oczekiwany powrót Kabaretu zawiódł nasze oczekiwania. Widać było autocenzurę, nie było radosnego nastroju dawnych kabarecików. "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki"... Szkoda... Odpowiedz Link
polkainaczej Re: Kabaret wraca 12.06.10, 11:38 bylo smiesznie - wartko rozmawiac i ogladac! :) Dzieki za kabaret Olgi Lipinskiej! Odpowiedz Link
paw.dziwisz Re: Kabaret wraca 25.06.10, 10:51 czy ktos może ma nagrany ten nowy odcinek kabaretu? prosze o maila paw.dziwisz@gmail.com Odpowiedz Link
maciek_m1 Re: Kabaret wraca 26.06.10, 03:28 będzie powtórka w sobotę 26 czerwca o godzinie 16,20 Odpowiedz Link
kabatrzy Re: Kabaret wraca 27.06.10, 11:11 Nie wiem , czy dwa razy do tej samej rzeki. Wcześniej Kabaret też miał przerwy w emisji i nie stracił poziomu. Myślę, że tym razem było podobnie. Program zaspokoił moje oczekiwania, cieszę się, że pozostawiono Siostrę Misyjną i zaproszono Barbarę Wrzesińską. Poza tym archiwalne nagrania piosenek nadal aktualne. Pozdrawiam wszystkich, którzy wierzyli, że mistrzostwo jest w cenie. Odpowiedz Link
jagaciarz Re: Kabaret wraca 11.05.11, 12:37 Myślę, że jednak na plus, chociaż czuć było nieco atmosferę "jednorazowości". Ale "Chata" przednia, GENIALNY Rozi "wartko rozmawiać":):) i kilka fajnych piosenek w powtórkach ze wskazaniem na "Róbmy jaja", "Księgę" i "Il dance de Polognese" (jezeli to się tak pisze oczywiście:) śpiewaną przez niesamowitego Jacka Wójcickiego. Rada Weteranów też na plus, bardzo ucieszył powrót Barbary Wrzesińskiej. Macie popierać, to POPIERAJCIE!!!. Przepraszam Kochani, uniosłem się:):):) Odpowiedz Link
kabatrzy Re: Kabaret wraca 13.07.11, 09:25 www.facebook.com/pages/Olga-Lipi%C5%84ska/213799375319470?sk=wall Pozdrawiam wakacyjnie :-) Odpowiedz Link
kabatrzy Re: Kabaret wraca 11.08.11, 23:37 Dziś w TVP Kultura w powtórkowym programie "Za chwilę dalszy ciąg programu" dotyczącym wszystkiego co polskie, scenografię stanowiła Kabaretowa Nasza Chata Rozśpiewana Państwa Wściekliców :-) Odpowiedz Link
kabatrzy Re: Kabaret wraca 14.11.11, 08:06 Korzystajcie póki jest jeszcze w sieci ;-) www.youtube.com/watch?v=lhixAYR2ds0&feature=related Cz. Odpowiedz Link
kabatrzy Re: Kabaret wraca 05.12.11, 10:32 Wczoraj w Kabaretowy Klubie Dwójki na moment pojawiła się Dorota Furman ;-) Odpowiedz Link
kabatrzy Re: Kabaret wraca 19.12.11, 08:32 Wczoraj w TVP Kultura w Archiwizji i Gallux i Pani Olga Lipińska :-) Odpowiedz Link
kabatrzy Re: Kabaret wraca 19.01.12, 08:52 Podobno ostatni program w TVP1 Kabaretu nadany w czerwcowy poniedziałek miał ponad trzy miliony widzów. Zupełnie tego nie widzę na naszym forum :-( Odpowiedz Link