Gość: agatka IP: 213.17.237.* 21.11.03, 23:27 co sadzicie o barowym gangu blondynek? wedlug mnie te dwie laski osmieszaja sie na cala Polske... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dedes Re: GANG BLONDYNEK.... IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 02:45 A kto ogląda bar? To program dla idiotów!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orzels Re: GANG BLONDYNEK.... 22.11.03, 08:50 Gość portalu: dedes napisał(a): > A kto ogląda bar? To program dla idiotów!!!!!!!!!! .. no to mamy w Polsce 6 millionow idiotow - w porywach, rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: GANG BLONDYNEK.... IP: 80.48.103.* 22.11.03, 09:58 sześć milionów jeden, bo ja też oglądam (w porywach rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: GANG BLONDYNEK.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.03, 10:48 Ludzie jest to program dla idiotów co y ie mówic,cynicznie skonstruowany na kase i nic ponadto.Poza tym dorosli ludzie ,którzy zastanawiaja sie czy ktos ich lubi czy nie?A może np zostaliby wolontariuszami i pomagali ludziom ,a tu wyglada na to ,ze im jest potrzebna pomoc.Program .który nie daje ani rozrwyki ani refleksji.Pewnie musi byc ,bo niech sobei bedzie ,ale nie znaczy to ,ze nie jest to program dla idiotów,Przypomne moze ,ze ile to ludzi rozumie pzrekaz dziennika telewizyjnego.Poziom wykształecenia, potrzeb kulturalnych jest na zastraszajacym poziomie ,na zadnym prawie.A oglada se to co sie pokaze w tv.Kiedy Przeglad piosenki chodnikowej trafił do sali kongresowej, a potem wykonawcy stali sie rodzimymi gwiazadmi wszytsko sie zmieniło.Ten program to tez takie intelektualne "umpa,umpa". Odpowiedz Link Zgłoś
orzels Re: GANG BLONDYNEK.... 22.11.03, 14:26 Glos zgorzknialego, rozgoryczonego wspolczesnoscia intelektualisty? Drogi mercu, mialem wrazenie ze masz swiadomosc czasow, w jakich przyszlo byc Ci osadzonym. Ten glos mnie jednak zadziwil... Pozdrawiam, rzecz jasna, wroclawsko czyli cieplo. Dzis 14 stopni C we Wroclawiu! Wiosna, panie generale.. Odpowiedz Link Zgłoś