edzioszka 23.11.03, 12:01 współpracują ze sobą? - chciałabym zasięgnąć opinii biegłych i kompetentnych.. PS. jednego z piekła rodem naszłam przypadkiem.. www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=12219 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Czy wampiry i diabły 24.11.03, 09:28 a co by to była za współpraca - wampir jest zaiteresowany przetrwaniem i pożywieniem, a o dusze posiłków nie dba w żadnym razie, gdyż sam duszy nie posiada... jedyne, co może go łączyć z diabłem to diaboliczny, niekiedy wygląd... ale i to tylko na pierwszy rzut oka, bo jak się tylko uśmiechnie, to od razu widać kto zacz... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Czy wampiry i diabły 24.11.03, 13:10 no tak, diabły się poza nie dbają o higienę, wapmir przynajmniej tę posiłku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czy wampiry i diabły 24.11.03, 13:59 o własną też muszą albowiem na cmentarzuu pełno jest robactwa tudzież innych roztoczy, więc zaniedbanie się grozi rozkładem zywego ciała, a to bardzo niekomfortowa sytuacja... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Czy wampiry i diabły 24.11.03, 17:02 Ja tam od diablow wole trzymac sie z daleka. Choc horrory sataniczne lubie ogladac - do moich ulubionych nalezy Omen i Dziecko Rosemary. A najbardziej ukochanym jest Egzorcysta. Tym niemniej diably wole ogladac tylko w kinie, na videle lub dividele. Odpowiedz Link Zgłoś