Dodaj do ulubionych

najdurniejsza reklama telewizyjna to:

IP: 195.114.189.* 25.01.02, 21:32
Obserwuj wątek
    • Gość: yosso Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.01.02, 23:13
      reklama sidoluksu,
      wszystkie reklamy środków przeciwbólowych, gripeksów, acatarów itp.
    • abc2001 Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 27.01.02, 20:03
      obecnie "wędliny Złoty Indyk"
      • Gość: Snake Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 212.191.129.* 28.01.02, 12:40
        No i te kobiety co nie widza roznicy...
        ;-)
      • Gość: daag Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.*.*.* 31.01.02, 14:49
        abc2001 napisał(a):

> obecnie "wędliny Złoty Indyk"

jeśli chodzi o tą o procesie wołowiny i baraniny to całkowita racja...
        beznadziejny knot mający z reklamą telewizyjną tyle co nic.
    • ellivia Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 28.01.02, 15:20
      "Marek Marecki, Marek wszedzie marze a to mama Marka..." itd
      Jeszcze ten dzieciak na sedesie "U, co za zapach "
      poza tym Akatar i inne gripexy
    • Gość: asia Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 212.106.6.* 28.01.02, 15:52
      A dla mnie najdurniejsza jest reklama Radia Zet kiedy dziewczyna po chamsku
      reaguje na sniadanie przygotowane przez chlopaka - do sniadania z radia gra
      piekna klasyczna muzyka (na pewno nie z radia Zet!). W sumie od razu widac, ze
      Radio Zet jest dla chamow! A fajny chlopak niech ucieka jak najdalej!
      • Gość: rolo Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.pudliszki-heinz.pl 01.02.02, 14:12
        popieram w calej rozciaglosci :-)
        • Gość: Justynka Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 212.160.236.* 22.02.02, 11:46
          Popieram i ja !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Mar To Mozart... IP: 213.25.197.* 25.02.02, 02:08
        Gość portalu: asia napisał(a):

> A dla mnie najdurniejsza jest reklama Radia Zet kiedy dziewczyna po chamsku
        > reaguje na sniadanie przygotowane przez chlopaka - do sniadania z radia gra
        > piekna klasyczna muzyka (na pewno nie z radia Zet!). W sumie od razu widac, ze
        >
        > Radio Zet jest dla chamow! A fajny chlopak niech ucieka jak najdalej!

Ta muzyka - to na 1000% Mozart. Jak sobie przypomnę, to napiszę co to. Na 90% to
        aria z jakiejś opery Mistrza.

• Gość: Yaskier Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 213.77.2.* 29.01.02, 10:21
      Sklep nie dla idiotów. Bueeee....
      • Gość: relom Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 193.150.166.* 29.01.02, 12:33
        Ariel z jakąś dziwną parą w windzie...
        • Gość: Snake Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 212.191.129.* 29.01.02, 13:54
          Gość portalu: relom napisał(a):

> Ariel z jakąś dziwną parą w windzie...

Zgadzam sie. To jakas psychodelia "Masz tu plame, nie spralas -
          spralam, nie spralas". Wyobrazam sobie, ze za chwile dojdzie do
          histerycznych wrzaskow, bluzgow i zadymy w windzie.
        • Gość: mary_ann Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 19:52
          YESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! Tak sie cieszę, ze nie jestem osamotniona w jej
          odbiorze!
          Niby nic, ale między tymi ludźmi jest jakiś straszny klimat, stłumiona
          nienawiść czy coś? Takie kulturalne chamy. Powstrzymują się, żeby nie
          wybuchnąć, facet cedzi przez zęby ( z czego wniosek, że sa zaciśnięte), ona
          się "odgryza" - jakaś koszmarna rozgrywka...
    • Gość: Greg Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 212.187.240.* 29.01.02, 13:06
      Reklama ktoregos operatora telefonii komorkowej. Jakis debilek wysluchuje bez
      konca, nagranej przez jakas debilke na poczcie glosowej, wiadomosci "W KRUNCIE
      rzeczy jestes fajny". Szczyt debilizmu.
    • _anonim_ Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 29.01.02, 14:34
      Reklama w Zetce. W tle slychac dosc wyraznie jak ktos smarcze (ble, zawsze mi
      sie niedobrze robi) po czym slychac faceta ktory mowi: skoncz z tym
      katarem.NATYCHMIAST! Aha produkt jest dostepny w aptekach bez recepty.
      • _anonim_ Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 29.01.02, 14:35
        Zapomnialem napisac calego hasla czyli skoncz z tym katarem natychmiast wiez
        sudafen (surdafen? cos w tym rodzaju)
    • Gość: balbina Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.pekao.com.pl 30.01.02, 14:25
      Reklama jakiegoś paliwa (oleju?) - kobita rozbiera się lubieżnie przed
      samochodem, żeby go "rozgrzać". Bez sensu i niesmaczne. Ten wzrok jej męża!
      Poza tym dostaję bólu zębów, słysząc piosenkę "meeerciii tak pooodziękuuujęęęę
      ciiii......" itd.
      A propos zębów - wszystkie reklamy past z tymi pseudo-lekarzami są
      beznadziejne, to samo z lekami.
      Natomiast podobają mi się reklamy Nicorette. Naprawdę śmieszne.
      • Gość: Misia Re: mam pytanie... IP: 157.25.200.* 30.01.02, 15:20
        ...o co chodzi w reklamie którejś z past do zębów - chłopię o urodzie
        nienachalnej zmusza nocą rodziców do wąchania oddechu. Że niby z imprezy wraca
        i nie cuchnie? A co to ma wspólnego z działaniem pasty? Rano chłopię
        zastosowało i na cały dzień starczyło? Eeee tam, ale reklama...
      • _anonim_ Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 31.01.02, 20:28
        Tak to merssssssiiiiii jak niemile dla ucha. Wyjatkowa wurza mnie reklama
        Biedronki (biedronka ach biedronka, jak to dobrze ze biedronka jest tak blisko)
        Nie dosc ,ze glupia to jeszcze ta baba i realizacja na poziomie reklam z
        poczatku lat 90. Brrrrrrrr.
        NAstepna denerwujaca reklama to Aquafresh z facetem chuchajacym do kamery i
        powtarzajacym to mocne zeby mocne zeby itp.
        co jeszcze Zloty indyk z baranina, wolowina i chyba wieprzowina.
        Mc.Donald i skoczkowie glupie i bez sensu.
        • Gość: moler Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 193.150.166.* 01.02.02, 14:07
          _anonim_ napisał(a):

> Tak to merssssssiiiiii jak niemile dla ucha. Wyjatkowa wurza mnie reklama
          > Biedronki (biedronka ach biedronka, jak to dobrze ze biedronka jest tak blisko)
          > Nie dosc ,ze glupia to jeszcze ta baba i realizacja na poziomie reklam z
          > poczatku lat 90. Brrrrrrrr.
          > NAstepna denerwujaca reklama to Aquafresh z facetem chuchajacym do kamery i
          > powtarzajacym to mocne zeby mocne zeby itp.

W zasadzie prawie się z Tobą zgadzam. Uważam jednak, że reklama Aquafresh jest bardzo dobra i
          oryginalna.
          > co jeszcze Zloty indyk z baranina, wolowina i chyba wieprzowina.
          > Mc.Donald i skoczkowie glupie i bez sensu.

• jhbsk Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 30.01.02, 15:36
      Dosia, dosia i jeszcze raz dosia. A te panie co nie widzą różnicy to powinny chyba iść do okulisty i zamówić
      sobie okulary.
      • Gość: Greg Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 212.187.240.* 30.01.02, 15:42
        Nic nie przebije pierwszej reklamy Dosi. Debilna dziewczynka mowila debilnym
        glosikiem "Dosiaaaaaa za rozsadnooooo ceneeeeeeee"
        • Gość: Misia Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 157.25.200.* 30.01.02, 16:21
          A kto jeszcze pamięta pierwszą reklamę telewizyjną napojów Hellena? Mała
          dziewczynka śpiewała sex-basem "Hellena, Hellena, to napoje znakomiteeeeee".
          • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 19.02.02, 09:10
            Gość portalu: Misia napisał(a):

> A kto jeszcze pamięta pierwszą reklamę telewizyjną napojów Hellena? Mała
            > dziewczynka śpiewała sex-basem "Hellena, Hellena, to napoje znakomiteeeeee".

A pamiętasz reklamy Baltony? Marynarz & Grupa Wyjce Pospolite. Już nawet nie
            pamiętam co to Baltona, ale reklamę owszem, choćby dlatego, że nie potrafię jej
            porównać z żadnym niewymiernym kretynizmem puszczanym pomiędzy programami TV i
            podczas filmów.
      • Gość: Yaskier Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 213.77.2.* 31.01.02, 14:35
        O tak! A najlepszy patent jest taki, że te "badania" były robione niemal rok
        temu...
        • maal Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 31.01.02, 15:07
          Ja ostatnio widziałem durną reklamówkę Mc Donalda z lecącymi rownolegle
          skoczkami narciarskimi. Jak to wszyscy chcą zarobić na popularności skoków...
          • Gość: szcz Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.czes.gazeta.pl 05.02.02, 18:04
            Popieram. Narciarze to godni rywale Złotego indyka
    • Gość: mi Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 212.243.143.* 13.02.02, 14:46
      Jogurty A. Resich-Modlinskiej.
      fatalne.
      Samej babki tez jakos nie bardzo...
      • maal Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 13.02.02, 15:12
        Ostatnio pojawiła się nowa "perełka" - facet tankujący samochód i jego pies
        który nie zdąża załatwić swojej potrzeby.
        Ludziom robiącym takie reklamy naprawdę brakuje pomysłu i oleju w głowie.
    • Gość: szcz Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.czes.gazeta.pl 13.02.02, 19:39
      Festiwal sikania na stacji benzynowej to absolutne
      mistrzostwo debilizmu. Nie wiem czy ten, kto to
      wymyślił ma większe problemy z głową, czy pęcherzem?
      • Gość: Mar a widział kto reklamę jaguara albo heidesiecka? IP: 213.25.197.* 13.02.02, 19:56
        McDonald, Biedronka, CPN, proszki do prania - to reklamy dla badziewiaków i są
        dokłądnie takie jak produkty, które przedstawiają. W domach takich ludzi
        śmierdzi zupą ogórkową i brudnymi mężowskimi nogami, w samochodach są misiowe
        pokrowce nasiąknięte dymem papierosów i stęchlizną (matka, zasuń szybe bo
        wieje!).
    • Gość: iza Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.core.net.pl 14.02.02, 00:33
      według mnie reklama portalu gazeta.pl. jeżeli gazeta jest kierowana do ludzi
      kulturalnych i inteligentnych ( a można przypuszczać, że tak jest), to na pewno
      nie powinno się tam znaleźć słowo "ryj".
      • Gość: szcz Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.czes.gazeta.pl 14.02.02, 09:16
        Gość portalu: iza napisał(a):

> według mnie reklama portalu gazeta.pl. jeżeli gazeta
        jest kierowana do ludzi
        > kulturalnych i inteligentnych ( a można przypuszczać,
        że tak jest), to na pewno
        >
        > nie powinno się tam znaleźć słowo "ryj".

Szczęśliwie zniknęła z ekranów. To była straszna żenada

• Gość: Słońce Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 22:12
          Dla mnie szczytem debilizmu jest reklama Orlenu, gdzie babka rozbiera sie, by
          rozgrzac samochod!Uaaaa...Niedlugo dojdzie do ekshibicjonizmu rodakow(czek).
          Panowie moze i beda zadowoleni...Zenada!
          • maal Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 15.02.02, 12:33
            Masz rację, ale tu przynajmniej dziewczyna jest całkiem całkiem :-)))
            Pozdr.
    • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 15.02.02, 10:50
      Radio Zet!!!!!!!!! Co to za kretyńska imitacje Jimmiego Carrey'a biega po
      studiu z prędkością światła?!!! Nasz kochany boguś Linda!!! Oddaję głos na
      reklamy Ramy za dubbing Fronczewskiego, gówno by zjadł za pieniądze. I
      jeszcze "taryfy TP SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", ten nibyagent chory na grypę
      i parę innych perełek. Jak sobie przypomnę to dopiszę.
    • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 15.02.02, 11:30
      Niniejszym wyrażam swój szacunek dla Majestatu Znaczków Pocztowych Gwiazdy
      Reklamy Czarka Pazury. Imbecylizm do potęgi.
      Bułka z bananem Małysza. Patrz wyżej.
      • Gość: daag Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.tlsa.pl 21.02.02, 13:05
        gosia-s napisał(a):

> Niniejszym wyrażam swój szacunek dla Majestatu Znaczków Pocztowych Gwiazdy
        > Reklamy Czarka Pazury. Imbecylizm do potęgi.

jesteś w dużym błędzie. to jest bardzo dobra reklama.
        • Gość: uwazna Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.acn.waw.pl 25.02.02, 01:57
          Jestem tego samego zdania. To naprawdę dobra reklama.
    • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 15.02.02, 11:36
      Cholerny Domestos I Bref. Jako osoba pochodząca znad morza (pozdrawiam
      Świnoujście) stanowczo protestuję przeciwko porównaniom rypu morskie fale i
      woda w klozecie. Już chyba nigdy nie wykąpie się w morzu.
    • ellivia Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 15.02.02, 17:56
      Reklama telefonów komórkowych--dialog o owadach:
      "moj ty robaczku świetojański, bzy bzy."
      • Gość: Slońce Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 18:06
        a dla mnie to slodkie... moze dlatego,ze ja tez jestem nazywana robaczkiem...
        rozczulone Słońce
      • Gość: Maciek Re: Do słońce IP: *.atol.com.pl 24.11.02, 23:18
        Drogie Słońce mam pytanie czy to ty, którą w niektórych kręgach nazywa się DI
        Słóńce ??
        Proszę o opowiedz.
        Pozdr.
    • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 15.02.02, 20:46
      Skrzecząca babcia ACE (z przeszłości) i parada mundurowych wyjących k... Atlas,
      co za klej (obecnie.
      • Gość: Elka Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: proxy / 195.136.122.* 24.11.02, 19:40
        Najwazniejsza jest zaprawa i atlas klej OK-ej, to swietna gra slow.
        Reklama nie nalezy do najsubtelniejszych ale ma swoja sile.
        Mnie sie podoba,
    • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 16.02.02, 10:43
      Do dziś otrząsam się z odrazą na wspomnienie antyreklamy bodajże Kop Ultra,
      kiegy to gospodyni udowadnia skuteczność płynu koszmarnym efektem dźwiękowym -
      palcem po talerzu. brrrrr. A teraz jeszcze ten wyrostek, który nagle zapałał
      miłością do zmywania naczyń {ha ha ha ha haakurat, marzenie rodziców
      nastolatków).
      • Gość: ash Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 11:45
        Wczoraj widziałam i aż mnie powaliło: pan poseł zostaje obrzucony jajkami i
        warzywami a potem żonka kura domowa pierze mu koszulę w jakimś proszku, no
        żenada nie do opisania, dno kompletne.
        • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 16.02.02, 14:27
          ... i oczywiście reklama cukierków - miniaturek Marsów, Bounty itd., podszyta
          południowoamerykańską telepierdołą.
    • Gość: Dodasor Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: 193.0.110.* 16.02.02, 20:51
      Reklamy z cyklu: zapytaliśmy...(np. gdańszczanki) co sądzą o...(jakimś tam
      proszku do prania). Niby w zamiarze spontaniczne, wychodzi żenada.
    • Gość: aska A pamiętacie "Rama na działkach" IP: 195.136.95.* 18.02.02, 08:25
      To stare, ale tak potworne, że do tej pory mną rzuca!
      A obecnie to chyba rzeczywiście panie, które się przerzucą na Dosię.
    • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 18.02.02, 09:24
      Czasami mam wrażenie, że niektórzy traktują nas, kobiety, jako istoty o
      poziomie inteligencji komara. chodzi mi o reklamy kosmetyków dla kobiet po 40,
      do których angażuje się siuśmajtki. Wystarczy wspomnieć krem
      przeciwzmarszczkowy Q10, a teraz seria koemetyków ANEW firmy AVON. A kobiety
      już lecą uwierzyć i kupować kosmetyki, po których zastosowaniu będą wyglądać
      jak mocniej wymalowane szenastki.
      A swoją drogą apeluję do wszystkich kobiet: wystarczy porządnie wyprać mężowi
      koszulę w Bonuxie, a wtedy zniknie chamstwo na polskich drogach. Powodzenia!
    • Gość: Adrian Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:35
      Kiedyś była tak reklama jakiegoś szamponu, z której wywnioskowałem, że aby nie
      mieć łupieżu trzeba połowę głowy umyć "zwykłym" szamponem a drugą połowę tym
      reklamowanym...
    • gosia-s Re: najdurniejsza reklama telewizyjna to: 21.02.02, 09:39
      To co Goździkowej (lekomanka jaka?...). I ten matoł, który rżnie w golfa i nie
      może wydobyć z siebie głosu.
    • Gość: Agniecha Brydzia IP: *.bresa.com.pl 21.02.02, 10:16
      Reklama mydła Dove:"Koledzy mówią mi: Brydzia, ale Ty extra wyglądasz". Albo
      cos w tym guście...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka