Gość: koza IP: *.telnet / *.kki.krakow.pl 28.11.03, 17:10 dziś ostatni odcinek 4 serii... czy ktoś wie może, czy telewizja zakupiła kolejną serią... czy też znowu przyjdzie nam czekać wieki na następne odcinki? pzdr, koza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: seks w wielkim mieście IP: *.toya.net.pl 29.11.03, 22:55 Wyciagam ten wątek, bo też jestem tego bardzo ciekawa. Czy w ogole sa kolejne odcinki "Seksu...."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo_la Re: seks w wielkim mieście IP: *.acn.waw.pl 29.11.03, 22:59 Są już w stanacn ale kiedy trafią do nas nie wiem, Boski serial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: seks w wielkim mieście IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 29.11.03, 23:00 na tv.interia.pl w następny piątek jest "Sex w wielkim mieście" ale gdy kliknęłam na tytuł serialu aby zobaczyć streszczenie to było tam anpisane, że jest to 3 seria :( czy tak faktycznie będzie przekonamy się za tydzień w każdym razie zawsze to lepiej oglądac trzecią niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: seks w wielkim mieście IP: *.toya.net.pl 29.11.03, 23:09 Juz wszystko wiem!!!!! Znalazlam strone internetowa serialu. Teraz kreca 6 sezon (my obejrzalysmy wczoraj ostatni odcinek 4 sezonu). W sumie nakrecono 86 odcinkow (synek Miradny juz jest duzy i oczywiscie rudy). Wszystkie nastepne sa tam streszczone, wiec w oczekiwaniu na to, ze TVP zakupi nastepne odcinki mozna sobie wszystko poczytac i poogladac zdjecia!!! Naprawde super strona, polecam: www.hbo.com/city/ Klara P.S. Czy jest jakies forum fanek tego serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: seks w wielkim mieście IP: *.acn.waw.pl 29.11.03, 23:35 nie przerywają emisji zapraszam na : www.tvp.pl/prasa/omowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: seks w wielkim mieście IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 29.11.03, 23:48 no i co ztego nie przerywają emisji skoro będą powtarzać 3 serię kiedy my włąśnie skończyłyśmy oglądać 4 :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: seks w wielkim mieście IP: *.icpnet.pl 30.11.03, 00:43 a czy w 5 i 6 serii pojawia się jeszcze Mr. Big ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ciag dalszy IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.03, 02:27 w niemczech juz dawno skonczyla sie 5 6 bedzie w maju widzialam juz 12 odcinkow z 6-po angielsku i mowie wam kobitki super co prawda dziewczyny z sexu nam dorosleja, ale bedzie z czego sie posmiac..poplakac tez...nie bede mowic co sie stanie..nie chce psuc wam zabawy..co do Mr.Big...to i owszem pojawi sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: seks w wielkim mieście IP: *.zec.lodz.pl 30.11.03, 11:44 ja bardzo przepraszam, ale w kwestii formalnej; przeoczylam ktorys tam odcinek i tak na prawde nie wiem dlaczgo Carrie rozstala sie z Aidanem. Dlaczego? Z gory dzieki wielkie - b trapi to mnie i mojego chlopaka :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a dlatego IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.03, 11:49 aidan poprosil Carrie o reke, ona sie zgodzila, ale po przemysleniu doszla do wniosku ze jeszcze nie jest gotowa na to. aidan kupil nawet mieszkanie obok tego carriie aby zrobic cos wiekszego dla nich.carrie jednak coraz mniej tego chciala. a wiec aidan postanowil, ze tak byc nie moze. albo biora slub, albo niestety musza sie rozstac. carri nie chciala na sile , wiec sie rozstali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: dlatego IP: *.toya.net.pl 30.11.03, 14:19 Kompletnie bez sensu sie rozstali! Ale zdaje sie, ze Aidam jeszcze sie pojawi. Mr Big pojawia sie i to juz w 5 serii, poza tym Carrie bedzie romansowac z jakims artysta rosyjskim. Pozdrawiam fanki "Seksu..."! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: dlatego IP: *.toya.net.pl 30.11.03, 14:37 KTO NIE CHCE ZNAC CIAGU DALSZEGO, NIECH NIE CZYTA!!!!!!!!!!! Na poczateku 6 serii Carrie spotyka Aidana w parku, ktory spaceruje ze swoim malym synkiem. Pod koniec 6 serii - Charlott znow wychodzi za maz :-0 W miedzyczasie Carrie romansuje z pisarzem - bardzo przystojnym, ale potem sie rozstaja, bo - zdaje sie - skrytykowala jego ksiazke. Big oczywiscie pojawia sie w NY w bardzo interesujacych okolicznosciach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter SEx................. IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 15:49 Kolejne odcinki Sexu z piatej serii od piatku w Dwojce. Piata seria liczy tylko 8 odcinków a szósta 12 odcinków. Trwają przygotowania do kręceina ostatniej serri. Streszczenia odcinkow pod- www.epguides.com/SexandtheCity/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daner Re: seks w wielkim mieście IP: *.kol.tke.pl 30.11.03, 16:07 Objrzałam całą szóstą serię-12 odcinków-super.charlotta została żydówką z miłości do swego rozwodowego adwokata,miranda miała przez kilka odcinków romans z pięknym murzynem-lekarzem drużyny koszykówki,ale w ostatnim odcinku wyznaje wreszcie miłość Stevowi,Samantha ma romans z młodszym o 20 lat przecudnej urody aktorem,którego wylansuje w mediach,a Carrie cały czas romansuje,bo związek z Burgerem-pisarzem nie wypalił,w ostatnim odcinku uwodzi ją sam Michaił Barysznikow.Podobno w styczniu będzie jeszcze tylko jeden podsumowujący odcinek i...-tyle,szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxWroc Re: seks w wielkim mieście IP: *.kr.k.pl / *.Korbank.COM 30.11.03, 18:12 Moglibyscie mi strescic co stalo sie w ostatnim odcinku-niestety nie moglem go obejrzec-z gory dziekuje i pozdrawiamy wszystkich fanow(nie tylko fanki:) serialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: seks w wielkim mieście IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 18:26 Ostatni odcinek 4 serii: Carrie czuje się samotna i w nocy dzwoni do Biga, ten zaprasza ją do siebie. Kiedy dziewczyna przyjeżdża zauważa, że w mieszkaniu nie ma żadnych mebli - Big informuje ją, że wyjeżdża z Nowego Yorku do Los Angeles i będzie tam prowadził winnicę. Para przyjaciół umawia się na ostatnią randkę i wszystko zmierza ku szczęśliwemu końcowi (czyli seksu w wielkim mieście ;-)) ale nagle dzwoni komórka Carrie. Miranda zaczyna rodzić. Carrie jedzie więc do szpitala, a kiedy następnego dnia pędzi do mieszkania Biga jego już tam nie ma. Na podłodze stoi płyta, której słuchali poprzedniej nocy i bilet lotniczy z kartką "jeśli poczujesz się kiedyś samotna...." Miranda rodzi chłopca, a scena kiedy po raz pierwszy obserwowała ruchy rączki malca była wspaniała. Stojący przy jej łóżku Steve nie może powstrzymać łez, ale pełne dezaprobaty spojrzenia Mirandy i uwaga Carrie doprowadzają go do porządku. Samantha jest pewna, że jej facet ją zdradza. Mimo, że sam zainteresowany zaprzecza - Samatha postanawia go śledzić. Wkrótce po tym nakrywa go in fligranti z inną kobietą. Wykrzykuje mu, że to koniec i że odchodzi. Charlotte natomiast poznaje w muzeum w którym pracuje chłopaka, który zaprasza ją na obiad. Ona odmawia jednak kiedy widzi spacerującego po muzeum Treya z matką nagle zmienia zdanie. Kolacja z nieznajomym wypada wspaniale, jadą do niej do domu i tam okazuje się, że facet jest zszokowany pięknym mieszkaniem Charlotte, biega po nim i wykrzykuje jakie to niesprawiedliwe, że ona mieszka w pałacu a on w garsonierze. Koniec końców zostaje wyproszony. Ostatnia scena - Carrie idzie ulicą z płytą od Biga i snuje filozoficzne myśli na temat NY - któremu cały odcinek był zadedykowany. Ufff....nie wiem czy chciałeś aż tak szczegółowo, ale sprawiło mi to sporą przyjemność. pozdrawiam, liama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxWroc Re: seks w wielkim mieście IP: *.kr.k.pl / *.Korbank.COM 30.11.03, 18:33 wielkie dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: seks w wielkim mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:42 Nie wiedzialam, ze w Los Angeles mozna uprawiac winorosl ;) Lecial do Californi co nie zawsze oznacza LA. Konkretnie chodzilo o Napa Valley, gdzie jak wiadomo sa winnice ;) Ale tylko troche sie czepiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: seks w wielkim mieście IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 19:13 Tak! Oczywiście Yane ma rację. Nie pamiętałam dokładnej nazwy miasta do którego wybierał się Big, a potem po prostu błędnie utożsamiłam (nie wiedzieć czemu) Kalifornię z LA. Dzięki YANE!! pozdrawiam, liama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: seks w wielkim mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 19:35 Prosze bardzo polecam sie na przyszlosc :) Choc dodam na marginesie, ze Napa Valley odnosi sie do powiedzmy regionu jak Szampania we Francji, a nie nazwy miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: seks w wielkim mieście IP: *.telnet / *.kki.krakow.pl 30.11.03, 20:10 faktycznie... od przyszłego tygodnia będą powtarzać 3 serię serialu... a kiedy coś nowego? k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara35 Re: seks w wielkim mieście IP: *.toya.net.pl 30.11.03, 22:36 Podoba Wam sie bardziej Mr. Big czy Aidan? Ktory bardziej pasuje do Carrie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: seks w wielkim mieście IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 22:43 ja wolę Biga i myślę, że on lepiej pasuje do Carrie do mnie zresztą też ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: seks w wielkim mieście IP: *.icpnet.pl 30.11.03, 23:15 Mr Big! Oczywiscie, ze Mr Big. Coz to za facet. Prawdziwy mezczyzna. Ach, spotkac takiego w zyciu. I doskonale pasuje do Carry. Odpowiedz Link Zgłoś