Dodaj do ulubionych

ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI???

28.12.03, 23:08
Obydwaj robia podobne rzeczy; chodzi mi oczywiscie o wylawianie talentow
piosenkarskich.
KOGO WOLIMY - WODECKIEGO CZY WOJEWODZKIEGO???
Przestraszyla mnie ilosc postow nt. tego drugiego, nb. z reguly negatywnych.

JA, NA DOBRY POCZATEK, OPTUJE ZA WODECKIM.
A WY?
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? IP: *.chello.pl 28.12.03, 23:32
      Nie mam nic do Wodeckiego, całkiem sympatyczny facet ale optuję zdecydowanie za
      Kubą.
    • Gość: bodo Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? IP: *.rtk.net.pl 28.12.03, 23:34
      raz oglądałem drogę do gwiazd - może ci kandydaci przy wodeckim czują się
      dobrze, ale mnie taka ilość słodyczy i lukru, brak rzeczowości, permanentny (a
      więc nieszczery) zachwyt - mdlą. i tyle.

kuba jak pochwali - to wiem, że to jest autentyk...
    • mahoney wodecki to zadka kupa ! mam ochote zezygac sie na 28.12.03, 23:44
      goscia
    • Gość: Tawananna Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 23:58
      W tej roli wolę Wojewódzkiego - Wodecki bywa stanowczo zbyt cukierkowo-
      landrynkowy. Aż mi się zbiera na mdłości :/. Inna sprawa, że jest on
      prowadzącym program, nie jurorem, nie wiem więc, czy porównanie jest
      najlepsze.

P.S. Nie mam nic przeciwko Wodeckiemu czy też jego kulturalnemu zachowaniu!
      Obaj panowie prezentują dwa przeciwne bieguny. Nie lubię skrajności, z dwojga
      złego wybieram Kubę.
      • Gość: beemka Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 00:15
        Co za idiotyczne pytanie!
        Lubię Wodeckiego ale wtedy gdy gra na trąbce albo śpiewa.To mu dobrze wychodzi.
        Jako prowadzący drogę do gwiazd jest nie do przyjęcia, niech więc dalej gra
        trąbce i śpiewa a Kuba niech robi swoje show lub juroruje w Idolu.
        • wlodekbar Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? 29.12.03, 00:39
          Ale KUba jak juroruje w idolu, to potrafi obrazic i zniechecic. Wrecz wyrzucic
          kogos.
          Tak juz bylo!
          • bm_ka Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? 29.12.03, 00:42
            wlodekbar napisał:

> Ale KUba jak juroruje w idolu, to potrafi obrazic i zniechecic. Wrecz
            wyrzucic
            > kogos.
            > Tak juz bylo!

No i niech se wyrzuca.I zniechęca.Takiego kochają masy!
            • Gość: bodo Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? IP: *.rtk.net.pl 29.12.03, 19:35
              może w końcu sie przyjmie w narodzie ta myśl, że "jak się pchasz na scenę, to
              możesz się nie spodobać i o tym się dowiedzieć - co więcej: możesz wprost
              usłyszeć, że (wbrew swoim nadziejom) kompletnie nie masz talentu ani gustu"

dla młodych naiwnych: lepszy brutalny Kuba na starcie niż brutalne życie przez
              całe lata - jako konsekwencja nierozwianych w porę złudzeń
              • Gość: krycha Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:44
                O ile dobrze pamiętam, to Kuba nie przepuściłby przez eliminacje
                Krzysia Zalewskiego.
                Jeżeli traktuje się tak brutalnie innych, to chyba wypadałoby samemu
                coś sobą reprezentować.
                • Gość: bodo Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? IP: *.rtk.net.pl 29.12.03, 22:08
                  sorry - ale o ile obserwuj? krzysio zalewski niczym nowym nikogo nie
                  zaskoczy?: po prostu kolejny klon rockmana w stylu solisty Deep Purple (z
                  uwzgl?dnieniem odpowiedniej ró?nicy poziomów, naturalnie)

zalewski jest po prostu sympatyczn? wtórno?ci? estradow?
                • mr_watchman Re: ZBIGNIEW WODECKI czy KUBA WOJEWÓDZKI??? 31.12.03, 11:53
                  Gość portalu: krycha napisał(a):

> O ile dobrze pamiętam, to Kuba nie przepuściłby przez eliminacje
                  > Krzysia Zalewskiego.

A któż to jest ten Krzysio Zalewski? Że zwycięzca Idola, to wiem, ale jakoś
                  umknęły mojej uwadze jego dokonania muzyczne i artystyczne.

> Jeżeli traktuje się tak brutalnie innych, to chyba wypadałoby samemu
                  > coś sobą reprezentować.

Kuba miał coś zaśpiewać? Ależ on był jurorem, a nie - kandydatem na idola!
                  Ornitolog nie musi umieć fruwać.
    • Gość: bambus Wodecki moze i wylawia, ale najwyzej gowno z klopa IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 23:16
      A nie idoli
      BUAHAHAHAH
      • wlodekbar Re: Wodecki moze i wylawia, ale najwyzej gowno z 31.12.03, 02:53
        Admin, rusz sie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka