Dodaj do ulubionych

Praca w Warszawie

IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.02, 15:12
W niedlugim czasie bede przeprowadzal sie z Berlina do Warszawy.
Interesuja mnie przede wszystkim agencje reklamowe i stacje TV.
Ktos moze wie jak wyglada obecnie rynek reklamy w stolicy? I jak wyglada
sytuacja z praca?
camel_3d@o2.pl

camel
Obserwuj wątek
    • Gość: ToeToe Re: Praca w Warszawie IP: proxy / *.jetstream.xtra.co.nz 31.10.02, 02:01
      Camel, jakies linki z pracami swoimi w sieci masz??
      Pozdrawiam,
      tt
      • Gość: camel Re: Praca w Warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.02, 07:57
        Gość portalu: ToeToe napisał(a):

> Camel, jakies linki z pracami swoimi w sieci masz??
        > Pozdrawiam,
        > tt

mam strone internetowa, jezeli jestes zainteresowny/a to moge wyslac na piva
        adres.

camel
        • Gość: camel Re: Praca w Warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.02, 08:21
          albo lepiej wyslij mi maila na priva to ci odpisze.

camel
        • Gość: camel zapomnialem dodac maila:) IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.02, 08:21
          camel_3d@go2.pl
    • Gość: X Re: Praca w Warszawie IP: *.crowley.pl 31.10.02, 09:39
      Sytuacja jest trudna, niestety w Warszawie także. Z tego co sie orientuję to w
      reklamie jest zapotrzebowanie na pracowników, jednak wymagania też są spore.
      Ale skoro z Berlina masz zamiar się przeprowadzić to pewnie niemiecki masz w
      jednym palcu. Agencji reklamowych w Wawie jest sporo, jednak jedna drugą z
      rynku wykurzy. Ogólnie praca może jest w tej branży natomiast brakuje
      odpowiednio przygotowanej załogi. Pracodawcy mają naprawdę kosmiczne wymagania.
      Lubią jak pracownik oprócz znajomości co najmniej dwóch języków obcych także
      biegle zna wszystkie programy graficzne, ma umiejętności negocjacji i dobrą
      prezencję. Oczywiście to kropla w morzu potrzeb. Życzę powodzenia w Polsce.
      Pozdrawiam.
      • Gość: camel Re: Praca w Warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.02, 10:04
        pracowalem w McCann i J. Walter Thompson, znam sganecie warszawskie, ale nie
        wiem tak do konca jak to teraz wyglada. Dlatego chce sie zorientowac w sytuacji
        i zastanowic sie, jakie rozwiazanie bedzie najlepsze.

camel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka