Gość: ast3r IP: *.gprs.plus.pl 14.01.08, 07:42 Ostatnio pojawia sie sporo ofert pracy? czy firma sie tak rozwija czy jest duza rotacja, jaka jest atmosfera w centrali? Pozdrawiam Szukająca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikki Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 22:11 Ja pracowałam tam rok temu. Atmosfera w dużej mierze zależy od kierownika zespołu do którego trafisz- ja miałam fajną szefową, wyrozumiałą i uśmiechniętą więc pracowaliśmy w milej atmosferze, ale nie wszędzie bywa tak różowo. Generalnie pracy jest sporo, nadgodziny, praca w weekendy też na porządku dziennym.. Ale może mam stare dane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 11:08 a na jakim poziomie zarobki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:55 Nie ma gorszego banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosć Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.cust.tele2.pl 03.03.08, 21:17 Popieram. Kiedyś banki bardzo dobrze płaciły. Wynagrodzenie w tym banku jest bardzo niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvuyu Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:38 k,09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ100 Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.rad.vectranet.pl 17.04.08, 13:16 WITAM WAS, BYŁAM NIEDAWNO W MILLENNIUM BANKU NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ. PIERWSZY ETAP CZYLI ROZMOWA TELEFONICZNA BYŁA BARDZO MIŁA. DRUGI ETAP TO ROZMOWA BEZPOŚREDNIO Z PRZEŁOŻONYM CZYLI DYREKTOREM, PONIEWAZ UBIEGAŁAEM SIĘ O STANOWISKO KIEROWNIKA-MAM DOŚWIADCZENIE W BANKOWOŚCI I NA STANOWISKU KIEROWNICZYM RÓWNIEŻ. PANI DYREKTOR SIEDZIAŁA NABZDYCZONA I STWARZAŁA SZTUCZNE POZORY WIELCE KOMPETENTNEJ A NIE POTRAFIŁA MI ODPOWIEDZIEĆ NA PODSTAWOWE PYTANIA, BO POPROSTU NIE ZNAŁA ODPOWEDZI-TOTALNA IDIOTKA!!!!!! MATKO BOSKA POMYŚLAŁEM NAWET NIE BĘDĘ CZEKAŁ NA TEL. Z ICH STRONY, BO SKORO DYREKTORKA NIE POTRAFI ZAPREZENTOWAC SWOJEJ FIRMY LUDZIOM, KTÓRZY MAJĄ POJĘCIE O BANKOWOŚCI I DOŚWIADCZENIE W TEJ BRANŻY TO WRÓŻĘ JEJ NAPRAWDE RYCHŁY KONIEC!!!!W POPRZEDNIM BANKU MIAŁEM TAKĄ PANIĄ DYREKTOR REGIONALNĄ I ZWOLNILI JĄ PO 1 ROKU!!! SZKODA, ŻE MILLENNIUM ZATRUDNIA TAKICH MENAGERÓW JAK PANI A.K. KTÓRZY NIE MAJĄ POJĘCIA ZABARDZO O NICZYM I NIE POTRAFIĄ SIĘ WYSŁAWIAĆ. MOZE BY ZROBIŁA WRAZENIE NA POCZATKUJĄCYM PRACOWNIKU, ALE JAK DLA MNIE TO KATASTROFA-PEWNIE TAK BY WYGLADAŁA NASZA WSPÓŁPRACA. ZOSTAJĘ W SWOIM BANKU I CAŁUJE GO PO STOPACH. NIE MA NIC GORSZEGO JAK ZIELONY DYREKTOR!!!CAŁA ROBOTA NA TWOJEJ GŁOWIE!! A I TAK ZUPEŁNIE PRYWATNIE-KOBIETY W WIEKU PANI A.K. POWINNY JUŻ NIESTETY UŻYWAĆ KOSMETYKÓW DO TWARZY-KOBIETO STRASZYSZ BLADĄ I BŁYSZCZĄCĄ TWARZĄ A NIE MASZ URODY ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ!!!UMALUJ SIĘĘĘĘĘĘĘĘ BO REPREZENTUJESZ BANK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.centertel.pl 17.04.08, 14:35 czy przypadkiem byłeś może w millennium w Pruszkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.chello.pl 17.04.08, 15:20 Taka moja uwaga: wyłącz CAPS LOCK bo fatalnie się to czyta..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ100 Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.rad.vectranet.pl 18.04.08, 17:13 Sorki, że tak nabazgrałem, spieszyłem się. Nie, to nie było w Pruszkowie-w Warszawie w centrum. Warto się obeznać i pochodzić na takie spotkania, można porównać oferty i zarobki. Weteranowi takieu jak ja byle ogólnikami nie da oczu zamydlić. Małe podstawy i prowizje od sprzedaży 5 razy takie jak podstawa-ok?, ale żeby wypracować prowizję około 3000 zł. trzeba ostro charować i wyłączyć się z życia prywatnego. Wiem jak wyglądają plany w banku i jak trzeba zasówać aby dorobić coś do podstawy. Nie dajcie się omamić. W mBanku Inspektor zarabia(podobnie jak doradca det.) 5000 brutto, czyli ma jakoś 3200 zł. na rękę + prowizję od sprzedaży indywidualnej-nie za cały oddział(wolumen) średnio 1000 do 2000 zł.jak lubi pracować i wykazywać się. W Deutsche Banku dordaca klienta ma na rękę 2500 zł. w Radomiu!!!! Jak ktoś ma już jakieś pojęcie o bankowości, to niech się trochę ceni. 1500 zł na rękę zarabia kasjer, a doradca powinien zarobić więcej.Zresztą kwoty do 2000 zł.netto zarabia się w dobrych bankach w małych miastach-w Warszawie życie kosztuje (wynajem, opłaty) poniżej 2500 netto + prowizja od sprzedaży podkreślam indywidualnej nie ma co się porywać, bo zarobicie tylko na wynajem, opłaty+jedzenie. Warszawa to stolica, duże prestiżowe banki powinny szanować pracowników i normalnie im płacić. Dla porównania moja koleżanka w sklepie z ubraniami zarabia 2200 zł. na rękę. Nie ma nawet co porównywać odpowiedzialności prawda?!!!! To śmiech na sali, żeby kogoś obarczyć ogromnymi kredytami i odowiedzialnością za sprzedaż i obróbkę ich w systemie i płacić 1500 zł.!!!!!śmiech!!!!!! pozdrawiam!!!!Nie dajcie się wykorzystywać!!!!a jak tak, to nie za marne grosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.08, 18:16 Z pewnoscia rozmawiales z pania Katarzyna A.-ososba wielce niekompetentna zatrudnaijaca swoich znajomych na lepsze stanowiska,sama za duzo nie umie potrafi tylko dzwonic do praconikow i pytac sie czy juz szukaja nowej pracy. W tym momecnie pozimo ludzi pracujacych w tym banku jest zenujaco niski. Przyjmuja tam kosmetyczki ,fryzjerki i inne osoby np po szkolach gastronomicznych i jakos nie chce mi sie wierzyc aby znaly sie one na bankowosci... A poziom wielu kierownikow z oddzialu to juz zenada.Ich ulubione zajecie to siedzenie na zapleczu i godzinne rozmowy telefoniczne z kolezankami przez telefon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hap.py Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa 18.04.08, 22:57 millennium jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ100 Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.rad.vectranet.pl 20.04.08, 00:51 POD JAKIM WZGLĘDEM JEST THE BEST? MOŻE PŁAC? BŁAGAM...CHYBA NIGDY NIE PRACOWAŁEŚ W PRESTIŻOWEJ INSTYTUCJI FINANSOWEJ SKORO TAK MÓWISZ. ICH SYTUACJA FINANSOWA JEST TAK STABILNA JAK DOMEK Z KART. PORTUGALSKI MILLENNIUM MA POLSKI MILLENNIUM SPRZEDAĆ. W CIĄGU 3 M-CY MACIE TRZECIEGO PREZESA, BO PRAGNĘ WSPOMNIEĆ POPRZEDNI UDZIELAŁ SWOJEMU SYNOWI NIELEGALNYCH KREDYTÓW, KTÓRE TEN SPŁACAŁ Z FUNDUSZY BANKU (MOWA TU O PORTUGAL.)- ALE POLSKI MILLEN. TO ICH WŁASNOŚĆ!!!! POZA TYM BANK OBRACAŁ SWOIMI AKCJAMI NA SWOICH RACH. INWESTYCYJNYCH. KAŻDA KORPORACJA MA COŚ NA SUMIENIU ALE BŁAGAM OD STYCZNIA MIEĆ TRZECH PREZESÓW?????NA TYM SAMYM STANOWISKU??? TAK TAK KOCHANI RÓWNIEJSI KRADNĄ DELIKATNIE MÓWIĄC , A WY RÓWNI ZAPIERNICZACIE Z PODWOJONĄ SPRZDAŻĄ PO GODZINACH ZA PARĘ GROSZY JAK AKWIZYTORZY ABY NADROBIĆ ICH FINANSOWE PRZEKRĘTY. PREZES PŁYWA NA NA JACHCIE NA MALEDIWACH A DLA WAS NIE MA NA GODNE I ADEKWATNE DO ODPOWIEDZIALNOŚCI WYNAGRODZENIE. NIE MÓWIĘ TU TYLKO O MILLENIUM JAKO WYJĄTKU, BO TAK JEST OGÓLNIE W WIĘKSZOŚCI BANKÓW TRUDNIĄCYCH SIĘ AKWIZYCJĄ!!!!TY PRACUJESZ PO 12 GODZ. ABY KTOŚ MÓGŁ WYPOCZYWAĆ!! PAPATKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.rad.vectranet.pl 20.04.08, 18:31 witam, potwierdzam, też byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w millennium i doznałem szoku!!!!!! skąd oni biorą te dyrektorki? pewnie też z rossmana!!! dla porównania byłem w multi banku w lini biznesowej-rozmowa przez skajpa z babką z kadr, padło około 10, 15 szczegółowych pytań, odpowiedziano mi na moje bez owijania w bawełnę. porównuję te banki tylko pod względem samej rozmowy, która wpływa też na prestiż banku i stwierdzam, że przepaść między panią z kadr a panią dyrektor jest ogromna. millennium chyba naprawdę szwankuje! ale cóż nie da się za pare groszy kupić dobrych fachowców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.08, 16:01 a ja tak dla porównania tylko powiem że w euro banku zarabia sie tak mało, że dopiero po roku pracy zarobisz na ...wynajmowane przez siebie mieszkanie. i zapomnij o jakichkolwiek oszczędnościach na czarną godzinę, bo jak pracujesz w euro to ta czarna godzina jest non-stop. bo co powiedziec jak na dziendobry masz na reke ok 1620zl?! w reifie 300zl wiecej, w innych nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.08, 16:04 i ja mówię tu o warunkach w warszawie, stolicy naszej, gdze kawalerka kosztuje 1500zł miesięcznie minimum (można sprawdzić w gazecie) a jak chcesz coś zjeść, do pracy jeździsz samochodem i czasem masz ochotę wyjść na pizzę, to tak szczerze... pożyczcie od kogoś na bilet na wyspy i uciekajcie, bot nawet na 1 pizzę miesięznie wam nie starczy kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.rad.vectranet.pl 17.05.08, 00:51 na pocieszenie powiem, że kierownik w oddziale tego banku ma 5500 zł. brutto? yj. jakieś 3800 na rękę!!!!!!!!!! litości to jest pensja Kierownika??? w bre banku średnia pensja doradcy msp to 4500 zł. brutto, tj 3200 zł. na rękę+samochód służbowy, tel itd. po okresie próbnym i zdaniu egzaminu podnoszą podstawę. pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ast3r Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa 06.08.08, 21:59 Mi zaproponowano 6tyś brutto do centrali, stanowisko analityczne, 2 lata doświadczenia, ale po przeczytaniu forum, zaczynam się zastanawiać.do piątku mam czas... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _exmille Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.pkobp.pl 07.08.08, 10:10 Przyłączam się do głosów negatywnych- moja pani kierownik siedziała pół dnia na zapleczu rozmawiając ze znajomymi, nie potrafiła wykonać żadnej operacji, nie znała oferty banku, była osobą prostacką,nie przyjemną a do tego źle ubraną- kierownik reprezentuje bank,popieram przedmówców. Drugie pół dnia pani kierownik nie było, bo i po co, jak konsultant załatwi za nią wszystko. Jeśli jest jakieś miejsce pracy, które mogłabym bardziej odradzić, to nie jestem go sobie nawet w stanie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwianka Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.satfilm.net.pl 09.09.08, 22:47 Ja wiem, że najlepiej się pisze o tym jak jest źle. Ale powiem szczerze... Od 8 m-cy pracuję w Skok-u Stefczyka. Praca jak praca. Jednak tam zarobki to prawdziwy koszmar. Wiele zależy na pewno od kierownika oddziału i dyr.regionu. Przekonałam się, że nie ma co sobie żałować i udawać skromnego bo od 8 m-cy moja pensja wynosi-1038 zł... Coś więcej dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 13:11 ja pracuje w skoku stefczyka od 4 miesiecy i zarabiam 1600, wyrabiamy plany wiec moze dociagne w tym miechu do 2000. Zarobki srednie, ale praca może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowi_sym Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa IP: *.rev.snt.net.pl 31.05.16, 11:54 Szukam opinii na temat Skoku bo zaproponowali mi pracę wczoraj. Piszecie że zarobki koszmarne a mi zaproponowali całką rozsądną stawkę + premię. Jak to u Was wygląda? Aa i teraz dają umowę od razu, wiec chyba się zdecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz1357 Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa 06.06.16, 19:09 Ja nie pracowałem w Millenium, ale od 6 lat pracuję w CCIG i jestem mega zadowolony. Najbardziej odpowiada mi elastyczny czas pracy jaki oferują. Jeśli ktoś szuka dobrego Call Center to polecam właśnie to gdzie pracowałam przez 6 lat i codziennie chodziłam do pracy z uśmiechem na twarzy, dzięki świetnej atmosferze. Dla zainteresowanych podaję link do i strony ccig.pl/. Firma pracuje dla najlepszych, także warto z nimi zdobywać doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
maggar Re: Millenium bank - praca w centrali warszawa 15.06.16, 22:17 Pracujesz czy współpracujesz? A może tylko reklamujesz? forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=tomasz1357&title=&forum= https://forum.gazeta.pl/forum/w,26,161552917,161552917,hurtownia_kosmetyczna.html#p161721649 Odpowiedz Link Zgłoś