backpacker 29.10.03, 00:45 Ciekawe: www.theillustrator.com/CNN.com-StudyNewstudyshows.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris-joe Re: Study: Fellatio 29.10.03, 00:59 domyslam sie, ze mezowie skwapliwie pomoga swym zonom w tej akcji prewencyjnej... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Study: Fellatio 29.10.03, 09:16 chris-joe napisał: > domyslam sie, ze mezowie skwapliwie pomoga swym zonom w tej akcji > prewencyjnej... ********* Oczywiscie li-tylko w trosce o zdrowie zony, n'est-ce-pas? :)))) Odpowiedz Link
vaud Re: Study: Fellatio 29.10.03, 09:28 chris-joe napisał: > domyslam sie, ze mezowie skwapliwie pomoga swym zonom w tej akcji > prewencyjnej... -------> a jakie pole do popisu dla przemysłu farmacutycznego: kapsułki spermy dla samotnych. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Study: Fellatio 29.10.03, 11:12 no i mozliwosci zarobkowe dla bezrobotnych mezczyzn, jako dawcy. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Study: Fellatio 29.10.03, 11:14 Powinni tylko dodac, ze wszelkie konserwanty zmniejszaja skutecznosc "leku"... Odpowiedz Link
don2 Re: Study: Fellatio 29.10.03, 11:19 vaud napisała: > przechowywać w lodówce. najlepiej dawce w calosci Odpowiedz Link
chris-joe Re: Study: Fellatio 29.10.03, 11:37 "Oczywiscie li-tylko w trosce o zdrowie zony, n'est-ce-pas? :))))" abso-sucking-lutely. Moje 4907! Odpowiedz Link
xurek ten artykul potwierdza jeszcze raz 29.10.03, 12:31 od dawna znana prawde, iz coponiektore lekarstwa bez cukru, narkozy, wylaczenia nerwow smakowych tudziez innych zabiegow pomocniczych przelknac sie nie dadza. Jestem za sperma w tabletce, nawet jezeli dziala gorzej :))) O innych "dzialaniach ubocznych" leku pisac nie bendem, bo siem wstydzem. Xurek Odpowiedz Link
alaskanka3 calkowita racjonalizacja wszystkiego 29.10.03, 21:04 ....postepuje. Szczegolnie paragraf ponizej powalajacy, czy doczekamy fellatio na recepte jako czesc terapii przeciwrakowej ? mam nadzieje ze ja nie dozyje tego. "Only with regular occurance will your chances be reduced, so I encourage all women out there to make fellatio an important part of their daily routine," said Dr. Helena Shifteer, one of the researchers at the University. "Since the emergence of the research, I try to fellate at least once every other night to reduce my chances." Odpowiedz Link
prawdziwystarywiarus Re: calkowita racjonalizacja wszystkiego 30.10.03, 03:38 Nie rozumiem, czemu sie denerwujecie drogie panie. Jest pelne rownouprawnienie. Niedawno wszak oglaszano, ze meska masturbacja jest korzystna dla zapobieganiu rakowi prostaty, i chlopy tez maja to robic codziennie, najlepiej od 20 do 50 roku zycia. A poza tym, dlaczego jogging dla zdrowia ma byc OK, a fellatio nie? Odpowiedz Link
backpacker Re: calkowita racjonalizacja wszystkiego 30.10.03, 03:47 Ja tam mysle, ze one zwykle sie wstydza i udaja. Coz, rzecz ludzka. Odpowiedz Link
alaskanka3 ....huh ? 30.10.03, 07:05 prawdziwystarywiarus napisał: > A poza tym, dlaczego jogging dla zdrowia ma byc OK, a fellatio nie? czy Wiarusowi przypadkiem cos sie nie pokrecilo dokumentnie ? czy jogging jest uprawiany jako wyraz uczuc albo jako jakies niezwykle przezycie emocjonalne ? Jako niepoprawna romatyczka mam nadzieje ze nie dozyje czasow kiedy milosc bedzie przepisywana na recepte. Aczkolwiek moja racjonalna polowa mozgu rozumie dosc dobrze jakie reakcje biochemiczne zachodza w czlowieku zakochanym, to polowa odpowiedzialna za emocje cieszy sie niezwykle, ze poki co czlowiek potrafi te reakcje tylko opisywac, ale nie potrafi ich sztucznie wywolac. Odpowiedz Link
jutka1 skrecajac nieco watek... 30.10.03, 08:37 chcialabym zacytowac jedna z moich ulubionych mysli: "A good piss is better than mediocre sex" :) Pozdrawiam dyskutantow i zycze milej prewencji chorob wszelakich, Jutka ;DD Odpowiedz Link