14.11.03, 00:47
To jak,nikt nie moze znalezc tego miejsca.
Obserwuj wątek
    • shadow_k Re: I co!!! 14.11.03, 11:06
      Jakiego miejsca ?! :)
      • roxboro Re: I co!!! 14.11.03, 13:16
        A co nie widzidz przerwy pomiedzy 7 a 14/11/03
        • roxboro Re: I co!!! 16.11.03, 15:26
          Jaki cel przyswiecal wlascicielowi tego forum,ze zablokowal wolny dostep do
          niego?
          • stefanprotek Jakie blokady? 16.11.03, 16:25
            Co zrobił?
            Nie zauważyłem żadnych utrudnień.

Pozdrawiam

--------
            Socjalizm albo zdrowie
            wybór należy do Ciebie !
            --------
            • roxboro Re: Jakie blokady? 16.11.03, 17:10
              Po prostu teraz musisz sie zalogowac,zeby cokolwiek napisac,poprzednio mogles
              cos dorzucic po prostu z biegu.
              • stefanprotek Re: Jakie blokady? 17.11.03, 12:29
                Ponieważ ja zawse sie logowałem wiec nie zauważyłem,
                że wycięto te możliwość.
                Mnie to nie przeszkadza. A łatwiej jest dyskutować
                z kimś podpisanym i kojarzonym już z wcześniejszymi postami.

Pozdrawiam

--------
                Socjalizm albo zdrowie
                wybór należy do Ciebie !
                --------
                • mpiotrek1 Re: Jakie blokady? 17.11.03, 17:51
                  A mi to sie nie podoba... zwlaszcza ze moj nick juz jest zajety... Nie watpie,
                  e teraz moze bedzie latwiej rozmawiac z kims, ale przedtem tez nie bylo zle....
                  A co do kojarzenia kogos z postami to ja nigdy sie nie logowalem i jakos dobrze
                  mi sie rozmawialo i chyba tez bylem kojarzony... Zawsze wchodzilem na ten sam
                  nick: Mpiotrek, no ale coz teraz szykuje sie zmiana (ten jest tymczasowy)...
                  Nie sprawdzalem jeszcze, ale teraz jest tak na kazdym forum, ze trzeba sie
                  zalogowac???
                  • san5 Re: Jakie blokady? 17.11.03, 22:40
                    mpiotrek1 napisał:

> A mi to sie nie podoba... zwlaszcza ze moj nick juz jest zajety... Nie
                    watpie,
                    > e teraz moze bedzie latwiej rozmawiac z kims, ale przedtem tez nie bylo
                    zle....
                    >
                    > A co do kojarzenia kogos z postami to ja nigdy sie nie logowalem i jakos
                    dobrze
                    >
                    > mi sie rozmawialo i chyba tez bylem kojarzony... Zawsze wchodzilem na ten sam
                    > nick: Mpiotrek, no ale coz teraz szykuje sie zmiana (ten jest tymczasowy)...
                    > Nie sprawdzalem jeszcze, ale teraz jest tak na kazdym forum, ze trzeba sie
                    > zalogowac???

A mnie jest to obojętne i chociaż musiałem także dostosować swój nick do
                    ograniczonych możliwości forum, to w logowaniu dostrzegam jednak pewne zalety.
                    Choćby taką, że nikt nie może podpisywać się cudzym nickiem, czego
                    doświadczałem na innym forum.
                    Nie na wszystkich forach trzeba się logować. Te z paru tysiącami postów są od
                    tego wolne np. rzeszowskie.
                    Pozdrawiam
                    • mpiotrek1 Re: Jakie blokady? 20.11.03, 12:58
                      > A mnie jest to obojętne i chociaż musiałem także dostosować swój nick do
                      > ograniczonych możliwości forum, to w logowaniu dostrzegam jednak pewne
                      zalety.
                      > Choćby taką, że nikt nie może podpisywać się cudzym nickiem, czego
                      > doświadczałem na innym forum.
                      > Nie na wszystkich forach trzeba się logować. Te z paru tysiącami postów są od
                      > tego wolne np. rzeszowskie.
                      > Pozdrawiam

Ja też dostrzegam ten plus ze nikt nie moze sie podszyc pod kogos innego,
                      chociaz mi osobiscie sie to nigdy nie zdarzylo... Ale taka procedura tj.
                      zalozenie konta, zalogowanie wymaga troche czasu i po prostu moze, ale nie musi
                      zniechecic ludzi do wyrazania swoich opinii na forum... Widze San, ze masz ten
                      sam problem z nickiem co ja :) Pozdrowiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka