szifox 04.10.05, 23:33 pewna osoba poinformowała mnie, że w ub. tygodniu nasza komenda policji w "niezwykle dramatycznych" okolicznościach straciła nowy nieoznakowany - pojazd peugot 307. Czy ktoś zna może szczegóły tej sprawy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pntn Re: o policji 05.10.05, 00:06 tez mi się tak zdaję, bo zawsze jak wracałem z drugiej zmiany z pracy to za kimś lecieli na bombie. Teraz znowu wariaci debilują na Jana Pawła!!! poza tym Jeszcze mnie ciekawi jaki silnik miał ten peugeot, bo raz widziałem jak wystartował za motorem obok żabki w strone radzymina i przy hali juz go objechał.(Motor walił od wawy, wcale nie tak wolno) Odpowiedz Link
szifox Re: o policji 12.10.05, 20:34 wyciszona sprawa ... chodzi o wypadek koło komisariatu, który wydarzył się wczesnym rankiem. Kierowca radiowozu wyjeżdżając ze Zwycięskiej zderzył się z innym samochodem. Podobno załoga była nagrzana. Odpowiedz Link
k122 Re: o policji 12.10.05, 21:37 i czemu tu się dziwić --lato tego roku mamy co prawda gorące Odpowiedz Link