a-az 03.06.16, 10:55 gdzie w Radzyminie lub okolicach znajdę solidną firmę produkującą i montującą rolety wewnętrzne (dzień noc, do okiem dachowych, rzymskie...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrinejaneczek Re: rolety 09.08.16, 07:56 Ja polecam firme "rolety MERO ", jednak oni wykonuja swoje usługi w Łodzi i okolicach ale zawsze mozną próbowaać ja jestem bardzo zadowolona i polecam tego usługodawcę Pozdrawiam , Kasia Odpowiedz Link
bechtelar.lucas Re: rolety 12.12.19, 12:29 Dzięki za polecenie. Przejrzę sobie ich stronę i może coś wybiorę. Strasznie spodobały mi się rolety dzień noc z tego sklepu www.karnix.pl/mini-rolety-dzien-noc.html. Mieszkam na parterze i nie lubię gdy ludzie spoglądają mi się w okna. Odpowiedz Link
katrinejaneczek Re: rolety 09.08.16, 07:57 Ja polecam firme rolety MERO która moim zdaniem bardzo mi pomogła w doborze rolet jak i kolorystyki tkanin Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
kamil332 Re: rolety 20.10.19, 10:40 Ja ostatnio znalazłem bardzo fajne i bardzo ciekawie rolety na stronie internetowej roletywarszawa.com.pl/rolety-rzymskie/ . Może kogoś z państwa to zainteresuje. Odpowiedz Link
ewpat2000 Re: rolety 03.01.24, 16:21 Dekoratornia Okien ma bardzo szeroką ofertę na rolety, żaluzje i plisy w Radzyminie - dekoratorniaokien.pl/rolety/rolety-radzymin Odpowiedz Link