saraisa Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 00:45 ja mam całkiem fajnego dentystę, także chyba nie miałabym nic naprzeciwko takiej propozycji :D i zdecydowanie wolę facetów-stomatologów niż babki :) wbrew pozorom jest delikatniejszy od kobiet, bo traktuje mnie jak człowieka, który odczuwa, a nie jak pacjenta :) no naprawdę, uroczy jest, jak mówi "to nie będzie bolała", albo "o przepraszam, nie chciałem". :D możesz wypróbować te teksty, żeby ją rozczulić, na mnie działają :) Odpowiedz Link Zgłoś
condor82 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 14:11 Nieetyczne byłoby jej seksu odmówić. Zaproś na kawę,potem okaże się co dalej. A swoją drogą ten post jest tu już od roku,nie wiem czemu do niego wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
niceflower454 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 14:34 te ruskie blondogłowe brzydule z wielkimi wstrętnymi zębiskami,ktorym zrobienie szczeki za 10- czy 20 tys.nie pomoze....takie zawistne...ale przynajmniej nie będą wygladaly jak gryzly z zacisnietymi piąchami...undermench nie czarujmy sie...(teraz za granicą). Odpowiedz Link Zgłoś
niceflower454 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 14:35 z Belgii teraz straszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma007ciek Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 15:17 pewnie ze sie umawiaj ;] co z tego, że pacjentka. jako stamatolog zapewne wiesz ze masz pełno pacjentów i dam sobie rękę uciąć, że większości nie pamiętasz z widzenia nawet ;] ot tylko mięso, które trzeba obsłużyć (nie mam o to pretensji oczywiście - nie ma co się angażować). a najgorszym razie mozesz stracić tylko pacjentkę. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Masz jakiegoś kolegę po specjalizacji Andrologia? 01.08.11, 15:51 To idź do niego i niech sprawdzi czy masz jaja na miejscu. Jakbyś chciał się z panną umówić, to byś się już dawno umówił, a nie pytał na forum. Mamy też już się pytałeś czy możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kniazwitold Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 16:14 Droga pani, mysle, ze nie jestes stomatologiem a moderatorem forum gazeta.pl i podrzucilas ten temat, zeby sprowokowac troche aktywnosci i ruchu na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowa_kawa Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 18:28 Umów się, życzę szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
kukorax Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 19:29 Wal prosto z mostu, powiedz jej, o co kaman, tak jest zawsze najlepiej. Wyjasnij, dlaczego ci głupio itd. Najwyżej więcej jej nie zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 23:34 Chłopie, gdyby wszyscy lekarze mieli takie dylematy, to wszyscy pozostawaliby kawalerami, a jakoś nie są. Więc gdzieś te swoje żony poznają. Zatem - do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
jan2wro glupie pytanie 02.08.11, 02:59 domyslam sie ze poziom twojego IQ (inteligencji) nie przekracza znacznie 80. Gdyby bylo inaczej to wiedzialbys ze pytanie o etyka to ona (pielegniarka) powinna sobie zadawac na nie ty. Etyka to jest norma zachowawcza zobowiazujaca grupe spoleczna badz zawodowa. Ona jest nia zwiazana, ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
timurek1 Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 09:55 spróbuj się umówić. jaka etyka? płaci ci za usługi? więc co tu ma etyka do tego. to nie szkoła i relacje nauczyciel- uczeń, lub policjant- przestępca. moze akurat jest wolna i cos z tego bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.martka Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 10:05 Wylecz jej zęby a potem się umów! Odpowiedz Link Zgłoś
cynic_hero Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 16:55 Jestem lekarzem i dość często zdażają się pacjentki które chcą się umówić. Zasadniczo stawiam im opór. Ale jeżeli coś zaiskrzy to nie walczę z własnym ja. Wychodzę z założenia, że życie jest krótkie i jedno. I na koniec żałujemy rzeczy, których nie zrobiliśmy. Obecnie jestem w związku z fantastyczną i piękną dziewczyną i razem korzystamy z życia ile tylko można (tzn. żeby tylko żona się nie dowiedziała). Za imperatyw przyjmuję jedynie aby nikogo nie skrzywdzić. Jeśli układ odpowiada wszystkim to co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
misiekofski Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 17:30 Nie rozumiem czym się przejmujesz. Daj jej narkozę i jazda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnie_boska Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 18:20 Przysłowie mówi, żeby darowanemu koniowi w zęby nie zaglądać, ale skoro już zajrzałeś i Ci się nadal podoba, to nie widzę przeciwskazań żadnych, aby zaglądać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
crott Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 18:14 Skoro już zadałeś pytanie z prośbą o poradę to chwal się jak dalej poszło? i czy coś zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
old_pj to jest fake 03.08.11, 08:38 podobne jak i inne durne tematy zakładane dla matołków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka999999 Re: podoba mi się moja pacjentka 10.08.11, 14:09 Umów się z nią. Ona tęskni za tobą. Wiek i etyka są nieważne! Odpowiedz Link Zgłoś