Dodaj do ulubionych

podoba mi się moja pacjentka

• saraisa Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 00:45
      ja mam całkiem fajnego dentystę, także chyba nie miałabym nic naprzeciwko takiej propozycji :D
      i zdecydowanie wolę facetów-stomatologów niż babki :) wbrew pozorom jest delikatniejszy od kobiet, bo traktuje mnie jak człowieka, który odczuwa, a nie jak pacjenta :) no naprawdę, uroczy jest, jak mówi "to nie będzie bolała", albo "o przepraszam, nie chciałem". :D
      możesz wypróbować te teksty, żeby ją rozczulić, na mnie działają :)
    • smee_again Don't try 01.08.11, 13:11
      jak w temacie
    • condor82 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 14:11
      Nieetyczne byłoby jej seksu odmówić.
      Zaproś na kawę,potem okaże się co dalej.
      A swoją drogą ten post jest tu już od roku,nie wiem czemu do niego wracają.
      • niceflower454 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 14:34
        te ruskie blondogłowe brzydule z wielkimi wstrętnymi zębiskami,ktorym zrobienie szczeki za 10- czy 20 tys.nie pomoze....takie zawistne...ale przynajmniej nie będą wygladaly jak gryzly z zacisnietymi piąchami...undermench nie czarujmy sie...(teraz za granicą).
        • niceflower454 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 14:35
          z Belgii teraz straszą....
    • ma007ciek Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 15:17
      pewnie ze sie umawiaj ;] co z tego, że pacjentka. jako stamatolog zapewne wiesz ze masz pełno pacjentów i dam sobie rękę uciąć, że większości nie pamiętasz z widzenia nawet ;] ot tylko mięso, które trzeba obsłużyć (nie mam o to pretensji oczywiście - nie ma co się angażować). a najgorszym razie mozesz stracić tylko pacjentkę. tyle.
    • popijajac_piwo Masz jakiegoś kolegę po specjalizacji Andrologia? 01.08.11, 15:51
      To idź do niego i niech sprawdzi czy masz jaja na miejscu. Jakbyś chciał się z panną umówić, to byś się już dawno umówił, a nie pytał na forum. Mamy też już się pytałeś czy możesz?
    • kniazwitold Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 16:14
      Droga pani, mysle, ze nie jestes stomatologiem a moderatorem forum gazeta.pl i podrzucilas ten temat, zeby sprowokowac troche aktywnosci i ruchu na forum :)
    • mietowa_kawa Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 18:28
      Umów się, życzę szczęścia!
    • kukorax Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 19:29
      Wal prosto z mostu, powiedz jej, o co kaman, tak jest zawsze najlepiej. Wyjasnij, dlaczego ci głupio itd. Najwyżej więcej jej nie zobaczysz.
    • akle2 Re: podoba mi się moja pacjentka 01.08.11, 23:34
      Chłopie, gdyby wszyscy lekarze mieli takie dylematy, to wszyscy pozostawaliby kawalerami, a jakoś nie są. Więc gdzieś te swoje żony poznają. Zatem - do dzieła.
    • jan2wro glupie pytanie 02.08.11, 02:59
      domyslam sie ze poziom twojego IQ (inteligencji) nie przekracza znacznie 80.
      Gdyby bylo inaczej to wiedzialbys ze pytanie o etyka to ona (pielegniarka) powinna sobie zadawac na nie ty. Etyka to jest norma zachowawcza zobowiazujaca grupe spoleczna badz zawodowa. Ona jest nia zwiazana, ty nie.
    • timurek1 Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 09:55
      spróbuj się umówić. jaka etyka? płaci ci za usługi? więc co tu ma etyka do tego. to nie szkoła i relacje nauczyciel- uczeń, lub policjant- przestępca. moze akurat jest wolna i cos z tego bedzie.
    • b.martka Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 10:05
      Wylecz jej zęby a potem się umów!
    • cynic_hero Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 16:55
      Jestem lekarzem i dość często zdażają się pacjentki które chcą się umówić. Zasadniczo stawiam im opór. Ale jeżeli coś zaiskrzy to nie walczę z własnym ja. Wychodzę z założenia, że życie jest krótkie i jedno. I na koniec żałujemy rzeczy, których nie zrobiliśmy. Obecnie jestem w związku z fantastyczną i piękną dziewczyną i razem korzystamy z życia ile tylko można (tzn. żeby tylko żona się nie dowiedziała). Za imperatyw przyjmuję jedynie aby nikogo nie skrzywdzić. Jeśli układ odpowiada wszystkim to co w tym złego?
      • misiekofski Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 17:30
        Nie rozumiem czym się przejmujesz. Daj jej narkozę i jazda ;)
        • diabelnie_boska Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 18:20
          Przysłowie mówi, żeby darowanemu koniowi w zęby nie zaglądać, ale skoro już zajrzałeś i Ci się nadal podoba, to nie widzę przeciwskazań żadnych, aby zaglądać dalej.
    • crott Re: podoba mi się moja pacjentka 02.08.11, 18:14
      Skoro już zadałeś pytanie z prośbą o poradę to chwal się jak dalej poszło? i czy coś zrobiłeś?
      • old_pj to jest fake 03.08.11, 08:38
        podobne jak i inne durne tematy zakładane dla matołków :-)
    • lekarzzewsi Zagadnij POZA gabinetem 03.08.11, 09:05
      wtedy będzie OK.
    • lalka999999 Re: podoba mi się moja pacjentka 10.08.11, 14:09
      Umów się z nią. Ona tęskni za tobą. Wiek i etyka są nieważne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka