Dodaj do ulubionych

prezent dla dziewczyny

17.11.10, 12:20
Witam

panowie, chciałbym kupic dziewczynie jakis prezent, najlepiej kosmetyk, ale jestem zielony w tym temacie ..., moze cos podpowiecie.
Na FB trafiłem na profil Avonu i zastanwiam sie nad takim błyszczącym zestawem, już z myśla o sylwestrze ;-)))

www.facebook.com/photo.php?fbid=453086831486&set=a.357393516486.164033.355232781486
jak myslicie, trafię z pomysłem? może wasze dziewczyny cos podpowiedzą?

Marek
Obserwuj wątek
    • allerune Re: prezent dla dziewczyny 17.11.10, 12:32
      myślę że każda 12sto latka zapiszczy z radości :)
    • yulija Re: prezent dla dziewczyny 17.11.10, 13:54
      raczej nie
    • eat.clitoristwood Re: prezent dla dziewczyny 17.11.10, 16:29
      szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=marek_sadu+
    • nieksiegowa Re: prezent dla dziewczyny 18.11.10, 15:08
      Jesli z mysla o sylwestrze, to prezent bedzie trafiony. Tusz do rzes zawsze sie przyda, a tego drugiego moze uzywac na dyskoteki lub wlasnie sylwester. Bo do codziennego makijazu to swiecidelko sie nie nadaje.
      • sarawi prezent dla dziewczyny 18.11.10, 17:06
        hm, a ona sie wogole maluje?
        Bo jesli nie, to watpie, ze jej sie spodoba. Na pewno intencje doceni, ale ... nie kazdej dziewczynie podobaja sie prezenty typowo kobiece - czyli kosmetyki, swiecidelka ... Dla mnie na przyklad sa zupelnie niepraktyczne. Wolalabym dostac jakis gadzet do samochodu, albo motocykla, zamiast kolejnego kosmetyka, ktore i tak rzadko uzywam - mam tu na mysli wlasnie blyszczyki, cienie, tusze do rzes ... A moze ma ona jakies zainteresowania? Cos, o czym marzy, nawet, jesli jest to drobiazg.
    • koleandra Re: prezent dla dziewczyny 18.11.10, 17:25
      Może lepiej coś z biżuterii?
    • grassant Re: prezent dla dziewczyny 18.11.10, 17:42
      avon to obciach!
      • sarawi prezent dla dziewczyny 18.11.10, 22:52
        > avon to obciach!

a to tez racja !!! :)
    • bombalska Re: prezent dla dziewczyny 20.11.10, 23:25
      Gadzet fajny, ale mozesz sie nie wstrzelic. Zwroc uwage jakich ona uzywa kosmetykow do make-up'u. I w jakich kolorach, odcieniach. Kazda kobieta ma jakies swoje ulubione zestawy kolorystyczne i innych nie uzyje. Tak wiec ten srebrny czy zloty eyeliner moze byc ryzykowny.
      Mozesz jej kupic jakis fajny, drozszy czarny tusz do rzes np. Max Factor. To sie zawsze przyda. Albo krem do twarzy dla jej przedzialu wiekowego (byle nie przeciwzmarszczkowy). Albo perfum. Zestaw do wlosow szampon+odzywka tez sie sprawdzi (jak rozjasnia wlosy, to kup do zniszczonych albo farbowanych). Z bizuterii to poobserwuj co ona w ogole nosi. Moze nie lubi wiszacych kolczykow, a uwielbia koła. Moze nie cierpi pierscionkow, za to ciagle nosi lancuszki. I wtedy kup cos podobnego.
      • colour_of_magic Re: prezent dla dziewczyny 21.11.10, 10:23
        A wg mnie, w ogóle bez sensu kupować kosmetyki. Kobiety mają swoje ulubione, a faceci się nie znają niestety. Używając całe życie jednego tuszu, nie chciałabym zacząć używać innego, tylko dlatego, że dostałam go w prezencie. Tak samo z szamponem, balsamem itd.:-)
        Książka, biżuteria, wycieczka, kolacja,bielizna..,ale szampon plus odżywka?;-)
        • lilcia28 Re: prezent dla dziewczyny 22.11.10, 12:38
          dziewczyny, Avon nie jest taki zły, nie przesadzajcie.
          zobaczcie na ich profilu na Facebooku jakie teraz maja fajne świateczne rabaty :-)
          • volga_jasnowidzaca Re: prezent dla dziewczyny 22.11.10, 13:59
            Ha, ha, i autor watki i Lilcia na bank dla Avonu pracuja. Jakby autor naprawde chcial sie poradzic, to by sie na damskich forach wywiadywal, a tak jest to krypto reklama do facetow prezentu swiatecznego.

Tez uwazam ze Avon to obciach. Niestety.

Slaba jakosc, wiem bo probowalam, nawet na tle porownywalnych cenowo marek.

Jesli chcesz dziewczynie kupic kosmetyk, kup jeden, ale dobrej jakosci. Czarny tusz do rzes Diora (uniwersalny) czy bezbarwy blyszczyk innej, dobrej marki. Jeden dobry pordukt, taki co naprawde sprawi, ze poczuje sie rozpieszczana:)

• laptopek24 A może bilet do teatru 22.11.10, 15:28
      A może pomyśleć o wyjściu do teatru czy na jakąś fajną imprezę kulturalną. Kosmetyk można zawsze kupić, a do teatru przecież rzadko się chodzi.
    • dzikoozka Re: prezent dla dziewczyny 23.11.10, 11:34
      Jedynym kosmetykiem, jaki facet moze kupic kobiecie, są perfumy a i to jeszcze pod warunkiem, ze jej się spodobają.
      Wszystko inne będzie wywaleniem kasy w błoto. KObieta sama sobie kupi najlepiej...
    • nihil-istka Najlepszy prezent dla dziewczyny to dziecko 23.11.10, 13:00
      Zrob jej dziecko - to najlepszy prezent dla dziewczyny
    • atak_kobry kup jej garki i mopa 23.11.10, 17:31
      a wieczorem zrób patelnię

dziękuję
    • nihil-istka 200 zl za gumke od majtek 23.11.10, 17:33
      Wiekszosc dziewczyn woli 200 zlotych wlozone z gumke od majtek. Prawie zadna nie odmawia.
      • freedeedee Re: 200 zl za gumke od majtek 23.11.10, 23:18
        jako kobieta chciałabym dostac kosmetyk, ale jeśli zapach to taki, którego używam. Myślę, że każda kobieta nie wzgardzi jakims fajnym zestawem typu balsam plus cos tam jesli jest o jakimś oryginalnym owocowym (lepiej wybrac owocowy niz jakis perfumowany bo z perfumami na prawde cieżko jest trafic) zapachu. Na pewno nie kupuj jej cieni do powiek ani nic kolorowego, takie rzeczy daja sobie psiapsiółki, które doskonale wiedzą kto w jakich kolorach gustuje:)
    • zuzanna_25 Re: prezent dla dziewczyny 24.11.10, 10:33
      Avon ma średniej jakości kosmetyki. Jeśli jest wymagająca pod tym względem to może nie być zadowolona, ja bym nie była. Idź lepiej do sephory tam coś na pewno wybierzesz, a jak bedziesz miał problem to Ci konsultantka pomoże.
      • nihil-istka NIE dawaj w prezencie 24.11.10, 13:38
        NIE dawaj w prezencie choroby wenerycznej. Ostatnio wyszlo to z mody
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka