Dodaj do ulubionych

chora sytuacja

11.02.11, 16:26
Od 2 tygodni jestem znów z moim facetem. Tworzyliśmy wcześniej parę przez 6 lat. W trakcie 4 miesięcznej przerwy miał inną dziewczynę, ale wrócił do mnie. Znajomi zaprosili ją na imprezę. Gospodarz chciał ją mieć dla siebie, bo to łatwa dziewczyna. Ale mój chłopak na nią patrzył i denerwowało mnie, że zamiast ze mną rozmawiać, to stoi z nią w kuchni i sobie gadają o jakiejś zazdrości i dawaniu szans. Widocznie źle zinterpretoałam sytuację, ale weszłam do kuchni ale uderzyłam go ze 3 razy w twarz i wyciągałam za włosy. Przy niej i koledze. On mnie złapal za szyję i popchnął na ścianę i chciał wystawić za drzwi. Z pokoju wyszła moja koleżanka i kazała się nam uspokoić. Po chwili przyszedł do mnie i mnie przeprosił za swoje zachowanie mówiąc ze to koniec z nami. Powiedziałam,ze też tak uważam i nie przejmowałam się, nie zwracałam na niego uwagi. Potem przyszedł znów do mnie jak byłam sama i mówił, że chce ze mną być i mimo tego wszystkiego do siebie bardzo pasujemy. Powiedziałam, że nie bo nie ma między nami miłości i doszło do takiej sytuacji-że w końcu wybuchłam. Kumulowałam w sobie wszystko to co on robił ostatnio, i już nie mogłam być dalej wyrozumiała i cierpliwa i coś we mnie wybuchło. Rozpłakał się.
Potem spaliśmy w jednym pokoju przytuleni.

Nie wiem co się dzieje. Pierwszy raz się tak zachowałam, pierwszy raz mnie w ogole popchnął. Wiem, że sprowokowałam, ale po tym co ostatnio z nim przeszłam wiedziałam, że nie mogę być wiecznie taka potulna. w Koncu nie wytrzymałam, w najmniej oczekiwanym momencie zrobiłam scenę przy ludziach kompromitujac siebie i jego.
Przeprosiłam oczywiscie i gospodarza(moj przyjaciel) i jego za te zachowanie. On jeszcze raz mnie rano przeprosil.

Ale co dalej? Chce z nim byc. Ale jak to ma dalej tak wygladac..? Za duzo zlego sie dzieje, a za malo milosci.
Obserwuj wątek
    • taki_sobie_ludzik Re: chora sytuacja 11.02.11, 18:07
      nikogo nie skompromitowałaś, a na pewno nie siebie. Zachowałaś sie jak człowiek z uczuciami
      • maxwel3 Re: chora sytuacja 11.02.11, 18:21
        chyba zartujesz?
        • leziox Re: chora sytuacja 11.02.11, 20:15
          No,to chyba rzeczywiscie zart.Za spoliczkowanie faceta trzy razy i szarpanie jego wlosów nalezy sie po ryju.Wyjatkowo opanowany ten gosc ze cie zlapal tylko za gardlo.
    • buck_turgidson Re: chora sytuacja 12.02.11, 08:26
      Jezeli go uderzylas to znaczy, ze go nie kochasz. Nic dobrego z tego zwiazku nie bedzie i nalezy go zakonczyc.

Jakiemukolwiek facetowi ktory zostal uderzony radze w zadnym przypadku nie wybaczac bo (po pierwsze) kobieta odczyta to jako znak slabosci i bedzie w przyszlosci jeszcze bardziej bezczelna (po drugie) kobiety pogardzaja facetami ktorzy daja sie bic
      • olcia029 Re: chora sytuacja 12.02.11, 09:48
        przepraszam, a jak mu dowaliłaś to byłaś pod wpływem alkoholu? pisałaś, że to impreza była stąd moje pytanie. To, że tak ostro zareagowałaś to może znaczyć, że jesteś bardzo zazdrosna. Wstyd napewno, że to się stało ale może alkohol spotęgował Twoją reakcję
        • e-no-kolego Re: chora sytuacja 12.02.11, 12:03
          W polsce, w naszym systemie prawnym - działanie pod wpływem alkocholu jest sytuacją OBCIĄŻAJĄCĄ, a nie usprawiedliwieniem.
          To jest właśnie świadectwo, jak dziewczyny potrafią wprowadzać w rzycie podwójną moralność. :DDDD
          Jal koleś po kielichu spoliczkuje babę to cham i porawca. Jak podchmielona laska jego spoliczkuje i wyszarpie za włosy to błyskotliwa, pełna brawury i pomysłowości akcja. SUUUPER! Po prostu Brawo.
          A gdzie symetryczność prawa? I co z obroną praw poszkodowanych w toksycznych związkach kobiet?
          :)
          • buck_turgidson Re: chora sytuacja 12.02.11, 14:06
            > Jal koleś po kielichu spoliczkuje babę to cham i porawca. Jak podchmielona lask
            > a jego spoliczkuje i wyszarpie za włosy to błyskotliwa, pełna brawury i pomysło
            > wości akcja.

Bo umysl kobiety potrafi z latwoscia jednoczesnie miescic dwie wzajemnie wykluczajace sie idee. Przyklady mozna obserwowac na tym forum niemal codziennie.

Dlatego nie nalezy stawiac kobiet na piedestale.

Cialo kobiece jest interesujace, umysl to prawie zawsze gwozdz w bucie.
      • buck_turgidson Re: chora sytuacja 12.02.11, 14:02
        Jeszcze jedno, w obecnym systemie prawnym facet duzo ryzykuje jezeli odda kobiecie ktora go spoliczkowala. Moze zostac oskarzony o przemoc domowa i znalezc sie na bruku.

Dlatego z kobieta ktora spoliczkowala trzeba zerwac natychmiast.
    • spiaca_krolewna_pl Re: chora sytuacja 12.02.11, 10:09
      mysle, ze to cudowne co zrobilas:-))))

jestem kobieta wprawdzie i to zdecydowanie hetero ale mysle, ze temperament masz oj masz!

a co do milosci to mysle, ze jest miedzy wami i to wielka ale..... rozum podpowiada uciekac bo z tego zwiazku to nic nie bedzie tak mysle.. za gwaltowny!

potrzebujesz jakiego misia potulnego, bedzie nudno ale moze bedzie zwiazek. no chyba, ze uwielbiasz emocje a tych mysle w obecnym zwiazku nie zabraknie oj nie;-))

pozdrawiam, super post w koncu!
    • maly.jasio ty, ale... 12.02.11, 12:33
      jak sie nastepnym razem bedziecie walic, to opisz to tak no wiesz...

z pikantnymi szczegolami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka