Dodaj do ulubionych

Odezwa 8-marcowa

08.03.11, 10:24
Panowie,
Ten dzien każe nam jasno i dobitnie podkreślić iż nie jestesmy na straconej pozycji w konfrontacji z kobietami w odwiecznym konflikcie w jakim przyszło nam żyć i zmagać się na co dzień. POmimo miażdżącej przewagi wroga wypracowaliśmy skuteczne metody walki o byt i godne życie. Wymienię jedną z nich:
"jak nie możesz zwalczyć wroga...zaprzyjaźnij się z nim"
Ale nie przesadzajmy.... nie dajmy się zwieść luźnym związkom, na próbę, bez tzw zobowiązań.... To lep propagandy wiadomego elemntu oraz zaplutych karłów reakcji... nie idźmy na kompromisy w naszych zmaganiach. Tylko tak osiągnięmy sukces oraz upragnioną wolność...składajmy jasne i zdecydowane deklaracje...jesli trzeba dla sprawy nawet przed ołtarzem lub urzędnikiem. Unikajmy skrutów i słów bez pokrycia...Pokrywajmy kobiety morzem czułości, szelestem i brzekiem synonimu bezpieczeństgwa i stabilności szeroko rozumianej i dobrze pojętej ...a w godzinie próby również własnym ciałem. Wreszcie nie unośmy się tzw męskim ja... skuteczny Polak ...to partyzant...
Czuwaj!
Obserwuj wątek
    • zonaonaa Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 10:38
      I za to Was kochamy :)
    • sibeliuss Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 10:40
      mariuszg2 napisał:

> Pokrywajmy kobiety również własnym ciałem.

Czyli poza cuckold relacje starego typu też mogą egzystować?
      • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 11:36
        sibeliuss napisał:
        > Czyli poza cuckold relacje starego typu też mogą egzystować?

Tradycja zobowiązuje
        • anka_cyganka35 Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 12:20
          wh gdzie Ci mężczyzni....:)
          • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 14:41
            anka_cyganka35 napisała:

> wh gdzie Ci mężczyzni....:)

Na tym Forum ...
    • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 14:46
      Czyli mozna wyjsc z okopow? :D
      • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 14:55
        moonogamistka napisała:

> Czyli mozna wyjsc z okopow? :D

i z bukiecikiem polnch kwiatków popędzisz z zadartą kiecką na przywitanie wyzwoliciela? ...tak powstawała historia powojenna naszej ojczyzny...a jaki przyrost naturalny był!!!
        • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 15:15
          no nieeee, kwiaty to maja sie sypac pod moje stopy;))))
          • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 15:20
            moonogamistka napisała:

> no nieeee, kwiaty to maja sie sypac pod moje stopy;))))

aha...ale to to w orszaku procesyjnym poproś koleżankę w białej sukience z wiankiem na głowie .... po wyjściu z okopów to ciężko będzie ...
            • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 15:29
              lamiesz mi serce;) wracam w bezpieczne miejsce ;)))
              • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 15:34
                moonogamistka napisała:

> lamiesz mi serce;) wracam w bezpieczne miejsce ;)))

ja Ci życie ratuję...wiesz co zwycięzcy robią ze swymi ofiarami zwyciężonymi? kochana! Ty tu w dobrej wierze z okopu z nadzieja na kwiatki a tu masz - dzika bestia indianin kruczowłosy z torsem obnażonym solarycznym z tomahawkiem po skalp Twójh owłosiony rękę wyciąga

masz racje lepiej wróc do okopu lub orszaku procesyjnego ...jeszcze mi podziekujesz :)
                zobaczysz :D
                • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 17:19
                  to byl cios ponizej talii;)) lece na brunetow;)))
                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 08.03.11, 21:29
                    moonogamistka napisała:

> to byl cios ponizej talii;)) lece na brunetow;)))

w Twoim wypadku może to sie okazac całkiem przyjemne... taki indianin jak w morde szczelił brunet...o co Ci chodzi...?
                    • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 09:54
                      o...wiosne, pokoj, milosc i zrozumienie;)))))
                      • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 10:03
                        moonogamistka napisała:

> o...wiosne, pokoj, milosc i zrozumienie;)))))

wiosna idzie - załatwione
                        pokój - wolisz mały przytulny czy może raczej duży z balkonem? Jeśłi o mnie chodzi jest mi wszystko jedno gdzie
                        miłość--ach miłość...niejedno ma imię (co w twoim wypadku się sprawdza doskonale)
                        zrozumienie - rozumiem
                        • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 10:04
                          Skad ja wiedzialam ze "pokoj" odczytasz wlasnie TAK ;))))))
                          • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 10:09
                            moonogamistka napisała:

> Skad ja wiedzialam ze "pokoj" odczytasz wlasnie TAK ;))))))

Ja wiedziałem, ż chcesz aby tak było i odczyałem co by wziąśc ewentualna odpowiedzialność na siebie choć w sumie to Twoja wina i prowokacja...
                            • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 10:23
                              oczywiscie;) ostatnie tsunami to tez ja;)
                              • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 10:36
                                moonogamistka napisała:

> oczywiscie;) ostatnie tsunami to tez ja;)

Dobrze, że się przyznajesz chociaż...tyle, że nic mi po tym ...
                                • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 10:40
                                  badz bezinteresowny;)
                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 10:46
                                    No właśnie jestem...i nic...chyba musze zacząć dbac o swój interes :D
                                    • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 11:09
                                      zaczekaj z tym do 40-tki, bedziesz mial wyrazniejszy przeskok ;)
                                      • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 11:12
                                        moonogamistka napisała:

> zaczekaj z tym do 40-tki, bedziesz mial wyrazniejszy przeskok ;)

daj spokój...przeciez to szmat czasu...:) no i Ty wtedy tez młodsza nie będziesz...
                                        • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 11:14
                                          bede Ci przyklaskiwac z daleka ;)
                                          • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 11:17
                                            moonogamistka napisała:

> bede Ci przyklaskiwac z daleka ;)

dzieki...obyś dożyła...w tym wieku czas kobietom ponoć szybciej biegnie...
                                            • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 11:22
                                              odstawiam wiec alkohol i inne uzywki ;) i zaczynam o siebie dbac;) Nie zostawie Cie w potrzebie ;)
                                              • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 11:30
                                                moonogamistka napisała:

> odstawiam wiec alkohol i inne uzywki ;) i zaczynam o siebie dbac;) Nie zostawie
                                                > Cie w potrzebie ;)

Dziękuje ...teraz czuję się naprawdę bezpiecznie i spokojnie... <panika>
                                                • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 11:51
                                                  i z zona pogadaj, bo jak zadzwonie o 4h nad ranem- majac potrzebe niezmierna- pomocy i wspierania Cie - moze sie zdenerwowac;)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 12:01
                                                    moonogamistka napisała:

> i z zona pogadaj, bo jak zadzwonie o 4h nad ranem- majac potrzebe niezmierna-
                                                    > pomocy i wspierania Cie - moze sie zdenerwowac;)))

jak do niej zadzwonisz w tej sprawie to napewno się zdenerwuje...ale jak do mnie to może to jakoś załatwię ;)

W obu wypadkach wyjdzie to na zdrowie mojej żonie ...
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 12:09
                                                    dzwonie do Ciebie ofc tylko i wylacznie. Bede juz zawsze przy Tobie.
                                                    A! na sniadanie chce platki owsiane- ale nie blyskawiczne i mleko do 1,5%. Niech nie zapomni kupic.
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 12:16
                                                    moonogamistka napisała:

> dzwonie do Ciebie ofc tylko i wylacznie. Bede juz zawsze przy Tobie.
                                                    > A! na sniadanie chce platki owsiane- ale nie blyskawiczne i mleko do 1,5%. Nie
                                                    > ch nie zapomni kupic.

O tak jestem bardzo szczęśliwy, że moge to zrobić dla Ciebie...tego własnie pragłem....ale co to? trace zasięg...halo halo halo...nic nie widze...halo...znowu cos mnie rozłączyło z moim szczęściem
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 12:58
                                                    nie denerwuj sie, czuwam, od dawna mam wszystkie namiary na Ciebie :D
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 13:35
                                                    moonogamistka napisała:

> nie denerwuj sie, czuwam, od dawna mam wszystkie namiary na Ciebie :D

hahaha...a chcesz mnie oglądac na żywo w akcjii na google earth?
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 14:37
                                                    Alez po co;)
                                                    jak sie dyskretnie obejrzysz za siebie, to ta mala czarna to ja;)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 14:48
                                                    moonogamistka napisała:

> Alez po co;)
                                                    > jak sie dyskretnie obejrzysz za siebie, to ta mala czarna to ja;)))

to sie przygotuj :0)
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 14:57
                                                    pelna gotowosc ;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 15:03
                                                    moonogamistka napisała:

> pelna gotowosc ;)

Nnno i to lubię ...
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 15:15
                                                    Tylko jak dostaniesz po twarzy to nie miej do mnei pretensji :D To nie ta mala czarna ;)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 15:22
                                                    moonogamistka napisała:

> Tylko jak dostaniesz po twarzy to nie miej do mnei pretensji :D To nie ta mala
                                                    > czarna ;)))

Ciebei widze tez po kawie nosi ...
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 15:23
                                                    Juz sie wynosze;) ale pamietaj jestem krok za Toba;)))))))))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 15:29
                                                    moonogamistka napisała:

> Juz sie wynosze;) ale pamietaj jestem krok za Toba;)))))))))

troche to nieporęczne... bardziej mi pasuje pode mną, nade mną, obok mnie, ze mną, we mnie, przede mną.... no ale za mną? nic sie z tym nie da zrobic...
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 16:12
                                                    Nikt nie obiecywal, ze bedzie latwo :D
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 18:18
                                                    moonogamistka napisała:

> Nikt nie obiecywal, ze bedzie latwo :D

nie prowokuj ...a ty a ty... nununu... tatuś zbije na gołą pupę...
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 19:10
                                                    Prowokacja mi dali na 3 imie i ...wole mlodszych;)) masz szanse:)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 19:37
                                                    moonogamistka napisała:

> Prowokacja mi dali na 3 imie i ...wole mlodszych;)) masz szanse:)))

Lepiej żebyś nie wiedziała jak ja mam na 3 imię
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 19:44
                                                    No teraz to poszles na calosc;) Dawaj;)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 20:45
                                                    moonogamistka napisała:

> No teraz to poszles na calosc;) Dawaj;)))

No co dawaj co dawaj...kicia zwolnij..... jak sie da to sie da...rozumisz? no a ty to co myśłisz że ja taki łatwy jestem? Może już nie cnota ale siem szanujem...
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 20:55
                                                    qrcze, latwe mniem nie kreci :)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:00
                                                    moonogamistka napisała:

> qrcze, latwe mniem nie kreci :)))

cholera a już miałem nadzieję, że cię zniechęce jakoś...szit no
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:08
                                                    chcesz zniechecic? walnij prostactwem i chamstwem :)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:28
                                                    moonogamistka napisała:

> chcesz zniechecic? walnij prostactwem i chamstwem :)

a jak to się robi?
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:34
                                                    moge paru podeslac;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:36
                                                    moonogamistka napisała:

> moge paru podeslac;)

nie gustuję wrodxaju męskim
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:48
                                                    strasznie sie ograniczasz;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:50
                                                    zmoonogamistka napisała:

> strasznie sie ograniczasz;)

no patrz żesz cholerka...tak bym chciał Ci sie przypodobać
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 22:01
                                                    o! To proste!
                                                    jestes astrofizykiem jak S. Hawking,
                                                    badz jestes lekarzem,
                                                    ewentualnie - znasz sie na hodowli devonow rex; )))
                                                    i juz :D
                                                    Latwizna;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 22:04
                                                    moonogamistka napisała:

> o! To proste!
                                                    > jestes astrofizykiem jak S. Hawking,
                                                    > badz jestes lekarzem,
                                                    > ewentualnie - znasz sie na hodowli devonow rex; )))
                                                    > i juz :D
                                                    > Latwizna;)

nic z tych rzeczy....najbliżej mi do devonów rex... lub innych raptorów...właśnie sprzedałem samochód a inny mam za friko... jak ja to robię? jestem rolnikiem..cham ze wsi po prostu
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 22:25
                                                    tez bym chciala placic KRUS ;))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 22:59

ja nie płacę ;)
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:11
                                                    qrdem, ja jako placiciel ZUS z wlasnej kiesy - zawiszcze wiesniakom;)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:15
                                                    moonogamistka napisała:

> qrdem, ja jako placiciel ZUS z wlasnej kiesy - zawiszcze wiesniakom;)))

nie pożądaj żony bliźniego swego ani żadnej rzeczy ktora jego jest
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:23
                                                    zycz a bedzie Ci dane;)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 10.03.11, 08:22
                                                    moonogamistka napisała:

> zycz a bedzie Ci dane;)))

życzę sobie zatem :)
                                                  • kalllka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 16:30
                                                    bardzo przepraszam, ze wtracam w ladne targi
                                                    ale skoro o przerobieniu- Jej a do Ciebie -"za mna" to jak wszyscy wiemy, mariuszu -nie wytykaj.
                                                    bo jesli-> do Moseli, to malo zabawnie bo jest to rzeka będąca dopływem Francji,
                                                    tyle
                                                    kajak
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 18:15
                                                    z pewnością jest w tym jakaś myśl ukryta co piszesz ale musiałbym się wpierwej do Francji udac ... a kraju tego jak i jego mieszkańców wręcz nie cierpię
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 19:11
                                                    nie chcialam sie wcinac, ale...nie wiem co K. bierze, ale tez chce;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 19:40
                                                    moonogamistka napisała:

> nie chcialam sie wcinac, ale...nie wiem co K. bierze, ale tez chce;)
                                                    nie dam rady..już nie te laa
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 19:44
                                                    Smarkacz;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 20:46
                                                    moonogamistka napisała:

> Smarkacz;)

wiem jak zaimponowac kobiecie takiej jak ty...:*
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 20:53
                                                    ... sie zobaczy ...Malenky ;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:01
                                                    moonogamistka napisała:

> ... sie zobaczy ...Malenky ;)
                                                    ooooo! no teraz to przygrzałaś ostro siostro..... tak sie nie robi...to ponizej pasa
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:06
                                                    lubimy wyzwania ;) sorry ogladam "cube" na drugim okienku :)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:29
                                                    moonogamistka napisała:

> lubimy wyzwania ;) sorry ogladam "cube" na drugim okienku :)

wymówka...a co ten cube ma większego? i jeszcze w okienku? kurde...na to nie wpadłem
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:33
                                                    przeraza i trzyma w napieciu;))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:37
                                                    moonogamistka napisała:

> przeraza i trzyma w napieciu;))

a jest jakiś finał?

mnie się ostani to podoba:

www.youtube.com/watch?v=nx_XK4z9Eqc
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 21:47
                                                    oki to a daje nowsze:) www.youtube.com/watch?v=ZhPbvpPibU4
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 22:10

czy wg Ciebie wokal/ka jest nim czy oną a może jakiś trans? ale przyznaj że chorwackie tancerki sa fantastyczne... no i ten włoch z włochatymi pachami...

www.lastfm.pl/music/Colonia/_/za+tvoje+snene+oci
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 22:21
                                                    pffff...tego wokalisty nic i nikt nie przebije: D www.youtube.com/watch?v=PdzOF7Rcno0&feature=related
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:05

no język cudowny i słowa w tym języku choć banalne ale szarpią duszę :)
                                                    branoc
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:09
                                                    branoc:)) ogladam " Godziny" ale a nie sypiam:)))
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:18
                                                    moonogamistka napisała:

> branoc:)) ogladam " Godziny" ale a nie sypiam:)))

to jeszcze jedna spokrewniona tematycznie skojarzeniówka z twoim rosyjskin love joyem...protoplasta niemiecki a'la cukiereczek ;)
                                                    branoc
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:18
                                                    www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys
                                                  • moonogamistka Re: Odezwa 8-marcowa 09.03.11, 23:24
                                                    Kochales sie w Thomasie czy Dieterze?;)
                                                  • mariuszg2 Re: Odezwa 8-marcowa 10.03.11, 08:23
                                                    moonogamistka napisała:

> Kochales sie w Thomasie czy Dieterze?;)

Nie ale robiłem wszystko aby byc podobnym do jednego z nich w wiadomym celu :)
                                                  • kalllka Re: IDa-marcowa 10.03.11, 01:22
                                                    no juz, bez mysli ukrytej.
                                                    a teraz przyjrzyj i ocen sam, ilosc "przetworzonej" informacji w tzw damsko-meskiej (logicznej) konwersacji;
                                                    Mosela jako doplyw Francji przestaje byc kuriozum przy wycieku Twojego "gazu" do mooninej chalupy.

ps
                                                    a panna jak zwykle o nowego dostawce supponujesz?
                                                  • mariuszg2 Re: IDa-marcowa 10.03.11, 08:27
                                                    kalllka napisała:

> no juz, bez mysli ukrytej.
                                                    > a teraz przyjrzyj i ocen sam, ilosc "przetworzonej" informacji w tzw damsk
                                                    > o-meskiej (logicznej) konwersacji;
                                                    > Mosela jako doplyw Francji przestaje byc kuriozum przy wycieku Twojego "gazu"
                                                    > do mooninej chalupy.
                                                    >
                                                    >
                                                    > ps
                                                    > a panna jak zwykle o nowego dostawce supponujesz?

Prawda ileż to tego można przetworzyć? Ciekawe co naędza te machinę przetwórcxzą... osobiście wolałbym na priva no ale ...exhibicjonistki same mi się trafiają

Obawiam się, że moona by nie zdzierżyła jakbym jej gazy w chałupia zaczął puszczać...
                                                  • moonogamistka Re: IDa-marcowa 10.03.11, 08:55
                                                    Prowokatorka i ekshibicjonistka :))) sie czlowiek dowie czegos nowego o sobie;)))
                                                    Gazy sie wyluftuje z chaupy;))) Na priva to ja sie wstydze , bo to zbyt prywatnie :D
                                                  • mariuszg2 Re: IDa-marcowa 10.03.11, 09:31
                                                    moonogamistka napisała:

> Prowokatorka i ekshibicjonistka :))) sie czlowiek dowie czegos nowego o sobie;)
                                                    > ))
                                                    > Gazy sie wyluftuje z chaupy;))) Na priva to ja sie wstydze , bo to zbyt prywatn
                                                    > ie :D

No to Ci więcej powiem... do chałupy mnie zaprasza nie bacząc na gazy ale na priva się wstydzi...wyczuwam podstęp...
                                                  • moonogamistka Re: IDa-marcowa 10.03.11, 11:44
                                                    No przeciez nie napisze, ze zjedlismy razem sniadanie, bo by mnie tu pobily ;))))
                                                  • mariuszg2 Re: IDa-marcowa 10.03.11, 11:53
                                                    moonogamistka napisała:

> No przeciez nie napisze, ze zjedlismy razem sniadanie, bo by mnie tu pobily ;))
                                                    > ))

Nieee...zaczynam miec dosyć..... to jest chore...
                                                  • moonogamistka Re: IDa-marcowa 10.03.11, 11:58
                                                    eeeee to koniec zabawy;)
                                                  • mariuszg2 Re: IDa-marcowa 10.03.11, 12:03
                                                    moonogamistka napisała:

> eeeee to koniec zabawy;)

no ilez można uprawiac gre wstępną...jest mi słabo...ja chcę do mamy...
                                                  • moonogamistka Re: IDa-marcowa 11.03.11, 18:32
                                                    ja juz nic nie napisze, bo zaczna mnie scigac jako stalkerke ;))))
                                                  • mariuszg2 Re: IDa-marcowa 11.03.11, 20:27
                                                    jak uważasz...na priva pewnie też nie skrobnisz bo nieśmiała...Nieśmiała stalkerka..ciekawe jakie sankcje sa za to...swoją droga nie dóswiadczyłemstalkingu jeszcze...takie uczucie osaczenia u faceta może wyzwolić odruchy zwierzęce...czyż to nie obiecujące? ;)
                                                  • moonogamistka Re: IDa-marcowa 11.03.11, 21:31
                                                    :)) haha nie kus:)) ja zwierzyna lowna i dobrze mi z tym:)) Nie zmienie zasad:) Mimo zes mily:)))
                                                  • mariuszg2 Re: IDa-marcowa 11.03.11, 21:37
                                                    hmmm masz zasady? prosze...jak miło... ale w świecie drapieżników to chyba od nei dawna?...raczej łania niż myśłiwy ....a?
                                                  • moonogamistka Re: IDa-marcowa 11.03.11, 21:43
                                                    Zasady sa proste:) Zgodne z natura:) Chcesz to gon:) Dobranoc:)
                                                  • mariuszg2 Re: IDa-marcowa 11.03.11, 22:21

sama sie goń... branoc ..cmok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka