30.08.14, 23:28
Jestem panem młodym przyszłym. Jak się ubrać na poprawiny, żeby nie był to gajer sztywny, ale żeby było elegancko?
Obserwuj wątek
    • anikssa Re: Poprawiny 31.08.14, 13:48
      A jakiego rodzaju poprawiny robicie? Bo jak normalnie na sali, z zespołem i dla wszystkich gości to moim zdaniem powinieneś mimo wszystko założyć garniitur, inaczej nie wypada :((((
    • max7174 Re: Poprawiny 16.02.15, 11:57
      Zawsze stosownie do okazji, ubieramy się dla siebie, ale przez swój strój okazujemy szacunek ludziom, z którymi się spotykamy. Ponieważ drugi dzień wesela ma zazwyczaj charakter mniej formalny a dodatkowo, jeśli Twoi goście też będą na tak zwanym luzie w poprawiny to rozsądnym rozwiązaniem będzie marynarka, może być casualowa, weekendowa np. jak ta: evita.com.pl/p,8,118,,,,,,,3459,garnitur-szyty-na-miare.html#.VOHMOS6axec a do tego możesz spokojnie założyć spodnie w stylu chino i ciekawą koszulę z kontrastowymi dodatkami.
      • frankthe1st Re: Poprawiny 20.02.15, 16:13
        Moi znajomi zrobili poprawiny w stylu hawajskim. Zapowiedzieli to gościom i na wejściu każdy i tak otrzymywał kolorową girlandę na szyję. Zabawa była przednia, zdjęcia fantastyczne bo bardzo kolorowe, goście zachwyceni, panna młoda promieniała - super pomysł, tańce skończyły się na boso więc moje białe spodnie cardin świetnie się sprawdziły, do tego seledynowa koszula, partnerka w błękitnej kusej kiecce - mamy świetne wspomnienia. Lepsze niż z wesela.
    • frankthe1st Re: Poprawiny 21.02.15, 20:28
      Byłem też na hawajskim weselu na zachodzie Polski i goście szaleli w rytm przebojów z mamma mia - rewelacja ale to było wesele ludzi nieprzeciętnych bo można było nawet po ciepłym piasku pobiegać na boso. ;)
      • max7174 Re: Poprawiny 23.02.15, 18:53
        No teraz od marca to już będzie można brać ślub wszędzie, (jak urzędnik pozwoli) a charakter imprezy wybrać też dowolnie. Ciekaw jestem, na jakie pomysły wpadną młode pary, jeśli chodzi o stroje? /evita.com.pl/p,8,118,,,,,,,3153,garnitur-szyty-na-miare.html#.VOtoIi6axec podrzucam propozycje jak ktoś by chciał zrobić ślub latem i może przy okazji na polu golfowym.
    • pepster Re: Poprawiny 07.01.17, 15:03
      Jeśli poprawiny to zarazem coś eleganckiego, ale i bajeranckiego np. dodatki do ubioru fajne z rabatami można znaleźć pod tymi linkami

modarium.pl/pol_m_Produkty_Skarpety-101.html
      modarium.pl/pol_m_Produkty_Poszetki-131.html

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka