Dodaj do ulubionych

Męska bielizna

11.03.11, 10:17
Panowie, robię mały prywatny research wśród znajomych i nieznajomych mężczyzn. Będzie mi miło, jeżeli się wypowiecie.
Czy są wśród Was tacy, którzy noszą slipy? A wśród nich ci, którym zależy na fajnych, kolorowych majtkach?
W sklepach jest ogromny wybór bokserek we wszystkich kolorach i wzorach. Ze zwykłymi majtkami bieda straszna - fasony jak dla staruszków, żałobna paleta kolorów... Dlaczego tak jest? Rozumiem, że bokserki są modne, ale naprawdę na slipy jest tak mały popyt, że nie warto inwestować w projektowanie?

Jeśli znacie jakieś miejsce w sieci, a jeszcze lepiej stacjonarne (Warszawa) gdzie można kupić fajne męskie majtki, będę wdzięczna na namiary.
Obserwuj wątek
    • strikemaster Re: Męska bielizna 11.03.11, 10:29
      Męska bielizna jest zwykle kolorowa, w kratkę, której obecne, klanowe wzory wymyslił niejaki William Wilson w 1770 roku. Chciaż w wersji nowocześniejszej, jak Utilikilt dostępne są też kilty, czyli jedyna dopuszczalna przez medycynę męska bielizna w wersji jednokolorowej. Niektórzy mężczyźni, co prawda używają bielizny zapozyczonej od pań, czyli majtek, ale czynią tak na własne ryzyko, bo świadomi są, jakie szkody zdrowotne taka odzież wyrządza. Tak więc, o wiele więcej zyskasz inwestując w firmę zajmującą się kiltmakingiem, bo podaż jest obecnie w Polsce o wiele za mała w stosunku do popytu.
      • houhou Re: Męska bielizna 11.03.11, 10:46
        Nie chce inwestować w majtkowy, ani tym bardziej kiltowy biznes. Szukamy, razem z mężczyzną mym, źródła fajnych gatek dla niego.
    • eruiluvatar Re: Męska bielizna 11.03.11, 10:45
      Slipy? Paaanie, daj pan spokój... Niewygodne toto, obcisłe, brzydkie, fuj.
    • pis_da_deby Re: Męska bielizna 11.03.11, 11:06
      houhou napisała:

> Panowie, robię mały prywatny research wśród znajomych i nieznajomych mężczyzn.

Tu cos dla tych, ktorzy walcza z kompleksami.

www.papilot.pl/lifestyle-ciekawostki/11522/NOWOSC-Bielizna-powiekszajaca-penisa-i-meskie-posladki.html
      • masher Re: Męska bielizna 11.03.11, 12:45
        lol zeby facet mial sobie tylek powiekszac... no to juz jest armagedon panie
        • pis_da_deby Re: Męska bielizna 11.03.11, 12:48
          masher napisał:

> lol zeby facet mial sobie tylek powiekszac... no to juz jest armagedon panie

Czego sie nie robi dla Pan ?
    • masher Re: Męska bielizna 11.03.11, 12:43
      nie wiem, moje galoty sa w roznych kolorach i wiele szukac nie musze ale tez nie wydziwiam. jedyny wymog to taki ze maja byc wygodne. to tylko majtasy a nie krawat czy kapelusz. biale, granatowe, w paski, ciapki, rozne sa. nie wiem co ci nie pasuje
    • mexx_01 Re: Męska bielizna 11.03.11, 12:49
      Nosze tylko i wylacznie tylko w takim stylu:
      www.soliver.de/Boxershorts/26.899.97.1604,default,pd.html?cgid=me_ko_bodywear
      Chociaz musze przyznac, ze czas nad sylwetka popracowac;)
    • pis_da_deby Re: Męska bielizna 11.03.11, 13:07
      houhou napisała:

> Panowie, robię mały prywatny research wśród znajomych i nieznajomych mężczyzn.
      > Będzie mi miło, jeżeli się wypowiecie.
      > Czy są wśród Was tacy, którzy noszą slipy? A wśród nich ci, którym zależy na fa
      > jnych, kolorowych majtkach?
      > W sklepach jest ogromny wybór bokserek we wszystkich kolorach i wzorach. Ze zwy
      > kłymi majtkami bieda straszna - fasony jak dla staruszków, żałobna paleta kolor
      > ów... Dlaczego tak jest? Rozumiem, że bokserki są modne, ale naprawdę na slipy
      > jest tak mały popyt, że nie warto inwestować w projektowanie?
      >
      > Jeśli znacie jakieś miejsce w sieci, a jeszcze lepiej stacjonarne (Warszawa) gd
      > zie można kupić fajne męskie majtki, będę wdzięczna na namiary.
    • seth.destructor Re: Męska bielizna 11.03.11, 16:56
      Ja noszę, bo nie cierpię bokserek, bo są strasznie niepraktyczne, gdyż nie trzymają penisa ładnie z przodu za rozporkiem, ale ucieka on do nogawki i trzeba się wciąż poprawiać:-> Poza tym przy ciepłej pogodzie notorycznie powstają otarcia wskutek tarcia skóry moszny o skórę ud.
      A co do stylów, to nie podoba mi się te rozcięcie z przodu. Szybciej trwa opuszczenie gatek w dół niż gmeranie w nich, by wydobyć narząd do sikania. Kąpielówki są za obcisłe jednak.
      W UK nie widziałem jakichś specjalnych dekoracji na slipach, tak jak w bokserkach.
      • lled Re: Męska bielizna 11.03.11, 17:40
        Jakiego Ty masz wora ze masz obtarcia skory????? Boxerki nosze od 20 lat i nie wyobrazam sobie chodzenia w majtkach. Zero przewiewu, jaja z fiutem zgniecione. Masohisci chyba tylko nosza jeszcze majtki.
        Nie mow mi ze szybciej jest zdjac spodnie i opuscic majtki niz rozpiac rozporek i wyjac waclawa. Zanim odepniesz pasek to ja juz bede wylany. Obudz sie czlowieku.
    • moonogamistka Re: Męska bielizna 11.03.11, 18:31
      Slipy sa aseksualne:( a w bokserkach nic nei ucieka na bok;) trzeba nosic bokserki ktore trzymaja na miejscu a nie pantalony:) Stringom u facetow tez duze nie:)
    • sibeliuss Re: Męska bielizna 11.03.11, 18:39
      Zapytaj też tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/f,33489,Wszystko_o_bieliznie.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka