samotnica34 03.05.11, 14:56 puszystych kobiet? moim zdaniem kobieta moze miec cale mnostwo wad ale nic jej tak nie skresla jak pusztysosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojna71 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 03.05.11, 15:16 Takie czasy, że każdy woli chudsze. Szukaj takich co się zawiedli na tzw pięknych i szczupłych. Co wolą święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 03.05.11, 15:30 Ja sie nie boje,ale trudno byloby mi sie na taká napalic,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda.1 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 09.05.11, 08:32 Jak ładna , to dlaczego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja nieprawda 03.05.11, 15:45 to zależy o jakiej puszystości mówisz, mam koleżankę lekko przy kości i ma w sobie tyle seksapilu, że na imprezach nie ma problemu z adoratorami:) z moich obserwacji wynika, że faceci lubią kobiece kształty choć to pewnie zależy od ich wieku...i nie tylko puszystość można trochę ukryć i wyeksponować swoje inne walory Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.w.owczej.skorze Re: nieprawda 05.05.11, 17:06 > mam koleżankę lekko przy kości i ma w sobie tyle seksapilu, że na imprezach nie > ma problemu z adoratorami:) Co to znaczy "lekko przy kości"? Ma 16o cm wzrostu i waży 65 kilo, czy ma 160 cm i waży 85?Rnica kolosalna, jedna jest lekko pryz kosci, druga jest monstrualna baba! Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: nieprawda 05.05.11, 21:31 wilk.w.owczej.skorze napisał: > Co to znaczy "lekko przy kości"? Ma 16o cm wzrostu i waży 65 kilo, czy ma 160 > cm i waży 85?Rnica kolosalna, jedna jest lekko pryz kosci, druga jest monstrual > na baba! tak ,ma 160 cm a wage szacuje na 70-75 kg przy czy bjust sporo naddaje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 03.05.11, 15:54 To nie kwestia strachu lecz estetyki Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 03.05.11, 18:14 Nie. Boją się zdesperowanych, sfrustrowanych starych panien. Odpowiedz Link Zgłoś
passionati Re: stara panna to od jakiego wieku liczycie 03.05.11, 18:18 27....30...35lat???? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: stara panna to od jakiego wieku liczycie 03.05.11, 18:24 Liczę zależnie od stopnia narastania desperacji. P Odpowiedz Link Zgłoś
protogenes Re: stara panna to od jakiego wieku liczycie 03.05.11, 18:25 myślę że ok 35lat , ale gorsze nie staropanieństwo, a otyłość kobiet po 30ce a po 40 to juz wogóle! mało co uświadczysz laseczkę choc muszę przyznac ze moja sąsiadeczka ma po40 a wygląda na 30! SERIO! to jakiś ewenement ........chiba podpisała pakt z... ]:> Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no co Ty :) 03.05.11, 18:22 triss_merigold6 napisała: > Nie. Boją się zdesperowanych, sfrustrowanych starych panien. No co Ty. Kazda przytule i wykocham. To one sie mnie boja, bo z gory mowie, ze mam idealna i wyrozumiala zone. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: no co Ty :) 03.05.11, 18:25 Single się boją, nie jesteś targetem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt mam zasady (moralne) :) 03.05.11, 18:30 triss_merigold6 napisała: > Single się boją, nie jesteś targetem.:) od lat tu pisze, ze mam zasady (moralne). za mezatki sie nie biore, bo nie mam prawa rozbijac cudzych rodzin (wlasna moge, bo sam ja zalozylem - ale rozbic mi sie jej do tej pory nie udalo, niezdolny, widac, jezdem :) w zwiazku z powyzszym biore sie tylko za singielki :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 03.05.11, 18:27 nieee...tylko smarkacze ida za tryndem:)) dorosly dojrzaly facet woli pupe i piers a nie patyki:) Widze po kumplach:))) I na zdrowie im:))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to sie zgadza :) 03.05.11, 18:32 moonogamistka napisała: > nieee...tylko smarkacze ida za tryndem:)) dorosly dojrzaly facet woli pupe i pi > ers a nie patyki:) Widze po kumplach:))) I na zdrowie im:))) to sie zgadza. widze, ze z wiekiem nie tylko brzuchol (wlasny), ale i gust mi przytyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: to sie zgadza :) 03.05.11, 18:40 I po ..uj ja biegam i plywam? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wchodzisz na "gorke" 03.05.11, 18:44 moonogamistka napisała: > I po ..uj ja biegam i plywam? ;D wchodzisz na "gorke" (na "zabke" sie to nazywa") i tez niezle mozesz poplywac. i to nie ruszajac sie z chalupy. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: wchodzisz na "gorke" 03.05.11, 18:49 bylam delfinem w poprzednim wcieleniu;)) Lubie to;) ale milo sie pouzalac nad soba;)) Na "gorke" zal mi pazurow i zeby nie bylo - nie mam tipsow;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: wchodzisz na "gorke" 03.05.11, 18:51 o qrna doczytalam" nie ruszajac sie z chalupy :D hahah oki;))) Moj woli "pod scianka";))) Odpowiedz Link Zgłoś
eruiluvatar Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 03.05.11, 22:46 Nie boją się, po prostu puszyste się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 03.05.11, 22:58 Jak mowi przyslowie starozytnych Rosjan-Chuda w pasie dobrze pcha sie. Jest w tym wiele prawdy.Niestety,panny puszyste.Nie dorastacie w wyrku chudym patykom nawet do kostek.I chocbyscie pékly,to niczego to nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 09:20 bo boją się co kumple o nich pomyślą:D Odpowiedz Link Zgłoś
samotnica34 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 10:27 zgadzam sie to jest powod nawet jesli sami lubia takie ksztalty to zgodziliby sie w nimi spotykac tylko w niepubliczych miejscach:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozpustny69 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 10:32 Niestety, masz trochę racji. Wiem po sobie, że puszyste kobietki są fajne, podniecające i w łóżku jest super ekstra. Ale publicznie wolę pokazywać się z wysoką i szczupłą (żeby nie było - też jest fajna w łóżku). Ktoś kiedyś napisał coś takiego: puszysta dziewczyna jest jak motorynka - super się jeździ, dopóki kumple cię nie zobaczą. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnajuzjest Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 13:48 rozpustny69 napisał: > Ale publicznie wolę pokazywać się z wysoką i szczupłą (żeby nie było - też jest > fajna w łóżku). > Ktoś kiedyś napisał coś takiego: puszysta dziewczyna jest jak motorynka - super > się jeździ, dopóki kumple cię nie zobaczą. :-P kiedys zalozylam tutaj watek pt "dziwne pary", byla goraca dyskusja miedzy innymi o tym jak to jest, ze w takiej Anglii,na przyklad,faceci nie czuja obciachu pokazania sie/bycia w zwiazku z puszysta(mam na mysli kobiety taka z nadwaga conajmniej 15 kilo) do tego malo urodziwa kobieta... probowalam udowodnic,ze w Polsce takie relacje to ewenementy,bardzo rzadko spotyka sie takie zwiazki i polscy mezczyzni "licza sie ze zdaniem kolegow" i chodzi o to,zeby sie pokazac... wtedy malo kto mi przyznal racje,ale jak widac szydlo z worka wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 16:45 > ze w takiej Anglii,na przyklad,faceci nie czuja obciachu pokazania sie/bycia w > zwiazku z puszysta(mam na mysli kobiety taka z nadwaga conajmniej 15 kilo) do t > ego malo urodziwa kobieta... Co, a raczej kogo masz na myśli? Których Anglików? Jeśli mówisz o tych z najniższej, slumsowej półki to owszem, nie wstydzą się. Ale lepiej wyedukowana reszta się wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnajuzjest Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 18:31 cafem napisała: > Co, a raczej kogo masz na myśli? Których Anglików? > > Jeśli mówisz o tych z najniższej, slumsowej półki to owszem, nie wstydzą się. A > le lepiej wyedukowana reszta się wstydzi. Moje spostrzezenia na to nie wskazuja, znam osobiscie trzy angielskie,fajne zwiazki -dwa malzenstwa i zwiazek nieformalny (ludzie z przedzialu wiekowego 25-35lat) gdzie kobieta jest bardziej niz puszysta(na polskie standardy po prostu otyla), a faceci wyksztalceni,z dobra praca,calkiem przystojni-zapatrzeni w swoje partnerki. w Polsce nie spotkalam takich par(o czym pisalam juz w swoim watku) ani wsrod ludzi wyksztalconych ani wsrod tych mniej wyedukowanych. i mysle nawet,ze wsrod ludzi z "nizszej polki" w Polsce, to juz kompletnie mezczyzni sa nastawieni tylko na wyglad i w tej strefie,puszyste maja jeszcze trudniej Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 19:20 za to Angielki tak wybredne nie są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 05.05.11, 14:21 no widzisz a w pl jest odwrotnie, duzo kobiet nie wstydzi sie pokazywac z malo urodziwymi grubasami - co kraj to obyczaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnajuzjest Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 05.05.11, 18:28 princess_yo_yo napisała: > no widzisz a w pl jest odwrotnie, duzo kobiet nie wstydzi sie pokazywac z malo > urodziwymi grubasami - co kraj to obyczaj :-) ty tak serio???czy ma byc smiesznie niby?:) wiadomo,ze od strony kobiet to inaczej wyglada, znam kilku takich z brzuchami co to opedzic sie nie moga i zadnej to nie przeszkadza, i kraje i obyczaje nie maja znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 05.05.11, 19:31 > wiadomo,ze od strony kobiet to inaczej wyglada, > znam kilku takich z brzuchami co to opedzic sie nie moga i zadnej to nie przesz > kadza, > i kraje i obyczaje nie maja znaczenia co niby wiadomo? jesli chodzi o to ze kobiety w spoleczenstwach gleboko patriarchalnych maja tendencje do stawiania partnerom malych wymagan to sie zgadzam. objawia sie to rowniez tym ze sa w stanie nie zwracac uwagi na atrakcyjnosc fizyczna, podczas gdy od siebie samych pod wzgledem fizycznosci wymagaja bardzo wiele i przyzwalaja na takie wymagania swoim zapuszczonym partnerom. tak wiec kraje i obyczaje maja tu bardzo duze znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 06.05.11, 23:57 > maja tendencje do stawiania partnerom malych wymagan to sie zgadzam. o > bjawia sie to rowniez tym ze sa w stanie nie zwracac uwagi na atrakcyjnosc fizy > czna, podczas gdy od siebie samych pod wzgledem fizycznosci wymagaja bardzo wie > le i przyzwalaja na takie wymagania swoim zapuszczonym partnerom. 100% racji, oczywiście nie wszystkie kobiety tak mają ale patrząc na ulice więcej jest zadbanych kobiet z zapuszczonymi facetami niż odwrotnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 08.05.11, 20:40 Widocznie postrzeganie tych proporcji zależy od płci, bo ja mam wręcz przeciwne spostrzeżenia. Młodych ładnych dziewuszek jest jak na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
hulaszczy_tryb_szycia Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 14:06 to chyba zależy od stopnia puszystości? mowa o kształnej kobiecie w rozsądnym rozmiarze: anybody.squarespace.com/anybody_vent/2007/1/26/debate-should-underweight-models-be-banned.html czy o lekko zapasionej: 55secretstreet.typepad.com/.a/6a00d834525f2869e201127915c61128a4-pi czy o tłustej: www.dollymix.tv/2008/04/size_16_beauty_pageant_entrant.html ...? Odpowiedz Link Zgłoś
rozpustny69 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 15:48 > czy o tłustej: > rel="nofollow">www.dollymix.tv/2008/04/size_16_beauty_pageant_entrant.html E no bez przesady, to jest piękna kobieta o bujnych, nawet nie "rubensowskich" kształtach. Chyba nie widziałeś naprawdę grubej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaszczy_tryb_szycia Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 15:55 widziałam. celowo pominięto kategorię "morbidly obese" bo to raczej dla ścisłego grona koneserów. dla osób spoza tego grona to ona jednak jest tłusta, obstawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpustny69 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 04.05.11, 16:40 Wychodzi że jestem koneserem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 06.05.11, 09:36 samotnica34 napisała: > moim zdaniem kobieta moze miec cale mnostwo wad ale nic jej tak nie skresla jak > pusztysosc A co Ciebie skreśla? Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 06.05.11, 09:48 samotnica34 napisała: > > > > moim zdaniem kobieta moze miec cale mnostwo wad ale nic jej tak nie skresla jak > pusztysosc Gówno prowda :) musiałabyś nie wiadomo jak otyła być , żeby było to problemem . Znam wiele kobiet bardziej zbudowanych i pięknych przy tym modnie ubranych i mających duże powodzenie u płci przeciwnej . Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago i walca drogowego ;) 06.05.11, 23:51 Na upartego to mógłbym się bać że taka usiądzie na mnie. ;) A tak bardziej serio nie chodzi tu o obawę, ale o atrakcyjność fizyczną. A dla większości nie wynaturzonych mężczyzn puszysta kobieta jest na równi atrakcyjna co dobrze spasiony tucznik. Ale jak ktoś chce to przecież może się odchudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 00:00 Chyba zależy też jak jest puszysta, jeśli ma wcięcie w talii i kobiece kształty to wg mnie może się podobać. Poza tym ważne jest też jędrność ciała, jeśli przy większej wadze ciało jest jędrne, skóra napięta to jednak lepiej wygląda niż szczuplejsza kobieta np. ze zwiotczałą skórą Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 00:08 Szczupła kobieta ze zwiotczałą skóra i owszem występuje, ale to chyba tak po 50tym roku życia, kiedy już trudno mówić o jakiejkolwiek atrakcyjności fizycznej dla mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 00:16 Z tego co zauważyłam to u kobiet puszystych zmarszczki są mniej widoczne bo mają grubszą tkankę tłuszczową pod skórą a to ma znaczenie już po 25 roku życia. Dziś widziałam taką grubszą i miała rewelacyjnie gładką twarz, zmarszczek nie było widać a tak patrząc z bliska to chyba ze 40 lat miała. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnica34 Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 00:35 Boza pozwol mi spotkac prawdziwego mezczyzne zupelnie innego niz Ci z tego forum dla ktorych to czy skora u kobiety ponad 25-letniej jest zwiotczala czy nie stanowi materie do dlugiej nocnej dyskusji. A co tezr bzykacie Panowie madrale? Zadna jedrna sie z Wami nie chciala spotkac wiec buszujecie tutaj i wypisujecie bzdury ze swoich najsmielszych snow..... Dupki i tyle: a zmarszczki a skora a walki a sralki - zycze powodzenia w poszukiwaniu modelki zycia. Oby Was jak najszybiek koply w d....pe Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 00:39 i dlatego masz nik samotnica <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 00:44 samotnica34 napisała: > A co tezr bzykacie Panowie madrale? Teraz nic nie bzykamy bo siedzimy na forum, bzykaliśmy sobie kilka godzin wcześniej. ;) > wiec buszujecie tutaj i wypisujecie bzdury ze swoich najsmielszych snow..... Nie snów, tylko koszmarów, jak już. ;) > zycze powodzenia w poszukiwaniu modelki zycia. Dziękuje, ja już swoją znalazłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 00:48 Ja tam już wolę zmarszczki u kobiet niż sporą nadwagę/otyłość. A na zmarszczki to teraz można sobie coś tam ponoć wstrzykiwać u kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: i walca drogowego ;) 07.05.11, 15:36 tia tłuszcz odessany z tyłka <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Uwielbiam przymiotnik puszysty 07.05.11, 18:51 Ale moim zdaniem pasuje on bardziej do świnki morskiej niż do beczki smalcu... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 08.05.11, 14:30 Nie wydaje i się by faceci bali się puszystych kobiet.(No chyba że babsko jest tak spasione że istnieje zagrożenie że przydusi i rozgniecie - wtedy rzeczywiście można mówić o strachu. ) Po prosu grube baby się większości facetów nie podobają. Wiadomo że lepiej mieć dwie laseczki po 50Kg niż jednego 100Kg hipopotama. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 08.05.11, 19:09 > Wiadomo że lepiej mieć dwie laseczki po 50Kg niż jednego 100Kg hipopotama. Murzyni mają akurat odwrotną hierarchię wartości, co też polecam uwadze autorki. Można nawet rozważyć emigrację w tym celu, bo w PL wciąż trudno o Murzyna. Im zdaje się gruba doopa taniej za kilogram wychodzi czy coś, taki przelicznik mają... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 08.05.11, 20:37 Chyba najbardziej drastyczne formy to zamiłowanie do grubych bab można spotkać w Mauretanii. Tam nawet specjalnie tuczą dziewczęta, bo panuje ludowe przekonanie ze tłusta jest lepsza w łóżku. Nie wiadomo tylko czy autorce wątku będzie odpowiadał tamtejszy poziom cywilizacyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lateksowyludzik Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 09.05.11, 00:08 Byłem z puszystą. Jak mi usiadła na kolanach to myślałem, że ducha wyzionę. W górach daleko nie poszła, bo zmęczona, bo nogi bolą. Pływanie - za ciężko. Nurkowanie - nie było pianki w takim rozmiarze. W łóżku też lekko nie było - musiałem się trochę nabiedzić, żeby dać jej jako taką przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekk13 Mówmy po imieniu-grubych kobiet 09.05.11, 05:53 Otyłość wygląda paskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
s-orbona Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 09.05.11, 09:07 No niestety ale "puszystość" w tych czasach nie powinna mieć racji bytu. Kiedyś mężczyźni latali za puszystymi kobietami, dzisiaj wymogi są inne. Trzeba się do tego przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
s-orbona Re: czy faceci jak ognia boja sie .... 09.05.11, 10:04 Nie przesadzałbym z takim "strachem." Posiadam wielu znajomych, którzy lubią gdy ich partnerka nie jest patykiem... I mam na myśli, naprawdę wielu. Czasami lepiej mieć się do czego przytulić:) Odpowiedz Link Zgłoś