Dodaj do ulubionych

Buty do garnituru

22.09.13, 20:13
Zastanawiam się, jakie buty będą pasowały do czarnego garnituru wieczorowego. Ze swoich poszukiwań wyłoniłem 3 pary. Mam małe doświadczenie, więc jeśli ktoś mógłby się wypowiedzieć byłbym wdzięczny.

Buty:
allegro.pl/rylko-czarne-mega-klasyki-r-45-nowosc-i3511266245.html
allegro.pl/wizytowe-polbuty-badura-7209-czarne-skora-r-45-i3510260580.html
allegro.pl/taniej-badura-7173-czarny-45-mdmdobrebuty-i3517261985.html
Są to buty z Bagury i Ryłko, opinie o samych firmach też mile widziane.
Obserwuj wątek
    • kanapowiec00 Re: Buty do garnituru 29.12.13, 11:38
      Zobacz sobie jeszcze te eleganckie buty: sprzedajemy.pl/brazowe-polbuty-giatoma-niccoli-nowe,309028
      Powinny tobie pasować.
    • matyk1 Re: Buty do garnituru 04.06.14, 12:09
      Jeśli ktos robi jeszcze rozeznanie w butach do garniaka, to może mogę co nie co podpowiedzieć. Ostatnio kupiłem sobie takie www.scarpe-esclusive.pl/pl/p/Elegancki-but-meski-MODEL760-01-Nero-euro/87 dość tradycyjny model, ale mi odpowiada.
    • saqigar Re: Buty do garnituru 04.06.14, 21:54
      Wszystkie pasuja do wieczorowego garnituru. Rylki wygladaja najsolidniej i z doswiadczenia polecam. Badura to tez dobra polska firma i z cala pewnoscia nie wahalbym sie kupowac ich produktow. Pierwsze buty sa jednak bardziej klasyczne i modniejsze - maja grubsza podeszwe i noski.
      Ceny tych butow sa niepokojace. Zadnych z tych butow nie kupisz w takich cenach w salonach firmowych.
      • polishronaldo Re: Buty do garnituru 07.08.14, 20:42
        Ryłko i Baura to świetne firmy, więc można je polecać w ciemno. Dobra jakość, warto zainwestować 400zł w buty, które posłużą kilka sezonów.
        Kiedyś kupowałem tylko taniochy po 70zł i starczały na 3-4 miesiace, potem się psuły. Z żadnymi z wyższej półki takiego problemu nie było.
    • karolwrobel15001900 Re: Buty do garnituru 08.08.14, 10:23
      3 fajne jednak ja nie jestem fanem butow Badury, buty do garnituru nie kupuje się na raz, a z tej firmy szybko mi się zniszczyly zagięcia było widać już po 1 zalozeniu. Ja ostatnio kupowałem fajne buty w Giacomo Conti, porządnie wygladaja, miałem kilka razy co prawda dopiero na nogach ale wydaje się ze nie wygladaja zle poki co, cenowo jakos kolo 350zl, wiec niezle, kazar tez ma fajne modele tak apropo i tez dobre gatunkowo :).
      • polishronaldo Re: Buty do garnituru 08.08.14, 20:12
        karolwrobel15001900 napisał(a):

> 3 fajne jednak ja nie jestem fanem butow Badury, buty do garnituru nie kupuje s
        > ię na raz, a z tej firmy szybko mi się zniszczyly zagięcia było widać już po 1
        > zalozeniu. Ja ostatnio kupowałem fajne buty w Giacomo Conti, porządnie wygladaj
        > a, miałem kilka razy co prawda dopiero na nogach ale wydaje się ze nie wygladaj
        > a zle poki co, cenowo jakos kolo 350zl, wiec niezle, kazar tez ma fajne modele
        > tak apropo i tez dobre gatunkowo :).

Co to Giacomo Conti?
    • max7174 Re: Buty do garnituru 11.08.14, 11:43
      Buty do garnituru na wieczór przede wszystkim powinny być jak najbardziej klasyczne, najlepiej gładkie bez zdobień i najlepiej czarne- gdyż to właśnie czarny kolor jest idealny na okazje wieczorowe. Jeśli ktoś jeszcze poszukuje w temacie buty- podsyłam ciekawe modele - evita.com.pl/kategorie,74,76.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka