Dodaj do ulubionych

galerianka poszukiwana

30.07.11, 13:13
tyle sie mowi o galeriankach.. a ja chce jedna z nich poznac i sprobowac jej uslug. Gdzie Was drogie galerianki mozna spotkac i jakie sa znaki rozpoznawcze? Jestem z waw. Ostatnio slyszalem ze jestescie w Galmoku, zlotych, albo w arkadii. Ale gdzie? dajcie znac na grzeszy@gmail.com
Obserwuj wątek
    • papryczka.chili Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 17:27
      proponowanie sexu nieletnim grozi kara więzienia:D
      • mindset_waw Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 19:47
        a w ktorym to miejscu mojej wypowiedzi proponuje seks nieletniej???
        • katikatja Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 19:51
          mindset_waw napisał:

> a w ktorym to miejscu mojej wypowiedzi proponuje seks nieletniej???

Tu łosiu: "spróbować jej usług".
        • adoptowany Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 19:54
          w wypowiedzi nie bezposrednio,ale w lbie masz taki zamiar.Uwazaj zeby cie nie podeszla jakas sprytna policjatka wystylizowana na lolitke..he..he..zal mi ciebie,bo predzej czy pozniej dostaniesz to na co zaslugujesz dupku!
          • poprioniony Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 22:28
            Policjantka zrobiona na lolitke, i co to mialoby byc "dupczenie komtrolowane"?
            I co mialoby to dowiesc przed sadem? Wyrok za pedofilie za przelecenie
            doroslej? Wez nie rozsmieszaj.
            'Age of consent' w Polsce to 15 lat, galerianki z liceum mozna lomotac
            w pelnym majestacie prawa.
            • easyblue Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 17:07
              > Wyrok za pedofilie za przelecenie
              > doroslej?
              Bo oczywiście policjantka na wstępie od razu powie: ja tylko udaję 15-latkę a mam 40-dzieche:D
        • sokoll1 Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 16:30
          jaki seks? nie demorazlizujcie minseta! on reprezentuje Towarzystwo Filantropow-Debili, ktorzy w statucie maja zapisane w pukcie 5:
          W razie bycia zaczepionym przez potrzebujacą niewinną dziewczynę w galerii handlowej kupić jej wszystko, co zechce. I zaproponować bezzwrotna pożyczke w wysokości nie mniejszej niz 1000 zł (w razie niewypłacalności , wyjąć natychmiast z bankomatu!!!)
        • rufus1szy Re: galerianka poszukiwana 12.08.11, 18:20
          Gościu, bo galerianki to nastolatki, które idą z facetem za spinkę do włosów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • mvszka Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 20:22
        a czym grozi proponowanie sexu 40latkowi przez nastolatkę??
      • allerune Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 18:32
        papryczka.chili napisała:

> proponowanie sexu nieletnim grozi kara więzienia:D

możesz zacytować przepis? od kiedy to seks z nieletnimi jest legalny, ale proponowanie seksu nie ? :D
      • rufus1szy Re: galerianka poszukiwana 12.08.11, 18:19
        Ja pikole jeszcze pedofil na forum ... ;///
    • ilse2 Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 19:56
      zal.pl
      • mindset_waw Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 20:11
        pod warunkiem ze bede szukal mlodszej od 15 lat a takiej nie szukam...
    • mvszka Re: galerianka poszukiwana 30.07.11, 20:21
      tu są forumianki kolego
    • agnieszka_monika_bernadetta Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 12:52
      Myślisz, że tutaj jakąś znajdziesz?:o
      Ot, niektórym się we łbach już poprzewracało, albo w dupach.
      • mindset_waw Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 12:57
        mysle ze znajde... Jestem przystojny, ciekawy i fajny.. nic tylko znalezc kogos...
        • lospecchio Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 13:47
          mindset_waw napisał:

> mysle ze znajde... Jestem przystojny, ciekawy i fajny..

Jesteś nędzna quutasina...

• aroden Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 15:52
            cos nowego w kolku rozancowym ?
        • papryczka.chili Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 14:20
          a nie prościej wejsć na strony agencji towarzyskiej?Wolisz loda za dżinsy?
        • mataharii ale reklama? 31.07.11, 15:54
          mindset_waw napisał:

> mysle ze znajde... Jestem przystojny, ciekawy i fajny.. nic tylko znalezc kogos
          > ...
          \

hahahaha!!!!!!!!! skoro taki przystojny jesteś, to czemu do tej pory nikogo nie znalaześ, że uciekasz się na ogłaszanie przez forum?
          • aroden Re: ale reklama? 31.07.11, 16:05
            mataharii napisał:

> hahahaha!!!!!!!!! skoro taki przystojny jesteś, to czemu do tej pory nikogo nie
            > znalaześ, że uciekasz się na ogłaszanie przez forum?

widac jest niesmialy
            to moze go osmiel , miast durnie krytykowac
            • mataharii Re: ale reklama? 31.07.11, 16:29
              aroden napisał:

> mataharii napisał:
              >
              > > hahahaha!!!!!!!!! skoro taki przystojny jesteś, to czemu do tej pory niko
              > go nie
              > > znalaześ, że uciekasz się na ogłaszanie przez forum?
              >
              > widac jest niesmialy
              > to moze go osmiel , miast durnie krytykowac

Sam jesteś durny! Nie jestem galerianką, ale normalna kobietą jakich wiele i nigdy nie widziałam tzw ,,galerianki" ani w Arkadii ani w Tarasach ani gdziekolwiek
              • aroden jedbliwoswieta ? 31.07.11, 16:44
                jak ktos tu slusznie napisal

> Sam jesteś durny! Nie jestem galerianką, ale normalna kobietą jakich wiele i ni
                > gdy nie widziałam tzw ,,galerianki" ani w Arkadii ani w Tarasach ani gdziekolwi
                > ek

Ja nawet nie wiem, kto to sa galerianki , bo mam awersje do galerii,
                ale lubisz dlugo i rzadko, czy krotko a czesto ?
        • margie89 Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 09:13
          > mysle ze znajde... Jestem przystojny, ciekawy i fajny
          hmm skoro jesteś taki zajebisty to czemu chcesz płacić komuś za seks i dotąd jeszcze sobie kogoś nie znalazłeś (tzn. normalną dziewczynę a nie nastoletnią zdzirę)
    • sokoll1 Re: galerianka poszukiwana 31.07.11, 16:17
      dawno mnie nie było. a poniewaz w moim zyciu jakos brakuje facetów o okreslonym profilu psychologicznym postanowilam zajrzec tutaj, bo - przyznam- tęskni mi sie od czasu za takimi okazami. i jak zawsze w takich przypadkach, tak i teraz, to forum nie zawiodło: oto jedno jedyne kliknięcie i człowiekowi, ku wielkiej radosci :DD, objawia się debil w pełnej krasie. :D witaj najdroższy skarbie!!!!! takim jak ty czlowiek nie jest w stanie odmowic pomocy... sumienia nie pozwala...

twoje najskrytsze marzenie, ktorym dzielisz sie z nami, ma szanse się spelnic. udzielę ci konsultacji - galerianka odmieni twoje parszywe zycie. w celu zapoznania sie z nią musisz: wstawic sobie gorna jedynke; odłożyć trochę grosza na szczoteczke do zębów; zaczac byc bardziej nowoczesny, czyli skonczyc z modelowaniem pożyczki na czole śliną, przestaw się na żel; ponadto musisz jakos zaprzeć sie w sobie i ten jeden jedyny raz przezwycieżyć panikę na widok wanny.
      aha, pytasz gdzie mozna spotkac galerianki. nigdy bys nie zgadł! -w galerii. dasz wiarę? no więc, tak wyrychtowany (i mniej zalękniony , z mniej rozbieganym wzrokiem i mniejszą potliwoscią; wreszcie z zębem, dopieszczoną pożyczką i nieco czystszy niz górnik po szychcie) możesz spróbować cichaczem wejść do centrum handlowego. zaryzykuj - moze tym razem alarmy sie nie włączą... a najlepiej kup bukiet róż - troche aby sie nim zasłonić przed kamerami, a troche przed wybranką-galerianką... właśnie! jeśli chodzi o galeriankę... tu będziesz musiał podjąć po raz drugi w czasie tej karkołomnej akcji pod kryptonimem ''Pustynna burza w galerii' sporaśne ryzyko... podstawowa zasada: zasłoń sie bukietem - przy odrobinie szczęścia możesz spotkać tam taką w okularach ze szkłami grubymi jak dna butelki... mimo wszystko nie rezygnuj z osłony... zakradnij sie i spacyfikuj ja poprzez zdjecie okularów... jest nikła szansa, że galerianka z wadą wzroku minus 16 dioptrii i pozbawiona okularów nie zwali cie z ruchomych schodów....

powodzenia (w twoim 'przypadku' bardzo sie przyda...)
      spełnienia marzeń, choć widoki marne... marne....
      Wolny Związek Zawodowy Galerianek bez Wad Wzroku oraz z Nieznacznymi Wadami Wzroku
      pa amancie! :PPPPPPP
      • iwona334 kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:23
        a klatka schodowa umyta?
        a staruszka przeprowadzona przez ulice ?
        • sokoll1 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:31
          kochaniutka. otóż jest gorzej niz myślisz... mam inną hierarchię wartości : jestem jebliwoświęta :P
          • iwona334 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:42
            sokoll1 napisała:

mam inną hierarchię wartości : jestem jebliwoświęta :P

to tak jak i ja
            tez lubie bardziej od tylu
            • sokoll1 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:50
              iwona334 napisała:
              > to tak jak i ja
              > tez lubie bardziej od tylu
              ale jestes zagadkowa... od ilu? bo ja to lubie najbardziej tak od 120... jeśli chodzi o IQ. zarówno facetów, jak i babki... w zwiazku z tym sama rozumiesz, że przyjaźć między nami nie jest możliwa :PPPP

Spadam! Trzeba sie wyciszyć i pomyśleć o powstańcach- zaraz 17.00
              bez odbioru
              • iwona334 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:54
                sokoll1 napisała:

>
                > ale jestes zagadkowa... od ilu? bo ja to lubie najbardziej tak od 120... jeśli
                > chodzi o IQ. zarówno facetów, jak i babki... w zwiazku z tym sama rozumiesz, ż
                > e przyjaźć między nami nie jest możliwa

przecenilas mnie wiec.
                zarowno z tym IQ, z przyjaznia, nie mowiac juz o zrozumieniu.
                • sokoll1 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:58
                  e, daj spokój. takie żarty :))
                  mnie tu zwabił 'ciekawy przypadek" Monsuna, Monstruna... czy jak tam jego nick ;)
                  pozdrawiam!
              • sokoll1 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 17:04
                > Spadam! Trzeba sie wyciszyć i pomyśleć o powstańcach- zaraz 17.00
                > bez odbioru

yyy... stanęłam do minuty ciszy... i sobie uświadomiłam, że to jutro. wiec dla odmiany stanęłam jak wryta :)) uwaga! minset zaraża!!! :)
          • katikatja Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:45
            iwonka334 wykonała refleksję nad swoim wiekiem i wyszło jej, że za późno na absztyfikanta, to i gorycz jest, zlituj się:)
            • iwona334 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:52
              katikatja napisała:

> iwonka334 wykonała refleksję nad swoim wiekiem i wyszło jej, że za późno na abs
              > ztyfikanta, to i gorycz jest

je tam. mam vis a vis emerytowango pulkownika z dobra renta, przystawia sie wlasnie do mnie, tylko zastanawiam sie, czy go dopuscic bo ma syna, bezrobotnego nieroba na utrzymaniu i jak mi pulkownik padnie w moich ramionach, to bede miala i jego syna na sumieniu
            • sokoll1 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:52
              > iwonka334 wykonała refleksję nad swoim wiekiem i wyszło jej, że za późno na abs
              > ztyfikanta, to i gorycz jest, zlituj się:)
              że niby lubi 'od tylu' a tu żaden sie nie trafia ;))
              pozdrawiam! lubie pyskówki, ale uciekam :)
        • sokoll1 Re: kolejna swietojebliwa 31.07.11, 16:37

> a klatka schodowa umyta?
          minset-filantrop chcacy pomoc galeriankom, mi sie napatoczyl - umył za mnie! powiedział, że i sprzątaczkom w takim razie będzie pomagał.

> a staruszka przeprowadzona przez ulice ?
          opierała się. ale wzięłam staruszkę za kark i przeprowadziłam. melduję wykonanie zadania :P
      • mindset_waw Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 07:31
        Szkoda mojego czasu zeby ten wylew ograniczonej fobii skomentowac. Pozostawie to bez komentarza. Mam nadzieje ze mocherowy berecik ladnie zakrywa wloski... no i prosze pamietac o antence... zeby prosto stala (nie mylic z penisem).
        • agnieszka_monika_bernadetta Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 12:51
          mindset_waw napisał:

> Szkoda mojego czasu zeby ten wylew ograniczonej fobii skomentowac. Pozostawie t
          > o bez komentarza. Mam nadzieje ze mocherowy berecik ladnie zakrywa wloski... no
          > i prosze pamietac o antence... zeby prosto stala (nie mylic z penisem).

A mnie zastanawia jedno, czy można to coś w jakiś sposób namierzyć?
          Chyba pogrzebię w necie i sprawdzę, jakie namiary ma Policja, bo oni w końcu tu nie zaglądają a przydałoby się, gdyby dobrali się do tyłka niejakiego forumowicza mindset itd...
          Jeśli facet zakłada taki wątek i jeszcze pyszczy, ze fobia i nie wiadomo co, to może jak gliny zapukają do jego drzwi, głupoty mu za łba wywietrzeją.
          Poczekaj, ja cię załatwię.

• kotek.filemon Re: galerianka poszukiwana 02.08.11, 14:35
            > A mnie zastanawia jedno, czy można to coś w jakiś sposób namierzyć?
            > Poczekaj, ja cię załatwię.

Ale czym? Seks z osobą powyżej 15 roku życia jest w Polsce legalny. Prostytucja jest w Polsce legalna. Toosssochozi...???
          • sokoll1 Re: galerianka poszukiwana 02.08.11, 23:27
            > Poczekaj, ja cię załatwię.
            nic mu nie zrobią. tylko jak sie coś takiego czyta to człowieka szlag trafia.
            a żeby takich trafił - raz a dobrze. jakie to obleśne.
        • sokoll1 Re: galerianka poszukiwana 02.08.11, 23:15
          mindset_waw napisał:

> mocherowy berecik
          moherowy piszemy przez SAMO H. uważaj amancie, uważaj... coś łatwo pepełniasz błędy.... może równie kardynalny bąd popełnisz, kiedy wystartujesz do rzekomej galerianki... obyś trafił na dziewczynę obdarzoną BEZ-BŁĘD-NYM lewym sierpowym. szukasz mocnych wrażeń? oby były jak najmocniejsze!!!!!! takie, że sie je pamięta do konca życia!
          myślałam, że ten post to takie wygłupy. a jednak dziejesz sie naprawdę. szkoda.
    • prenumbra1976 Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 00:57
      a moze masz ochote przeleciec swoja wlasna corke? Bo wiesz moj wlasny ojciec cos takiego mi zrobil... Tez lubil seks z malotami, tylko nie mial odwagi tego zrobic "na zewnatrz" rodziny, a ze matka byla uzalezniona od niego finansowo i udawala "slepa", to zaczal dobierac sie do mnie, gdy mialalam 11 lat. Mile co, zboczecy? Teraz mam 35 lat i kompletnie zrujnowane zycie rodzinne, emocjonalne i seksualne. Nic nie wroci mi przedwczesnie dziecinstwa, mlodosci, nikt i nic nie zapelni mojej glowy milymi wspomnieniami z nastolenich lat, nie nauczy zaufania do mezczyzn, nie oduczy sztywnienia w momencie dotykania mnie przez mezczyzne, nawet w tancu. Nic nie zmyje twego brudu, ktory pokrywa moje cialo.
      Nastolatki moze i chca seksu, ale nie z takimi starymi ramolami jak wy, skuszone, dadza sie przekupic, bo taka jest natura "dziecka", jakim jeszcze jest nastolatka, bo choc wydaje jej sie, ze czuje sie dorosla, tak naprawde, dorosla nie jest. Taki stary ramol, ma w dupie, ze za kilka lub kilkanascie lat, to dziewczyna, pozniej jako dorosla kobieta, bedzie psychicznym wrakiem, probujac sie uwolnic od przeszlosci, bo przeciez "sama sie zgodzila". Nie bez powodu w imieniu dzieci, decyzje i zgode musza byc podejmowane przez doroslych, ale stary ramol, zboczus, tego nie zrozumie, tylko bedzie z wielkim przekonaniem twierdzil, ze "ze sama chciala, przeciez sama chodzi i prowokuje i napastuje", a oczywiscie wy jak te barany, majace mozg szympansa, a nie DOROSLEGO MEZCZYZNY, sie skusicie.
      Ja nie uwodzilam swojego ojca, a i tak mnie polestowal seksualnie przez 7 dlugich lat. Mam nadzieje, ze wam kiedys jaja uschna i bedziecie na stare lata wygladac tak jak wyglada teraz moj "tatus". Stary grzyb, ktory chcialby miec jakis szacunek, ale niestety sie nie da, bo ja jak ten "grzech pierworodny" wciaz daje o sobie znac. A on juz by chcial miec spokoj, zapomniec o przeszlosci, bylo minelo itd. Chudnie borok, chodzi do Kosciolka modlac sie o to, zeby mnie w koncu jakis piorun trafil, zeby wreszcie sobie w spokoju na emeryturce posiedziec, a tu nic...
      W tez na stare lata, jak juz wam dupa siadzie, bedziecie chcieli miec szacunek rodziny, dzieci, wnukow, prawnukow, a tu jaka dawna lolita sie zglosi... Zadnych sadow, was samych wyrzuty sumienia w koncu same dopadna, tj. mojego ojca... Ale tak jak ja nie mam ucieczki od przeszlosci, tak on tez nie. Dla mnie nie bylo wybaczenia i litosci dla moich placzow, dla niego tez nie ma. Zapomnacie, ze ofiary waszych zobczen, kiedys staja sie DOROSLE i was moze kiedys same znajda...
      • mindset_waw Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 07:45
        przykre jest to co Ciebie spotkalo. Ja nie dobieram sie do swojej corki. Podkreslilem ze szukam powyzej 15 lat. Nie robie i nie zrobie nic na sile - wiec nie porownuj mnie do swojego przypadku! Pochodzisz z patologicznej rodziny ale mnie o to nie obwiniaj!
        Tak jak napisalem nie zrobie nic z dziewczyna ponizej 15 lat i nic na sile! Ona sama musi tego chciec! Wiec uwazam ze twoj wpis byl nie namiejscu, i raczej powinnas sie udac do psychologa niz wypisywac takie farmazony.
        • agnieszka_monika_bernadetta Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 12:54
          > Tak jak napisalem nie zrobie nic z dziewczyna ponizej 15 lat i nic na sile! Ona
          > sama musi tego chciec! Wiec uwazam ze twoj wpis byl nie namiejscu, i raczej po
          > winnas sie udac do psychologa niz wypisywac takie farmazony.

Farmazony to ty wypisujesz, ale to też się skończy:)
          Masz to, jak w banku.
          Szukasz "galerianki"?
          Będziesz miał na karku Policję.
          Normalnie szlag mnie trafia,. jak widzę takie wpisy.
          Zero skruchy, zero reflaksji...
          Mnie to pedofilią podjeżdża.
        • lospecchio Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 12:55
          mindset_waw napisał:

> Tak jak napisalem nie zrobie nic z dziewczyna ponizej 15 lat i nic na sile! Ona
          > sama musi tego chciec! Wiec uwazam ze twoj wpis byl nie namiejscu, i raczej po
          > winnas sie udac do psychologa niz wypisywac takie farmazony.

uju! Dziewczyna jasno i arycklarownie wylożyła ci sprawę, więc przeczytaj raz jeszcze i jeszcze raz jak nie rozumiesz o co chodzi, czytaj aż do skutku, aż pojmiesz!

Prawdą jest, że niekórzy mężczyźni nie myślą głową tylko ch.... .
    • lejdi111 Re: galerianka poszukiwana 01.08.11, 09:11
      a co jej chcesz kupić dzinsy czy kosmetyki?
    • szymizalogowany W Arkadii... 02.08.11, 16:53
      ...przed glownym wyjsciem, na zewnatrz przed fontanna, po lewej stronie (patrzac ze srodka w strone wyjscia)

Tylko musisz byc odpie...ny hehe
    • pumperka801 Re: galerianka poszukiwana 02.08.11, 23:53
      spotkaliśmy fantastyczne galerianki niesforne.pl, było to przeżycie... wow długo bedziemy wspominać:)
    • policzdo3 Re: galerianka poszukiwana 04.08.11, 17:36
      Stary zboczony pedofil.mam nadzieje ze jak w family guy trafisz na swoja corke :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka