Dodaj do ulubionych

spermerki zware i gotowe...

03.05.06, 08:40
znaczy spamerki... a spamerzy gdzie? smile
Obserwuj wątek
    • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 08:41
      oni nie sa tak zwarci i gotowi...buahahahaha tongue_out
    • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 11:45
      Kolorowa no wybacz....o 8 rano????
      teraz jestem w trakcie spaceru więc nie pospamuję ale za to
      wiczorem..wieczorem..będę gotowy! wink
      tylko co z tego jak wieczorem MiSie nie siadaja przed kompem ostatnio...a
      dzisiaj dodatkowo jeszce święto...no ale zobaczymy!
      pozdrowionka wszystkim i zachęcam do korzystania z pogody na spacerku ...wink
      • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 15:35
        > teraz jestem w trakcie spaceru

Zaczynam sie o Ciebie martwic...W trakcie spaceru i na forum jednoczesnie...

zachęcam do korzystania z pogody na spacerku ...wink

a dziekuje, skorzystam smile
    • swawolny.diabel Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 14:32
      no i co masz zamiar umieścić impomująca ilość 30 postów ? smile
      • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 17:42
        nieee, mam zamiar pogadac sobie z MiSiami tworząc spam ..i nie obchodzi mnie
        czy bedzie tego 30 czy więcej
    • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 18:48
      spamerzy juz są-----spamerki nie czytac i sie ociągac ale klikamy!!!!wink
      • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:36
        uwazajcie, bo bedziecie tak wygladac... tongue_out
        www.pytlak.com.pl/99wdh/imprezy/inne/kielce/07.jpg
        • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:38
          eeeee...czy troche pianki moze komus zaszkodzić?wink
          • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:42
            nie wyobrażam sobie, abym mial sperme na swojej twarzy smileP
            • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:45
              > nie wyobrażam sobie, abym mial sperme na swojej twarzy smileP

no nieeee...to wogóle nie wchodzi w gre...
              ale na tej fotce to bita piana w spreju do lodów albo pianka do golenia jest
              • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:48
                no przeciez nie dam tutaj foty tego typu smile
                • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:50
                  ok, czyli trzeba było sie domyslić ...wink eee w tym mocny nie jestem
    • voker w temacie spermy i walenia... 03.05.06, 19:55
      pl.wikipedia.org/wiki/Kaszalot
      Physeter macrocephalus=Sperm Whales big_grin
    • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:07
      widze , ze dyskusja zapalczywa o rozmiarach trwa...:p
      to moze ja nie bede przeszkadzac big_grin
      • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:13
        mozecie zalozyc dyskusje o wielkosci penisow... smile
        • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:14
          po co?
        • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:18
          to nie będzie dyskusja ale konert życzeń...juz za moich czasów takie rozmowy
          były...
          • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:24
            to dla kogo pierwsze zyczenia?
            tongue_out
            • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:26
              Dla Ciebie!!!wink
              • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:28
                Anx: to zycze Ci takiego ktory dobrze Cie... wink
          • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:24
            Oficjalnie rozmiar nie ma znaczenia, nie ma znaczenia, czy dla kobiety czy faceta. smile Z tego co sie naczytalem to musi miec pewien minimalny rozmiar:
            www.joemonster.org/mg/albums/zyciowe/badz_soba/miarka.jpg
            a wazniejsza jest srednica i technika uzycia wink
            • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:26
              eee miarka jest lipna....trzeba by było nie wiem jakiej sztuki żeby kobieta się
              odkochała he he he
              • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:30
                www.google.com/imghp?hl=pl&tab=wi
                wrzuc tutaj haslo micropenis smile
                • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:37
                  nieeee to na tyle milionów ludzi musza byc mikrookazy...
    • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:35
      kolorowa bylaby z Was dumna tongue_out
      Jestscie wszyscy dzis moi Drodzy tak `plodni` smile takich rozmiarow...dyskusja
      powstala.. :p

i nawet zyczenia dostalam :p

hmm...tylko dalej cos tu nie gra, kiedy uswiadomie sobie co, napisze...
      • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:38
        czekamy.....
        • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:41
          alez nie , nie przerywajcie sobie dyskusji smile)),
          ja i tak dzis jestem prawie nieobecna na forum :p
          tylko `przelotem` tongue_out
          • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:49
            przelatujesz kogos? smile
            • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:51
              hmm...pozwol, ze pozostawie to dla siebie smile

tymczasem drogie MiSie smile
              • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:52
                Anx coraz szybciej sie zmywasz...
                na razie!wink
                • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:53
                  bo musi pozmywac naczynia smile
                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:55
                    myślisz? o tej godzinie?wink
                    • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:56
                      uzbieraly sie przez dlugi weekend smile
                      • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:58
                        aaaa no myślałem że sie orientujesz o której Anxia kolacje spozywa,,,ale jak
                        wiesz jak długo zbierała te naczynia to taz dobrze wink he he he te z piatku
                        pewnie ciężko będzie domyć?wink
                        • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:59
                          chyba tak smile
                          • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:59
                            to może jej dłuuugo nie być...
                          • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:00
                            albo ma super płyn!
                            • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:03
                              albo dobrego pomocnika:
                              www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image008.jpg
                              www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image007.jpg
                              smile
                              • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:09
                                z pomocnikiem to by siedziała i klikała ...chyba jednak sama to robi...
                                • voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:10
                                  jacko1971 napisał:

> z pomocnikiem to by siedziała i klikała ...chyba jednak sama to robi...
                                  nie sadze zeby klikala i siedziala.... smile

www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image001.jpg
                                  www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image005.jpg
                                  ps dobranoc smile
                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:14
                                    he he he na każdą sytuacje coś widze sie znajdzie...
                                    dobranoc!
                                    • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 07:29
                                      Dementuje plotki, jakoby w moim zlewie od pt zalegaly naczynia :p

Co ( bez mojej wiedzy i zgody ) z reszta pokazal Voker;
                                      moj Ukochany co dzien zmywa, jak rowniez zajmuje sie reszta w.w. prac
                                      domowych...

Dziekuje za uwage,
                                      Anx big_grin
                                      • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 08:28
                                        Jeleń podobny do mnie sad.
                                        • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 08:37
                                          hmm...tak mowisz? :p
                                          • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 08:55
                                            Niestety takie życie, ja jeszcze gotuję sad
                                            • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:40
                                              zaden jelen >>>>ideał...az szkoda, ze jestes zonaty tongue_out

kiedy takiego spotkam, to bede kochac do granic mozliwosci tongue_outP
                                              • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:44
                                                Mała poprawka, nie sprzątam smile
                                                • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:51
                                                  > Mała poprawka, nie sprzątam smile

no coz, choc trudno w to uwierzyc tongue_outPP, nawet ja nie jestem idealem , wydaje mi
                                                  sie, ze i tak w caloksztalcie wysoko sie natujesz smile
                                                  • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:54
                                                    No tak, pranie muszę teraz powiesić smile.
                                                    No i mało zarabiam sad
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:57
                                                    nie cierpie wieszac prania >>> piore, moge nawet uprac recznie rzeczy, ktore
                                                    tego wymagaja, ale przy rozwieszaniu dostaje bialej goraczki

co do zarabiania > jeszcze nie zarabiam, co najwyzej dorabiam, a jak bede moje
                                                    zarobki wygladaly, trudno mi powiedziec...
                                                    w razie czego>>> bye bye Polsko...
                                                  • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:59
                                                    Tobie by było łatwiej wyjechać, ale jednak mi brak odwagi sad
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:01
                                                    ale jednak mi brak odwagi sad

masz rodzine...ze mnie na razie jest wolny elektron :p
                                                    a gdzie osiade...????
                                                    smile
                                                  • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:03
                                                    Znasz jeszcze język, a ja antytalent do języków jestem smile
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:07
                                                    prawda, ze jesli chodzi o jezyk, to nie mam obaw ...
                                                    Ale obawa moze byc samo to, ze wyjezdzam i jestem sama...daleko, wsrod ludzi o
                                                    innej mentalnosci, etc.
                                                    szybko nawiazuje kontakty, ale nie moge byc pewna, czy znajde ludzi, ktorzy mi
                                                    beda odpowiadali>> czy nie bede tesknila do tego , co zostawilam z kraju- w
                                                    szerokim rozumieniu?
                                                    poza tym, to i tak bylby wyjazd czasowy, na stale byc , zalozyc rodzine chce
                                                    tutaj - na dzien dzisiejszy tak jest smile
                                                  • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:09
                                                    Widzisz w Polsce też można pracować i robić to co na zachodzie, tylko kasa nie
                                                    ta. Potem szukasz na siłe faceta z mieszkaniem, bo z teściami nie wyobrażam
                                                    sobie mieszkania i grasz w totka licząc na cud. Posrane jest nasze życie sad
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:15
                                                    Widzisz w Polsce też można pracować i robić to co na zachodzie, tylko kasa nie
                                                    > ta.
                                                    nie do konca. JEsli jestes lekarzem, to znajdziesz zatrudnienie, tak samo , jak
                                                    w kilku innych `bezpiecznych` zawodach, ale ja nie bede miala takiego zawodu i
                                                    mopze sie okazac, ze owszem , praca dla mnie jest, ale za granica- w tej
                                                    chwilii pracy zwiazanej z moja `branza` jest sporo wlasnie za granica-
                                                    ewentualnie moge na sile szukac, ale w innych czesciach Polski - z roznym
                                                    skutkiem.

Co do faceta, to raczej licze na jego potencjal intelektualny niz majatek (
                                                    pomijajac inne kwestie zwiazane z tym, zebysmy w ogole stali sie para ).
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:30
                                                    anxiety3 napisała:

> ale jednak mi brak odwagi sad
                                                    >
                                                    > masz rodzine...ze mnie na razie jest wolny elektron :p
                                                    > a gdzie osiade...????
                                                    > smile
                                                    >
                                                    nie taki diabeł straszny,ja mogłabym mieszkać gdziekolwiek byle by mi i mojej
                                                    rodzinie było dobrze wink
                                                    cały czas chodzi mi po głowie wyprowadzka ale moj mężowiu sie nie chce zgodzić ;
                                                    (
                                              • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:46
                                                wydaje Ci się wink z tym ideałem na pewnym etapie zycia to normalka wink...też
                                                kiedyś gotowałem i wszystko miałem na swojej głowie, nie mówiąc że i pracować
                                                musiałem normalnie, ale jak się pojawił mis to cichaczem wycofałem się...a
                                                teraz po przejęciu misia nie wróciłem juz do gotowania tongue_out chyba że na
                                                wyjątkowe okazje lub rzeczy które mi wychodza o wiele lepiej niż Damie wink
                                                • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:55
                                                  hmm...nie podziele sie doswiadczneiami,,,moze za kilka(nascie) lat...
                                                  ja sie chce dzielic obowiazkami, bo w domu siedziec i tylko prac, sprzatac ,
                                                  gotowac , etc nie chce i nie wytrzymalabym sad
                                                  ale wszystko przede mna smile
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:01
                                                    > hmm...nie podziele sie doswiadczneiami,,,moze za kilka(nascie) lat...
                                                    > ja sie chce dzielic obowiazkami, bo w domu siedziec i tylko prac, sprzatac ,
                                                    > gotowac , etc nie chce i nie wytrzymalabym sad

no widzisz..podział obowiązków to najzdrowszy układ wink
                                                    a najlepiej kiedy wybierasz to co lubisz robić...np. gotować, a reszta w miarę
                                                    możliwości zamiennie żebyś nie musiała zawsze sama sprzątać..a co do prania to
                                                    ja nie wiem, nie potrafie pralki włączyć ..ale teraz jest o tyle dobrze że
                                                    wrzucasz sobuie i wyjmujesz już odwirowane prawie suche rzeczy wink (z tego co
                                                    widzę z boku jak to sie odbywa...wink
                                                  • roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:02
                                                    Segregacja ciuchów też jest męcząca smile
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:03
                                                    (z tego co
                                                    > widzę z boku jak to sie odbywa...wink

no tak, tak to sie odbywa smile

zgadzam sie , ze taki podzial obowiazkow, w ktorym kazdy zajmuje sie tym, co mu
                                                    bardziej odpowiada. w czym jest lepszy jest ok, a reszta do rownego podzialu i
                                                    tyle. Poza tym elastycznosc w tym partnerstwie mile widziala smile, bo zdarzaja
                                                    sie rozne sytuacje tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:06
                                                    > tyle. Poza tym elastycznosc w tym partnerstwie mile widziala smile, bo zdarzaja
                                                    > sie rozne sytuacje tongue_out
                                                    >
                                                    he he he zdarzaja się? powiedziałbym że sa normą...u mnie w pracy żaden z
                                                    facetów ani mężów koleżanek nie zajmował sie małym dzieckiem na codzień...a
                                                    gdzie tu gotowanie czy takie tam...pracuja i przynosza do domu pieniądze takie
                                                    to partnerstwo wink
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:08
                                                    pracuja i przynosza do domu pieniądze takie
                                                    > to partnerstwo wink

a kobiety w tym czasie robia cos ? czy tylko siedza w domu? jesli sa
                                                    gospodyniami, to ok, ale jesli oboje pracuja, a ona ma na glowie jeszcze do
                                                    tego prowadzenie domu (same), to ja wysiadam i dziekuje z taki uklad.
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:12
                                                    pracują pracują...w tym cała zabawa jest....ale najśmieszniejsze jest jak musza
                                                    gdzies wyjechać np. na delegacje i zostawiaja mężów z dzieciakami takimi po
                                                    kilka lat he he he gościowie szukaja porcji w lodówce na obiad dla siebie i dla
                                                    dziecka...wszystko musi byc poporcjowane i opatrzone karteluszkami..a jak nie
                                                    było albo czegoś kobiety nie dopatrzyły to się działo potem i jak słysze
                                                    opowiadania to nie moge wytrzymać ze śmiechu wink
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:16
                                                    a ja tego nie rozumiem...szczerze smile przeciez to nie wyzsza matematyka , tylko
                                                    rzecz tak prosta...
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:20
                                                    tak tak, zależy dla kogo...nie każdy się nadaje do kuchni wink no i do
                                                    dzieci...jakby co to rozumiem tych którym sie wydaje że zupa była za słona albo
                                                    bija dzieciaki...wczoraj taka historia mi sie przytrafia że wolałem wyjść z
                                                    domu żeby kogos nie uszkodzić...
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:27
                                                    jacko1971 napisał:

> tak tak, zależy dla kogo...nie każdy się nadaje do kuchni wink no i do
                                                    > dzieci...jakby co to rozumiem tych którym sie wydaje że zupa była za słona
                                                    albo
                                                    >
                                                    > bija dzieciaki...wczoraj taka historia mi sie przytrafia że wolałem wyjść z
                                                    > domu żeby kogos nie uszkodzić...
                                                    to fajnie że potrafisz nad sobą zapanować wink
                                                    plisssssssssssssssss nie pisz nic o biciu kogokolwiek bo dostaję szałucrying
                                                    niedawno niedaleko mojej miejscowośći tatuś tak pobił swojego 2,5 rocznego
                                                    synka że mały zmarł [*] zatłukłabym dziada.Mam fisia na tym punkcie .
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:30
                                                    ja raz dostalam klapsa od ojca, kiedy mialam ok 4 lat i przezywalam babcie
                                                    `glupia` >>tak mnie to wtedy zbulwersowalo :p, ze do tej pory pamietam smile
                                                    jak on smial? tongue_outPP
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:32
                                                    anxiety3 napisała:

> ja raz dostalam klapsa od ojca, kiedy mialam ok 4 lat i przezywalam babcie
                                                    > `glupia` >>tak mnie to wtedy zbulwersowalo :p, ze do tej pory pamietam
                                                    > smile
                                                    > jak on smial? tongue_outPP
                                                    >
                                                    czasami daję klapsy swoim maluchom ale mam wtedy takie poczucie winy,
                                                    rzadko stosję tą metodę,nie lubię..są inne lepsze
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:33
                                                    lepsze????????????/ np.???
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:34
                                                    aleś Ty pamiętliwa!!! normalnie strach cos kliknąć żeby nie zostało zapamietane
                                                    na lata wink
                                                    ja dostawałem częściej klapsy..a w szkole to dostawaliśmy linijka i kijem i to
                                                    regularnie za byle g...
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:37
                                                    jacko1971 napisał:

> aleś Ty pamiętliwa!!! normalnie strach cos kliknąć żeby nie zostało
                                                    zapamietane
                                                    >
                                                    > na lata wink
                                                    > ja dostawałem częściej klapsy..a w szkole to dostawaliśmy linijka i kijem i
                                                    to
                                                    > regularnie za byle g...

no i sam powiedz czy takie metody coś dają,dostawałeś za nic,
                                                    cholera to się odbija na psychice dziecka,
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:38
                                                    dawały dawały...strach był! mniej głupot w głowie..a teraz dzieciaki maja
                                                    samowolkę
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:40
                                                    jacko1971 napisał:

> dawały dawały...strach był! mniej głupot w głowie..a teraz dzieciaki maja
                                                    > samowolkę

ale dostawać za nic to przegięcie!!! nie zgadzam się crying
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:43
                                                    nie za nic ale za głupstwo..tak w ramach profilaktyki...
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:52
                                                    jacko1971 napisał:

> dawały dawały...strach był! mniej głupot w głowie..a teraz dzieciaki maja
                                                    > samowolkę

moj mężowiu pracuje w ohp- co się tam dzieje,bosheeeeeeeeeeeeee a jeszcze
                                                    gorzej jest w domach dziecka tragedia winkogólnie jest tragicznie crying
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:53
                                                    no widzisz...a myslisz że to sie kiedykolwiek zmieni???
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:57
                                                    jacko1971 napisał:

> no widzisz...a myslisz że to sie kiedykolwiek zmieni???

marne szanse crying
                                                    mam nadzieję,że uda mi sie moje miśki wychować na normalnych ,zdrowych ludzi wink)
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:02
                                                    więcej takich i będzie normalniej....wink
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:38
                                                    paietam, bo to sie stalo raz - gdybym czesciej dostawala, moze nie byloby to
                                                    nic tak `oszalamiajacego`, ale tak...zapadlo w pamiec
                                                    bez obawy, pamietam tylko to ,co mnie interesuje tongue_outP reszte chyba zapominam tongue_out
                                                    z czasem...
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:39
                                                    no tak ale co Cię interesuje?wink
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:44
                                                    smile
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:32
                                                    własnie coraz trudniej mi idzie opanowanie, ale tak zlać żeby wykończyć to
                                                    nieeeee...mi przechodzi jak widzę łzy wink
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:35
                                                    jacko1971 napisał:

> własnie coraz trudniej mi idzie opanowanie, ale tak zlać żeby wykończyć to
                                                    > nieeeee...mi przechodzi jak widzę łzy wink
                                                    mam w sobie bardzo dużo cierpliwości,przy takich dwoch potworkach potrzeba mi
                                                    massssssseee cierpliwości ;p
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:45
                                                    a ja mam jej coraz mniej....teraz odpoczne sobie na kilka dni od misia to
                                                    zregeneruję wink za to jego mama będzie wyczerpywała swój zapas ha ha ah
                                                    ostatnio nieźle obdrapana chodzi po tych świętach wink a tak sie ze mnie
                                                    nabijała że co to jest drapnął ojojoj ...ha ha ha teraz ma swoje ojojoj na pysiu
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:49
                                                    jacko1971 napisał:

> a ja mam jej coraz mniej....teraz odpoczne sobie na kilka dni od misia to
                                                    > zregeneruję wink za to jego mama będzie wyczerpywała swój zapas ha ha ah
                                                    > ostatnio nieźle obdrapana chodzi po tych świętach wink a tak sie ze mnie
                                                    > nabijała że co to jest drapnął ojojoj ...ha ha ha teraz ma swoje ojojoj na
                                                    pysi
                                                    > u
                                                    to niezła bestia z tego Waszego Misia wink))
                                                    moje nie drapią,
                                                    nie rozstaję się z moimi maluchami już od chwili narodzin,czasami przydały by
                                                    się wakacje tylko nie wytrzymała bym bez tych moich bączków wink)
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:56
                                                    > to niezła bestia z tego Waszego Misia wink))

no tak, fajny jest bardzo ale ma swoje minusy, tego drapania nie chce się
                                                    oduczyć...nie wiem ile dostał za to ale nie działa - taka natura

> nie rozstaję się z moimi maluchami już od chwili narodzin,czasami przydały by
                                                    > się wakacje tylko nie wytrzymała bym bez tych moich bączków wink)
                                                    >
                                                    ale czasem fajnie sie rozstać na trochę i tak o nich myślisz wtedy ale jaki
                                                    rewelacyjny jest powrót wink
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:02
                                                    jacko1971 napisał:

> ale czasem fajnie sie rozstać na trochę i tak o nich myślisz wtedy ale jaki
                                                    > rewelacyjny jest powrót wink
                                                    zdaję sobie z tego sprawę,ale nie potrafię crying
                                                    próbowałam,od września chce je posłać do przedszkola w tym moj ratunek wink
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:03
                                                    ale one maja 2 latka..wezma je do przedszkola????
                                                    a ja pisałem o takim wyjeździe bez nich na kilka dni wink
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:06
                                                    jacko1971 napisał:

> ale one maja 2 latka..wezma je do przedszkola????
                                                    > a ja pisałem o takim wyjeździe bez nich na kilka dni wink

we wrześniu będą miały 2,5,a dyrektorką jest moja ciocia wink
                                                    wiem że bedą pod dobrą opieka ;P
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:09
                                                    > we wrześniu będą miały 2,5,a dyrektorką jest moja ciocia wink
                                                    > wiem że bedą pod dobrą opieka ;P

no tak, na układy nie ma rady! suczka jest jedna z "układu" - "PIS" Cię teraz
                                                    wytropi i zamknie ..he he he za podsyłanie nieletnich do przedszkola po
                                                    znajomości wink
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:12
                                                    jacko1971 napisał:

> > we wrześniu będą miały 2,5,a dyrektorką jest moja ciocia wink
                                                    > > wiem że bedą pod dobrą opieka ;P
                                                    >
                                                    > no tak, na układy nie ma rady! suczka jest jedna z "układu" - "PIS" Cię teraz
                                                    > wytropi i zamknie ..he he he za podsyłanie nieletnich do przedszkola po
                                                    > znajomości wink

nie zapominaj że mam romans z o.Rydzykiem a poza tym matki bliźniąt są pod
                                                    ochroną ;p
                                                    wszystko będzie załatwione tak jak trzeba ,maluchy będa zapisane do żłobka ;p
                                                    a ze żłobek połączony jest z przedszkolem hihi sam rozumiesz mam plecy
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:28
                                                    > nie zapominaj że mam romans z o.Rydzykiem

he he eh no nieeee kolejna....wink

>a poza tym matki bliźniąt są pod ochroną ;p

taaak? a ojcowie też? tak w razie czego...wink

> wszystko będzie załatwione tak jak trzeba ,maluchy będa zapisane do żłobka ;p
                                                    > a ze żłobek połączony jest z przedszkolem hihi sam rozumiesz mam plecy

eee to fajnie..tez bym tak chciał wink i pewnie jeszcze blisko do niego masz...
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 14:22
                                                    jacko1971 napisał:
                                                    >
                                                    > eee to fajnie..tez bym tak chciał wink i pewnie jeszcze blisko do niego masz...

nie, aż tak dobrze to nie mam,do przedszkola mamy ok 7 km,ale jestem matką
                                                    polką prowadzącą auto, tak więc nie ma problema ;p
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 14:28
                                                    eee 7km to kawałek....btw uwielbiam kobiety prowadzące auta wink oczywiście pod
                                                    warunkiem że dobrze to robią !wink
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 14:47
                                                    jacko1971 napisał:

> eee 7km to kawałek....btw uwielbiam kobiety prowadzące auta wink oczywiście
                                                    pod
                                                    > warunkiem że dobrze to robią !wink
                                                    a ja lubię samochody,lubię prowadzić no i ogólnie lubię jeździć samochodem,
                                                    jako pasażer też pod warunkiem że kierowca jest dobry bez względu na płeć ;p
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 16:23
                                                    ja wole role pilota...ale nie mam wyboru muszę siedzieć za kerownikem wink
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:36
                                                    moze kiedy bede miala swoje dzieci, to bede jakos inaczej - normalniej
                                                    podchodzila do tego, teraz balabym sie uderzyc dziecko...
                                                    pamietam ,jak kilka lat temu moj brat przechodzil okres takich rozbojow, ze na
                                                    prawde mialam ochote go utluc ( normalnie nie odczuwam potrzby fizycznej
                                                    przemocy wobec ludzi tongue_outP ), coz...cale szczescie wyroslismy z tego ,bo teraz ja
                                                    bylabym w oplakanej sytuacji tongue_out
                                                  • suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:39
                                                    anxiety3 napisała:

> moze kiedy bede miala swoje dzieci, to bede jakos inaczej - normalniej
                                                    > podchodzila do tego, teraz balabym sie uderzyc dziecko...
                                                    > pamietam ,jak kilka lat temu moj brat przechodzil okres takich rozbojow, ze
                                                    na
                                                    > prawde mialam ochote go utluc ( normalnie nie odczuwam potrzby fizycznej
                                                    > przemocy wobec ludzi tongue_outP ), coz...cale szczescie wyroslismy z tego ,bo teraz
                                                    ja
                                                    >
                                                    > bylabym w oplakanej sytuacji tongue_out
                                                    >

wiesz co moje maluchy biją się czasami między sobą,chociaż zastanawiam się
                                                    jak,skąd przecież nie widzą przemocy,ani w domu ani w bajkach w tv,może to
                                                    jakieś wrodzone instynkty???
                                                  • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:42
                                                    miś mnie przede wszystkim drapie...a dostaje tylko na dupke ..więc raczej to
                                                    instynkt wink
                                                  • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:44
                                                    > wiesz co moje maluchy biją się czasami między sobą,chociaż zastanawiam się
                                                    > jak,skąd przecież nie widzą przemocy,ani w domu ani w bajkach w tv,może to
                                                    > jakieś wrodzone instynkty???

ja jestem 7 lat starsza, wiec od poczatku traktowalam jak kruszynke, jako
                                                    starsza siostra czasem bronilam etc, wiec nie bylo mowy o tym, zebym takiego
                                                    krasnala bila smile
                                                    Teraz `Malenstwo` ma pona 1,80 i proporcjonalnie duzo sily...choc tego nawet
                                                    nie jestem w stanie do konca stwierdzic :p, wysportowana bestia etc
                                      • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:17
                                        > moj Ukochany co dzien zmywa, jak rowniez zajmuje sie reszta w.w. prac
                                        > domowych...

no chyba chodzi o Ukochany robot domowy wink
                                        • anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:40
                                          > no chyba chodzi o Ukochany robot domowy wink

oj, aj , a Ty zawsze musisz mnie na ziemie sprowadzac tongue_out
                                          • jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:42
                                            he he he ...wiesz za nazwa robot domowy tez się może wiele kryć
                                            btw sprowadzania na ziemie - zajrzyj na weza wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka