kolorowa_diablica 03.05.06, 08:40 znaczy spamerki... a spamerzy gdzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 08:41 oni nie sa tak zwarci i gotowi...buahahahaha Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 11:45 Kolorowa no wybacz....o 8 rano???? teraz jestem w trakcie spaceru więc nie pospamuję ale za to wiczorem..wieczorem..będę gotowy! tylko co z tego jak wieczorem MiSie nie siadaja przed kompem ostatnio...a dzisiaj dodatkowo jeszce święto...no ale zobaczymy! pozdrowionka wszystkim i zachęcam do korzystania z pogody na spacerku ... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 15:35 > teraz jestem w trakcie spaceru Zaczynam sie o Ciebie martwic...W trakcie spaceru i na forum jednoczesnie... zachęcam do korzystania z pogody na spacerku ... a dziekuje, skorzystam Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 14:32 no i co masz zamiar umieścić impomująca ilość 30 postów ? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 17:42 nieee, mam zamiar pogadac sobie z MiSiami tworząc spam ..i nie obchodzi mnie czy bedzie tego 30 czy więcej Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 18:48 spamerzy juz są-----spamerki nie czytac i sie ociągac ale klikamy!!!! Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:36 uwazajcie, bo bedziecie tak wygladac... www.pytlak.com.pl/99wdh/imprezy/inne/kielce/07.jpg Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:38 eeeee...czy troche pianki moze komus zaszkodzić? Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:42 nie wyobrażam sobie, abym mial sperme na swojej twarzy P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:45 > nie wyobrażam sobie, abym mial sperme na swojej twarzy P no nieeee...to wogóle nie wchodzi w gre... ale na tej fotce to bita piana w spreju do lodów albo pianka do golenia jest Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:48 no przeciez nie dam tutaj foty tego typu Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 19:50 ok, czyli trzeba było sie domyslić ... eee w tym mocny nie jestem Odpowiedz Link
voker w temacie spermy i walenia... 03.05.06, 19:55 pl.wikipedia.org/wiki/Kaszalot Physeter macrocephalus=Sperm Whales Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:07 widze , ze dyskusja zapalczywa o rozmiarach trwa...:p to moze ja nie bede przeszkadzac Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:13 mozecie zalozyc dyskusje o wielkosci penisow... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:18 to nie będzie dyskusja ale konert życzeń...juz za moich czasów takie rozmowy były... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:24 to dla kogo pierwsze zyczenia? Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:28 Anx: to zycze Ci takiego ktory dobrze Cie... Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:24 Oficjalnie rozmiar nie ma znaczenia, nie ma znaczenia, czy dla kobiety czy faceta. Z tego co sie naczytalem to musi miec pewien minimalny rozmiar: www.joemonster.org/mg/albums/zyciowe/badz_soba/miarka.jpg a wazniejsza jest srednica i technika uzycia Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:26 eee miarka jest lipna....trzeba by było nie wiem jakiej sztuki żeby kobieta się odkochała he he he Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:30 www.google.com/imghp?hl=pl&tab=wi wrzuc tutaj haslo micropenis Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:37 nieeee to na tyle milionów ludzi musza byc mikrookazy... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:35 kolorowa bylaby z Was dumna Jestscie wszyscy dzis moi Drodzy tak `plodni` takich rozmiarow...dyskusja powstala.. :p i nawet zyczenia dostalam :p hmm...tylko dalej cos tu nie gra, kiedy uswiadomie sobie co, napisze... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:41 alez nie , nie przerywajcie sobie dyskusji )), ja i tak dzis jestem prawie nieobecna na forum :p tylko `przelotem` Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:51 hmm...pozwol, ze pozostawie to dla siebie tymczasem drogie MiSie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:52 Anx coraz szybciej sie zmywasz... na razie! Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:56 uzbieraly sie przez dlugi weekend Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:58 aaaa no myślałem że sie orientujesz o której Anxia kolacje spozywa,,,ale jak wiesz jak długo zbierała te naczynia to taz dobrze he he he te z piatku pewnie ciężko będzie domyć? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 20:59 to może jej dłuuugo nie być... Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:03 albo dobrego pomocnika: www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image008.jpg www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image007.jpg Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:09 z pomocnikiem to by siedziała i klikała ...chyba jednak sama to robi... Odpowiedz Link
voker Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:10 jacko1971 napisał: > z pomocnikiem to by siedziała i klikała ...chyba jednak sama to robi... nie sadze zeby klikala i siedziala.... www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image001.jpg www.joemonster.org/mg/albums/fotki/idealny_facet/image005.jpg ps dobranoc Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 03.05.06, 21:14 he he he na każdą sytuacje coś widze sie znajdzie... dobranoc! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 07:29 Dementuje plotki, jakoby w moim zlewie od pt zalegaly naczynia :p Co ( bez mojej wiedzy i zgody ) z reszta pokazal Voker; moj Ukochany co dzien zmywa, jak rowniez zajmuje sie reszta w.w. prac domowych... Dziekuje za uwage, Anx Odpowiedz Link
roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 08:55 Niestety takie życie, ja jeszcze gotuję Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:40 zaden jelen >>>>ideał...az szkoda, ze jestes zonaty kiedy takiego spotkam, to bede kochac do granic mozliwosci P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:51 > Mała poprawka, nie sprzątam no coz, choc trudno w to uwierzyc PP, nawet ja nie jestem idealem , wydaje mi sie, ze i tak w caloksztalcie wysoko sie natujesz Odpowiedz Link
roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:54 No tak, pranie muszę teraz powiesić . No i mało zarabiam Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:57 nie cierpie wieszac prania >>> piore, moge nawet uprac recznie rzeczy, ktore tego wymagaja, ale przy rozwieszaniu dostaje bialej goraczki co do zarabiania > jeszcze nie zarabiam, co najwyzej dorabiam, a jak bede moje zarobki wygladaly, trudno mi powiedziec... w razie czego>>> bye bye Polsko... Odpowiedz Link
roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:59 Tobie by było łatwiej wyjechać, ale jednak mi brak odwagi Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:01 ale jednak mi brak odwagi masz rodzine...ze mnie na razie jest wolny elektron :p a gdzie osiade...???? Odpowiedz Link
roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:03 Znasz jeszcze język, a ja antytalent do języków jestem Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:07 prawda, ze jesli chodzi o jezyk, to nie mam obaw ... Ale obawa moze byc samo to, ze wyjezdzam i jestem sama...daleko, wsrod ludzi o innej mentalnosci, etc. szybko nawiazuje kontakty, ale nie moge byc pewna, czy znajde ludzi, ktorzy mi beda odpowiadali>> czy nie bede tesknila do tego , co zostawilam z kraju- w szerokim rozumieniu? poza tym, to i tak bylby wyjazd czasowy, na stale byc , zalozyc rodzine chce tutaj - na dzien dzisiejszy tak jest Odpowiedz Link
roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:09 Widzisz w Polsce też można pracować i robić to co na zachodzie, tylko kasa nie ta. Potem szukasz na siłe faceta z mieszkaniem, bo z teściami nie wyobrażam sobie mieszkania i grasz w totka licząc na cud. Posrane jest nasze życie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:15 Widzisz w Polsce też można pracować i robić to co na zachodzie, tylko kasa nie > ta. nie do konca. JEsli jestes lekarzem, to znajdziesz zatrudnienie, tak samo , jak w kilku innych `bezpiecznych` zawodach, ale ja nie bede miala takiego zawodu i mopze sie okazac, ze owszem , praca dla mnie jest, ale za granica- w tej chwilii pracy zwiazanej z moja `branza` jest sporo wlasnie za granica- ewentualnie moge na sile szukac, ale w innych czesciach Polski - z roznym skutkiem. Co do faceta, to raczej licze na jego potencjal intelektualny niz majatek ( pomijajac inne kwestie zwiazane z tym, zebysmy w ogole stali sie para ). Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:30 anxiety3 napisała: > ale jednak mi brak odwagi > > masz rodzine...ze mnie na razie jest wolny elektron :p > a gdzie osiade...???? > > nie taki diabeł straszny,ja mogłabym mieszkać gdziekolwiek byle by mi i mojej rodzinie było dobrze cały czas chodzi mi po głowie wyprowadzka ale moj mężowiu sie nie chce zgodzić ; ( Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:46 wydaje Ci się z tym ideałem na pewnym etapie zycia to normalka ...też kiedyś gotowałem i wszystko miałem na swojej głowie, nie mówiąc że i pracować musiałem normalnie, ale jak się pojawił mis to cichaczem wycofałem się...a teraz po przejęciu misia nie wróciłem juz do gotowania chyba że na wyjątkowe okazje lub rzeczy które mi wychodza o wiele lepiej niż Damie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:55 hmm...nie podziele sie doswiadczneiami,,,moze za kilka(nascie) lat... ja sie chce dzielic obowiazkami, bo w domu siedziec i tylko prac, sprzatac , gotowac , etc nie chce i nie wytrzymalabym ale wszystko przede mna Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:01 > hmm...nie podziele sie doswiadczneiami,,,moze za kilka(nascie) lat... > ja sie chce dzielic obowiazkami, bo w domu siedziec i tylko prac, sprzatac , > gotowac , etc nie chce i nie wytrzymalabym no widzisz..podział obowiązków to najzdrowszy układ a najlepiej kiedy wybierasz to co lubisz robić...np. gotować, a reszta w miarę możliwości zamiennie żebyś nie musiała zawsze sama sprzątać..a co do prania to ja nie wiem, nie potrafie pralki włączyć ..ale teraz jest o tyle dobrze że wrzucasz sobuie i wyjmujesz już odwirowane prawie suche rzeczy (z tego co widzę z boku jak to sie odbywa... Odpowiedz Link
roborobi Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:02 Segregacja ciuchów też jest męcząca Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:03 (z tego co > widzę z boku jak to sie odbywa... no tak, tak to sie odbywa zgadzam sie , ze taki podzial obowiazkow, w ktorym kazdy zajmuje sie tym, co mu bardziej odpowiada. w czym jest lepszy jest ok, a reszta do rownego podzialu i tyle. Poza tym elastycznosc w tym partnerstwie mile widziala , bo zdarzaja sie rozne sytuacje Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:06 > tyle. Poza tym elastycznosc w tym partnerstwie mile widziala , bo zdarzaja > sie rozne sytuacje > he he he zdarzaja się? powiedziałbym że sa normą...u mnie w pracy żaden z facetów ani mężów koleżanek nie zajmował sie małym dzieckiem na codzień...a gdzie tu gotowanie czy takie tam...pracuja i przynosza do domu pieniądze takie to partnerstwo Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:08 pracuja i przynosza do domu pieniądze takie > to partnerstwo a kobiety w tym czasie robia cos ? czy tylko siedza w domu? jesli sa gospodyniami, to ok, ale jesli oboje pracuja, a ona ma na glowie jeszcze do tego prowadzenie domu (same), to ja wysiadam i dziekuje z taki uklad. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:12 pracują pracują...w tym cała zabawa jest....ale najśmieszniejsze jest jak musza gdzies wyjechać np. na delegacje i zostawiaja mężów z dzieciakami takimi po kilka lat he he he gościowie szukaja porcji w lodówce na obiad dla siebie i dla dziecka...wszystko musi byc poporcjowane i opatrzone karteluszkami..a jak nie było albo czegoś kobiety nie dopatrzyły to się działo potem i jak słysze opowiadania to nie moge wytrzymać ze śmiechu Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:16 a ja tego nie rozumiem...szczerze przeciez to nie wyzsza matematyka , tylko rzecz tak prosta... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:20 tak tak, zależy dla kogo...nie każdy się nadaje do kuchni no i do dzieci...jakby co to rozumiem tych którym sie wydaje że zupa była za słona albo bija dzieciaki...wczoraj taka historia mi sie przytrafia że wolałem wyjść z domu żeby kogos nie uszkodzić... Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:27 jacko1971 napisał: > tak tak, zależy dla kogo...nie każdy się nadaje do kuchni no i do > dzieci...jakby co to rozumiem tych którym sie wydaje że zupa była za słona albo > > bija dzieciaki...wczoraj taka historia mi sie przytrafia że wolałem wyjść z > domu żeby kogos nie uszkodzić... to fajnie że potrafisz nad sobą zapanować plisssssssssssssssss nie pisz nic o biciu kogokolwiek bo dostaję szału niedawno niedaleko mojej miejscowośći tatuś tak pobił swojego 2,5 rocznego synka że mały zmarł [*] zatłukłabym dziada.Mam fisia na tym punkcie . Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:30 ja raz dostalam klapsa od ojca, kiedy mialam ok 4 lat i przezywalam babcie `glupia` >>tak mnie to wtedy zbulwersowalo :p, ze do tej pory pamietam jak on smial? PP Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:32 anxiety3 napisała: > ja raz dostalam klapsa od ojca, kiedy mialam ok 4 lat i przezywalam babcie > `glupia` >>tak mnie to wtedy zbulwersowalo :p, ze do tej pory pamietam > > jak on smial? PP > czasami daję klapsy swoim maluchom ale mam wtedy takie poczucie winy, rzadko stosję tą metodę,nie lubię..są inne lepsze Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:34 aleś Ty pamiętliwa!!! normalnie strach cos kliknąć żeby nie zostało zapamietane na lata ja dostawałem częściej klapsy..a w szkole to dostawaliśmy linijka i kijem i to regularnie za byle g... Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:37 jacko1971 napisał: > aleś Ty pamiętliwa!!! normalnie strach cos kliknąć żeby nie zostało zapamietane > > na lata > ja dostawałem częściej klapsy..a w szkole to dostawaliśmy linijka i kijem i to > regularnie za byle g... no i sam powiedz czy takie metody coś dają,dostawałeś za nic, cholera to się odbija na psychice dziecka, Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:38 dawały dawały...strach był! mniej głupot w głowie..a teraz dzieciaki maja samowolkę Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:40 jacko1971 napisał: > dawały dawały...strach był! mniej głupot w głowie..a teraz dzieciaki maja > samowolkę ale dostawać za nic to przegięcie!!! nie zgadzam się Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:43 nie za nic ale za głupstwo..tak w ramach profilaktyki... Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:52 jacko1971 napisał: > dawały dawały...strach był! mniej głupot w głowie..a teraz dzieciaki maja > samowolkę moj mężowiu pracuje w ohp- co się tam dzieje,bosheeeeeeeeeeeeee a jeszcze gorzej jest w domach dziecka tragedia ogólnie jest tragicznie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:53 no widzisz...a myslisz że to sie kiedykolwiek zmieni??? Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:57 jacko1971 napisał: > no widzisz...a myslisz że to sie kiedykolwiek zmieni??? marne szanse mam nadzieję,że uda mi sie moje miśki wychować na normalnych ,zdrowych ludzi ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:02 więcej takich i będzie normalniej.... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:38 paietam, bo to sie stalo raz - gdybym czesciej dostawala, moze nie byloby to nic tak `oszalamiajacego`, ale tak...zapadlo w pamiec bez obawy, pamietam tylko to ,co mnie interesuje P reszte chyba zapominam z czasem... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:39 no tak ale co Cię interesuje? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:32 własnie coraz trudniej mi idzie opanowanie, ale tak zlać żeby wykończyć to nieeeee...mi przechodzi jak widzę łzy Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:35 jacko1971 napisał: > własnie coraz trudniej mi idzie opanowanie, ale tak zlać żeby wykończyć to > nieeeee...mi przechodzi jak widzę łzy mam w sobie bardzo dużo cierpliwości,przy takich dwoch potworkach potrzeba mi massssssseee cierpliwości ;p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:45 a ja mam jej coraz mniej....teraz odpoczne sobie na kilka dni od misia to zregeneruję za to jego mama będzie wyczerpywała swój zapas ha ha ah ostatnio nieźle obdrapana chodzi po tych świętach a tak sie ze mnie nabijała że co to jest drapnął ojojoj ...ha ha ha teraz ma swoje ojojoj na pysiu Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:49 jacko1971 napisał: > a ja mam jej coraz mniej....teraz odpoczne sobie na kilka dni od misia to > zregeneruję za to jego mama będzie wyczerpywała swój zapas ha ha ah > ostatnio nieźle obdrapana chodzi po tych świętach a tak sie ze mnie > nabijała że co to jest drapnął ojojoj ...ha ha ha teraz ma swoje ojojoj na pysi > u to niezła bestia z tego Waszego Misia )) moje nie drapią, nie rozstaję się z moimi maluchami już od chwili narodzin,czasami przydały by się wakacje tylko nie wytrzymała bym bez tych moich bączków ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:56 > to niezła bestia z tego Waszego Misia )) no tak, fajny jest bardzo ale ma swoje minusy, tego drapania nie chce się oduczyć...nie wiem ile dostał za to ale nie działa - taka natura > nie rozstaję się z moimi maluchami już od chwili narodzin,czasami przydały by > się wakacje tylko nie wytrzymała bym bez tych moich bączków ) > ale czasem fajnie sie rozstać na trochę i tak o nich myślisz wtedy ale jaki rewelacyjny jest powrót Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:02 jacko1971 napisał: > ale czasem fajnie sie rozstać na trochę i tak o nich myślisz wtedy ale jaki > rewelacyjny jest powrót zdaję sobie z tego sprawę,ale nie potrafię próbowałam,od września chce je posłać do przedszkola w tym moj ratunek Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:03 ale one maja 2 latka..wezma je do przedszkola???? a ja pisałem o takim wyjeździe bez nich na kilka dni Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:06 jacko1971 napisał: > ale one maja 2 latka..wezma je do przedszkola???? > a ja pisałem o takim wyjeździe bez nich na kilka dni we wrześniu będą miały 2,5,a dyrektorką jest moja ciocia wiem że bedą pod dobrą opieka ;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:09 > we wrześniu będą miały 2,5,a dyrektorką jest moja ciocia > wiem że bedą pod dobrą opieka ;P no tak, na układy nie ma rady! suczka jest jedna z "układu" - "PIS" Cię teraz wytropi i zamknie ..he he he za podsyłanie nieletnich do przedszkola po znajomości Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:12 jacko1971 napisał: > > we wrześniu będą miały 2,5,a dyrektorką jest moja ciocia > > wiem że bedą pod dobrą opieka ;P > > no tak, na układy nie ma rady! suczka jest jedna z "układu" - "PIS" Cię teraz > wytropi i zamknie ..he he he za podsyłanie nieletnich do przedszkola po > znajomości nie zapominaj że mam romans z o.Rydzykiem a poza tym matki bliźniąt są pod ochroną ;p wszystko będzie załatwione tak jak trzeba ,maluchy będa zapisane do żłobka ;p a ze żłobek połączony jest z przedszkolem hihi sam rozumiesz mam plecy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 13:28 > nie zapominaj że mam romans z o.Rydzykiem he he eh no nieeee kolejna.... >a poza tym matki bliźniąt są pod ochroną ;p taaak? a ojcowie też? tak w razie czego... > wszystko będzie załatwione tak jak trzeba ,maluchy będa zapisane do żłobka ;p > a ze żłobek połączony jest z przedszkolem hihi sam rozumiesz mam plecy eee to fajnie..tez bym tak chciał i pewnie jeszcze blisko do niego masz... Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 14:22 jacko1971 napisał: > > eee to fajnie..tez bym tak chciał i pewnie jeszcze blisko do niego masz... nie, aż tak dobrze to nie mam,do przedszkola mamy ok 7 km,ale jestem matką polką prowadzącą auto, tak więc nie ma problema ;p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 14:28 eee 7km to kawałek....btw uwielbiam kobiety prowadzące auta oczywiście pod warunkiem że dobrze to robią ! Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 14:47 jacko1971 napisał: > eee 7km to kawałek....btw uwielbiam kobiety prowadzące auta oczywiście pod > warunkiem że dobrze to robią ! a ja lubię samochody,lubię prowadzić no i ogólnie lubię jeździć samochodem, jako pasażer też pod warunkiem że kierowca jest dobry bez względu na płeć ;p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 16:23 ja wole role pilota...ale nie mam wyboru muszę siedzieć za kerownikem Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:36 moze kiedy bede miala swoje dzieci, to bede jakos inaczej - normalniej podchodzila do tego, teraz balabym sie uderzyc dziecko... pamietam ,jak kilka lat temu moj brat przechodzil okres takich rozbojow, ze na prawde mialam ochote go utluc ( normalnie nie odczuwam potrzby fizycznej przemocy wobec ludzi P ), coz...cale szczescie wyroslismy z tego ,bo teraz ja bylabym w oplakanej sytuacji Odpowiedz Link
suczka78 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:39 anxiety3 napisała: > moze kiedy bede miala swoje dzieci, to bede jakos inaczej - normalniej > podchodzila do tego, teraz balabym sie uderzyc dziecko... > pamietam ,jak kilka lat temu moj brat przechodzil okres takich rozbojow, ze na > prawde mialam ochote go utluc ( normalnie nie odczuwam potrzby fizycznej > przemocy wobec ludzi P ), coz...cale szczescie wyroslismy z tego ,bo teraz ja > > bylabym w oplakanej sytuacji > wiesz co moje maluchy biją się czasami między sobą,chociaż zastanawiam się jak,skąd przecież nie widzą przemocy,ani w domu ani w bajkach w tv,może to jakieś wrodzone instynkty??? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:42 miś mnie przede wszystkim drapie...a dostaje tylko na dupke ..więc raczej to instynkt Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 12:44 > wiesz co moje maluchy biją się czasami między sobą,chociaż zastanawiam się > jak,skąd przecież nie widzą przemocy,ani w domu ani w bajkach w tv,może to > jakieś wrodzone instynkty??? ja jestem 7 lat starsza, wiec od poczatku traktowalam jak kruszynke, jako starsza siostra czasem bronilam etc, wiec nie bylo mowy o tym, zebym takiego krasnala bila Teraz `Malenstwo` ma pona 1,80 i proporcjonalnie duzo sily...choc tego nawet nie jestem w stanie do konca stwierdzic :p, wysportowana bestia etc Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:17 > moj Ukochany co dzien zmywa, jak rowniez zajmuje sie reszta w.w. prac > domowych... no chyba chodzi o Ukochany robot domowy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:40 > no chyba chodzi o Ukochany robot domowy oj, aj , a Ty zawsze musisz mnie na ziemie sprowadzac Odpowiedz Link
jacko1971 Re: spermerki zware i gotowe... 04.05.06, 11:42 he he he ...wiesz za nazwa robot domowy tez się może wiele kryć btw sprowadzania na ziemie - zajrzyj na weza Odpowiedz Link