Dodaj do ulubionych

Wiosna czyścimy poroże

22.03.12, 04:43

panowie.:)
Najwyższy czas,ąby w pokoju myśliwskim czy tez jak który Jeleń bogatszy,w domku myśliwskim----zrobić porządki.
Czyścimy poroże zabezpieczając je przed rozkładem i plesnią.
Niektóre poroże zrzucamy, aby przyjąć nowe lepsze z liczniejszymi rozgałęzieniami.
Panie w tym czasie mogą umyć okna-----w seksownych ciuszkach aby wszystkie samce w okolicy widziały jaki smaczny kąsek porusza sie w cudzym domu.Zaowocuje to intratnymi propozycjami.
Smacznego, nie tylko jajka:))))))))))
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 09:47
      trend wiosny 2012: rogacz
      hmm
      no nie wiem, czy się chętni znajdą.
      • nudzimisie_strasznie Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 10:16
        trend wiosny 2012: czyścicielka okien w szpilkach
        • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 10:19
          najlepiej jakby na rękach czyściła, to szpilki byłoby widać w oknie.
          ;)
          • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 10:21
            czyli: trend wiosny 2012: zoo i cyrk.
            • nudzimisie_strasznie Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 10:28
              ahahaha. Wyobraziłam sobie tę scenkę, on na kanapie czyści poroże, ona na rękach w szpilkach okna...
              Piękna będzie ta wiosna! No i wszytko czyściutkie takie.
              trend wiosny 2012: zoo, cyrk i cilit bang
              • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 10:34
                w związku z tym, że szpilki mają przyciągnąć tesz, a może zwłaszcza panów zza okna, postuluję, by produkt nazwać cillit gang bang, spring edyszyn.
                • nudzimisie_strasznie Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 10:47
                  Do reklamy Cię dać! Ty miałaś rację: samorodny talent.
                  Albo jeszcze lepiej na scenarzystę "Pamiętników z wakacji".
                  Ciilit Gang bang w roli głównej ma szansę zmierzyć się z mięsnym jeżem. Choć łatwo nie będzie, poprzeczka jest wysoko.
                • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 12:58
                  Pan z porożem z Panią w szpilkach i Panowie za oknem....wg mnie ten produkt to:
                  gang bang string total efekt
                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:05
                    mariuszg2 napisał:

> Pan z porożem z Panią w szpilkach i Panowie za oknem....wg mnie ten produkt to:
                    > gang bang string total efekt

pod warunkiem, że Panowie za oknem będą wchodzić przez to okno i się dołączać;)
                    • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:14
                      chłopaki! Jest impreza!!! chodźcie...!!! dziewczyny szpilki pastują!

prośba do Pań:
                      • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:22
                        raczej oszczą niż pastują
                        • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:27
                          jak oszczą, to chyba w reklamie należałoby wspomnieć o dobroczynnych właściwościach mocznika.
                          a jak pastują, to nie wiem, o fluorze może?
                          • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 16:01
                            jak pastują to przestrzec powinni o napastowaniu możliwym i mocznik z fluorem nic nie pomogo
                • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:48
                  > w związku z tym, że szpilki mają przyciągnąć tesz, a może zwłaszcza panów zza o
                  > kna, postuluję, by produkt nazwać cillit gang bang, spring edyszyn.

Panów może co najwyżej przyciągnąć to, co na szpiklach czyści okna, chyba, ze o fetyszystach rozmawiamy?
                  • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:53
                    ocyyzwiście, że to...i te kocie ruchy podczas machania szczotką ;)))
                    • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:56
                      > ocyyzwiście, że to...i te kocie ruchy podczas machania szczotką ;)))

Stosunki międzygatunkowe sa mi całkowicie obce. :)
                      • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:59
                        ale instynkt ten sam :)
                        aaaa... but musi lśnić...jak psu..aja ;)
                        • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:04
                          Też się w marcu drzesz po nocach? :)
                          • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:05
                            ja mi się coś przyśni :)))
                          • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:06
                            ultimate.strike napisał:

> Też się w marcu drzesz po nocach? :)

On się nie drze,
                            wyśpiewuje serenady raczej;)
                            • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:09
                              to by wyjaśniało szereg moich ostatnich niepowodzeń...
                              • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:16
                                mariuszg2 napisał:

> to by wyjaśniało szereg moich ostatnich niepowodzeń...

niepodobna,
                                taki mężczyzna i niepowodzenia...
                                znów nie trafiłeś 6 w totka?
                                • kalllka Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:19
                                  nie slo
                                  mariusz ma problem z identyfikacja
                                  oraz z ktorego konta przelewac ci slod
                                  • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:22
                                    ka
                                    napewno nie z tego co Ci..tam juz mam debet...
                                    • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:23
                                      Aż tak sscie?
                                      • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:28
                                        niestety...wyshłem na wiór...a ona wręcz przeciwnie ;)
                                        • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:37
                                          Mam nadzieję, ze nie chodzi o to czerwone, o czym myslę? Jakkolwiek niektórzy nawet całe pielgrzymki na Węgry organizują, nie róbmy w Polsce Siedmiogrodu. Klimaty w stylu Elizabeth Bathory pozostawmy ś.p. Quorthonowi.
                                          • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:41
                                            czerwone? chodzi Ci o qtas od kontusza Batorego?
                                            • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 16:30
                                              Elizabeth Bathory w kontuszu nie chodziła, Vlad Tepes chyba też nie.
                                    • kalllka Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:36
                                      mowilam ci juz maryniu ze nie jestem ka?

• mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:38
                                        mowilas ale nie dotarlo...poprosze o wizualizacje
                                        • kalllka Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:50
                                          makietke ci podesle
                                          • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:20
                                            spryskaj ją swoimi perfumami..
                                            • alicjaizabella Re: Wiosna czyścimy poroże 20.08.12, 21:46
                                              Tak niesmialo dodam: dorzuc gatki i chociaz jeden obciety paznokiec!
                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:23
                                    on obeznan
                                    tylko ciągle wysyła mi nie to co lubie
                                    • kalllka Re: lanie 22.03.12, 14:45
                                      przez lubienie klopotow nie ma
                                      wiec jeslis niezadowolona zastanow nad zmiana sposobu nie przesylania

• slottka.ja Re: lanie 22.03.12, 14:57
                                        czyli co lanie mu dac?
                                        myslisz lubi troszku przemocy;)
                                        • kalllka Re: lanie 22.03.12, 15:06
                                          nie slo
                                          myslalam o takich co to staropolskim przedniojezykowym wzywane galopuja
                                          • slottka.ja Re: lanie 22.03.12, 15:14
                                            ale gdzie mi tam do niej,
                                            juz predzej klempa jakas
                                            tylko uprzedzam nie galopuje
                                          • mariuszg2 Re: lanie 22.03.12, 15:23
                                            hahahahah... czy przy tym wzywaniu przedniojęzykowym trzeba wydawać jakieś dźwięki czy wystarczy sam ruch?
                                            • kalllka Re: lanie 22.03.12, 15:45
                                              uhym
                                              ruch i tratatatata (kopytkami)
                                              • mariuszg2 Re: lanie 22.03.12, 15:50
                                                chachacha (czaczacza).... zatańczymy?
                                • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:21
                                  jaki tam ze mnie mężczyzna :(...jestem sam, jest mi źle, jestem za gruby, za stary, za biedny, za głupi i za brzydki ;(

niech mnie ktoś przytuli! buuu
                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:26
                                    mariuszg2 napisał:

> jaki tam ze mnie mężczyzna :(...jestem sam, jest mi źle, jestem za gruby, za st
                                    > ary, za biedny, za głupi i za brzydki ;(
                                    >
                                    > niech mnie ktoś przytuli! buuu
                                    >
                                    > wiosna idzie
                                    marzec w pełni
                                    myślę, że i Ty poharcujesz niebawem;)
                                    • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:27
                                      o jak fajnie :D!
                                      • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:30
                                        mówię to ja,
                                        Twa slottka czarownica:P
                                        • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:40
                                          Ty lepiej przejdź od słów do czynów...i nie czaruj mi tu
        • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:46
          > trend wiosny 2012: czyścicielka okien w szpilkach

Wysokie muszą być te szpilki, żeby dosięgła. :)
          BTW z tego, co czytałem, sprzątająca ma być w bieliźnie, czy szpilki się do bielizny zaliczają?
          • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:28
            Ty to ić upierz spódnicę;)
            sory, klit.
            eeee, kilt, kurdę.
            • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:37
              lepi niech Ci.po wie dzie okna myje:P
              • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:49
                w gugl street wju sobie znajdę:)
                • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:53
                  tylko znajdź tako co od dołu bierze:P z fleszem najlepi
                  • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 16:02
                    :)
                    pochodzić se można po mieście z okazji wiosny:)

maps.google.pl/maps?q=warszawa,+marsza%C5%82kowska&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.222121,21.022682&spn=0.051739,0.157585&sll=52.025459,19.204102&sspn=6.654233,20.170898&hnear=Marsza%C5%82kowska,+Warszawa,+Mazowieckie&t=m&z=13&layer=c&cbll=52.2279,21.012711&panoid=TqGKLMrcxLH8SFWQ-n3KFg&cbp=12,0,,0,0
                    • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 16:05
                      albo utopić mariannę:P
                      konin.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1330849,pierwszy-dzien-wiosny-topienie-marzanny,id,t.html
                    • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 16:12
                      to jest ładne - szczególnie autorP:)

maps.google.pl/maps?q=warszawa,+marsza%C5%82kowska&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.222121,21.022682&spn=0.051739,0.157585&sll=52.025459,19.204102&sspn=6.654233,20.170898&hnear=Marsza%C5%82kowska,+Warszawa,+Mazowieckie&t=m&z=13&layer=c&cbll=52.2279,21.012711&panoid=TqGKLMrcxLH8SFWQ-n3KFg&cbp=12,0,,0,0Twoje jest z lipca:P
                    • s.romeczek moze tak ma byc?:P 22.03.12, 16:15
                      maps.google.pl/maps?q=warszawa,+marsza%C5%82kowska&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.222121,21.022682&spn=0.051739,0.157585&sll=52.025459,19.204102&sspn=6.654233,20.170898&hnear=Marsza%C5%82kowska,+Warszawa,+Mazowieckie&t=m&z=13&layer=c&cbll=52.2279,21.012711&panoid=TqGKLMrcxLH8SFWQ-n3KFg&cbp=12,0,,0,0
                      • kalllka Re: moze tak ma byc?:P 22.03.12, 16:20
                        romek wklejasz zapory wodne?
                      • kalllka Re: 22.03.12, 16:31
                        wiesz romku ze dlugie linki zakonczone 'pokazaniem jezyka'
                        sa zagrozeniem dla zabezpieczen startowych/systemowych

( powiedz jak dlugo jeszcze masz zamiar skrecac na cudzy trawnik?
                        i nie ludz sie ze tak jak do tej pory cie nie hyca,, bo za mala szkodliwosc

• six_a Re: moze tak ma byc?:P 22.03.12, 20:05
                        pszesz to to samo jest:)
                        • s.romeczek Re: moze tak ma byc?:P 23.03.12, 11:41
                          widać tak ma być:) gdzie nie spojrzysz widzisz to samo i to z zeszłego roku
                  • kalllka Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 16:13
                    romus znowu kleisz sobie strone domowa?
              • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 08:05
                > lepi niech Ci.po wie dzie okna myje:P

Gdzie ma umyc? Mogę powiedzieć ale mój warunek jest wciąż aktualny - żadnej bielizny, płacę więc wymagam. :)
                • six_a Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 10:23
                  coooo? to nie ja mam myć:), tylko Ty:)

dziś wogle poszłam tam, gdzie panowie myją samochody, czysta przyjemność z takiego paczania. prawie jak ooooooooooooooorgazm.
                  • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 12:25
                    > dziś wogle poszłam tam, gdzie panowie myją samochody, czysta przyjemność z taki
                    > ego paczania. prawie jak ooooooooooooooorgazm.

Mówisz, byłaś dzisiaj samochodem? :)

> coooo? to nie ja mam myć:), tylko Ty:)

Jasne, pewnie jeszcze w bieliźnie? :P
            • ultimate.strike Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 08:03
              > Ty to ić upierz spódnicę;)
              > sory, klit.
              > eeee, kilt, kurdę.

Kilt to jest spódnica, tego faktu się raczej ukryć nie da. Tyle, że taka specjalna. :)
      • voxave Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:34
        ----Six----oni sie nie znajd---oni zawsze ,byli ,sa i beda :)
        • mariuszg2 Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:44
          i tego sie trzymajmy....i zaśpiewajmy razem...
          facet to jest potęga! facet najlepszy jest! facet trzeba szanować, facet oł jeje!
    • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 10:47
      a panie w ramach wiosennego czyszczenia zakładają do porannego joggingu maxi flossa czyli stringi, i juz teraz wiosna na brudasa nam nie grozi:P
      • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 11:07
        że co dżoging w samych stryngach?
        toć pośladki zmarzno;)
        • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 11:12
          nie nie, to nie tak jak myslisz.
          Do żogingu jeszcze buty i potkolanki są potrzebne, a wogóle nie o to chodziło
          • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 11:24
            no czyli jak?
            a buty jakie, takie kozaczki do połowy uda chyba
            i nie podkolanki ino rajtuzy wełniane mogą cośniecoś ogrzać:P
            • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 11:43
              no przecie o wiosennych porządkach mowa nie? a nie o świeceniu tyłkiem
              buty- to najlepsze bedo spier.dalajki, niebiesko pladoróżowe, w kozaczkach1/2 udowych to się na rowerach teraz jeździ i rajtuzy do cielistej bluzy:P
              • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 11:49
                mowa o czyszczeniu poroża, przetarłeś już swoje?:P
                w kozaczkach to się ciągle białych chodzi, widziałam wczorej jak dziewczyny stały...
                na rower obcisłe bo to warto mieć styl:)
                • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 11:58
                  ale ja mówię o czyszczeniu dziewczyńskich atrybutów nie?
                  swoje zrzuciłem to mam spokój:) a dzie stały?? może by podjechać to wyskoczą?
                  na rower to dobre nauszniki żeby oprów powietrza nie było i turbulencji
                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 12:09
                    ja jakie to dziewczyńskie powiedz:)
                    po coś zrzucoł i tera jak sirota jaka wyglondasz, chłop bez poroża co to sie panie wyprawia...
                    no jak dzie stały, przy czepaku nie widziołeś?
                    nauszniki tylko idiotki noszo, mondre jak ja majo czapki z daszkiem i przez to dziurkie z tyłu kucyk wystawiam;)
                    • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 12:15
                      no nie będe wracał tera do początku, cza czyścić i tyle no:P sztryngyma najlepi
                      zrzuciłem bo na wietrze beret mi często spadał a mamusia gumki nie chciał doszyć pod brodę
                      przy trzepaku nie stoją, przemykaja się tylko a kozaczki bym zauważył ściemniasz coś
                      kucyk ze wystaw lepiej z przodu, (przez dziurke ofkors:P
                      • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 12:38
                        Berecik! Zrzućta mu, ludzie, berecik!
                        w sprawie doszycia było się do mnie zgłosić, pamiętaj następną razą:)
                        gumkę pod brodą? myślałam że dzie indzi zakładasz:P
                        z moją czapką dostałam instrukcje opsługi więc wiem jak zakładać, dziurką do tyłu:)
                        z przodu kucyk to jednorożce noszo:)
                        • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 12:49
                          nie po to rogi zrzuciłem żeby teraz zrzucic berecik!! trzymie się na spinaczach przypietych do uszu ale z gumką pod brodą byłoby wygodniej
                          a umisz szyć?
                          no nie mogę - dziurką do tyłu:PPP
                          jednoroszce albo kucyki, noszą
                          • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:03
                            spinacze to pół biedny, myślałam że na goździkach;)
                            no ba, pewnie że umiem i berecik bym uszyła tylko podaj wymiary,
                            tak oczywiście że do tyłu:P
                            kucyka mam jak mówiłam a niosą to się kury nioski, jajka w cenie jak wiesz bo i sezon przed nami:)
                            • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:13
                              nieraz jak nie mam spinaczy na rzepy łapię,
                              berecik był chciał szydełkim z liściem mojo po środku:P
                              na jaja sezon cały rok, ale faktycznie w kościele nagłaśniali akcję przynoszenia w sobotę za niedługo, coś w tym musi być:)
                              • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:24
                                rzepka to niedługo urośnie i dziadek z babcią niebogą wyciąąąąąągną:)
                                ej szydełkiem to ino łańcuszek umiem, prędzy na drutach zrobie albo jaki inny drutowany zlutować mogie;) ale wymiary...
                                takie kury zielononóżki to najzdrowsze jajka nioso, trzeba zakupić i takie ekologiczne im zaniese
                                • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:32
                                  dziadek to niedługo wyciągnie raczej co innego na śmingusa:P
                                  może być - taki ze 20 dkg złoty na szyję zrobisz?
                                  są jeszcze od bocianów - czerwononóżek baaardzo eko:)
                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:40
                                    osz ty;)
                                    a dziadek myślisz ma sprawną sikawkie? najwyży od strażaków sie pożyczy,
                                    taki z 20dkg to dla byka będzie a nie dla slottkiego romeczka:P
                                    bociany jeszcze się nie niosą gdyż żabów nie ma:)
                                    • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:45
                                      myślałem o koszyczku ze strychu, że wyciągnie:P co tu sugerujesz???
                                      no ja szyję mam równą z głową to będzie akurat tylko może platynowy?:)
                                      myszów i zaskrońców dostatek to może co zniosą jednak?
                                      • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 13:59
                                        o sikawke chodzi, sikawką najlepiej poczyścić okna,
                                        i co jeszcze, może wysadzany diamentami czy innym weglem?
                                        jak ci Twoja bocianica zniesie to daj znać:)
                                        • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:11
                                          polać to tak ale czyścić? ściągaczką można nieźle:)
                                          nie nie platyna styka, nie lubię rzucać się w oczy a na takie błyskotki to sroki lecą:P
                                          to co pożresz?
                                          • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:20
                                            polać to można wódki, ściągacze masz we sweterku chyba, że o takim do pokarmu mówisz;)
                                            już się zabieram za szukanie włóczki dla Ciebie:)
                                            jak podeślesz bez posłańca to i poźreć mogę,
                                            w zamian łańcuszek dostaniesz, robimy dila?
                                            • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:30
                                              wódkie to się pije a nie polewa:) a mówię o ściągaczce tyle że pokarmową to nie wiem czy da radę okna umyć??
                                              www.bocianyonline.pl/kamery.htmldyl
                                              • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:43
                                                ciekawe skąd się znasz, mleko masz jeszcze pod nosem i może na dodatek to ze ściągaczki;)
                                                jak się dobrze przyssie to i umyje, ale zacieki murowane:P
                                                co mi tu stare bociany podsyłasz, nowych nie masz?
                                                • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 14:59
                                                  listonosz jak przychodzi do mamusi to widzę jak piją wódkię:)
                                                  a skąd to wiesz ?:P
                                                  takie byli takie przysłałem zara może znajdę co nowego?
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:03
                                                    sprawdzaj aby czy banderolowana bo jeszcze mamuśkę samogonem ci struje;)
                                                    wiem, widzę że sąsiadka tak myje, nic ludzie wstydu nie majo
                                                    tak chcę nowego klekota:D
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:10
                                                    nie zdążę sprawdzić, bo polewają do szklanek i flaszka za okno leci
                                                    a sąsiadka karmiąca??
                                                    chiba nie przylecieli jeszcze bo coś zeszłoroczne tylko
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 22.03.12, 15:14
                                                    tu je
                                                    static.publico.clix.pt/cegonhasnaweb/
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 08:21
                                                    a dziękować:)
                                                    od razu to człowiekowi inaczej się za robotę brać jak na takiego klekota pogapi
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 11:39
                                                    się tak nie wgapuj bo Ci brzuch jeszcze urosnie:P
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 12:07
                                                    o jeżus od gapienia też rośnie?
                                                    to już kapusty w tym roku nie sadzę;)
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 12:34
                                                    a jak , która pierwsza bociana zobaczy to na bank zaskoczy:)
                                                    posadź pekińską:)
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 12:44
                                                    no nic, to już mi pozostaje odliczać te 9 mcy
                                                    i jeszcze skośne oczy będzie miało:)
                                                    ps. aktywuj profil przyślę ci zaproszenie na kściny:P
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 12:50
                                                    może wcześniak będzie?
                                                    ee do zaproszeń nie trza aktywizować:)
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 13:04
                                                    już się stestowałam nic z tego, nie tej wiosny:)
                                                    moja drużyna się nie powiększy:P
                                                    więc nici z zaproszenia
                                                    chyba, że to jednak u Ciebie cośteges to daj znać
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 13:26
                                                    no bo tej wiosny to by był super wczesny wcześniak:)
                                                    a już medalik miałem kupywać:P
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 13:42
                                                    tej wiosny nastąpiłoby odbocianie poczęcie, a rozwiązanie za 9 mcy,
                                                    nie tłumaczyli koledzy przy czepaku?
                                                    możesz kupywać z brylantem dla mnie:P
                                                    ino bez aktywizacji nie ruszym:)
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 13:53
                                                    na razie mówimy o ciąganiu za warkocze:P
                                                    nie wystarczy zajęcze oczko?:)
                                                    to ja nie wiem
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 14:06
                                                    o ciąganiu to akurat uwierze;)
                                                    zajęczy może być pasztet, już nawet czas zapolować,
                                                    a oczko tygrysie, może być zamiast;)
                                                    to ja też nie, ale ponaglam:)
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 14:12
                                                    no, bo to prawda,
                                                    może byc jeszcze warga np? łapka
                                                    a skąd ja tygrysa znajdę? kocie może?
                                                    aj tam aj tam inne dosżły:P
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 14:33
                                                    może być i serce, ale wiadomo nie Twoje:P
                                                    kocie już mam i to dwa więc dziękuję,
                                                    doszły za innego michnika tera panie wszystko ukrócili
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 14:49
                                                    no ba, riczard normalnie:)
                                                    dwa medaliki nosisz?:P
                                                    ej tam instrukcję proszę o co kaman
                                                  • slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 15:00
                                                    a to nawet pasuje do tygrysiego, z tej samej dżungli:)
                                                    tak z komunii i bierzmowania,
                                                    no bo jakieś stare metody uskuteczniasz:P
                                                  • s.romeczek Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 15:08
                                                    może i dżungli tej samej ale z innej bajki:P
                                                    a co ze skórką się stało? na kołnieżyk poszła:)
                                                    nowe sie nie sprawdzają:P
                                                  • kalllka Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 14:51
                                                    moze jednak zrezygnuja panstwo z podbijania sobie watkow nawzajemnie i nie na temat?

• slottka.ja Re: Wiosna czyścimy poroże 23.03.12, 14:56
                                                    ki
                                                    nie zazdraszczaj
                                                    sromek nie chce sie aktywizowac i musim sie tu obnosic publicznie
                                                    myslisz ze on ekshibicjonist? albo jeszcze gorzej, ja?
    • kondziu111 Re: Wiosna czyścimy poroże 01.09.12, 18:44
      mjysalem, ze to watek o zdradzaniu hehehe czyscic poroze :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka